Kako gledati HBO Go iz Kanade s VPN-om

Kako gledati HBO Go iz Kanade s VPN-om

Ako ste pokušali gledati HBO Go iz Kanade, vjerojatno ste naišli na sljedeću poruku:

"Nije u području usluge. HBO GO je podržan samo u Sjedinjenim Državama i određenim američkim teritorijima. "

Kao što je slučaj s mnogim servisima za streaming, sadržaj je ograničen zemljopisnim putem, što znači da će vam trebati VPN da biste mu pristupili.

Pogreška servisnog područja HBO Go

VPN-ovi kriptiraju vaš internetski promet, usmjeravajući ga putem VPN poslužitelja po vašem izboru. Zbog toga se čini kao da pregledavate s druge lokacije. Primjerice, povezivanjem s VPN serverom u SAD-u možete dobiti američku IP adresu i deblokirati HBO Go, što vam omogućuje gledanje Game of Thrones sezone 8 i više.

Ako vam se žuri, evo kratkog sažetka preporučenih VPN-ova za gledanje HBO-a iz Kanade:

Najbolji VPN-ovi za gledanje HBO-a u Kanadi

 1. ExpressVPN: Deblokira HBO Go, Netflix US i Amazon Prime Video. Brza i pouzdana VPN usluga s jakom sigurnošću. Izvrsne aplikacije i podrška 24 sata dnevno.
 2. NordVPN: 1.800 poslužitelja u SAD-u za gledanje HBO-a Go. Jednostavne aplikacije i podrška 24 sata dnevno putem chata uživo. Koristite na do 6 uređaja. Sadrži pravilo bez zapisnika.
 3. CyberGhost: Stotine brzih i pouzdanih američkih poslužitelja za deblokiranje HBO Go. Istovremeno povežite do 7 uređaja. Vrlo siguran VPN s enkripcijom.
 4. IPVanish: VPN usluga sa sjedištem u SAD-u koja dobro funkcionira s HBO Go. Poslužitelji u desecima američkih gradova. Jednostavan je za upotrebu i omogućuje do 10 istodobnih veza.
 5. PrivateVPN: Poslužitelji velikih brzina za streaming HBO Go kao i Netflix US. Jednostavne aplikacije za početnike. Spojite do 6 uređaja. Politika bez zapisnika.

Kako gledati HBO Go iz Kanade s VPN-om

HBO Go iz Kanade možete gledati za nekoliko minuta. Sve što trebate učiniti je slijediti ove brze i jednostavne korake.

Da biste gledali HBO Go iz Kanade:

 1. Prijavite se VPN-om koji može deblokirati HBO Go - posebno preporučujemo ExpressVPN za gledanje HBO Go-a iz Kanade.
 2. Preuzmite i instalirajte aplikaciju s web mjesta davatelja VPN-a. Ako želite, možete imati i proširenje preglednika za Chrome ili Firefox.
 3. Otvorite aplikaciju VPN ili proširenje preglednika i povežite se s poslužiteljem u SAD-u.
 4. Idite na web stranicu ili aplikaciju HBO Go i odaberite sadržaj koji želite gledati, a koji bi sada trebao biti deblokiran.
 5. Ako se i dalje pojavljuje ista poruka o pogrešci, pokušajte očistiti predmemoriju i kolačiće preglednika. Također može biti vrijedno isprobati brojne poslužitelje u slučaju da su neki blokirani.

Odabir najboljih VPN-ova koji će gledati HBO Go iz Kanade

Isprobali smo brojne VPN-ove i odabrali smo samo one koji rade s HBO Go-om, nudeći sljedeće.

