Kako gledati kanal 4 na zahtjev (svih 4) s bilo kojeg mjesta

Kako strujati kanal 4 (All 4) putem Interneta iz inozemstva

Kao i mnoge popularne streaming usluge, All 4 geo-ograničava svoj sadržaj. To geo blokiranje znači da samo korisnici u Velikoj Britaniji mogu pogledati sadržaj 4. Prekomorski korisnici koji pokušavaju pristupiti svim 4 vidjet će sljedeću poruku: "Usluga trenutno nije dostupna u vašem području. "

No pomoću VPN-a možete se povezati s poslužiteljem na drugom mjestu i prevariti web mjesta u uvjerenje da se zapravo nalazite negdje drugdje. Ovo zaobilazi sva regionalna ograničenja i omogućuje gledanje sadržaja uživo i na zahtjev, bez obzira na to gdje se fizički nalazite; pogodno za gledanje Kanala 4 u inozemstvu ako putujete.

Ako imate samo vremena za kratki sažetak, evo našeg popis najboljih VPN-ova za deblokiranje Kanala 4 iz inozemstva:

 1. ExpressVPN Najbolji izbor za deblokiranje Kanala 4! Velika mreža brzih poslužitelja širom svijeta koji su usmjereni za brze veze. Snažno u privatnosti. Sadrži 30-dnevno jamstvo povrata novca.
 2. CyberGhost Najbolji proračunski VPN. Aplikacije dobre vrijednosti i prilagođene početnicima. Sigurne i brze veze izvrsne su za streaming.
 3. NordVPN Snažan svestrani krug s preko 5000 poslužitelja - može deblokirati gotovo sve. Puno poslužitelja postiže dobru brzinu strujanja.
 4. IPVanish Dobro funkcionira s Kodi uređajima i omogućuje do 10 istovremenog povezivanja na jedan račun.
 5. PrivateVPN Mreža koja se razvija i dolazi s proširivim popisom web mjesta za streaming koje može deblokirati.

Kako strujati kanal 4 putem VPN-a

Novo je za strujanje s VPN-om? Zapravo je prilično jednostavno deblokirati geo-ograničene platforme, samo slijedite korake u nastavku.

Evo kako besplatno gledati Channel 4 u inozemstvu:

 1. Prijavite se na jednu od dolje navedenih VPN usluga (preporučujemo ExpressVPN).
 2. Preuzmite i instalirajte softver za klijenta. Bit će nekoliko različitih verzija, stoga pripazite da nabavite pravu verziju za vaš operativni sustav.
 3. Povežite se s poslužiteljem u odgovarajućoj zemlji. Za Sve 4 koristite britanski poslužitelj.
 4. Pokušajte gledati sadržaj na web-mjestu Channel 4. Treba se brzo učitati s minimalnim, ako ih ima, puferiranjem. Imajte na umu da ćete možda trebati ponovo učitati stranicu da biste vidjeli bilo kakve promjene.

KAKO BESPLATNO dobiti PREMIUM VPN: VPN-ovi obično nude samo najniže cijene kupcima koji su spremni pretplatiti se nekoliko godina istodobno. Međutim, ako vam treba samo VPN kratko vrijeme, na primjer, ako ste na odmoru, umjesto toga možete koristiti besplatnu 30-dnevnu probu ExpressVPN-a. Iako ćete morati platiti unaprijed, možete otkazati u bilo kojem trenutku u roku od 30 dana i dobiti puni povrat.

