Kako gledati Killjoys sezonu 5 na Internetu s bilo kojeg mjesta putem VPN-a

Kako gledati Killjoys sezonu 5 na mreži

Ako ste ljubitelj Killjoys-a, rado ćete znati da će se sezona 5 premijerno predstaviti na Syfyju, 19. srpnja u 22:00 EST (9:00 CT). Ako se nalazite izvan SAD-a, nećete moći gledati Killjoys sezonu 5 na mreži bez VPN-a. Odabirom epizode na Syfy izvan SAD-a pojavljuje se sljedeća poruka:

"Ovaj sadržaj nije dostupan na vašoj lokaciji".

Takva geo-ograničenja možete zaobići pomoću virtualne privatne mreže (VPN). VPN vam omogućuje pristup web lokacijama i uslugama s ograničenim ograničenjima, pružajući vam privatnost na mreži u tom procesu. To radi šifriranjem podataka svog uređaja, slanjem na jedan od vlastitih poslužitelja negdje drugdje u svijetu. Spajanjem na poslužitelj u SAD-u dobit ćete privremenu IP adresu u SAD-u koja vam omogućuje gledanje Killjoys-ove sezone 5 online s bilo kojeg mjesta.

Kako gledati Killjoys sezonu 5 putem Interneta s bilo kojeg mjesta

Niste sigurni gdje započeti? Evo jednostavnog detaljnog vodiča, tako da možete gledati sezonu Killjoys 5 putem Interneta s bilo kojeg mjesta:

Kako gledati Killjoys sezonu 5 na mreži

 1. Prvo ćete se morati prijaviti s pružateljem usluga da biste mogli pogledati cijele epizode sezone Killjoys 5.
 2. Prijavite se jednim od najboljih VPN-ova za gledanje Killjoys sezone 5 (posebno preporučujemo ExpressVPN).
 3. Preuzmite i instalirajte odgovarajuću VPN aplikaciju ili proširenje preglednika za svoj uređaj.
 4. Otvorite aplikaciju VPN ili proširenje preglednika. Spajanje na poslužitelj u Sjedinjenim Državama.
 5. Posjetite web-mjesto Syfy ili neku od Syfy aplikacija i odaberite epizodu sezone Killjoys 5. Sada bi je trebala deblokirati i biti dostupna za gledanje.!

Ne želite pročitati cijeli članak? Evo sažetka najboljih VPN-ova za gledanje sezone Killjoys 5:

 1. ExpressVPN: Deblokira Syfy tako da možete gledati Killjoys sezonu 5. Također radi s Netflixom. Brze, pouzdane veze, podrška 24 sata dnevno i puno sigurnosnih značajki.
 2. NordVPN: Nema evidencije VPN-a s 1.700 američkih poslužitelja. Deblokira Syfy za Killjoys u sezoni 5. Do šest istodobnih veza i 24/7 podrške. Također deblokira Netflix i Hulu.
 3. CyberGhost: Poslužitelji velike brzine i jaka sigurnost. Deblokira Killjoys na Syfy i surađuje s Netflix US. Spojite do sedam uređaja. VPN bez evidentiranja s podrškom 24/7.
 4. IPVanish: Poslužitelji u 19 američkih gradova radi gledanja Killjoys-a u inozemstvu. Odlično radi s Kodi i Amazon Fire Stick-om. Do 10 istodobnih veza i live chat podrška.
 5. PrivateVPN: Brzo za strujanje Killjoys-a na Syfy. Deblokira Netflix i HBO Go. Koristite na najviše šest uređaja. Vrlo siguran sa šifriranjem i prebacivanjem prekidača. Podrška za chat uživo.
 6. Surfshark: Neograničene istodobne veze. Pogledajte Killjoys na Syfy i deblokirajte Netflix i Amazon Prime. VPN bez evidencije s prilagođenim aplikacijama i podrškom 24/7.

