Kako gledati Love Island Germany, sezona 3, u inozemstvu

Kako gledati Love Island Germany sezonu 3

Kao i kod Love Island Germany sezona 1 i 2, i Love Island sezone 3 bit će dostupan za gledanje na RTL II. Međutim, ovo će zahtijevati da se prijavite za uslugu streaminga na TV Now. Nažalost, sadržaji RTL II i TV Now-a zaključani su u regiji i nisu dostupni izvan Njemačke. Ako pokušate gledati sadržaj na RTL2 bez VPN-a, naići ćete na sljedeću poruku o pogrešci:

"Ova se video datoteka ne može reproducirati."

Pogreška struje ljubavi na Islandu

Srećom, možete gledati Love Island Germany sezonu 3 uz pomoć VPN-a. Skraćeno za virtualnu privatnu mrežu, VPN vam omogućuje promjenu IP adrese, čini se kao da pregledavate iz druge zemlje. Dok se povezujete s poslužiteljem u Njemačkoj, promet vašeg uređaja šifrira se i preusmjerava na dotični poslužitelj. Tada ćete dobiti njemačku IP adresu i omogućiti vam da deblokirate Love Island Germany u inozemstvu.

Objasnit ćemo svaki od najboljih VPN-ova za detaljno gledanje Love Islanda Njemačke u nastavku. Međutim, evo kratkog sažetka u slučaju da vam nedostaje vremena:

Najbolji VPN-ovi za gledanje Love Island Germany sezone 3 u inozemstvu

  1. ExpressVPN: Brzi serveri u Njemačkoj. Deblokira Netflix, RTL II i TV Now. Podrška 24/7, aplikacije prilagođene početnicima i jaka sigurnost s enkripcijom i prekidačem.
  2. NordVPN: Poslužitelji u Berlinu i Frankfurtu za deblokiranje Love Island Njemačke. Više od 5000 servera širom svijeta. Stroga pravila bez dnevnika i podrška 24/7. Omogućuje do 6 uređaja.
  3. CyberGhost: Stotine brzih poslužitelja u Njemačkoj za Love Island Germany sezonu 3. Spojite 7 uređaja istovremeno. Sigurnost uključuje strogu politiku nepojavljivanja.
  4. IPVanish: Deblokirajte RTL II, TV Now i Netflix US. Do 10 istodobnih veza. VPN sa sjedištem u SAD-u štiti vaše podatke enkripcijom. 24/7 podrška uživo.
  5. PrivateVPN: Brz VPN za strujanje njemačkog sadržaja u inozemstvu. Također deblokira Netflix. Jednostavne aplikacije i podrška uživo. Sigurna pravila bez zapisnika. Spojite do 6 uređaja.
  6. Surfshark: Neograničene istodobne veze. Deblokira većinu web lokacija uključujući RTL II, TV Now i Netflix. VPN bez evidencije s podrškom za 24 sata dnevno i korisničkim aplikacijama.

Kako gledati Love Island Germany sezonu 3

Ne trebate gubiti sate tražeći ilegalni tok Njemačkog ostrva ljubavi. Umjesto toga, možete gledati Love Island sezonu 3 izvan Njemačke s VPN-om. Evo što trebate učiniti:

  1. Prijavite se s jednim od najboljih VPN-ova za Love Island Germany - posebno preporučujemo ExpressVPN.
  2. Pronađite i preuzmite odgovarajuću aplikaciju ili proširenje preglednika za svoj uređaj.
  3. Otvorite VPN aplikaciju i povežite se s poslužiteljem u Njemačkoj.
  4. Posjetite web stranicu RTL II i odaberite željeni sadržaj. Sad bi ga trebao deblokirati.
  5. Ako imate bilo kakvih problema, preporučujemo da očistite predmemoriju i kolačiće preglednika. Međutim, ustanovili smo da to nije potrebno u našem testiranju.