Najbolji VPN za gledanje svih 4

Prvi korak je odabir prikladnog VPN-a. Svaka je usluga malo drugačija, pa vam se isplati uzeti u obzir vaše internetske navike prije nego što se obvezate na određeni VPN. Na primjer, neke usluge daju prednost brzini iznad svih, dok druge olakšavaju izradu vrlo sofisticiranih sigurnosnih postavki. Da bismo pronašli najbolje VPN-ove za pristup svim 4 iz inozemstva, potražili smo usluge koje ispunjavaju dolje navedene kriterije:

 1. Može deblokirati sve 4 i slične usluge
 2. Ima nekoliko britanskih poslužitelja za izbor
 3. Nudi stabilne veze i ima minimalan utjecaj na vašu brzinu veze
 4. Sadrži jaku enkripciju i dodatne sigurnosne značajke
 5. Zapisnik nema osobne podatke ili se u idealnom slučaju ne zapisuje ništa

1. ExpressVPN

ExpressVPNSiječanj 2020.blokira kanal 4 testiran jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

Ova je usluga izvrsna za strujanje: trenutno ima više od 3.000 poslužitelja na 160 lokacija, raspoređenih u 94 različite zemlje, uključujući pet lokacija poslužitelja u Velikoj Britaniji.. Nadalje, može pobijediti sve osim najstrožih mjera geo-ograničenja; moći ćete strujati sadržaje s usluge All 4, kao i drugih glavnih usluga poput Netflixa, BBC iPlayera i Amazon Prime Video.

ExpressVPN nudi izvrsne sigurnosne značajke, uključujući 256-bitnu AES enkripciju, prekidač za zaustavljanje i zaštitu od propuštanja DNS / IPv6. Ne bilježe podatke koji bi vas mogli identificirati i čak vam omogućuju plaćanje pomoću bitcoina da biste se anonimili koliko god je to moguće.. Korisničku podršku možete dobiti 24/7 putem chata uživo, a oni će obično odgovarati u nekoliko sekundi.

ExpressVPN ima prilagođene aplikacije za Windows, MacOS, Linux, Android i iOS uređaje. Djeluje i na odabranim bežičnim usmjerivačima, iako se oni moraju konfigurirati ručno.

Pros:

 • Mnogobrojni serveri u Velikoj Britaniji deblokiraju Svih 4 gotovo s bilo kojeg mjesta na HD-u
 • Aplikacije su intuitivne i jednostavne za upotrebu
 • Sigurnosne značajke visokog stupnja i pravila bez zapisnika štite vašu privatnost
 • Stroga politika nulte zapise i čvrsta sigurnost na aplikacijama
 • Podrška za chat uživo 24/7

Cons:

 • Ovdje nije najjeftinija opcija bez kupona

Naš rezultat:

4.5 od 5

NAJBOLJI VPN ZA KANAL 4 - SVE 4: ExpressVPN je naš izbor broj 1. Pouzdano deblokira All 4 kao i gotovo sve web stranice za strujanje u Velikoj Britaniji. Izuzetne brzine za gledanje HD-a bez međuspremnika, uz potpunu sigurnost i privatnost. Isprobajte bez rizika uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju ExpressVPN-a.

ExpressVPN kuponSpecijalna ponuda - dobijte 3 mjeseca dodatnog BESPLATNOG DALJANA Kupon se automatski primjenjuje

2. CyberGhost

CyberghostDeblokira kanal 4 testiran u siječnju 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Cyberghost.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

CyberGhost djeluje malo drugačije od većine: omogućava vam odabrati određeni poslužitelj koji ćete koristiti (u Velikoj Britaniji ima 486+ i više od 5.700 širom svijeta) ili dodijeliti jedan na temelju njegove prikladnosti za određeni zadatak kao što je bujica ili sigurno pregledavanje.. CyberGhost omogućuje vam da jednim klikom deblokirate sve 4 i mnoge druge web stranice, što je idealno za početnike.

Unatoč jednostavnom dizajnu prilagođenom korisnicima, CyberGhost zapravo ima ugrađene neke moćne sigurnosne značajke. Na primjer, možete imati automatsko blokiranje oglasa i skeniranje zlonamjernog softvera. Tu je i 256-bitna enkripcija, prekidač za uklanjanje i zaštita od curenja DNS-a, IPv6 i luka. Ne bilježi nikakve sesije ili detalje o prometu, pa ne možete nikome podijeliti detalje svojih aktivnosti.

