Kako doći do IP adrese za Argentinu

Kako doći do IP adrese za Argentinu

Većina ljudi pretpostavlja da su njihove mrežne aktivnosti privatne, ali u stvarnosti vaš pružatelj internetskih usluga (ISP), hakeri, mrežni administratori i u nekim zemljama čak i vlada mogu točno vidjeti što radite. VPN-ovi to sprječavaju šifriranjem vašeg prometa, čineći ga nečitljivim za sve strane koji traže.

VPN-ovi imaju još jednu prednost: omogućuju vam lažno predstavljanje lokacije. Ovih je dana većina glavnih usluga geološko zaključana, što znači da rade samo za korisnike u određenim zemljama (ili će u nekim slučajevima, poput Netflixa, nuditi različit sadržaj za različite regije). Geografski ograničene usluge obično provjeravaju korisničku IP adresu da bi utvrdile u kojoj se zemlji nalazi, ali kad se povežete s VPN-om, dodijelite vam privremenu IP adresu specifičnu za određenu zemlju. To znači da ćete moći pristupiti onome što želite, bez obzira gdje se nalazili u svijetu.

Proučimo puno dubine svakog od ponuđenih pružatelja usluga, u slučaju da vam nedostaje vremena, evo naših popis najboljih VPN-ova za dobivanje IP adrese u Argentini:

 1. ExpressVPN Naš izbor broj 1 za argentinsku IP adresu! Posjeduje i upravlja poslužiteljima u Argentini koji nude brzi streaming i preuzimanje. Sadrži 30-dnevno jamstvo povrata novca.
 2. CyberGhost Najbolji izbor proračuna. Dobar za početnike s jednostavnim aplikacijama koje se jednostavno instaliraju na svim platformama. Dobre brzine struje.
 3. NordVPN Vrijednost opcija s više desetaka poslužitelja u Argentini. Sigurna i pouzdana.
 4. PrivateVPN Manja mreža koja u Argentini djeluje na brzim poslužiteljima i deblokira većinu web stranica za streaming.
 5. Surfshark Jednostavne aplikacije i proširenja preglednika. Stroga pravila bez zapisa.
 6. Štit za žarište Sigurna, brza usluga s mogućnošću deblokiranja širokog spektra geoblokiranih usluga iz inozemstva.

Kako doći do argentinske IP adrese

Ne brini; dobivanje IP adrese od Argentine vrlo je jednostavno i jednostavno:

 1. Započnite s prijavom kod odgovarajućeg VPN davatelja (preporučujemo ExpressVPN).
 2. Preuzmite i instalirajte odgovarajuću verziju softvera za svoj uređaj.
 3. Otvorite aplikaciju i povežite se s jednim od njegovih argentinskih poslužitelja.
 4. Sada biste mogli imati pristup argentinskim web lokacijama koje su blokirane geo na uobičajen način. Ako ne, pokušajte očistiti kolačiće i predmemoriju preglednika, a zatim ponovno učitajte stranicu.

Želite gledati prijenos uživo? Ako je to slučaj, toplo preporučujemo da izvršite gore navedene korake prije nego što se događaj pokrene. To osigurava da ćete imati dovoljno vremena za kontaktiranje korisničke podrške ako ništa ne radi kako treba.

KAKO BESPLATNO dobiti plaćeni VPN: Mjesečne pretplate putem VPN-a obično su skuplje, ali ako vam je potrebno samo malo vremena (na primjer, ako idete na odmor u inozemstvo), možete umjesto toga koristiti 30-dnevno jamstvo povrata novca ExpressVPN. Morat ćete platiti unaprijed, ali možete otkazati u bilo kojem trenutku kako biste dobili puni povrat, bez ikakvih pitanja.

