Kako gledati CTV uživo na mreži (izvan Kanade) s VPN-om

Kako gledati CTV u inozemstvu s VPN-om

Televizijska mreža CTV dostupna je samo u Kanadi. Kada pokušate gledati CTV online izvan Kanade, naići ćete na jednu od sljedećih pogrešaka u streamingu: "Ovaj se videozapis ne može reproducirati" ili "Žao nam je, ovaj je sadržaj dostupan samo za gledanje u Kanadi."

Pogreška CTV streaminga

VPN (virtualna privatna mreža) to rješava dopuštajući vam da pregledavate web kao da ste na drugoj lokaciji. Pomoću VPN možete se povezati s poslužiteljem u Kanadi. Pri tome je internetski promet na vašem uređaju šifriran, poboljšavajući vašu internetsku privatnost u tom procesu. Kad vam je pružena kanadska IP adresa, od Kanade ćete moći deblokirati sadržaj zaključan u regiji kao što je CTV.

Ovo su najbolji VPN-ovi za gledanje CTV-a u inozemstvu:

 1. ExpressVPN Naš prvi izbor za deblokiranje CTV-a! Brzi poslužitelji u više kanadskih gradova. Stream CTV, Netflix i još mnogo toga. 3.000 poslužitelja u 94 zemlje. Štiti vaše podatke šifriranjem. 24/7 podrška.
 2. NordVPN Izvrsna proračunska opcija. Više od 450 poslužitelja u Kanadi za gledanje CTV-a u inozemstvu. Također deblokira Netflix. Spojite do šest uređaja. 24/7 podrška i stroga politika zabrane zapisa.
 3. CyberGhost 176 poslužitelja u Kanadi. Brzi serveri za strujanje CTV-a i Netflix-a u SAD-u. Omogućuje vam istovremeno povezivanje do sedam uređaja. Nema evidencije VPN s enkripcijom.
 4. IPVanish Američki VPN sa desetak poslužitelja u Kanadi. Dobro surađuje s CTV-om. Do 10 istodobnih veza. 24/7 podrška uživo i podrška bez pravila za zapisivanje.
 5. PrivateVPN Vrlo velike brzine za strujanje i bujicu. Deblokira CTV izvan Kanade. Također deblokira Netflix. Aplikacije prilagođene početnicima i do šest veza.
 6. Surfshark Neograničene istovremene veze. Poslužitelji u tri grada Candia. 24/7 podrška uživo i prilagođene aplikacije i proširenja preglednika. Stroga pravila bez zapisa.

Kako gledati CTV uživo na mreži (izvan Kanade) s VPN-om

Ne morate raditi ništa pretjerano tehničko da biste mogli gledati CTV na mreži dok ste u inozemstvu. Zapravo, sve što vam treba je VPN, a to je obično brzo i jednostavno postavljanje.

Evo kako gledati CTV uživo izvan Kanade putem VPN-a:

 1. Odaberite željeni VPN za CTV - posebno preporučujemo ExpressVPN.
 2. Preuzmite i instalirajte jednu od VPN-ovih aplikacija ili proširenja preglednika.
 3. Otvorite aplikaciju VPN ili proširenje preglednika i povežite se s poslužiteljem u Kanadi.
 4. Idite na CTV i odaberite sadržaj koji želite gledati - sada bi ga trebali deblokirati!
 5. Ako i dalje ne možete gledati CTV u inozemstvu, očistite predmemoriju i kolačiće preglednika. Zbog toga smo ustanovili da ovo nije potrebno u našem testiranju VPN-a s CTV-om.

U slučaju da se pitate kako smo odabrali najbolje VPN-ove za CTV, evo popisa funkcija koje je svaka VPN usluga trebala ponuditi kako bi se uzeli u obzir:

Kriteriji za odabir najboljih VPN-ova

 • Brzi poslužitelji u Kanadi za streaming CTV-a u inozemstvo
 • Poslužitelji u desecima zemalja za deblokiranje sadržaja širom svijeta
 • Jaka sigurnost sa enkripcijom i pravilima bez zapisivanja
 • Korisnička podrška putem live chat i e-maila
 • Desktop i mobilne aplikacije prilagođene početnicima
 • Jamstvo povrata novca, tako da možete isprobati bez rizika

