Kako gledati DirecTV Sada izvan SAD-a s VPN-om

Kako gledati DirecTV Sada izvan SAD-a s VPN-om

Ako ste se već prijavili na DirecTV Now izvan SAD-a, vjerojatno ste naišli na poruku poput ove:

DirecTV Now nije dostupan izvan Sjedinjenih Država. Radujemo se što ćemo vas zabaviti kad se vratite.”

Srećom, VPN može vam pomoći gledati DirecTV Now u Velikoj Britaniji, Kanadi, Australiji ili bilo gdje drugdje u inozemstvu. Skraćeno za „Virtualna privatna mreža“, VPN-ovi šifriraju internetski promet vašeg uređaja i usmjeravaju ga putem poslužitelja na drugo mjesto. U tom ćete slučaju htjeti odabrati poslužitelj u SAD-u kako biste DirecTV mogli gledati sada u inozemstvu. Pri tome će vam se pružiti IP adresa Sjedinjenih Država, vodeće web stranice i usluge za koje vjerujete da pregledavate iz SAD-a.

Ne možete čekati čitati cijeli post? Evo kratkog sažetka popis najboljih VPN-ova za gledanje DirecTV-a izvan SAD-a:

 1. ExpressVPN Naš izbor broj 1 za DirecTV. VPN usluga velike brzine za strujanje DirecTV-a. Također deblokira Netflix i Amazon Prime Video. Dosljedne veze i impresivan izbor aplikacija. Uključeno je 30-dnevno jamstvo povrata novca.
 2. CyberGhost Brzi poslužitelji za streaming DirecTV Now. Osigurajte istodobno do 7 uređaja. Aplikacije koje se lako koriste i sigurne su s enkripcijom i pravilima bez zapisnika.
 3. NordVPN Preko 1.700 poslužitelja u SAD-u. Deblokira DirecTV Now, Netflix i još mnogo toga. Koristite na do 6 uređaja. Izuzetno siguran s pravilima bez zapisnika i posebnim poslužiteljima.
 4. IPVanish Američka VPN usluga sa poslužiteljima u 18 američkih gradova radi gledanja DirecTV Now. Za zaštitu podataka koristi šifriranje. Do 10 istodobnih veza.
 5. PrivateVPN Brza VPN usluga za gledanje DirecTV Now kao i Netflix. Aplikacije prilagođene početnicima, do 6 istodobnih veza i visoka razina sigurnosti.

Kako gledati DirecTV izvan SAD-a s VPN-om

Slijedite ovaj korak po korak vodič kako biste gledali DirecTV izvan SAD-a (u Kanadi, Velikoj Britaniji ili bilo gdje drugdje) s VPN-om..

Evo kako gledati DirecTV izvan SAD-a:

 1. Prijavite se za VPN uslugu sa poslužiteljima u Sjedinjenim Državama - posebno preporučujemo ExpressVPN.
 2. Preuzmite odgovarajući VPN softver za svoj uređaj. Svi najbolji VPN-ovi nude razne aplikacije za radne površine i mobilne uređaje.
 3. Očistite predmemoriju i kolačiće preglednika. To osigurava da DirecTV zaboravi vašu lokaciju izvan SAD-a i prihvati američku IP adresu koju daje VPN.
 4. Otvorite svoju VPN aplikaciju ili proširenje preglednika i povežite se s poslužiteljem u SAD-u.
 5. Prijavite se na DirecTV i idite na željeni sadržaj koji bi trebao biti deblokiran.

Ako imate problema s gledanjem DirecTV Now izvan SAD-a, čak i kad ste povezani s VPN-om, imamo nekoliko prijedloga. Trebali biste isprobati više poslužitelja u SAD-u, obavezno očistite kolačiće svaki put prije nego što sada ponovo pokušate DirecTV. Za dodatnu pomoć možda će se obratiti korisničkoj podršci vašeg VPN-a.