U slučaju da se pitate kako smo odabrali najbolje VPN-ove za gledanje Love Island sezone 3 izvan Njemačke, evo popisa ključnih značajki koje svaka usluga mora ponuditi:

Kriteriji za odabir najboljih VPN-ova za gledanje Otoka ljubavi

  • Deblokira RTL II i TV Now izvan Njemačke
  • Brzi poslužitelji u Njemačkoj za strujanje Love Islanda u inozemstvo
  • Osigurajte šifriranjem i pravilom bez zapisnika
  • Aplikacije prilagođene početnicima (i idealno, proširenja preglednika)
  • Korisnička podrška s live chat i email mogućnostima
  • Omogućuje vam da pokušate bez rizika, uz garanciju povrata novca
  • Može se koristiti na više uređaja istovremeno

Najbolji VPN-ovi za Love Island Germany, sezona 3

Evo našeg najboljeg VPN-a koji možete koristiti za gledanje Love Island Germany sezone 3 iz inozemstva:

1. ExpressVPN

ExpressVPNSiječanj 2020.blokira TV sada testirano Jan 2020

Dostupne aplikacije:

  • PC
  • ortak
  • IOS
  • Android
  • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

ExpressVPN najpouzdaniji je VPN za deblokiranje sadržaja, uključujući Love Island Germany. Poslužitelje ima u njemačkim gradovima Darmstadtu, Frankfurtu i Nürnbergu. Ti su poslužitelji brzi i dosljedni, što znači da ćete moći strujati bez ikakvog zastoja ili punjenja. Sve u svemu, ovo je jedan od većih VPN-ova na tržištu. Ima mrežu od više od 3.000 poslužitelja u 94 zemlje.

Osim RTL II i TV Now, ExpressVPN deblokira sličnosti Netflixa, Amazon Prime Video i BBC iPlayera. Još jedna prednost korištenja ovog VPN-a jest ta što se vrlo lako koristi s aplikacijama za razne platforme. Tu su i proširenja preglednika koja povezivanje s poslužiteljem čine još lakšim. ExpressVPN nudi izvrsnu korisničku podršku kojoj se možete obratiti putem chata uživo ili e-pošte, 24/7.

Možete sigurno pregledavati web pomoću ExpressVPN-a zahvaljujući 256-bitnoj AES enkripciji. Štiti vas i od curenja DNS-a, IPv6-a i WebRTC-a i nudi prekidač za zaustavljanje. Sjedište ovog dobavljača VPN-a je na Britanskim Djevičanskim otocima gdje ne postoje zakoni o obveznom čuvanju podataka. Bez obzira na to, ExpressVPN ne čuva evidenciju svojih korisnika tako da možete uživati ​​u anonimnosti na mreži.

Aplikacije ExpressVPN dostupne su za radne površine (Windows, Mac i Linux), mobilne uređaje (Android i iOS) i usmjerivače. Proširenja preglednika Chrome i Firefox također se mogu preuzeti.

Pros:

  • Deblokira i RT II i TV Now za gledanje Otoka ljubavi u inozemstvu
  • Brzi i dosljedni poslužitelji za strujanje i bujicu
  • Također deblokira usluge strujanja poput Netflixa i BBC iPlayera
  • Aplikacije i proširenja preglednika za razne platforme koje se jednostavno koriste
  • Podrška za chat i e-poštu dostupna je 24 sata dnevno
  • Ne čuva evidenciju svojih korisnika

Cons:

  • Malo skuplje od većine rivalskih VPN-ova

NAJBOLJI VPN ZA LJUBAV OTOK NJEMAČKA: ExpressVPN je naš izbor broj 1. Nudi brze i pouzdane poslužitelje za strujanje i bujicu. Deblokirajte bilo šta od TV Now-a do Netflixa. Nudi 24/7 podršku i izvrsne aplikacije prilagođene korisnicima. Za zaštitu podataka koristi šifriranje. Isprobajte bez rizika uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu ExpressVPN recenziju.