Kriteriji za odabir VPN-ova

 • Brzi i pouzdani poslužitelji u SAD-u za streaming
 • Jaka sigurnost s enkripcijom i pravilima bez dnevnika
 • Korisnička podrška putem live chat i e-maila
 • Jednostavne aplikacije za radne površine i mobilne uređaje
 • Garancija novca za testiranje bez rizika
 • Omogućuje vam povezivanje više uređaja istovremeno

Najbolji VPN-ovi za HBO Go

Ovo je naš popis najboljih VPN-ova za gledanje HBO Go-a iz Kanade:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2023unblocks hbo goProvjeren Jan 2023

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

ExpressVPN poslužuje poslužitelje u preko desetak američkih gradova, uključujući New York i Los Angeles. Impresivno ima poslužitelje u ukupno 94 zemlje, što ga čini savršenim za deblokiranje platformi zaključanih u regiji (poput Netflixa) gdje god se nalazili. Ono što ovo čini najboljim VPN-om za HBO Go iz Kanade su njegove velike i pouzdane brzine. Možete uživati ​​u dosljednom strujanju bez punjenja ili zaostajanja zahvaljujući neograničenoj propusnosti VPN-a.

  5 najboljih VPN-ova za online poker u 2023. godini

ExpressVPN možemo preporučiti svima, uključujući one koji su prvi put VPN korisnici. To je zato što ova VPN usluga pruža aplikacije koje su vrlo jednostavne za korištenje. Odabir i povezivanje s poslužiteljem je brz i lagan, a možete podesiti i razne postavke u izborniku opcija. Još jedna značajka ExpressVPN-a je njegova podrška 24/7 koja je dostupna putem live chat i e-pošte. Osoblje je dobro i susretljivo i uvijek može pomoći kada vam je potrebno.

ExpressVPN ozbiljno shvaća vašu internetsku sigurnost. Štiti vas 256-bitnom AES enkripcijom i ne čuva nikakve zapise aktivnosti ili veze svojih korisnika. Tu je i DNS i IPv6 zaštita od propuštanja, podijeljeni tuneliranje i prekidač za zaustavljanje, pružajući vrlo visoku razinu sigurnosti. Kada sve to kombinirate sa 30-dnevnom garancijom povrata novca, postaje jasno da je ExpressVPN dobro isplati razmotriti.

ExpressVPN nudi aplikacije za Windows, Mac, Linux, Android, iOS i usmjerivače. Tu je i mogućnost proširenja preglednika za Chrome i Firefox.

Pros:

 • Brzi poslužitelji u američkim gradovima, uključujući Los Angeles i New York
 • Deblokira većinu sadržaja, uključujući HBO Go, Netflix i BBC iPlayer
 • Ogromna mreža od preko 3.000 poslužitelja u 94 zemlje
 • Sigurna usluga kodiranjem i zaštitom od curenja DNS-a
 • 24/7 korisnička podrška putem live chat i e-pošte
 • Korisničke aplikacije za širok raspon operativnih sustava

Cons:

 • Dopušta samo 3 istodobna povezivanja (neki nude 6 ili više)

NAJBOLJI VPN GLEDATI HBO DOLAZIMO OD KANADE: ExpressVPN je naš izbor broj 1. Izvrsno je za deblokiranje geo-ograničenih sadržaja kao što su HBO Go i Netflix US. Poslužitelji su brzi i dosljedni za strujanje, a aplikacije vrlo jednostavne za korištenje. Uključuje jamstvo povrata novca od 30 dana tako da ga možete isprobati bez rizika.

Pročitajte našu cjelovitu ExpressVPN recenziju.

ExpressVPN kuponSpecijalna ponuda - dobijte 3 mjeseca dodatnog BESPLATNOG DALJANA Kupon se automatski primjenjuje

2. NordVPN

NordVPNdeblokira hbo goT testirano siječnja 2023

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

NordVPN jedan je od najboljih VPN-ova za deblokiranje geo-ograničenih platformi kao što je HBO Go. U stvari, deblokira i like Netflix i Amazon Prime Video. Idealan je za streaming zahvaljujući ogromnom broju poslužitelja. Ima preko 5.200 servera, od kojih je 1.800 u SAD-u. NordVPN-ove brzine savršeno su dobre za nesmetano strujanje sadržaja visoke razlučivosti. Što je još bolje, ovim VPN-om možete koristiti za povezivanje do 6 uređaja istovremeno.