Pa kako biste trebali odlučiti o odabiru VPN-a za deblokiranje DirecTV-a sada u inozemstvu? Znamo da postoji mnogo VPN-a koje možete odabrati. Zbog toga smo odabrali samo VPN koji mogu pružiti sljedeće:

 • Više poslužitelja diljem SAD-a
 • Brze i pouzdane veze za streaming DirecTV Now
 • Osigurajte značajkom šifriranja i ubijte prekidač
 • Stroga pravila zabrane zapisa za zaštitu vaše privatnosti
 • Jednostavne aplikacije za radne površine i mobilne uređaje
 • Korisnička podrška dostupna putem chata uživo i e-pošte

Najbolji VPN-ovi za gledanje DirecTV-a izvan SAD-a

Evo našeg najboljeg VPN-a za gledanje DirecTV-a izvan SAD-a:

1. ExpressVPN

ExpressVPNSiječanj 2020.blokira DirecTV sadaProvjereno Jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

ExpressVPN je najbolji VPN za gledanje DirecTV-a izvan SAD-a. To je zahvaljujući kombinaciji kombinacije brzine i sigurnosti. ExpressVPN ima veliku mrežu od preko 3.000 poslužitelja u 94 zemlje, uključujući SAD. Intenzivno smo testirali servere ExpressVPN-a i otkrili smo da su savršeni za gledanje filmova i TV emisija visoke razlučivosti. Otkrili smo i da veza gotovo nikada ne opada. Doista, ExpressVPN jamči 99,9% produženog vremena.

Ono što ExpressVPN izdvaja od mnogih njegovih rivala je impresivan niz aplikacija. Osim što nudi prilagođene aplikacije za stolne i mobilne uređaje, također ima MediaStreamer, pametnu DNS proxy uslugu koja vam omogućuje korištenje VPN-a s odabranim pametnim televizorima i igraćim konzolama.. Još jedan razlog da odaberete ExpressVPN je njegova brza i učinkovita podrška uživo, koja je dostupna 24 sata dnevno, omogućujući vam da dobijete pomoć u nekoliko sekundi.

Najbolji VPN-ovi mogu otključati geo-ograničene sadržaje kao što je DirecTV Now, a istovremeno čuvaju vašu sigurnost. ExpressVPN nije iznimka. Osigurava vaše podatke 256-bitnom AES enkripcijom i pruža zaštitu od propuštanja DNS-a. ExpressVPN nudi prekidač za uklanjanje, podjeljeno tuneliranje i politiku bez zapisivanja, tako da je vaša privatnost u dobrim rukama. Moguće je čak i anonimno prijaviti se na uslugu pomoću odbačene adrese e-pošte i uplatom u Bitcoin-u.

ExpressVPN ima aplikacije za Windows, Mac, Linux, Android, iOS i usmjerivače. Proširenja preglednika dostupna su za Chrome i Firefox.

Pros:

 • Brzi serveri za dosljedno strujanje DirecTV-a Now
 • Poslužitelji u 94 zemlje za deblokiranje sadržaja širom svijeta
 • Važne sigurnosne značajke kao što su šifriranje i pravila o zapisivanju
 • Impresivan izbor aplikacija za upotrebu i proširenja preglednika koje se lako koriste
 • Izvrsna korisnička usluga uz 24/7 podršku putem live chat-a
 • Anonimna prijava i uplata

Cons:

 • Prilično skupo u usporedbi s drugim popularnim VPN-ovima

Naš rezultat:

4.5 od 5

NAJBOLJI VPN ZA DIREKTIV: ExpressVPN je naš najbolji izbor. Nudi brzinu i sigurnost, savršen je za strujanje DirecTV-a Now. Preko 3000 servera u 94 zemlje. Širok raspon korisničkih aplikacija, 24/7 podrška i izvrsna sigurnost s enkripcijom. 30-dnevna garancija povrata novca znači da možete isprobati bez rizika.

Pročitajte našu cjelovitu ExpressVPN recenziju.

ExpressVPN kuponSpecijalna ponuda - dobijte 3 mjeseca dodatnog BESPLATNOG DALJANA Kupon se automatski primjenjuje

2. CyberGhost

CyberghostDeblokira DirecTV sada testirano u siječnju 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Cyberghost.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

CyberGhost ima sve veću mrežu poslužitelja s preko 1000 u SAD-u. Kad to kombinirate s velikim ponuđenim brzinama, CyberGhost je odličan VPN za gledanje DirecTV-a u inozemstvu. Testirali smo CyberGhost sa širokim rasponom sadržaja i otkrili smo da on nudi visoku kvalitetu performansi s malo ili bez zastoja. Vrijedno je spomenuti da pomoću CyberGhosta možete osigurati do sedam uređaja, što je više nego što dopušta većina VPN-a.