Kako odabrati pravi VPN za argentinsku IP adresu

Imati puno izbora rijetko je loša stvar, ali odlučuje koji VPN koristiti teže. Koristili smo dolje navedene kriterije da bismo pronašli pet najboljih VPN-ova za dobivanje argentinske IP adrese:

 1. Ima najmanje jedan poslužitelj u Argentini, po mogućnosti više
 2. Može osigurati stalne, brze veze
 3. Koristi snažnu enkripciju i druge sigurnosne značajke
 4. Pruža aplikacije za najpopularnije operativne sustave
 5. Ne bilježe podatke koji bi mogli identificirati korisnika

Najbolji VPN-ovi za Argentinu IP adresu?

U nastavku smo naveli naše najbolje izbore za dobivanje IP adrese od Argentine:

1. ExpressVPN

ExpressVPNSiječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

ExpressVPN nudi pristup više od 3.000 poslužitelja u 160 svjetskih lokacija koje se prostiru na 94 zemlje, uključujući Argentinu. Vrlo je brz i sposoban je emitirati HD video zapise uživo bez uočljivog puferiranja. Što je još bolje, ExpressVPN može pouzdano deblokirati brojne popularne streaming platforme uključujući Netflix, Amazon Prime Video i HBO iz inozemstva.

Ova usluga koristi 256-bitnu AES enkripciju, zaštitu od propuštanja DNS-a i IPv6, savršenu tajnu prema naprijed i prekidač za zaustavljanje (u aplikacijama za radne površine) koji zaustavlja prijenos podataka u slučaju da izgubite VPN vezu. ExpressVPN ne bilježi podatke koji bi vas mogli identificirati, ali možete platiti s Bitcoin-om, tako mogu se registrirati anonimno za dodatni duševni mir. Pomoćno osoblje je na raspolaganju 24 sata dnevno, putem chata uživo u slučaju bilo kakvih problema.

ExpressVPN ima aplikacije za MacOS, iOS, Windows, Android i Linux. Pruža prilagođeni softver rutera kako bi instalacija bila što jednostavnija.

Pros:

 • Superbrzi poslužitelji u Argentini koji su izvrsni za strujanje u HD kvaliteti
 • Preuzimanja i dijeljenje datoteka velike brzine
 • Izvrsno u zaobilazeći geo-blokadu
 • Stroge sigurnosne mjere
 • Podrška na više platformi
 • 24/7 podrška za chat

Cons:

 • Nešto skuplje od ostalih pružatelja usluga

Naš rezultat:

4.5 od 5

NAJBOLJI VPN ZA ARGENTINU: ExpressVPN je naš izbor broj 1 brz je i svestran, a njegovo 30-dnevno jamstvo povrata novca znači da ga možete isprobati bez rizika.

Pročitajte našu cjelovitu ExpressVPN recenziju.

ExpressVPN kuponSpecijalna ponuda - dobijte 3 mjeseca dodatnog BESPLATNOG DALJANA Kupon se automatski primjenjuje

2. CyberGhost

Cyberghost

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Cyberghost.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

CyberGhost ima 10 argentinskih poslužitelja i više od 5.700 poslužitelja koji posluju na oko 111 svjetskih lokacija u 89+ zemalja, što olakšava vezu s malim kašnjenjem gdje god se nalazili. Da biste olakšali početak, navodi ne samo zemlju na kojoj se nalazi svaki poslužitelj, već i njegovo trenutačno učitavanje i uslugu streaminga koju je namijenjen za deblokiranje. Iako većina VPN-ova omogućuje najviše sedam veza, CyberGhost dopušta do sedam tako da možete zaštititi sve svoje uređaje odjednom.

CyberGhost koristi 256-bitnu enkripciju, kao i IPv6 i DNS zaštitu od curenja kako bi vaše aktivnosti ostale privatne. Tu je i uvijek uključeni prekidač ugrađen u svaku verziju aplikacije kako biste osigurali da slučajno nikada ne pregledate nezaštićeno. Korisnici koji se fokusiraju na sigurnost mogu se prijaviti anonimno, ali CyberGhost ne bilježi nikakve osobne podatke, što je zapravo samo još jedan sloj zaštite. Podrška je na raspolaganju 24/7 tijekom razgovora uživo.

