Kako gledati ESPN bilo gdje s VPN-om

Kako gledati ESPN bilo gdje s VPN-om

ESPN streaming uživo još uvijek nije dostupan za publiku izvan SAD-a, a regionalna ograničenja (zamračenja) primjenjuju se na one unutar SAD-a. Čak i oni korisnici koji se pretplate na ESPN i ESPN + putem svoje kabelske TV mreže ili kompatibilne širokopojasne internetske veze mogu to učiniti samo dok su prisutni u zemlji. Onog trenutka kada se pokušaju prijaviti izvan SAD-a, veza im će biti blokirana.

Možete obilaziti međunarodne i regionalne blokove i strujati ESPN uživo iz inozemstva putem VPN-a. Skraćeno za virtualnu privatnu mrežu, VPN maskira vašu stvarnu lokaciju kako biste mogli deblokirati video protoke zaključane u regiji. To znači da možete pristupiti uslugama kućnog streaminga tijekom putovanja u inozemstvo. Primjetite to neće raditi sve VPN-ove jer ESPN aktivno blokira VPN-ove.

Proučimo puno detalja o svakom VPN-u koji je napravio ovaj popis, ali ako vam treba samo kratak sažetak, evo naših najboljih izbora.

Otkrili smo da su najbolji VPN-ovi za ESPN i ESPN Plus:

 1. ExpressVPN Najbolja opcija za gledanje ESPN-a s bilo kojeg mjesta! Velike brzine omogućuju pouzdano strujanje. Također deblokira većinu ostalih popularnih web mjesta za streaming. Vrhunska privatnost i sigurnost. Uključuje 30-dnevnu garanciju povrata novca.
 2. CyberGhost Najbolji izbor proračuna koji je u našem testiranju pogodio neke od najboljih brzina struje. Privatno, sigurno i jednostavno za korištenje.
 3. NordVPN Dobar svekrug. Ogromna poslužiteljska mreža postiže pouzdane brzine streaminga. Dobre značajke privatnosti.
 4. IPVanish Pouzdan s jednostavnim aplikacijama koje su popularne kod Kodi korisnika.
 5. VyprVPN Deblokiran ESPN u našim testovima. Čvrsta sigurnost i pouzdan, ali pomalo skupo.

Ako pokušate pristupiti ESPN web mjestu iz inozemstva bez VPN-a, vjerojatno ćete naići na takvu pogrešku:

"OVO web mjesto nije dostupno u vašoj zemlji"

Kako gledati ESPN bilo gdje s VPN-om

Još jedna uobičajena greška glasi: "ESPN + nije dostupan u vašoj zemlji zbog problema sa sadržajem."

Kako gledati ESPN s VPN-om

Najjednostavniji način zaobići ovaj problem je prijava na virtualnu privatnu mrežu (VPN). Ako ne znate što je to, nemojte paničariti. Sve što VPN radi šifrira vašu internetsku vezu i usmjerava je prema poslužitelju po vašem izboru, obično izvan zemlje u kojoj se trenutno nalazite..

Evo kako deblokirati ESPN iz inozemstva putem VPN-a:

 1. Prijavite se za kvalitetan VPN. Preporučujemo ExpressVPN.
 2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju za svoj uređaj.
 3. Otvorite aplikaciju i odaberite mjesto poslužitelja u SAD-u. Isto tako, izbjegavajte područje zatamnjenja za tim koji gledate.
 4. Udari Spojiti dugme.
 5. Otvorite ESPN stream i počnite gledati!