Još nemate vremena pročitati najbolje VPN-ove za gledanje CTV-a u inozemstvu? Evo kratkog sažetka:

Najbolji VPN-ovi za gledanje CTV-a izvan Kanade

Ovdje je naš popis najboljih VPN-ova za gledanje CTV uživo putem interneta tijekom putovanja:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020unblocks ctvTestirano Jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

ExpressVPN je vjerojatno najbrži i najpouzdaniji VPN za gledanje CTV-a u inozemstvu. Poslužitelji imaju u Montrealu, Torontu i Vancouveru, što vam pruža obilje izbora za deblokiranje kanadskog sadržaja koji je geološko zaključan. Zapravo, ovaj VPN ima poslužitelje u ukupno 94 zemlje i ističe se u deblokiranju popularnih web-mjesta za streaming, uključujući Netflix, Amazon Prime Video i BBC iPlayer. Neograničena propusnost znači da možete bez strujanja strujati i bujično strujati.

Pomoću ExpressVPN možete istovremeno povezati do pet uređaja. To je lako učiniti zahvaljujući širokom rasponu ponuđenih aplikacija i proširenja preglednika. Na poslužitelj se možete povezati jednim pritiskom. ExpressVPN nudi izvrsnu korisničku podršku u slučaju bilo kakvih problema. Dostupno je 24/7 putem e-pošte i razgovora uživo. 30-dnevno jamstvo povrata novca znači da možete testirati ovu uslugu bez ikakvog rizika.

ExpressVPN ima vrlo velike brzine, ali i visoku razinu sigurnosti. Sjedište VPN-a je na Britanskim Djevičanskim otocima gdje ne postoje zakoni o obveznom čuvanju podataka (doista, ExpressVPN ne vodi evidenciju svojih korisnika). Vaši su podaci zaštićeni 256-bitnom AES enkripcijom, prekidačem za zaustavljanje i zaštitom od curenja DNS-a i IPv6.

ExpressVPN aplikacije dostupne su za sljedeće: Windows, Mac, Linux, Android, iOS i usmjerivače. U ponudi su i proširenja preglednika Chrome i Firefox.

Pros:

 • Poslužitelji u 94 zemlje, uključujući Kanadu za deblokiranje CTV-a
 • Velike brzine za pregledavanje, strujanje i bujicu
 • Deblokira popularne usluge, uključujući Netflix i HBO Go
 • Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno putem chat-a i e-pošte uživo
 • Širok raspon aplikacija prilagođenih početnicima i proširenja preglednika
 • Čuva vaše podatke značajkom šifriranja i ubiranja

Cons:

 • Prilično skupo u usporedbi s nekim rivalskim VPN-ovima

NAJBOLJI VPN ZA CTV: ExpressVPN ima brze i konzistentne poslužitelje u Kanadi za gledanje CTV-a u inozemstvu. Nudi mrežu od preko 3.000 poslužitelja u 94 zemlje. Koristite na do pet uređaja. Izvrsne aplikacije i proširenja preglednika, podrška 24 sata dnevno i snažna sigurnost. Isprobajte bez rizika uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu ExpressVPN recenziju.

ExpressVPN kuponSpecijalna ponuda - dobijte 3 mjeseca dodatnog BESPLATNOG DALJANA Kupon se automatski primjenjuje

2. NordVPN

NordVPNdeblokira ctvTestirano jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

NordVPN jedan je od najvećih VPN-ova na tržištu s više od 5500 poslužitelja u vrijeme pisanja. Ako želite gledati CTV izvan Kanade, NordVPN je odličan izbor. To je zato što u Kanadi ima preko 450 servera. Smješteni su u gradovima Montreal, Toronto i Vancouver. Mnogi su od ovih poslužitelja optimizirani za dijeljenje datoteka P2P, dok drugi nude poboljšanu privatnost ili vam omogućuju zaobići ograničenja Interneta.

Ova se usluga može deblokirati poput Netflixa, BBC iPlayera i HBO Go-a. Štoviše, omogućava vam do šest istodobnih veza. Osim što nudi podršku za chat uživo 24/7, NordVPN nudi i sve bitne sigurnosne značajke koje štite vašu privatnost. To uključuje 256-bitnu AES enkripciju, DNS i IPv6 zaštitu od curenja i značajku prebacivanja. Jednako je važno, NordVPN ima strogu politiku zapisivanja.