Ova usluga nudi aplikacije za Windows, Android, MacOS, Linux i iOS. Može se ručno instalirati na odabranim mrežnim usmjerivačima.

Pros:

 • Radi s 10 poslužitelja u Argentini s dobrim brzinama streaminga
 • Moguća je anonimna registracija
 • Brz i jednostavan za upotrebu
 • Dizajniran za početnike
 • Uvijek uključen prekidač

Cons:

 • Ne radi u Kini ili UAE

Naš rezultat:

4 od 5

NAJBOLJI BUDŽET VPN: S velikim brzinama i snažnom deblokadom sposobnošću, CyberGhost je idealan za strujanje. Uz to, dolazi s 45-dnevnom garancijom povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju CyberGhost.

CyberGhost kupon NOVO GODINE POSEBNO: UŠTEDITE 80% na trogodišnje planove + 2 mjeseca besplatnog UDOBA Popust se primjenjuje automatski

3. NordVPN

NordVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

NordVPN ima ogromnu mrežu, s više od 5500 brzih poslužitelja (21 samo u Argentini) raspoređenih u 60 zemalja. Ova je usluga izuzetno dobra u zaobilaženju regionalnih ograničenja i može čak deblokirati u inozemstvu tvrdoglave platforme poput Netflixa i Amazon Prime Video. Dopušteno je šest istovremenih veza, što znači da možete zaštititi većinu (ako ne i sve) svojih uređaja jednim računom.

Ovaj VPN daje vam slobodu za prilagođavanje vlastite sigurnosti. Prema zadanim postavkama koristi 256-bitnu enkripciju, prekidač za zaustavljanje specifičan za aplikaciju, blokiranje oglasa i skeniranje zlonamjernog softvera i štiti od curenja IPv6, DNS, WebRTC i luka. Omogućuje vam istovremeno korištenje dva VPN-a ili pristup Toru putem VPN-a. NordVPN ne bilježi nikakve osobne podatke. 24/7 chat uživo dostupan je u slučaju bilo kakvih problema.

NordVPN aplikacije dostupne su za Windows, MacOS, Linux, Android i iOS. Može se ručno konfigurirati za rad s odabranim bežičnim usmjerivačima.

Pros:

 • U Argentini djeluje 21 poslužitelj, izvrsno za strujanje i preuzimanje
 • Izuzetna sposobnost deblokiranja
 • Nekoliko naprednih sigurnosnih opcija
 • Veća mreža od mnogih njegovih rivala

Cons:

 • Nešto duže vrijeme povezivanja za neke poslužitelje

Naš rezultat:

4.5 od 5

JAKI SVE OKRUGLI: NordVPN je brz, vrlo prilagodljiv i sposoban je podnijeti gotovo svaki izazov. Također uključuje 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu NordVPN recenziju.

NordVPN Kupon uštedite 70% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

4. PrivateVPN

PrivateVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.PrivateVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

PrivateVPN ima manje poslužitelja od nekih svojih konkurenata (oko 80 poslužitelja u 59 zemalja), ali nudi brzine veće od prosjeka. Omogućuje do šest istodobnih veza i lako je zaobići geoblokiranje na velikim platformama poput Netflixa i Amazon Prime Video. To znači da možete slobodno strujati što god želite, ma gdje bili.

256-bitna enkripcija omogućena je prema zadanim postavkama, kao i zaštita od protoka IPv6, DNS i WebRTC. PrivateVPN ne bilježi podatke koji bi rezultirali praćenjem vaših aktivnosti, ali možete se prijaviti gotovo potpuno anonimno plaćanjem s Bitcoin-om. Ova usluga ne nudi podršku za chat uživo, ali osoblje vam može pomoći putem e-pošte i čak će na daljinu instalirati softver za vas, uz vaše dopuštenje.

PrivateVPN nudi aplikacije za Android, iOS, MacOS i Windows. Ručna instalacija potrebna je za Linux sustave i podržane internetske usmjerivače.