ESPN je dostupan putem Interneta iz nekoliko različitih izvora. Svi su dostupni samo u SAD-u ili putem VPN-a:

 • ESPN+ je ESPN-ova samostalna usluga za streaming koja košta 4,99 USD mjesečno ili 49,99 USD godišnje. Imajte na umu da VPN vjerojatno neće raditi ako za gledanje koristite Android ili iOS pametni telefon.
 • Gledajte ESPN u osnovi je glavna ESPN web stranica i aplikacija u kojoj možete gledati prijenos uživo ako se prijavite kod svog davatelja kabela u SAD-u.
 • Sling TV je usluga televizijskog prijenosa strujanja dizajnirana za rezače kabela koji nemaju kabel ili satelit. Trošak za Sling Orange, koji uključuje ESPN, iznosi 25 USD mjesečno. Prema pisanju, 40-postotni popust spušta cijenu i na 15 dolara mjesečno. Dostupno je 7-dnevno besplatno probno razdoblje.
 • YouTube TV je usluga s YouTubea koja plaća nekoliko kanala uživo za 40 USD mjesečno, uključujući ESPN i ESPN2. Možete čak i snimati igre za kasnije gledanje bez ograničenja za pohranu. Dopušteno je do šest računa po kućanstvu, plus jamstvo povrata novca od 30 dana.
 • Hulu + TV uživo je Huluov streaming uslugu uživo u SAD-u. Dostupno je 7-dnevno besplatno probno razdoblje. Možete gledati u web pregledniku ili preuzeti aplikaciju za Android, Apple TV, Chromecast, Fire TV, igraće konzole, Roku i pametni TV.
 • PlayStation Vue košta 35 dolara mjesečno za dobivanje standardnih zemaljskih kanala koji uključuju ESPN i ESPN2. Košta 45 dolara mjesečno. Kao i ostali, PS Vue je dostupan samo u Sjedinjenim Američkim Državama, ali ne trebate vam PlayStation konzola da biste je koristili. Aplikacije su također dostupne za iOS, Android, Chromecast, Apple TV, Fire TV i Roku ili web preglednik. Možete koristiti PS Vue na najviše pet uređaja odjednom.
 • DirecTV Now je samostalna usluga za strujanje televizora od davatelja kabela DirecTV. Za upotrebu ne trebate pretplatu za kabel. Za 50 USD mjesečno dobijate ESPN i ESPN2 koji su uključeni u paket.
  Najbolje VPN-ove za Omegle da biste mu pristupili bilo gdje i pobijedili zabrane Omegle-a

Najbolji VPN za ESPN

Poredali smo VPN-ove na temelju sljedećih čimbenika:

 • Velike brzine za HD streaming
 • Širok raspon američkih poslužitelja da bi zaobišli regionalne nestanke
 • DNS zaštita od curenja kako bi se spriječilo otkrivanje korisnikove lokacije
 • Aplikacije za mobilne i radne površine
 • Jednostavan za korištenje

1. ExpressVPN

ExpressVPNSiječanj 2023.blokira ESPN testirano jan 2023

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

S 20 lokacija poslužitelja samo u SAD-u, ExpressVPN solidna je oklada za nesmetano strujanje ESPN-a u HD ili UHD.

ExpressVPN nudi lokacije poslužitelja u 94 zemlje i izvodi visoko na mjernim podacima kao što su testovi brzine i deblokiranja.

Ne zadržava evidenciju prometa korisnika, ali prikuplja metapodatke koji se odnose na lokaciju poslužitelja i ukupnu količinu podataka koji se prenose svaki dan.

Express je šifriran 256-bitnim AES standardima i integriran je s "kill switch" - što znači da će u potpunosti prekinuti sav internetski promet ako veza padne. Tvrtka je registrirana na Britanskim Djevičanskim otocima - izvan dosega britanskih vlasti - što znači da neće biti nijednih zahtjeva za korisničkim podacima.

Također ima aplikacije za Android, iOS i verziju radne površine kompatibilne s Windowsima, MacOS-om, iOS-om i Linuxom (naredbena linija), tako da možete vidjeti radnju na uređaju po svom izboru.