NordVPN možete koristiti putem aplikacija za Windows, Mac, Linux, Android, iOS i Android TV. Postoji i mogućnost proširenja preglednika Chrome i Firefox. Kompatibilni usmjerivači zahtijevaju ručnu instalaciju.

Pros:

 • Preko 450 poslužitelja u Kanadi za gledanje CTV-a u inozemstvu
 • Pomoću njega deblokirajte Netflix, Amazon Prime Video i BBC iPlayer
 • Istovremeno povežite do 6 uređaja
 • Nudi 24/7 live chat i podršku e-pošte
 • Štiti vašu privatnost strogim pravilima bez zapisivanja

Cons:

 • Neki su poslužitelji usporeni

VANJSKA VRIJEDNOST: NordVPN ima stotine poslužitelja u Kanadi i preko 5000 globalno. Pomoću njega deblokirajte CTV, Netflix i još mnogo toga. 24/7 podrška i stroga politika zabrane zapisa. Osigurajte do šest uređaja istovremeno. Aplikacije i proširenja preglednika koji se jednostavno koriste. Uključuje 30-dnevnu garanciju povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu NordVPN recenziju.

NordVPN Kupon uštedite 70% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

3. CyberGhost

Cyberghostdeblokira ctvTestirano jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Cyberghost.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

CyberGhost VPN velike brzine koji je savršen za streaming bez prekida. S tisućama poslužitelja u 60 zemalja (i 176 kanadskih poslužitelja u Montrealu, Torontu i Vancouveru), ovaj VPN odličan je za deblokiranje platformi poput CTV-a, Netflix US-a i BBC iPlayera u inozemstvu. Štoviše, omogućuje vam da osigurate čak 7 uređaja putem jednog računa.

Ova se usluga izdvaja od rivala sa a izdašno jamstvo povrata novca od 45 dana. To vam omogućuje isprobavanje kompletne usluge bez rizika. Ako imate problema, vrijedi imati na umu da je dostupna 24/7 podrška u chatu. CyberGhost je jednako siguran kao i bilo koji na ovom popisu, sa strogim pravilima o zapisivanju, zaštite od curenja DNS-a i IPv6, 256-bitnom AES enkripcijom i automatskom sklopkom za ubijanje.

CyberGhost aplikacije nude se za Windows, Mac, Android, iOS, Amazon Fire Stick / Fire TV i Android TV. Također možete preuzeti proširenja preglednika Chrome i Firefox. Linux i usmjerivači zahtijevaju ručnu konfiguraciju.

Pros:

 • Velike brzine za streaming CTV-a bez prekida
 • 176 poslužitelja u Kanadi i tisuće poslužitelja širom svijeta
 • 45-dnevno jamstvo povrata novca (duže od većine VPN-ova)
 • Omogućuje vam da imate do 7 istodobnih veza
 • Izvrsna sigurnost kodiranjem i strogim pravilima bez zapisivanja

Cons:

 • Neke blokade ne mogu se deblokirati

ZAŠTITA SVOJU PRIVATNOST: CyberGhost u Kanadi ima brze servere za CTV. Također deblokira Netflix US i BBC iPlayer. Visoka razina sigurnosti s enkripcijom i strogim pravilima zabrane zapisa za zaštitu vaše privatnosti. 24/7 podrška uživo i do sedam veza. 45-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju CyberGhost.

CyberGhost kupon NOVO GODINE POSEBNO: UŠTEDITE 80% na trogodišnje planove + 2 mjeseca besplatnog UDOBA Popust se primjenjuje automatski

4. IPVanish

IPVanishdeblokira ctvTestirano jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.IPVanish.com

Povrat novca zagarantovan: 7 DANA

IPVanish ima desetine poslužitelja u Montrealu, Torontu i Vancouveru, što vam omogućuje jednostavno deblokiranje CTV-a izvan Kanade. Ovo je VPN sa sjedištem u SAD-u sa poslužiteljima u 60 zemalja, uključujući SAD, Veliku Britaniju i Australiju. Kao takav, možete koristiti IPVanish da biste deblokirali geo-ograničene sadržaje iz gotovo bilo kojeg mjesta na svijetu. Ovaj VPN posebno je dobar za obitelji možete imati do 10 istodobnih veza (puno više nego što dopušta većina VPN-a).