Malo je vjerojatno da ćete imati problema s ovom jednostavnom VPN uslugom jer ima prilagođene aplikacije za širok raspon uređaja. Bez obzira na to, uvijek postoji mogućnost kontaktiranja NordVPN-ove korisničke podrške 24 sata dnevno. Ovaj dobavljač sa sjedištem u Panami upravlja strogim pravilima bez evidentiranja i dodatno osigurava vaše podatke 256-bitnom AES enkripcijom, prekidačem za ubijanje i zaštitom od IPv6, WebRTC i DNS propuštenosti, NordVPN nudi dodatnu sigurnost kroz opuštene poslužitelje i dvostruku VPN funkcionalnost.

NordVPN možete koristiti putem njegovih aplikacija za Windows, Mac, Linux, Android, iOS i Android TV. U ponudi su i proširenja preglednika Chrome i Firefox. Odabrani ruteri mogu se instalirati ručno.

Pros:

 • Deblokira streaming usluge kao što su HBO Go i Netflix
 • Ogromna mreža poslužitelja, od kojih je 1.800 u SAD-u
 • Vodi stroga pravila o zapisivanju za zaštitu vaše privatnosti
 • Podrška za chat uživo dostupna 24/7
 • Omogućuje do 6 istodobnih veza

Cons:

 • Neki se serveri mogu pomalo promašiti

ODLIČNA VRIJEDNOST: NordVPN ima 1.800 poslužitelja u SAD-u i lako deblokira usluge poput HBO Go i Netflix US. Pomoću njega možete povezati do 6 uređaja. Aplikacije su jednostavne za početnike i imaju 24/7 podršku s live chatom. Snažna ponuda sigurnosti. 30-dnevna garancija povrata novca.

  Заштита приватности деце на мрежи - Водич за родитеље, неговатеље и васпитаче

Pročitajte našu cjelovitu NordVPN recenziju.

NordVPN Kupon uštedite 70% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

3. CyberGhost

Cyberghostdeblokira hbo goT testirano siječnja 2023

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Cyberghost.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

CyberGhost je VPN usluga koja u jednakoj mjeri nudi brzinu i sigurnost. Odlično surađuje s HBO Go-om i ima nešto više od 700 poslužitelja u SAD-u. Osim toga, on ima više od 3.700 poslužitelja širom svijeta, što znači da ima jednu od većih mreža VPN poslužitelja. CyberGhost nudi neograničenu propusnost i velike brzine, što ga čini idealnim za streaming visokokvalitetnog video zapisa na mreži. Značajno je da imate do 7 istodobnih veza, pa nudi posebno dobru vrijednost.

Jedna od najboljih stvari o CyberGhostu je da možete isprobati bez rizika tijekom 45 dana. Ako nije za vas, jednostavno možete iskoristiti garanciju povrata novca. Ako imate bilo kakvih nedoumica, postoji i podrška za chat uživo. Ovaj VPN pomaže poboljšati vašu internetsku sigurnost upotrebom 256-bitne AES enkripcije, DNS i IPv6 zaštite od propuštanja, automatskim prekidačem za uklanjanje. Ona također ima strogu politiku zapisivanja bez dnevnika, što vam omogućava da održavate internetsku privatnost.

CyberGhost nudi aplikacije za sljedeće: Windows, Mac, Android, iOS, Amazon Fire Stick / Fire TV i Android TV. Dostupna su i proširenja preglednika Chrome i Firefox. Linux i usmjerivači zahtijevaju ručnu konfiguraciju.