Pros:

 • Velike i pouzdane brzine za streaming HD sadržaja i za preuzimanje / prijenos velikih datoteka
 • Poslužitelji u 20 američkih gradova mogu otključati geo-ograničeni sadržaj s bilo kojeg mjesta
 • Deblokira glavna web mjesta za strujanje, npr. Netflix, Amazon Prime Video i BBC iPlayer
 • Vrhunske značajke zaštite i privatnosti
 • Ne zadržava evidencije prometa o osobnim podacima
 • Pomoćno osoblje je poznato i radi non-stop

Cons:

 • Ovdje nije najjeftinija opcija bez upotrebe kupona za popust

Naš rezultat:

4.5 od 5

NAJBOLJI VPN ZA ESPN: ExpressVPN je izvođač broj 1. Vrlo brz i pouzdan izbor, nemojte dalje gledati kada je u pitanju brzina. Izvrsno za deblokiranje svih glavnih geo-ograničenih streaming usluga u visokoj HD kvaliteti. Vrhunske značajke za privatnost i nema zapisnika. Isprobajte bez rizika uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju ExpressVPN-a.

ExpressVPN kuponSpecijalna ponuda - dobijte 3 mjeseca dodatnog BESPLATNOG DALJANA Kupon se automatski primjenjuje

2. CyberGhost

CyberghostDeblokira ESPN testirano u siječnju 2023

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Cyberghost.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

CyberGhost je VPN usluga srednje klase koja će se svidjeti korisnicima na proračun. Nema fantastično prilagodljive postavke ili ekspanzivne mreže poslužitelja povezane s nekim drugim pružateljima s popisa, ali posao će obaviti bez obzira.

Tvrtka ne bilježi ponašanje korisnika ili navike pregledavanja tako da je to pozitivno ako se procjenjuje iz kuta privatnosti. Sjedište je također u Rumunjskoj, što znači da na njega ne primjenjuju zakoni o obveznom čuvanju podataka. No, u tvrtki je nedavno došlo do sitnih zastoja koji bi mogli promijeniti uvjete korištenja. Ovaj ćemo članak ažurirati ako primjetimo bilo što.

Trenutno postoji više od 5.700 poslužitelja koji uključuju između 1.100 u SAD-u. Pristup ESPN-u ne bi trebao biti problem.

Aplikacije su dostupne i za Android i iOS, kao i za podršku za radne površine za Windows i MacOS.

CyberGhost ne izbjegava Netflix VPN zabranu, ali je kompatibilan s BBC iPlayerom.

Što se tiče standarda šifriranja, on koristi 256-bitnu AES enkripciju na OpenVPN protokolu prema zadanim postavkama zajedno s 2.048-bitnim RSA ključevima i MD5 HMAC provjerom autentičnosti. Smatra se da su otporne, pa će vaši podaci ostati sigurni. Sadržan je prekidač za internet ubijanje.

Pros:

 • Tijekom videozapisa bežično emitira HD video bez puferiranja
 • Preko 700 poslužitelja u SAD-u može obilaziti većinu web lokacija s ograničenom geološkom dozvolom
 • Aplikacije su jednostavne za korištenje i izvrsne su za nove korisnike
 • Čvrsta privatnost i sigurnosne značajke omogućene su prema zadanim postavkama

Cons:

 • Neće raditi u Turskoj, Kini, Saudijskoj Arabiji ili UAE

Naš rezultat:

4 od 5

NAJBOLJA PRORAČUNSKA OPCIJA: CyberGhost ima jednostavno postavljanje. Velika privatnost i sigurnost. Pouzdan je s ESPN-om, ali može se boriti s nekim drugim web lokacijama za strujanje. 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju CyberGhosta.

CyberGhost kupon NOVO GODINE POSEBNO: UŠTEDITE 80% na trogodišnje planove + 2 mjeseca besplatnog UDOBA Popust se primjenjuje automatski

3. NordVPN

NordVPNDeblokira ESPN testirano u siječnju 2023

  Kako instalirati Kodi na Firestick i Amazon Fire TV

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

NordVPN nudi impresivnih 60 lokacija zemalja poslužitelja raspoređenih po cijelom svijetu i tu je zanemariva razlika u usporedbi s ExpressVPN-om u domeni streaminga uživo. U SAD-u djeluje nevjerojatnih 1.758 standardnih VPN fizičkih poslužitelja tako da povezivanje neće biti problem.

Tvrtka je registrirana u Panami, što znači da na nju ne vrijede nikakvi drakonski zakoni koji prisiljavaju na otkrivanje korisničkih podataka ili preferencija. Korisnici mogu plaćati putem Bitcoina, što znači da su staze na papiru svedene na minimum i zajamčena privatnost.