CyberGhost je posvetio Windows, MacOS, Android, Linux i iOS aplikacije. Uz ručnu konfiguraciju, možete ga instalirati i na neke kućne usmjerivače.

Pros:

 • Veliki kontingent od preko 700 poslužitelja u Velikoj Britaniji, lako deblokira većinu geoblokiranih web lokacija
 • Vrlo dobre brzine strujanja
 • Aplikacije se jednostavno instaliraju i koriste - dobra je opcija za početnike
 • Čvrste značajke privatnosti, uključujući kill-switch

Cons:

 • Nije prikladno za one koji trebaju kontrolu naprednih značajki

Naš rezultat:

4 od 5

NAJBOLJI PRORAČUN VPN: CyberGhost je jednostavan za korištenje. Dobro cijenjeni performans. Dobar način za deblokiranje svih 4, ali neki se serveri bore s drugim web lokacijama za streaming. Dolazi s 45-dnevnom garancijom povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju CyberGhosta.

CyberGhost kupon NOVO GODINE POSEBNO: UŠTEDITE 80% na trogodišnje planove + 2 mjeseca besplatnog UDOBA Popust se primjenjuje automatski

3. NordVPN

NordVPNDeblokira kanal 4 testiran u siječnju 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

NordVPN vodi u pogledu veličine mreže. Ovaj dobavljač VPN-a ima gotovo 5.700 poslužitelja u 60 zemalja i 654 koje možete birati samo u Velikoj Britaniji. Dovoljno je brz da bez ikakvih problema struji HD video uživo sa web lokacija poput All 4, pa čak može i deblokirati popularnije usluge uključujući Netflix i Hulu.

Ovaj pružatelj veterana daje veliki naglasak na sigurnosti. 256-bitna enkripcija omogućena je prema zadanim postavkama, ali korisnici mogu iskoristiti i zaštitu od propuštanja DNS / IPv6, prekidač za zaustavljanje specifičan za aplikaciju, Tor nad VPN funkcionalnošću i mogućnost upotrebe više VPN-a odjednom. Ova usluga ne pohranjuje osobne podatke i prihvaća plaćanje kripto-valutama, tako da možete pregledavati potpuno anonimno.

Ovaj VPN nudi aplikacije za MacOS, iOS, Windows i Android. NordVPN se može ručno instalirati na Linux-temeljene sustave i podržane mrežne usmjerivače.

Pros:

 • Dobavljač veterana s preko 650 poslužitelja u Velikoj Britaniji
 • Deblokira najpopularnija web mjesta za strujanje, npr. Netflix, BBC iPlayer i Amazon Prime Video
 • Zadane sigurnosne postavke i privatnost su iznad standardnih
 • Live chat može vam pomoći pri ručnim konfiguracijama

Cons:

 • Aplikacija za radnu površinu može biti neugodna za upotrebu, a potrebno joj je ažuriranje

Naš rezultat:

4.5 od 5

DOBRO SVE OKO KRUG: NordVPN je dobra vrijednost svih igrača. Izvrsna opcija koja deblokira većinu UK streaming usluga, uključujući i Channel 4. Izvrsne vjerodajnice za privatnost i sigurnost. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju NordVPN-a.

NordVPN Kupon uštedite 70% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

4. IPVanish

IPVanishDeblokira kanal 4 testiran u siječnju 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.IPVanish.com

Povrat novca zagarantovan: 7 DANA

IPVanish ima 89 britanskih poslužitelja koji biraju (1.300+ širom svijeta) i dovoljno je brzi da bi besprijekorno strujao HD videozapise, izvrstan je VPN za korištenje sa svim 4. Može bez problema deblokirati platforme poput ITV Hub-a, Sling TV-a i Acorn TV-a, tako da Svi 4 ne predstavljaju nikakvu prijetnju. Nadalje, ova usluga dopušta do deset istodobnih veza u kojima mnogi njegovi konkurenti dopuštaju najviše šest.