Ovaj VPN dobro je prilagođen za strujanje zahvaljujući svojoj neograničenoj propusnosti. Nadalje, IPVanish navodi da nudi neograničen P2P promet i da nikada neće usporiti brzinu vaše veze. IPVanish ima strogu politiku sprječavanja prikupljanja zapisa veza i aktivnosti i dodatno štiti vašu privatnost koristeći 256-bitnu AES enkripciju, automatsku sklopku za uklanjanje i zaštitu od propuštanja DNS i IPv6.

Preuzmite IPVanish aplikacije za Windows, Mac, Android, iOS i Amazon Fire TV / Fire Stick. Ručno postavljanje potrebno je za obje Linux i kompatibilne usmjerivače.

Pros:

 • Poslužitelji u više gradova u Kanadi za gledanje CTV-a u inozemstvu
 • Mreža poslužitelja u 60 zemalja za deblokiranje sadržaja širom svijeta
 • Pomoću njega možete istovremeno povezati do 10 uređaja
 • Neograničena širina pojasa za neprekidno strujanje bez zastoja ili puferiranja
 • Ne prikuplja zapise o vezama ili aktivnostima, štiteći privatnost

Cons:

 • Sa sjedištem u SAD-u (član obaveštajnog saveza Five Eyes)
 • Relativno kratka garancija povrata novca od 7 dana

10 SIMULATNIH POVEZANIH: IPVanish deblokira CTV izvan Kanade, a također surađuje s Netflix US. Pomoću njega možete istovremeno povezati do 10 uređaja. Dobre brzine za streaming i podršku u chatu. Pravila i enkripcija bez zapisnika. 7-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu IPVanish recenziju.

IPVanish Kupon uštedite 60% na godišnjem planuDOBIJELITE Popust se primjenjuje automatski

5. PrivateVPN

PrivateVPNdeblokira ctvTestirano jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.PrivateVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

PrivateVPN je usluga bez stresa za upotrebu. Iako ima prilično malu mrežu, PrivateVPN nudi servere u 60 zemalja, uključujući Kanadu (postoje poslužitelji i u Torontu i u Vancouveru), što ga čini idealnim za deblokiranje CTV-a u inozemstvu. Uz to, uz izvrsnu sposobnost deblokiranja i vrlo velike brzine, PrivateVPN omogućava vam korištenje usluga poput Netflixa, BBC iPlayera ili Amazon Prime Video, bez zaostajanja ili punjenja.

Ovo je jedan od najlakših VPN-ova koji se koriste zahvaljujući jednostavnom dizajnu radne površine i mobilnih aplikacija. Podržana je podrška za chat uživo dok postoji i mogućnost udaljene pomoći i instalacije. PrivateVPN omogućuje vam povezivanje do šest uređaja istovremeno, omogućujući vam da osigurate sve što je s vašeg telefona na prijenosnom računalu. Ova švedska VPN usluga ima pravilo zapisivanja i nudi 256-bitnu AES enkripciju, prekidač za zaustavljanje i zaštitu od propuštanja DNS i IPv6.

Aplikacije PrivateVPN nude se za Windows, Mac, Android i iOS. Ručno postavljanje potrebno je za Linux i usmjerivače.

Pros:

 • Idealno za strujanje zahvaljujući brzim poslužiteljima
 • Deblokira CTV, Netflix, BBC iPlayer i još mnogo toga
 • Aplikacije koje se jednostavno koriste za radne površine i mobilne platforme
 • Sigurnosne značajke uključuju šifriranje i pravila bez zapisnika

Cons:

 • Manja mreža od oko 100 poslužitelja
 • Ne nudi proširenja za preglednik

BRZE POVEZANE: PrivateVPN ima velike brzine poslužitelja za strujanje bez puferiranja i zastoja. Deblokira CTV, Netflix, BBC iPlayer i još mnogo toga. VPN bez evidencije s prilagođenim aplikacijama i podrškom za chat uživo. Istovremeno povežite do šest uređaja. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu PrivateVPN recenziju.