Nord također uključuje dodatne sigurnosne značajke poput VPN s dvostrukim skokom, koji vezu usmjeravaju kroz dva VPN-a umjesto jednog. U prošlosti je tvrtka primila više zahtjeva za informacije, ali nije ih mogla pružiti samo zato što ima pravila o nepostojanju dnevnika.

Postoje aplikacije i za iOS i Android, kao i podršku za Windows i MacOS.

NordVPN nudi i posebne poslužitelje koji su optimizirani za ultrabrzi streaming, tako da je gledanje Superbowla u HD-u na plaži u Aziji definitivna mogućnost.

Pros:

 • Preko 1.700 poslužitelja u SAD-u može deblokirati ESPN i gotovo sve drugo
 • Davatelj proračuna veterana s besprijekornom reputacijom privatnosti
 • Dobar za streaming, čak i pri HD brzinama
 • Veliki naglasak na sigurnosti i privatnosti
 • Osobni su podaci zaštićeni jer ne čuvaju zapisnike

Cons:

 • Aplikacija i brzina za stolna računala nisu uvijek pouzdani

Naš rezultat:

4.5 od 5

Pouzdan izbor: NordVPN je dobra vrijednost svih igrača. Izvrsna opcija koja je solidan ESPN izvođač. Istovremeno povezuje do 6 uređaja Također dobro funkcionira s najpopularnijim streaming uslugama i postiže dosljedno dobre brzine. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu NordVPN recenziju.

NordVPN Kupon uštedite 70% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

4. IPVanish

IPVanishDeblokira ESPN testirano u siječnju 2023

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.IPVanish.com

Povrat novca zagarantovan: 7 DANA

IPVanish nastavlja s tradicijom da se razmišlja o korisniku. Radi stotinama poslužitelja raspoređenih na 75 lokacija u svijetu. Samo u SAD-u postoji oko 650 namjenskih fizičkih poslužitelja. Najbolji dio je to što posjeduje sve svoje fizičke poslužitelje (za razliku od nekih drugih VPN-a koji također iznajmljuju), što znači da brzina i povezanost blistaju brzo.

Tvrtka je sa sjedištem u Sjedinjenim Državama, ali slijedi strogu politiku "bez dnevnika", zajedno s 256-bitnom enkripcijom na OpenVPN protokolu, SHA512 autentifikacijom i razmjenom ključeva DHE-RSA 2048 s savršenom tajnošću naprijed..

Aplikacije su dostupne za iOS i Android. IPVanish također nudi podršku za Windows i MacOS.

Pros:

 • Radi sa 650 američkih poslužitelja i može deblokirati gotovo sve web stranice za strujanje s HD brzinama
 • Korisnička podrška nije vanjska, što se tiče privatnosti
 • Sučelje je jednostavno za upotrebu s Kodi i ostalim medijskim sustavima koji se temelje na Androidu.

Cons:

 • Nema korisničke podrške
 • Ne prihvaća Bitcoin za anonimno plaćanje

Naš rezultat:

4 od 5

DO 10 UREĐAJA: IPVanish ima veliku mrežu poslužitelja i dobro obrađuje višestruke veze. Jednostavan za upotrebu i preferiraju ga korisnici koji trebaju visoke standarde privatnosti. Ne može deblokirati toliko strujnih servisa kao neki njegovi rivali. 7-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu IPVanish recenziju.

IPVanish Kupon uštedite 60% na godišnjem planuDOBIJELITE Popust se primjenjuje automatski

5. VyprVPN

VyprVPNDeblokira ESPN testirano u siječnju 2023

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.VyprVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

VyprVPN postoji već oko šest godina i upravlja lokacijama poslužitelja u preko 60 zemalja. Devet takvih lokacija nalazi se u SAD-u.

Tvrtka koristi 256-bitnu AES enkripciju kao standard, što znači da može raditi u nekim od najtežih regulatornih okruženja na svijetu. Poznato je popularno u Kini, gdje su korisnici otkrili da je jedan od snažnijih VPN-a koji može poduprijeti Veliki vatrozid.