Pros:

 • Preko 700 poslužitelja u SAD-u za gledanje HBO-a Go iz Kanade
 • Neograničena širina pojasa za strujanje bez zastoja i puferiranja
 • Jaka sigurnost s enkripcijom i stroga politika zabrane zapisa
 • Istovremeno povežite do 7 uređaja
 • Uključuje 45-dnevno jamstvo povrata novca

Cons:

 • Ne nudi aplikaciju za Linux

HITROST I SIGURNOST: CyberGhost nudi kontinuirano strujanje HBO Go-a zahvaljujući brzim američkim poslužiteljima. Omogućuje vam istovremeno povezivanje do 7 uređaja Podrška za chat uživo i jaka sigurnost s enkripcijom i pravilima bez zapisivanja. 45-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju CyberGhost.

CyberGhost kupon NOVO GODINE POSEBNO: UŠTEDITE 80% na trogodišnje planove + 2 mjeseca besplatnog UDOBA Popust se primjenjuje automatski

4. IPVanish

IPVanishdeblokira hbo goT testirano siječnja 2023

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.IPVanish.com

Povrat novca zagarantovan: 7 DANA

IPVanish ima sjedište u Sjedinjenim Državama i tamo radi stotine poslužitelja. Ovi se poslužitelji nalaze u preko desetak američkih gradova, uključujući Chicago, Las Vegas i New York. Brzina je dosljedna i dovoljno brza za strujanje HBO Go sadržaja. Zaista, IPVanish također može deblokirati američku verziju Netflixa. Ono po čemu se IPVanish ističe jest to možete ga koristiti na najviše 10 uređaja istovremeno, što znači da je savršen za obitelji.

Aplikacije koje pruža IPVanish jednostavne su za uporabu i olakšavaju odabir i povezivanje s poslužiteljem. Ako imate bilo kakvih pitanja tijekom korištenja usluge, nudite podršku za podršku uživo 24/7. IPVanish posjeduje vlastite poslužitelje umjesto da ih iznajmljuje, tako da nema rizika da bilo koja treća strana ima pristup vašim podacima. Ne prikuplja zapise veza ili aktivnosti i koristi 256-bitnu AES enkripciju za osiguranje internetskog prometa. Tu je i zaštita od curenja IPv6 i DNS, kao i značajka prebacivanja prekida.

Možete preuzeti IPVanish aplikacije za sljedeće: Windows, Mac, Android, iOS i Amazon Fire TV / Fire Stick. Ručno postavljanje potrebno je za Linux i usmjerivače.

Pros:

 • Poslužitelji u desecima američkih gradova za deblokiranje HBO Go-a
 • Ne prikuplja zapisnike vaših veza ili aktivnosti
 • Omogućuje vam istovremeno povezivanje do 10 uređaja
 • Podrška za chat uživo dostupna 24/7

Cons:

 • Nema mogućnosti plaćanja u bitcoin / cryptocurrency
 • Ne nudi proširenja preglednika

PRIKLJUČITE 10 UREĐAJA: IPVanish omogućuje cijeloj obitelji gledanje HBO Go iz Kanade s do 10 istodobnih veza. Ima 24/7 podršku za live chat i štiti vašu privatnost naprednim šifriranjem i prekidačem za uklanjanje. 7-dnevna garancija povrata novca.

  Kako promijeniti regiju ili zemlju Apple TV-a s VPN-om

Pročitajte našu cjelovitu IPVanish recenziju.

IPVanish Kupon uštedite 60% na godišnjem planuDOBIJELITE Popust se primjenjuje automatski

5. PrivateVPN

PrivateVPNdeblokira hbo goT testirano siječnja 2023

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.PrivateVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

PrivateVPN nudi velike brzine poslužitelja u više američkih gradova, uključujući Los Angeles i New York. Osim što vas mogu pustiti da gledate HBO Go iz Kanade, PrivateVPN deblokira većinu streaming usluga uključujući Netflix i BBC iPlayer. Također možete koristiti PrivateVPN za povezivanje do 6 svojih uređaja istovremeno. Neograničena propusnost znači da ćete rijetko naići na probleme sa performansama, bilo da su tampon ili zaostajanje.