PrivateVPN KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% na dvogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

6. Surfshark

SurfShark VPNdeblokira ctvTestirano jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Surfshark.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

Surfshark nudi izvrsnu vrijednost kao što vam omogućava neograničen broj istodobnih veza. Nepotrebno je reći da je ovaj VPN savršen za dijeljenje s obitelji. Poslužitelji su dostupni u desecima zemalja, uključujući Kanadu (Montreal, Toronto i Vancouver). Kanadska IP adresa omogućava vam da deblokirate CTV u inozemstvu dok se povezivanjem na američke poslužitelje deblokira nalik Netflixu, HBO Go i Hulu.

Jedna od glavnih prednosti Surfsharka je njegova jednostavna upotreba. Aplikacije su vrlo dobro dizajnirane i omogućuju vam povezivanje s poslužiteljem u sekundi. Tu je i brza i prijateljska korisnička podrška, dostupna 24 sata dnevno putem chata uživo. Ovo je VPN bez evidencije koji ne zna što radite na mreži. Ima obilje sigurnosnih značajki, uključujući 256-bitnu AES enkripciju, DNS zaštitu od curenja i prekidač za zaustavljanje. Značajka MultiHop tvrtke Surfshark omogućuje vam usmjeravanje prometa putem više poslužitelja radi dodatnog sloja sigurnosti.

Surfsharku možete pristupiti putem aplikacija za Windows, Mac, Android, iOS, Android i Amazon Fire TV / Fire Stick. Dostupna su i proširenja preglednika Chrome i Firefox. Ručno postavljanje potrebno je za Linux i usmjerivače.

Pros:

 • Gledajte CTV izvan Kanade sa kanadskim poslužiteljima Surfsharka
 • Povežite neograničen broj uređaja putem jednog računa
 • Također deblokira sviđa Netflix i Amazon Prime Video
 • Izvrsna sigurnost s strogim pravilima bez zapisivanja i Double VPN-om

Cons:

 • Nema najveću mrežu poslužitelja (oko 800)
 • Neki su serveri malo spori

POVEZITE SVE SVOJE UREĐAJE: Surfshark nudi neograničene istovremene veze i servere u desecima zemalja, uključujući Kanadu. Dobro surađuje s CTV-om i Netflixom. Aplikacije i proširenja preglednika vrlo su jednostavna za korištenje. 24/7 podrška i stroga politika zabrane zapisa. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu Surfshark recenziju.

Surfshark KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% + 3 mjeseca FREEET DEALDispon se primjenjuje automatski

Mogu li koristiti besplatni VPN za gledanje CTV-a izvan Kanade?

Ne nude sve besplatne VPN servere u Kanadi. Besplatne VPN usluge koje imaju kanadski poslužitelji mogu deblokirati CTV, ali vjerojatno će ponuditi loše performanse. Jedan od najčešćih problema sa besplatnim VPN-ima je da imaju vrlo male poslužiteljske mreže, posebno u odnosu na njihov veliki broj korisnika. To rezultira u vrlo sporoj struji s puno tampon i zaostajanja. Doista, sudjeluje mnogo besplatnih VPN-ova provlačenje propusne širine pokušati i upravljati ovim.

Također ćete vidjeti da je prosječni besplatni VPN vrlo lagan u značajkama. Na primjer, vjerojatno vam neće dopustiti višestruke veze istovremeno ili pružiti korisničku podršku. Takva se ograničenja šire na sigurnost u kojoj možete pronaći da vaši podaci nisu zaštićeni enkripcijom. Besplatna usluga obično zarađuje putem oglašavanja. Besplatni VPN-i nisu iznimka. Međutim, neke besplatne VPN-ove čak odluče prijaviti svoju aktivnost i prodati podatke trećim osobama. Sve u svemu, besplatni VPN-ovi znatno su inferiorni od najboljih VPN-ova u Kanadi.

Što mogu gledati na televiziji CTV?

CTV programi uglavnom se sastoje od popularnih američkih TV emisija, kanadskih TV emisija i kanadskih TV filmova. Sadržaj je dostupan na zahtjev, ali nudi se i programiranje uživo. Evo popisa nekih sadržaja koje možete gledati na CTV-u:

 • Teorija velikog praska
 • Zločinački umovi
 • MasterChef Kanada
 • Ellen DeGeneres Show
 • Marvelovi agenti iz S.H.I.E.L.D-a.
 • 50 prvih spojeva
 • Bitka: Los Angeles
 • Ghostbusters 2
 • Igra pobjednika
 • Čuvari galaksije
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − = 14

Adblock
detector