Kako bismo odredili najbolje VPN-ove za gledanje sezone Killjoys 5, odabrali smo samo usluge koje su u stanju ispuniti sljedeće kriterije:

Kriteriji za odabir najboljih VPN-ova za gledanje Killjoys-a

 • Brzi serveri u SAD-u za streaming Killjoys sezone 5
 • Deblokira like Syfy i Netflix
 • Štiti vašu privatnost šifriranjem i pravilima bez zapisnika
 • Jednostavne aplikacije za radne površine i mobilne uređaje
 • Omogućuje vam istovremeno povezivanje više uređaja
 • Nudi korisničku podršku putem live chat i e-pošte

Prijavite se na usluzi Syfy TV

Ako ste već učinili gore, a imate i dalje problema, preporučujemo vam da očistite predmemoriju i kolačiće preglednika. Alternativno, pokušajte s drugim poslužiteljem ili se obratite korisničkoj podršci svog VPN-a.

Najbolji VPN-ovi za gledanje Killjoys-ove sezone 5 na mreži

Evo našeg najboljeg VPN-a za gledanje sezone Killjoys 5 putem Interneta odasvud:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2023unblocks syfyTestirano Jan 2023

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

ExpressVPN ističe se kao najbolji VPN za gledanje sezone Killjoys 5 zbog kombinacije brzine i sigurnosti. Ovo je usluga koja nudi oko 3000 poslužitelja u 94 zemlje, uključujući SAD. Poslužitelji su brzi i pouzdani, što znači da možete uživati ​​u strujanju i bujicama bez prekida. Pojedini ExpressVPN račun omogućuje vam istovremeno osiguranje do pet uređaja. Doista, možete povezati širok raspon uređaja zahvaljujući mnogim različitim ponudama u ponudi.

  Kako sakriti svoj OpenVPN promet pomoću SSH tunela

Osim što je brz, ExpressVPN može deblokirati mnoštvo različitih web stranica i usluga. Konkretno, deblokira like Netflix i Skype kao i Syfy. Ovaj VPN može imati najbolju korisničku podršku bilo kojeg VPN-a. To je brza i prijateljska usluga kojoj se može pristupiti putem chata uživo i e-pošte, 24/7. ExpressVPN ne čuva evidenciju korisnika koji identificiraju i vaše podatke čuva zaštićenom 256-bitnom AES enkripcijom. Ostale sigurnosne značajke uključuju DNS i IPv6 zaštitu od propuštanja, prekidač za zaustavljanje i podijeljeno tuneliranje.

Ovaj VPN dostupan je za preuzimanje na Windows, Mac, Linux, Android, iOS i usmjerivačima. Imat ćete i proširenja preglednika za Chrome i Firefox.

Pros:

 • Američki poslužitelji velike brzine za gledanje sezone Killjoys 5
 • Deblokira usluge strujanja uključujući Netflix i Hulu
 • Ne čuva nijednu evidenciju pomoću koje bi se mogli prepoznati korisnici
 • Pruža korisničku podršku 24 sata dnevno i putem e-maila
 • Razne aplikacije u ponudi i proširenja preglednika koja se lako koriste
 • Osigurajte do pet uređaja istovremeno

Cons:

 • Skuplje od ostalih VPN-ova na ovom popisu

NAJBOLJI VPN ZA PREGLED KILLJOYS-a: ExpressVPN je naš izbor broj 1. Brz VPN s dosljednim vezama za streaming Killjoys sezone 5. Deblokira Syfy i Netflix. Preko 3000 servera u 94 zemlje (uključujući SAD). Podrška 24/7, aplikacije prilagođene korisnicima i sigurne šifriranjem. Možete isprobati ExpressVPN bez rizika uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu ExpressVPN recenziju.