Ovo je vrlo jednostavna VPN usluga koju ćete koristiti zahvaljujući korisničkoj radnoj površini i mobilnim aplikacijama. Korisničku podršku pružaju sami programeri, a čak je i udaljena pomoć u slučaju da imate problema. PrivateVPN nudi brojne značajke koje pomažu u zaštiti vaše privatnosti. To uključuje 256-bitnu AES enkripciju, DNS zaštitu od curenja i prekidač za zaustavljanje. Švedska VPN usluga također ima pravilo zabrane prijave s PrivateVPN-om, rekavši da čak i oni ne znaju što njihovi korisnici rade na mreži.

PrivateVPN nudi aplikacije za Windows, Mac, Android i iOS. Linux i usmjerivači zahtijevaju ručnu instalaciju.

Pros:

 • Poslužitelji velike brzine u SAD-u
 • Deblokira HBO Go, Netflix, Amazon Prime Video i još mnogo toga
 • Omogućuje do 6 istodobnih veza
 • Korisnička podrška s daljinskom pomoći ako vam je potrebna

Cons:

 • Manje poslužitelja od ostalih VPN-ova na ovom popisu
 • Ograničeni izbor aplikacija i nema proširenja preglednika u ponudi

BRZI USLUGE: PrivateVPN nudi izvrsne brzine za strujanje. Deblokira HBO Go, Netflix US i još mnogo toga. Istovremeno povežite do 3 uređaja. Aplikacije su prilagođene početnicima, dok se sigurnost pruža putem enkripcije i pravila o nepostojanju dnevnika. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu PrivateVPN recenziju.

PrivateVPN KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% na dvogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

Mogu li koristiti besplatni VPN da gledam HBO Go iz Kanade?

Mnogi plaćeni VPN-ovi ne rade s HBO Go, nema veze sa besplatnim uslugama! To je zato kao Netflix US, HBO Go aktivno blokira mnoge VPN-ove. Besplatni VPN-ovi imaju vrlo malo poslužitelja i većina ih brzih servisa brzo blokira. Suprotno tome, najbolje plaćeni VPN-ovi imaju stotine pa čak i tisuće poslužitelja što ih čini mnogo težim za otkrivanje i osiguravaju vam da možete deblokirati HBO Go iz Kanade.

Osim što ima malu mrežu poslužitelja, prosječni besplatni VPN ima previše previše korisnika. Mnogi besplatni VPN-ovi odlučuju ograničiti propusnost korisnika kako bismo se mogli bolje nositi s tim. Međutim, rezultat je da iako oni mogu biti podnošljivi za osnovno pregledavanje, strujanje postaje gotovo nemoguć zadatak s sporim međuspremnikom i čestim prekidima.

Besplatni VPN vjerojatno neće deblokirati HBO Go i, čak i ako to učini, performanse su vjerojatno slabe. Međutim, besplatni VPN-ovi također nemaju sigurnost. Mnogi ne koriste enkripciju za zaštitu podataka, dok drugi bilježe vašu aktivnost i prodaju ih trećim stranama. Ako želite visoku kvalitetu performansi i najvišu razinu privatnosti, umjesto toga odaberite jedan od preporučenih VPN-ova.

Što je HBO sada?

I HBO Go i HBO Now omogućuju vam da struji cijeli HBO-ov katalog TV emisija i filmova. Razlika je u tome što dok HBO Go zahtijeva da imate pretplatu na televiziji kako biste ga koristili, HBO Now je samostalna usluga koja nema takve potrebe. VPN-ovi koje imamo u užem izboru mogu otključati obje usluge.

Što mogu gledati na HBO Go?