Vypr koristi i svoje vlasničko Chameleon ™ tehnologiju za koju tvrde da sprečava gutanje propusnosti od strane pružatelja internetskih usluga, kao i dubinsku inspekciju paketa. Također posjeduje sve svoje poslužitelje, a ne radije ih unajmljuje, što mu daje potpunu kontrolu nad podacima koji prolaze kroz njegovu mrežu.

Uz aplikacije za Windows Phone, Android i iOS malo je vjerovatno da će se korisnici ikada zatvoriti. Usluga također podržava Windows i MacOS.

Pros:

 • Ima poslužitelje u 9 američkih gradova s ​​dobrim brzinama streaminga
 • Snažne sigurnosne značajke i privatnost te pristojna brzina
 • Nema problema s deblokiranjem ESPN-a iz inozemstva

Cons:

 • Za rad u Kini treba ručno podešavanje
 • Pomoćno osoblje je dobro, ali djeluje samo tijekom europskog radnog vremena
 • Nije najjeftiniji u ovom postu
  Najbolji VPN-ovi za Amazon Fire Stick i Fire TV

Naš rezultat:

4 od 5

JEDNOSTAVNO ZA POSTAVLJANJE: VyprVPN je vrlo razumljiv. Dobro surađuje s ESPN-om i najpopularnijim streaming uslugama. Pouzdana, ali ne i najjeftinija opcija na popisu. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu VyprVPN recenziju.

VyprVPN Kupon uštedite 81% na dvogodišnjem planuDOBIJELITE Popust se primjenjuje automatski

Mogu li koristiti besplatni VPN za gledanje ESPN-a?

Malo kopanja na Googleu, Duck Duck Go ili Reddit pomoći će vam da otkrijete besplatne VPN usluge, ali naša je preporuka da izbjegnete ovu zamku.

Ne postoji besplatan ručak, a takve opcije će vas bombardirati svakojakim kolačićima za praćenje, oglasima i drugim metodama za rudarjenje podataka pregledavanja koji prolaze kroz VPN.

Postoji i vrlo stvaran rizik od zaraze zlonamjernim softverom koji može potrajati nekoliko mučnih sati da se utvrdi i mogućnost gubitka podataka.

U nekim slučajevima besplatne VPN usluge uhvaćene su u prodaji ili na drugi način zlouporabe korisničkih podataka bez njihovog dopuštenja - glavna sigurnosna briga. Nedavni primjer je Hola VPN, dodatak preglednika s preko 50 milijuna korisnika, koji je svoju kritičnu masu koristio za napad na druge stranice.

To je gnusna praksa i sjajan podsjetnik na činjenicu da obično kada je proizvod besplatan, na kraju ste proizvod.

Kako se koristi Watch ESPN s VPN-om

Za uređaje sa sustavom Android i podržani Google Play, korištenje Watch ESPN aplikacije iz inozemstva jednostavno je povezivanje s VPN poslužiteljem u Sjedinjenim Državama pomoću VPN aplikacije vašeg davatelja usluga, a zatim otvaranje aplikacije kao što obično birate. Možda ćete trebati očistiti podatke iz predmemorije aplikacije da biste uklonili sve stare identifikatore lokacije.

Aplikacija Watch ESPN kompatibilna je s Roku, Chromecast, Xbox One, Xbox 360, Playstation 4, Amazon Fire TV i Apple TV. Da biste postavili aplikaciju na bilo kojem od ovih uređaja, koji prema zadanim postavkama ne podržavaju VPN aplikacije, preporučujemo korištenje VPN-a na virtualnom usmjerivaču. To je moguće jer većina računala koja se mogu povezati na wifi također mogu emitirati wifi signal za druge uređaje na koje se mogu povezati.

Pogledajte naše cjelovite vodiče o tome kako postaviti VPN na virtualni usmjerivač - i za Windows i Mac uređaje.