Iako su njegove aplikacije lagane, sadrže dosta napredne funkcionalnosti. 256-bitna enkripcija, zaštita od curenja DNS-a i prekidač za uklanjanje omogućeni su prema zadanim postavkama, ali korisnici također mogu odabrati zamračiti svoj OpenVPN promet, prebaciti IP adrese u tempiranim intervalima i blokirati sav LAN promet. IPVanish ne bilježi nikakve osobne podatke, tako da su vaše aktivnosti uvijek privatne.

IPVanish jedan je od rijetkih glavnih VPN-ova s ​​aplikacijom u Amazon Fire TV trgovini. Uz to, ima posvećene verzije za Android, Windows, iOS i MacOS. Ova se usluga može ručno konfigurirati za rad s Linuxom i odabirom usmjerivača.

Pros:

 • Radi u više od 80 poslužitelja u Velikoj Britaniji, nema problema s deblokiranjem svih 4
 • Dopustite 10 istodobnih veza po računu
 • Tijekom testiranja postignute su impresivne 4K brzine strujanja

Cons:

 • Korisnička podrška je malo spora
 • Nema proširenja preglednika

Naš rezultat:

4 od 5

DO 10 UREĐAJA: IPVanish je sjajan za obitelji i višestruke veze. Deblokira Channel 4 - On Demand - Sve 4, ali ne može deblokirati onoliko streaming usluga kao suparnici koji su viši na ovom popisu. 7-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju IPVanish-a.

IPVanish Kupon uštedite 60% na godišnjem planuDOBIJELITE Popust se primjenjuje automatski

5. PrivateVPN

PrivateVPNDeblokira kanal 4 testiran u siječnju 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.PrivateVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

PrivateVPN ima manje poslužitelja (samo četiri u Velikoj Britaniji i 78 širom svijeta) od sličnih usluga, ali nudi veće brzine. Ustvari, dovoljno je brz za streaming HD videozapisa uživo bez primjetnog puferiranja. Još bolje, pored svih 4, ovaj VPN može deblokirati streaming platforme koje mnogi drugi ne mogu, uključujući BBC iPlayer, Netflix i PlayStation Vue.

Ova usluga omogućava IPv6 i DNS zaštitu od curenja prema zadanim postavkama. Koristi 256-bitnu enkripciju zajedno s prekidačem za uklanjanje da bi se osiguralo da je vaš promet sakriven u svakom trenutku, a bez podataka o kojima se podaci mogu identificirati, vaše aktivnosti se ne mogu vratiti na vas. PrivateVPN zaista sjaji kada je u pitanju korisnička podrška: njezin je tim dostupan 24/7 putem live chat-a, a čak su i sposobni instalirati i konfigurirati softver za vas na daljinu, s vašim dopuštenjem.

PrivateVPN dolazi s određenim aplikacijama za Android, iOS, Windows i MacOS sustave. Ručna instalacija potrebna je za Linux-ove platforme i bežične usmjerivače.

Pros:

 • Sticanje solidne reputacije za deblokiranje geo-ograničenih sadržaja, uključujući iz Velike Britanije
 • Brzine strujanja dovoljno su dobre za HD
 • Jednostavne aplikacije za Windows, MacOS, iOS i Android

Cons:

 • Mali broj poslužitelja za izbor u Velikoj Britaniji
 • Možda im je potrebna pomoć u pronalaženju najboljeg poslužitelja za odabir

Naš rezultat:

4.5 od 5

Sjajna brzina: PrivateVPN je dobar obiteljski izbor. Deblokira Svih 4 i općenito je dobro za pregledavanje i bujicu. Omogućuje do 6 uređaja. Moguće je s više poslužitelja. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju PrivateVPN.

PrivateVPN KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% na dvogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

Mogu li gledati Channel 4 online s besplatnim VPN-om?