HBO Go omogućuje vam strujanje sadržaja s američke premium kabelske mreže HBO. To uključuje širok raspon filmova i TV emisija, uključujući Game of Thrones sezona 8. Ostale kategorije uključuju "Djeca", "Sport", "Komedija" i "Dokumentarni filmovi". Evo kratkog popisa nekih filmova i TV emisija koje možete pogledati na HBO Go iz Kanade:

 • Igra prijestolja
 • Družina braće
 • Žica
 • Svladajte entuzijazam
 • Istinski detektiv
 • Westworld
 • Jurski svijet: Palo kraljevstvo
 • Deadpool 2
 • BlacKkKlansman
 • Mamurluk

About the author

Comments

 1. varanju bez zastoja ili kašnjenja. ExpressVPN također nudi izvrsnu sigurnost s enkripcijom i politikom bez zapisnika, što znači da vaši podaci ostaju sigurni i privatni. Aplikacije su jednostavne za korištenje, a korisnička podrška je dostupna 24 sata dnevno putem live chata i e-maila. ExpressVPN također nudi garanciju povrata novca od 30 dana, tako da možete isprobati uslugu bez rizika.

  2. NordVPN
  NordVPN je još jedan odličan izbor za gledanje HBO Go-a iz Kanade. Nudi preko 1.800 poslužitelja u SAD-u, što znači da ćete uvijek moći pronaći brzi i pouzdani poslužitelj za streaming. NordVPN također ima politiku bez zapisnika i enkripciju, što znači da su vaši podaci sigurni i privatni. Aplikacije su jednostavne za korištenje, a korisnička podrška je dostupna 24 sata dnevno putem live chata. NordVPN također omogućuje povezivanje do 6 uređaja istovremeno.

  3. CyberGhost
  CyberGhost nudi stotine brzih i pouzdanih američkih poslužitelja za deblokiranje HBO Go-a. Također nudi enkripciju i politiku bez zapisnika, što znači da su vaši podaci sigurni i privatni. CyberGhost aplikacije su jednostavne za korištenje, a korisnička podrška je dostupna 24 sata dnevno putem live chata. CyberGhost također omogućuje povezivanje do 7 uređaja istovremeno.

  4. IPVanish
  IPVanish je VPN usluga sa sjedištem u SAD-u koja dobro funkcionira s HBO Go-om. Nudi poslužitelje u desecima američkih gradova i omogućuje do 10 istodobnih veza. IPVanish također nudi enkripciju i politiku bez zapisnika, što znači da su vaši podaci sigurni i privatni. Aplikacije su jednostavne za korištenje, a korisnička podrška je dostupna 24 sata dnevno putem live chata.

  5. PrivateVPN
  PrivateVPN nudi poslužitelje velikih brzina za streaming HBO Go-a kao i Netflix US. Aplikacije su jednostavne za početnike, a korisnička podrška je dostupna 24 sata dnevno putem live chata. PrivateVPN također nudi politiku bez zapisnika i enkripciju, što znači da su vaši podaci sigurni i privatni. Možete povezati do 6 uređaja istovremeno.

  Mogu li koristiti besplatni VPN da gledam HBO Go iz Kanade?
  Iako postoje besplatni VPN-ovi, ne preporučujemo ih za gledanje HBO Go-a iz Kanade. Besplatni VPN-ovi često imaju ograničenja brzine i podataka, što može dovesti do lošeg streaminga i kašnjenja. Također, besplatni VPN-ovi često nemaju dovoljno sigurnosti i privatnosti, što može dovesti do krađe podataka. Stoga je bolje uložiti u plaćeni VPN koji nudi brze i pouzdane poslužitelje, sigurnost i privatnost.

  Što je HBO sada?
  HBO sada je streaming usluga koja nudi originalni sadržaj HBO-a, uključujući Game of Thrones, Westworld, The Sopranos i još mnogo toga. Također nudi filmove, dokumentarce i komedije. HBO sada je dostupan u SAD-u i nekim drugim zemljama, ali nije

Comments are closed.