Pros:

 • Brži od većine konkurentskih usluga
 • Nema politike dnevnika
 • Može deblokirati glavne platforme u inozemstvu

Cons:

 • Primarno koristi e-poštu za podršku
 • Prilično mala mreža

Naš rezultat:

4.5 od 5

BRZO I SIGURNO BROJANJE: PrivateVPN je snažan VPN opće namjene sa velikim brzinama i 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu PrivateVPN recenziju.

PrivateVPN KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% na dvogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

5. Surfshark

SurfShark VPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Surfshark.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

Surfshark nema najveću mrežu. Sa oko 500 poslužitelja u 50 zemalja (uključujući Argentinu), međutim, on nudi razumne brzine, mogućnost deblokiranja popularnih servisa za strujanje u inozemstvu i širok spektar sigurnosnih značajki. Postoji još jedan poseban faktor: Surfshark vam omogućava povezivanje onoliko uređaja koliko želite.

Ova usluga koristi 256-bitnu AES enkripciju i štiti od curenja DNS, IPv6 i WebRTC. Tu je i prekidač za zaustavljanje, mogućnost korištenja dva VPN-a, djelimična tuneliranje i zataškavanje prometa. Surfshark čak može automatski blokirati oglase i zlonamjerni softver. Što je najbolje od toga, ova usluga ne sadrži zapisnike, što znači da vam je gotovo nemoguće pratiti. Podrška je dostupna putem live chat-a, 24/7.

Aplikacije su dostupne za Windows, MacOS, Linux, Android, Amazon Fire TV i Firestick i iOS. Može se ručno instalirati na odabranim usmjerivačima.

Pros:

 • Neograničene istodobne veze
 • Mnogobrojne sigurnosne opcije
 • Nula trupci

Cons:

 • Ograničena veličina mreže

Naš rezultat:

4 od 5

TRUSTWORTHY I PRIVATNO FOKUSIRANO: Ovaj VPN nudi nekoliko sigurnosnih opcija i ne zapisuje, što ga čini idealnim za korisnike koji su sigurni u sigurnost. Uključeno je 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu Surfshark recenziju.

Surfshark KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% + 3 mjeseca FREEET DEALDispon se primjenjuje automatski

7. Štitnik žarišta

Štit za žarište

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android

Web stranica: www.Hotspotshield.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

Štit za žarište ima preko 3.000 poslužitelja u više od 70 zemalja, uključujući Argentinu. Sa snažnim mogućnostima deblokiranja i neprekidno velikim brzinama, omogućava vam korištenje usluga poput Telefe, El Trece i América TV iz inozemstva, bez ikakvih primjetnih prepucavanja ili kašnjenja. Ova usluga omogućuje do pet istodobnih veza, što znači da možete zaštititi sve svoje najčešće korištene uređaje odjednom.

Ovaj VPN koristi 256-bitnu enkripciju, zaštitu od propuštanja DNS i IPv6 i prekidač za zaustavljanje kako bi vaše aktivnosti bile sigurne od znatiželjnih očiju. Također vam omogućuje zaobići VPN na određenim web mjestima, na primjer, ako želite gledati lokalni TV kanal bez potpunog isključivanja.. Hotspot Shield ne zadržava prepoznatljive podatke nakon prekida veze. Ako naiđete na probleme, možete dobiti korisničku podršku 24/7 putem chata uživo.

Hotspot Shield nudi aplikacije za iOS, Android, MacOS i Windows.

Pros:

 • Dovoljno brzo za besprijekorno strujanje
 • Snažne sigurnosne značajke
 • Dobra sposobnost deblokiranja

Cons:

 • Nema najbolje podatke o privatnosti
 • Nema Linux podrške

Naš rezultat:

4.5 od 5

SIGURNO SREĆITE BILO KAKO: Hotspot Shield ne samo da omogućuje emitiranje argentinske televizije u inozemstvo, već upotrebljava i vrhunske sigurnosne značajke kako bi osigurao da to možete učiniti sigurno. Ova usluga dolazi sa 45-dnevnim jamstvom povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju Hotspot Shield-a.