ExpressVPN kuponSpecijalna ponuda - dobijte 3 mjeseca dodatnog BESPLATNOG DALJANA Kupon se automatski primjenjuje

2. NordVPN

NordVPNdeblokira syfyTested Jan 2023

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

NordVPN nudi izvrsnu vrijednost za novac, što ga čini opcijom vrijednom razmatranja. Glavni razlog za to je njegov čist broj poslužitelja, kojih ima preko 5.600 širom svijeta. Gotovo 1800 poslužitelja NordVPN-a je u SAD-u, što znači da možete jednostavno deblokirati Syfy i Killjoys sezona 5 kao i popularne streaming usluge poput Netflixa i Amazon Prime Video. Ako imate problema s deblokiranjem web stranice ili usluge, uvijek se možete obratiti NordVPN-ovoj 24/7 live chat podršci.

Možete pregledavati web s većim stupnjem privatnosti kada koristite NordVPN. Konkretno, ima strogu politiku zapisivanja. Štoviše, locirano je u Panami - zemlji koja nema zakone o obveznom čuvanju podataka. U ponudi je mnogo optimiziranih poslužitelja s opcijama, uključujući Double VPN i Onion OverVPN. Naravno, tu je i automatska sklopka za ubijanje, kao i 256-bitna AES enkripcija i DNS i IPv6 zaštita od propuštanja.

NordVPN-u se može pristupiti putem proširenja preglednika Chrome i Firefox, kao i aplikacija za Windows, Mac, Linux, Android, iOS i Android TV. Morate slijediti upute za ručno postavljanje kompatibilnih usmjerivača.

Pros:

 • Mreža od 1800 poslužitelja u SAD-u za gledanje Killjoys-a u inozemstvu
 • Deblokira Syfy, Netflix, Amazon Prime Video i BBC iPlayer
 • Stroga VPN bez evidencije s optimiziranim poslužiteljima za dodatnu sigurnost
 • Podrška za chat i e-poštu dostupna je 24 sata dnevno
 • Do šest istodobnih veza po računu

Cons:

 • Neki serveri mogu biti malo spori

ODLIČNA VRIJEDNOST VPN: NordVPN ima gotovo 1800 američkih servera za strujanje Killjoys-a u sezoni 5 na Syfy. Također radi s Netflixom. Podrška 24/7 i može se koristiti na čak šest uređaja. Bez dnevnika VPN s enkripcijskim i specijalnim poslužiteljima kao što je Double VPN. Uključuje 30-dnevnu garanciju povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu NordVPN recenziju.

NordVPN Kupon uštedite 70% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

3. CyberGhost

Cyberghostdeblokira syfyTested Jan 2023

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Cyberghost.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

CyberGhost je VPN prilagođen strujanju zahvaljujući izvrsnoj brzini i pouzdanosti. Zapravo, naši testovi zaključili su da je to najbrži VPN 2023. godine. Nudi puno poslužitelja (gotovo 4.000) u 58 zemalja, uključujući Sjedinjene Države. Preko 700 CyberGhost-ovih poslužitelja nalazi se u SAD-u, a oni su korisni za strujanje Killjoys-a u sezoni 5 na Syfy, kao i za deblokiranje Netflix-a SAD, Hulu i BBC iPlayer. Ovo je posebno jednostavna VPN usluga koja vam omogućuje do sedam istodobnih veza.

Drugi razlog za razmatranje upotrebe CyberGhost-a je taj što je on vrlo siguran uz strogu politiku no-log. Sa sjedištem u Rumunjskoj (zemlja koja nema zakone o obveznom čuvanju podataka) koristi 256-bitnu AES enkripciju za zaštitu podataka. Postoji i mnogo drugih korisnih sigurnosnih značajki, uključujući zaštitu od curenja DNS-a i IPv6 i automatsku preklopnu sklopku. Značajka zaštite aplikacije (split tunneling) omogućuje vam da odredite koje aplikacije mogu ići na mrežu samo kad su povezane s VPN-om.