Iako biste mogli u iskušenju da koristite besplatni VPN, nekoliko razloga preporučujemo njihovo izbjegavanje. Iako imaju više korisnika od premium usluga, besplatni VPN-ovi obično nemaju mrežnu infrastrukturu koja bi im bila potrebna za podršku. To u praksi znači da je veća vjerojatnost da ćete naići na dugo razdoblje punjenja, mucanje videa i možda čak nasumično isključenje iz VPN-a. Svi ovi faktori ukazuju na loše iskustvo struje, ali kad uzmete u obzir da su besplatne VPN-ove prve blokirane od strane glavnih platformi, njihova se održivost još više smanjuje..

Iako vam besplatni VPN-ovi ne naplaćuju izravno, nisu zaista besplatni: vi jednostavno plaćate svojim osobnim podacima umjesto novca. Ove usluge mogu vam profitirati na mnogo načina, od postavljanja oglasa na stranice koje posjetite, do praćenja tijekom dužeg vremena pomoću kolačića. To im omogućuje da izrade vrlo detaljan profil vaših navika pregledavanja koji se bez vašeg znanja mogu potom prodati najboljem ponuđaču. VPN-ovi bi trebali anonimno održavati vaše aktivnosti, a ne ih dijeliti s trećim stranama, pa je to jednostavno neprihvatljivo.

I na kraju, razmislite o sigurnosnom riziku koji predstavljaju besplatni VPN-ovi. U 2016. godini istraživači su ispitali više od 200 besplatnih Android VPN aplikacija i otkrili da gotovo 40% sadrži neku vrstu zlonamjernog softvera. Uz to, mnogi od tih navodnih VPN-a zapravo ništa nisu kriptirali. Čak i korištenje usluge visokog profila ne garantira vašu sigurnost; ranije smo vidjeli kako veliki besplatni VPN olakšava botnet s širinom pojasa svojih korisnika.

Ne možete biti previše oprezni kada je u pitanju internetska sigurnost. Da biste zaštitili sebe, svoje uređaje i svoje osobne podatke, preporučujemo vam korištenje uglednog VPN-a s isprobanim pravilima nepojavljivanja dnevnika..

Kako se prijaviti za sve 4?

sve 4 registracije

Iako je All 4 besplatan za upotrebu, morat ćete prethodno stvoriti račun. Ovo je relativno jednostavan postupak: samo idite na stranicu za registraciju i unesite svoju adresu e-pošte, lozinku i datum rođenja. Od vas će se tražiti i poštanski broj u Velikoj Britaniji; usluga to koristi za pronalaženje vaše adrese, ali ne postoje dodatne mjere provjere. U stvari, čak ni zdravorazumsko filtriranje poštanskih brojeva; čak je moguće i stvoriti račun pomoću poštanskog broja Buckingham Palacea.

Jednom kada se registrirate, možete se odmah prijaviti i započeti strujanje. No trebate imati na umu da britanski zakon zahtijeva da imate TV licencu kako biste mogli gledati sadržaj koji emitira na TV-u. Sva 4 korisnika to ne čine svjesnima prije učitavanja streama, pa je lako zanemariti. TV licenca nije potrebna za gledanje sadržaja na zahtjev, za razliku od BBC iPlayera na koji vrijede drugačija pravila.

Što mogu gledati na Kanalu 4 / Svi 4?

Kanal 4 ima na raspolaganju širok izbor sadržaja. U nastavku smo naveli neke od najpopularnijih naslova kanala:

 1. Hollyoaks
 2. Otac Ted
 3. Ramsay's Kitchen Nightmares USA
 4. IT gužva
 5. Peep Show
 6. Velika Britanka je ispala
 7. Dođi večerati sa mnom
 8. 8 od 10 mačaka
 9. Prvi datumi
 10. nadnaravan

Vidi također:

 • Kako gledati ITV u inozemstvu
 • Kako gledati Sky Go u inozemstvu
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

48 − = 42

Adblock
detector