Pronaći ćete da CyberGhost nudi razne aplikacije prilagođene korisnicima. Do njih je lako kretati i stoga su dobro prilagođeni onima koji prvi put koriste VPN. CyberGhost aplikacije sadrže brojne značajke kao što je blokator oglasa i skener zlonamjernog softvera. CyberGhost nudi visoku razinu sigurnosti s 256-bitnom AES enkripcijom i DNS i IP zaštitom od curenja. Automatski prekidač osigurava prekid vašeg internetskog prometa u slučaju pada VPN veze. I posljednje, ali ne najmanje bitno, postoji stroga politika zabrane zapisa.

CyberGhost nudi aplikacije za Windows, Android, Mac, Linux, iOS, Amazon Fire Stick i Android TV. Postoje i proširenja preglednika za Chrome i Firefox. Ruteri zahtijevaju ručnu konfiguraciju.

Pros:

 • Više od 700 poslužitelja u SAD-u za gledanje DirecTV-a sada
 • Brza i pouzdana usluga pregledavanja i strujanja
 • Stroga pravila bez evidencije čuvaju vaše osobne podatke privatnima
 • Osigurajte istodobno do 7 uređaja
 • Jednostavne aplikacije s mnoštvom značajki koje se lako aktiviraju

Cons:

 • Ne radi u Kini ili UAE

Naš rezultat:

4 od 5

NAJBOLJI PRORAČUN VPN: CyberGhost ima brze i pouzdane veze za strujanje DirecTV-a sada u inozemstvo. Ima aplikacije koje su jednostavne za upotrebu i omogućuju do 7 istodobnih veza. Sigurnosne značajke uključuju prekidač za uklanjanje i pravilo zapisivanja. 45-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju CyberGhost.

CyberGhost kupon NOVO GODINE POSEBNO: UŠTEDITE 80% na trogodišnje planove + 2 mjeseca besplatnog UDOBA Popust se primjenjuje automatski

3. NordVPN

NordVPNDeblokira DirecTV sada testirano u siječnju 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

NordVPN je još jedan odličan izbor ako želite da VPN deblokira DirecTV izvan SAD-a. Razlog za to je taj NordVPN ima preko 1.700 poslužitelja u Sjedinjenim Državama. Doista, ima jednu od najvećih mreža poslužitelja bilo kojeg VPN-a s više od 5200 u 60 zemalja. To znači da ćete moći deblokirati sve vrste geo-ograničenog sadržaja, uključujući Netflix i BBC iPlayer. Što je još bolje, NordVPN nudi veliku vrijednost, omogućujući vam istovremeno povezivanje do 6 uređaja.

Isprobajući NordVPN aplikacije za sebe, možemo reći da je ova usluga sjajna za početnike. Osobito nam se sviđa što NordVPN nudi posebne poslužitelje za još jaču sigurnost. Postoje poslužitelji dizajnirani za pristup Toru putem VPN-a, dobivanje namjenske IP adrese i pregledavanje iz zemalja sa strogom cenzurom. NordVPN koristi 256-bitnu AES enkripciju, pruža zaštitu od DNS curenja i ima funkciju prekidača kill. Štoviše, ova usluga ima stroga pravila nulte evidencije.

NordVPN aplikacije dostupne su za Windows, Mac, Android, iOS, Linux i Android TV. U ponudi su i proširenja preglednika Chrome i Firefox. Ručno postavljanje potrebno je za usmjerivače.

Pros:

 • Preko 1.700 američkih servera za deblokiranje DirecTV-a
 • Također deblokira Netflix, Amazon Prime Video i BBC iPlayer
 • Jaka sigurnost s mogućnošću specijalnih poslužitelja
 • Istovremeno povežite do 6 uređaja
 • Jednostavne aplikacije i proširenja preglednika za početnike

Cons:

 • Kvaliteta poslužitelja varira u pogledu brzine i dosljednosti

Naš rezultat:

4.5 od 5

VRIJEDNOST I PERFORMANSE: NordVPN ima preko 1.700 poslužitelja u SAD-u i više od 5.000 širom svijeta. Deblokira DirecTV Now, Netflix, Amazon Prime Video i još mnogo toga. Sadrži podršku 24/7 i omogućuje do 6 veza. Štiti vašu privatnost šifriranjem i pravilima bez zapisnika. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu NordVPN recenziju.