  2023. Америчка студија о плаћи и запослености за кибернетичку сигурност - која држава има најбоље изгледе?

CyberGhost aplikacije dostupne su za sljedeće operativne sustave: Windows, Mac, Android, iOS, Amazon Fire Stick / Fire TV i Android TV. Također možete preuzeti proširenja preglednika Chrome i Firefox. Međutim, potrebna je ručna instalacija i za Linux i za usmjerivač.

Pros:

 • Izuzetno brzi serveri za međusobno bez streaminga Killjoys na Syfy
 • Otprilike 700 poslužitelja u SAD-u i otprilike 4.000 širom svijeta
 • Vrlo jaka sigurnost zahvaljujući politici bez zapisivanja i enkripciji
 • Deblokira puno streaming usluga uključujući Netflix
 • Može se koristiti za istovremeno osiguranje do sedam uređaja

Cons:

 • Ne deblokira sve glavne web lokacije za strujanje
 • Nedostatak opcija konfiguracije frustrirat će korisnike energije

ZAŠTITA SVOJU PRIVATNOST: CyberGhost ima izvrsnu sigurnost uz strogu politiku zabrane i enkripcije. Također je brzo s više od 700 američkih poslužitelja za gledanje Killjoys-ove sezone 5 u inozemstvu. Pomoću njega deblokirajte Netflix US. Istovremeno povežite do sedam uređaja. 45-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju CyberGhost.

CyberGhost kupon NOVO GODINE POSEBNO: UŠTEDITE 80% na trogodišnje planove + 2 mjeseca besplatnog UDOBA Popust se primjenjuje automatski

4. IPVanish

IPVanishdeblokira syfyTested Jan 2023

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.IPVanish.com

Povrat novca zagarantovan: 7 DANA

IPVanish dobro funkcionira sa Syfy-om, omogućujući vam da otključate Killjoys sezonu 5, gdje god se nalazili. Ovaj VPN ima stotine poslužitelja u SAD-u koji se nalaze u 19 gradova uključujući Chicago, Los Angeles i New York. Neograničena propusnost i P2P promet čine ovaj servis popularnim kod torrentera, ali vrlo je jednostavan za upotrebu s Kodi i Amazon Fire Stick-om. Što je još bolje, IPVanish je odličan izbor za obitelji jer omogućuje povezivanje do 10 uređaja putem jednog računa.

Otkrićete da IPVanish nudi dovoljno velike brzine za HD streaming i može se koristiti za deblokiranje Syfya i Netflix US. Postoji usluga podrške za chat uživo ako imate bilo kakva pitanja, iako su aplikacije dovoljno jednostavne za korištenje. Kad je u pitanju sigurnost, IPVanish nudi 256-bitnu AES enkripciju, automatsku sklopku za isključivanje te zaštitu od propuštanja DNS i IPv6. Također ima pravilo bez zapisnika i posjeduje svoje servere (umjesto da ih iznajmljuje). Prednost ovog je što ima veću kontrolu nad onim koji pristupa svojim poslužiteljima.

Kada se prijavite za IPVanish, možete pristupiti aplikacijama za Windows, Mac, Android, iOS i Amazon Fire TV / Fire Stick. Linux i usmjerivači mogu se postaviti ručno.

Pros:

 • Stotine američkih poslužitelja u 19 američkih gradova radi gledanja Killjoysa
 • Istovremeno povežite do 10 uređaja
 • Odlično surađuje s Kodi kao i Amazon Fire Stick
 • Čuva vaše podatke šifriranjem i pravilom bez zapisnika

Cons:

 • Sa sjedištem u SAD-u koji je član Five Eyes-a
 • Neke blokade ne mogu se deblokirati

10 SIMULTANSKE POVEZANE: IPVanish omogućuje povezivanje do 10 uređaja istovremeno (idealno za obitelji). Radi sa Syfy za Killjoys u sezoni 5. Također deblokira Netflix US. Kompatibilan je s Kodi i Amazon Fire Stick-om. Pravila bez zapisnika i podrška 24/7. 7-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu IPVanish recenziju.