Kupon Hotspot ShieldSpecijalna ponuda - uštedite 75% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

Ne mogu li umjesto toga koristiti besplatni VPN?

Možda ćete biti u iskušenju da koristite besplatni VPN, ali imaju nekoliko glavnih nedostataka koji nas sprečavaju da ih preporučimo. Prije svega, oni često imaju više korisnika nego što ograničene mreže mogu podržavati. To uzrokuje izuzetno malu brzinu pregledavanja i vjerojatno ćete primijetiti da se prilikom streaminga video međuspremnik produžuje tijekom dužeg razdoblja, ako se uopće učita. Uz to, besplatni VPN-ovi među prvima su blokirali vlasnici autorskih prava, tako da možda nećete moći pristupiti odabranoj platformi bez obzira.

Kao i bilo koji posao, i za to zarađuju besplatne VPN tvrtke. U tome nema ništa loše u teoriji, ali u praksi su metode koje neke od ovih usluga koriste zabrinjavajuće. Na primjer, neki postavljaju velike oglase na stranice koje posjećujete, dok drugi koriste kolačiće za praćenje za pohranu podataka o vašim navikama pregledavanja. To se nakon toga može prodati trećim osobama bez vašeg znanja.

Ne postoji ni jedno jamstvo da je usluga koju koristite sigurna zahvaljujući velikom broju aplikacija koje nose zlonamjerni softver i koje se u popularnim trgovinama aplikacija nalaze kao besplatne VPN-ove. Pod pretpostavkom da pronađete onaj koji ne sadrži zlonamjerni softver, on ionako ne može kriptirati vaš promet i može procuriti osobne podatke putem DNS-a ili IPv6. Ni poznate usluge nisu nužno sigurnije: u 2015. godini, Hola je otkrila da prodaje neaktivan korisnički pojas za pomoć u pokretanju botneta.

Da biste ostali što je moguće sigurniji na mreži, preporučujemo korištenje VPN-a s dokazanom poviješću zaštite privatnosti njegovih korisnika.

Hoću li moći gledati argentinske TV emisije iz inozemstva?

Nakon povezivanja s jednim od vaših argentinskih poslužitelja VPN-a, trebali biste moći pristupiti ge blokiranim uslugama kao da ste zapravo u Argentini. To znači da ćete moći strujati sadržaj s platformi poput Amazon Prime Video, HBO i Netflix s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Vrijedi napomenuti da ćete se i dalje trebati pretplatiti na te usluge da biste išta gledali. Postoji mnogo besplatnih platformi za strujanje na mreži, ali neke premium usluge zahtijevaju da potvrdite da ste argentinski stanovnik pružanjem načina plaćanja povezanom s argentinskom adresom. Ako obično živite u Argentini, možete platiti redovnom kreditnom ili debitnom karticom. Neke usluge omogućuju vam i plaćanje putem darovne kartice, što će funkcionirati čak i ako više nemate prihvaćen način plaćanja ili više ne živite u željenoj zemlji..

Zašto bih inače trebao IP adresu iz Argentine?

Možda ste dobili automatska upozorenja kako se netko iz druge zemlje pokušao prijaviti na jedan od vaših računa. Mnogo usluga koristi ove automatizirane sustave, uključujući internetske stranice bankarstva. Problem je što te usluge ne mogu otkriti jeste li zapravo hakirani ili samo idete na odmor. Ako se prijavite s IP adresom iz svoje matične zemlje, malo je vjerojatno da ćete uopće pokrenuti automatsko upozorenje, jer iz perspektive pružatelja usluga još uvijek ste u Argentini.

Kada se nalazite u nepoznatoj zemlji, obavezno ćete se povremeno povezati s javnim mrežama, čak i samo zato što vaš telefon ili tablet to automatski čine. Međutim, ove su mreže notorno nesigurne. VPN-ovi omogućuju vam da sigurno iskoristite te mreže, bez brige o tome tko bi mogao nadzirati vaše aktivnosti.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 8 = 2

Adblock
detector