NordVPN Kupon uštedite 70% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

4. IPVanish

IPVanishDeblokira DirecTV sada testirano u siječnju 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.IPVanish.com

Povrat novca zagarantovan: 7 DANA

IPVanish je VPN usluga sa sjedištem u SAD-u koja može deblokirati DirecTV u inozemstvu. Nudi nešto više od 1300 poslužitelja, od čega je otprilike polovina u Sjedinjenim Državama. Američki poslužitelji IPVanish-a raspoređeni su u 18 gradova u SAD-u, uključujući Chicago, Los Angeles i New York. IPVanish navodi da nudi neograničenu propusnost i to je vidljivo u velikim brzinama koje ćete doživjeti prilikom pregledavanja i strujanja. Poznato je da se ovaj VPN posebno jednostavno koristi kod Kodi i Amazon Fire Stick / Fire TV.

Najbolje od svega je to što IPVanish omogućava povezivanje do 10 uređaja istovremeno (većina VPN-a omogućuje 3-6). Njegove su aplikacije dovoljno jednostavne za upotrebu, iako se nudi podrška uživo za chat ako vam je potrebna. IPVanish označava sve okvire kada je u pitanju sigurnost, štiteći vaše podatke 256-bitnom AES enkripcijom, zaštitom od curenja DNS-a, prekidačem za zaustavljanje i politikom nulte evidencije.

IPVanish pruža aplikacije za Windows, Mac, Android, iOS i Amazon Fire TV. Ručno postavljanje potrebno je u slučaju Linuxa i usmjerivača.

Pros:

 • VPN usluga sa sjedištem u SAD, s puno poslužitelja u SAD-u
 • Jednostavan za upotrebu s Kodi i Amazon Fire Stick / Fire TV-om
 • Štiti podatke šifriranjem i štiti privatnost bez pravila o zapisivanju
 • Omogućuje do 10 istodobnih veza

Cons:

 • Nema mogućnosti plaćanja u bitcoin / cryptocurrency
 • Bori se za deblokiranje brojnih servisa za strujanje

Naš rezultat:

4 od 5

SERVERI U 18 GRADA SAD: IPVanish ima dosta poslužitelja u SAD-u u gradovima poput Los Angelesa i New Yorka. Neograničena propusnost olakšava gledanje programa DirecTV Now. Omogućuje do 10 veza putem jednog računa. Sigurnost na mreži s prekidačem za šifriranje i uklanjanje. 7-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu IPVanish recenziju.

IPVanish Kupon uštedite 60% na godišnjem planuDOBIJELITE Popust se primjenjuje automatski

5. PrivateVPN

PrivateVPNDeblokira DirecTV sada testirano u siječnju 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.PrivateVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

PrivateVPN je manja VPN usluga s oko 100 poslužitelja. Međutim, ova usluga nudi vrlo velike brzine i omogućava vam povezivanje s 10 različitih američkih gradova, uključujući Las Vegas i New York. PrivateVPN jedan je od boljih VPN-a kada je u pitanju deblokiranje geo-ograničenog sadržaja. U stvari, ne samo da možete gledati DirecTV Now izvan SAD-a, već može i deblokirati glavne platforme poput Netflixa i Amazon Prime Video.

Ovu uslugu možete koristiti za zaštitu do šest uređaja istovremeno putem jednog računa. Nudeći aplikacije jednostavne za korištenje za radne površine i mobilne uređaje, ovaj VPN vrlo je dostupan. PrivateVPN nudi sigurnost u obliku 256-bitne AES enkripcije, IPv6 zaštite od curenja, Stealth načina rada (za korištenje usluge na mjestima gdje su VPN-ovi obično blokirani) i killswitch. Sjedište ove VPN usluge je u Švedskoj i navodi da ona koristi nultu politiku bilježenja podataka.

PrivateVPN nudi aplikacije za radne površine (Windows i Mac) i mobilne uređaje (Android i iOS). Ručno postavljanje potrebno je za Linux i usmjerivače.