IPVanish Kupon uštedite 60% na godišnjem planuDOBIJELITE Popust se primjenjuje automatski

5. PrivateVPN

PrivateVPNdeblokira syfyTested Jan 2023

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.PrivateVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

PrivateVPN posebno je dobar za deblokiranje sadržaja zaključanog u regiji, bilo da je to Killjoys sezona 5 na Syfy-u ili slične Netflix, Amazon Prime Video i HBO Go. Poslužitelje ima u 60 zemalja (uključujući SAD) i jedan je od bržih VPN-a na tržištu. Doista, omogućuje vam strujanje u 1080p bez punjenja. Aplikacije nude jednostavne i napredne izbornike, prilagođavaju se korisnicima svih razina iskustva. Ako vam je prvi put upotreba VPN-a, rado ćete znati da postoji podrška za chat i čak udaljena pomoć i instalacija.

  Kako pristupiti Bet365 u inozemstvu putem VPN-a

Osim što nudi brzine veće od prosjeka, PrivateVPN je siguran i nudi 256-bitnu AES enkripciju. Također uključuje zaštitu od IPv6 i DNS propuštanja, kao i ugrađeni prekidač. Nadalje, PrivateVPN navodi da ne vodi zapise o prometu. Ovim VPN možete koristiti za istovremeno osiguranje do šest svojih uređaja, dok postoji mogućnost plaćanja usluge Bitcoin (uz određeni broj anonimnosti ako koristite uslugu miješanja Bitcoin).

Aplikacije PrivateVPN nude se za Windows, Mac, Android i iOS. Ručna instalacija potrebna je ako želite koristiti ovaj VPN s Linuxom i usmjerivačima.

Pros:

 • Brzi američki poslužitelji za neprekidno strujanje Killjoys-a
 • Deblokira puno sadržaja zaključanog u regiji, uključujući Syfy i Netflix
 • Sigurnosne značajke uključuju šifriranje i pravilo bez zapisnika
 • Pomoću njega možete imati do šest istodobnih veza

Cons:

 • Mala mreža od samo 100 poslužitelja
 • Podrška za chat uživo nije dostupna 24/7

VISOKO HITNI SERVERI: PrivateVPN ima brze poslužitelje za bezmesno strujanje Killjoys sezone 5 na Syfy. Također deblokira Netflix i Hulu. Dopuštene su početničke aplikacije i do šest istodobnih veza. Štiti vaše podatke šifriranjem i pravilima bez zapisnika. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu PrivateVPN recenziju.

PrivateVPN KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% na dvogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

6. Surfshark

SurfShark VPNdeblokira syfyTested Jan 2023

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Surfshark.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

Surfshark novija je usluga koja se brzo uspostavila kao jedan od boljih VPN-ova na tržištu. Jedna od njegovih značajki je ta korisnicima je omogućeno istovremeno povezivanje neograničenog broja uređaja. Međutim, Surfshark je također odličan izbor za deblokiranje web stranica i usluga s geo-ograničenjima. Osim što ćete moći gledati Killjoys sezonu 5, imat ćete pristup i Netflixu, BBC iPlayeru, Huluu i mnogim drugim.

S Surfsharkom možete odabrati niz aplikacija i proširenja preglednika. Ovaj VPN ima podršku za 24 sata dnevno i nudi niz zanimljivih značajki koje uključuju blokator oglasa i skener zlonamjernog softvera. Poput ExpressVPN-a, Surfshark je smješten na Britanskim Djevičanskim otocima - izvan nadležnosti obavještajnog saveza Five Eyes. Ovo je VPN bez evidencije koji pruža snažnu sigurnost koristeći 256-bitnu AES enkripciju, zaštitu od propuštanja DNS i IPv6 i prekidač kill.