Upotrijebite VPN da biste zaobišli regionalne nesvjestice

Neki lokalni sportski događaji mogu biti isključeni na ESPN-u ako IP adresa vašeg uređaja ukaže na lokaciju unutar regije zatamnjenja. Zatamnjenja nastaju kada su prava na lokalno emitiranje iskljuciva lokalnom televizijskom programu, tako da druga mreza, poput ESPN-a, ne smije ponuditi igru ​​na televiziji ili online bilo kojem stanovniku regije. To znači da navijači često ne mogu uživo prenositi događaje koje žele vidjeti najviše: one na kojima su omiljeni lokalni timovi.

VPN-ovi mogu pomoći zaobići nestanke jednostavnim dodjeljivanjem nove IP adrese. Kad se povežete s VPN-om, IP adresa koju vide ESPN aplikacija i web stranica je adresa VPN poslužitelja. Dakle, sve što trebate učiniti je povezati se na VPN poslužitelj izvan područja zamračenja kako biste deblokirali stream!

Čitaj više: ESPN nestanci

Povijest ESPN-a

Do velike pauze ESPN-a došlo je kada je osigurala prava na emitiranje NCAA muškog košarkaškog turnira Division 1, katapultirajući ga na milijune televizijskih ekrana i stvorila legiju ljubitelja sporta koji nisu mogli dobiti dovoljno.

Ostali pametni potezi pomogli su razvijanju novih kompanija u svojim formativnim godinama. Počela je emitirati NFL nacrt - događaj koji je toliko brzo stekao popularnost da je sada uspostavljeni dio televizijskog kruga. Sportscenter, njegov segment rasprava i analiza, svaki mjesec privlači prosječno 115 milijuna gledatelja.

Životni sportski džigerica također ima poteškoća u prilagodbi na život u digitalnom dobu - o čemu svjedoči činjenica da je u travnju otpustio 100 djelatnika - ali stotine milijuna ljudi jednostavno ne mogu zamisliti život bez ugađanja.

Pogledajte pristup ESPN aplikaciji

Korisnici u SAD-u mogu lako pristupiti ESPN-om putem svojih kabelskih TV mreža ili preuzimanjem aplikacije Watch ESPN. Ako više volite strujati putem interneta, ESPN poslužitelji će odrediti vašu IP adresu i odobriti vam pristup ako mogu definitivno utvrditi da ste prisutni u Sjevernoj Americi.

Pretplata kablovske televizije ili pristup kompatibilnoj internetskoj usluzi velike brzine potrebni su za streaming ESPN sadržaja uživo. Ovdje se nalazi cijeli popis. I ESPN aplikacija Watch i web portali dostupni su korisnicima u Americi koji se ne prijavljuju putem kablovske TV mreže ili kompatibilnog davatelja širokopojasnih usluga, već će imati pristup samo usluzi video na zahtjev. Uglavnom ima istaknute dijelove i kratke isječke, a daleko je od punog iskustva. Za sada ne postoji opcija samo za internet.

ESPN održava sportske događaje i emisije uživo, ali morat ćete se prijaviti na portal putem podataka za provjeru autentičnosti koji su vam pružili usluga kabelske televizije ili pružatelj širokopojasnih usluga..

"James Casey", Karen licenciran pod CC-om od 2.0

About the author

Comments

 1. Unfortunately, ESPN streaming is still not available for audiences outside of the US, and regional restrictions (blackouts) apply to those within the US. Even users who subscribe to ESPN and ESPN through their cable TV network or compatible broadband internet connection can only do so while present in the country. The moment they try to log in from outside the US, their connection will be blocked. However, you can bypass international and regional blocks and stream ESPN live from abroad through a VPN. VPN, short for virtual private network, masks your actual location so you can unblock video streams locked in the region. This means you can access home streaming services while traveling abroad. Note that not all VPNs will work as ESPN actively blocks VPNs. We have studied a lot of details about each VPN that made this list, but if you just need a brief summary, here are our top picks. We found that the best VPNs for ESPN and ESPN Plus are: ExpressVPN, CyberGhost, NordVPN, IPVanish, and VyprVPN.

Comments are closed.