Pros:

 • Poslužitelji velike brzine za strujanje sadržaja DirecTV Now
 • Također deblokira Netflix i Amazon Prime Video i druge
 • Povežite do 6 uređaja putem jednog računa
 • Aplikacije i vrlo su jednostavni za početnike

Cons:

 • Relativno mala mreža poslužitelja
 • Ne nudi proširenja preglednika

Naš rezultat:

4.5 od 5

VISOKO HITRO STREAMING: PrivateVPN je brz i deblokira DirecTV Now, kao i Netflix. Njegove su aplikacije jednostavne za korištenje i omogućuju vam povezivanje do 6 uređaja. Uključuje sve bitne sigurnosne značajke, uključujući šifriranje, uklanjanje prekidača i pravila bez zapisnika. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu PrivateVPN recenziju.

PrivateVPN KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% na dvogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

Mogu li koristiti besplatni VPN za gledanje DirecTV-a izvan SAD-a?

Zbog strogih geografskih ograničenja, većina besplatnih VPN-a jednostavno neće raditi s DirecTV Nowom. Osim toga, ne preporučujemo upotrebu besplatnog VPN-a iz više razloga. Konkretno, besplatni VPN-ovi vrlo su spori. Kombinirajte premalo poslužitelja s previše korisnika, a rezultat je ograničena propusnost i puno punjenja i zaostajanja! Nepotrebno je reći da ovo strujanje DirecTV-a sada postaje frustrirajuće iskustvo.

Nisu samo problemi s performansama koje pate od besplatnih VPN-a. Kada je riječ o sigurnosti, besplatni VPN-ovi rijetko su potrebni za standard. U mnogim slučajevima to znači da vaši podaci nisu osigurani visokom razinom enkripcije. Također može biti da VPN-u nedostaju važne sigurnosne značajke kao što je prekidač kill. Uz to, neki besplatni VPN-ovi svjesno krše vašu privatnost čuvanjem dnevnika i prodajom tih podataka trećim stranama.

Zašto dobivam pogrešku u lokaciji DirecTV Now?

Jedan problem koji neki korisnici imaju kada pokušavaju gledati DirecTV Now u inozemstvu je taj što im se traži da omoguće podatke o lokaciji na svom uređaju. Problem je u tome što to može nadjačati VPN vezu, pružajući istinsku lokaciju i kao rezultat blokirati sadržaj. U tom slučaju, vidjet ćete poruku koja izgleda ovako:

Pogreška lokacije DirecTV Now

Nismo uspjeli shvatiti vašu lokaciju koja je potrebna za strujanje ovog programa. Molim te pokušaj ponovno.”

Ako vam se to dogodi, možda nemate sreće. Da biste zaobišli takva ograničenja, trebali biste pronaći način da zavaravate svoju lokaciju, primjerice pomoću GPS aplikacije za podmetanje. Jednostavno je možda bolje naći uslugu bez tako strogih geo-ograničenja. Ako nastavite, budite oprezni jer GPS podmetanje može imati negativan utjecaj na druge aplikacije.

Mogu li pomoću pametnog DNS proxyja gledati DirecTV Now u inozemstvu?

Da, neke će pametne DNS proxy usluge deblokirati DirecTV, no VPN-ovi su često pouzdaniji. Pametni DNS proxy nadzire DNS zahtjeve poslane s vašeg uređaja i šalje preglednik prometa za taj zahtjev na odgovarajući poslužitelj (u ovom slučaju poslužitelj u SAD-u). Jedna od prednosti pametnog DNS proxyja je ta što se može koristiti na širem rasponu uređaja od VPN-a.

Na primjer, DirecTV Now dostupan je na uređajima kao što su Roku, Apple TV i Samsung Smart TV. Većina VPN-ova ne podržava takve uređaje, gdje se ističe pametni DNS proxy. S druge strane, postavljanje pametnog DNS proxyja može biti složenije. Preporučujemo ExpressVPN-ov MediaStreamer, pametnu DNS proxy uslugu koji vam omogućuje deblokiranje geo-ograničenog sadržaja bez kriptiranja internetskog prometa, minimizirajući gubitak brzine.

Što sada mogu gledati na DirecTV?

DirecTV nudi širok spektar sadržaja s popularnih kabelskih kanala, uključujući HBO, Disney i Fox. To je dostupno uživo i na zahtjev. Postoji niz različitih pretplatničkih planova u ponudi za različite cjenovne cijene. Neki od dostupnih kanala uključuju:

 • CNN
 • Otkriće
 • Disney Channel
 • ESPN
 • Mreža hrane
 • Lisica
 • Povijest
 • HBO
 • MTV
 • Nickelodeon
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 − 57 =

Adblock
detector