Surfshark pretplata dolazi s aplikacijama za Windows, Mac, Android, iOS i Amazon Fire TV / Fire Stick. Proširenja preglednika nude se za Chrome i Firefox. Ruteri i Linux mogu se konfigurirati ručno.

Pros:

 • Vrlo dobro za deblokiranje: Syfy, Netflix i Amazon Prime Video
 • Neograničene istovremene veze putem jednog računa
 • Brza i prijateljska korisnička podrška putem live chat-a, 24/7
 • Ostanite anonimni putem interneta zahvaljujući strogim pravilima o nepostojanju dnevnika

Cons:

 • Samo ima oko 800 poslužitelja ukupno
 • Manji broj poslužitelja može biti malo spor

Neograničene simultane veze: Surfshark vam omogućuje da istovremeno povežete neograničen broj uređaja. Otključava Killjoys sezonu 5 na Syfyju i radi s Netflixom. Uključuje 24/7 podršku za chat uživo, jednostavne aplikacije i stroga pravila o zapisi. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu Surfshark recenziju.

Surfshark KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% + 3 mjeseca FREEET DEALDispon se primjenjuje automatski

Mogu li koristiti besplatni VPN za gledanje Killjoys-ove sezone 5?

Iako ćete moći koristiti besplatni VPN za gledanje sezone Killjoys 5 na Syfy-u, ne preporučujemo ga. Jedan veliki razlog za to je što su besplatni VPN-ovi užasni za streaming. Mala brzina znači da ćete naići na dosta zaostajanja i prepucavanja. Štoviše, mnogi besplatni VPN-ovi ne mogu deblokirati popularne web stranice i usluge poput Netflixa i Skypea.

Besplatni VPN-ovi također se bore za zaštitu vaše internetske privatnosti i anonimnost. To je zato što im nedostaju temeljne sigurnosne značajke, kao što su enkripcija, prekidač za uklanjanje ili stroga pravila zapisivanja. Postoje čak i besplatni VPN-ovi za koje se tvrdi da nemaju pravila o zapisima, ali zapravo prate vaše mrežne aktivnosti i prodaju ih trećim stranama. Sve u svemu, besplatni VPN-ovi jednostavno nisu vrijedni rizika.

Što još mogu gledati na Syfyju?

Syfy se tradicionalno fokusirao na programiranje znanstvene fantastike. Međutim, posljednjih se godina proširio i na ostale žanrove (horor, fantasy, drama i stvarnost) te nudi TV emisije, TV filmove, pa čak i izvorni program Syfyja. Evo kratkog popisa nekih sadržaja koji možete pogledati na Syfy (osim Killjoys!):

 • Kripton
 • CSI: Istraga mjesta zločina
 • Čarobnjaci
 • podzemlje
 • Futurama
 • Jeepers Creepers 3
 • van Helsing
 • 12 Majmuna
 • Princeza ratnice Xena
 • Noć živih mrtvaca

About the author

Comments

 1. ernet s bilo kojeg mjesta:

  Ako ste ljubitelj Killjoys-a, sigurno se veselite premijeri pete sezone koja će se prikazati na Syfyju 19. srpnja u 22:00 EST (9:00 CT). Međutim, ako se nalazite izvan SAD-a, nećete moći gledati Killjoys sezonu 5 na mreži bez VPN-a. Srećom, postoji rješenje – virtualna privatna mreža (VPN) koja vam omogućuje pristup web lokacijama i uslugama s ograničenim ograničenjima, pružajući vam privatnost na mreži u tom procesu. Preporučujemo ExpressVPN, NordVPN, CyberGhost, IPVanish, PrivateVPN i Surfshark kao najbolje VPN-ove za gledanje Killjoys-ove sezone 5 na mreži. Slijedite jednostavan detaljni vodič i uživajte u gledanju sezone Killjoys 5 putem Interneta s bilo kojeg mjesta.

Comments are closed.