ExpressVPN kuponSpecijalna ponuda - dobijte 3 mjeseca dodatnog BESPLATNOG DALJANA Kupon se automatski primjenjuje

2. NordVPN

NordVPNdeblokira TV NowTested Jan 2020

Dostupne aplikacije:

  • PC
  • ortak
  • IOS
  • Android
  • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

NordVPN je u mogućnosti da deblokira najpopularnije usluge geo blokiranih zahvaljujući mreži od preko 5200 poslužitelja u 60 zemalja, uključujući Njemačku. Nudi poslužitelje u Berlinu i Frankfurtu, što ga čini idealnim za gledanje Love Island Germany sezone 3 u inozemstvu. U Njemačkoj postoje čak i određeni serveri koji su optimizirani za zaobilaženje internetskih ograničenja, kao i oni koji su kompatibilni s Peer-to-Peer prometom.

NordVPN možete koristiti s RTL II, TV Now, pa čak i Netflix i BBC iPlayer. Ova usluga omogućuje povezivanje do 6 uređaja istovremeno. Nadalje, nudi 24/7 podršku za razgovor uživo ako vam je potrebna. Ovaj VPN bez evidencije nalazi se u Panami i tamo nije podložan obaveznim zakonima o čuvanju podataka. NordVPN vašu sigurnost shvata ozbiljno, o čemu svjedoče 256-bitna AES enkripcija, DNS i IPv6 zaštita od curenja i značajka uklapanja prekidača.

NordVPN-u možete pristupiti putem aplikacija za Windows, Mac, Linux, iOS, Android i Android TV. Proširenja preglednika dostupna su za Chrome i Firefox. Ruteri zahtijevaju ručno podešavanje.

Pros:

  • Ogromna mreža od preko 5000 servera u 60 zemalja
  • Deblokira RT II i TV Now, kao i Netflix i Amazon Prime
  • Specijalni poslužitelji optimizirani za poboljšanu privatnost (Double VPN)
  • Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno putem chat-a i e-pošte uživo
  • Stroga pravila zapisivanja bez zaštite pomažu u zaštiti vaše privatnosti

Cons:

  • Neke nedosljedne brzine poslužitelja

NAJBOLJI PRORAČUN VPN: NordVPN ima preko 5000 servera u 60 zemalja, uključujući Njemačku. Deblokira većinu sadržaja, uključujući i Love Island Germany, na RTL II. Aplikacije i proširenja preglednika koji se jednostavno koriste. 24/7 podrška uživo i podrška bez pravila za zapisivanje. Uključuje 30-dnevnu garanciju povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu NordVPN recenziju.

NordVPN Kupon uštedite 70% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

3. CyberGhost

Cyberghostdeblokira TV NowTested Jan 2020

Dostupne aplikacije:

  • PC
  • ortak
  • IOS
  • Android
  • Linux

Web stranica: www.Cyberghost.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

CyberGhost nudi najviše poslužitelja u Njemačkoj od bilo kojeg VPN-a na ovom popisu. Ukupno ima 742 poslužitelja u Njemačkoj u vrijeme pisanja. Oni se nalaze u Berlinu, Dizeldorfu i Frankfurtu. Nepotrebno je reći da ovo olakšava deblokiranje Love Island Germany na RTL II i TV Now. Možete čak koristiti CyberGhost s Netflix US. Ono što ovaj VPN izdvaja su njegove izvrsne brzine za neprekidno strujanje, kao i bujica.

Moguće je istovremeno povezati čak sedam uređaja s CyberGhostom. Aplikacije i proširenja preglednika omogućuju vam brzo i jednostavno povezivanje s poslužiteljem u Njemačkoj ili bilo kojoj od 59 zemalja, uključujući SAD i Veliku Britaniju. Postoji i 24/7 podrška u live chatu u slučaju bilo kakvih problema. Kada je u pitanju vaša internetska sigurnost, CyberGhost vas štiti 256-bitnom AES enkripcijom i strogim pravilima bez zapisivanja. Tu je i zaštita od curenja DNS-a i IPv6 i automatska sklopka za zaustavljanje.

CyberGhost aplikacije nude se za sljedeće platforme: Windows, Mac, Android, iOS, Android TV i Amazon Fire Stick / Fire TV. Ručna instalacija potrebna je za Linux i usmjerivače.

Pros:

  • Preko 700 poslužitelja u Njemačkoj za gledanje sezone Love Island 3
  • Deblokira TV Now, RT II, ​​Netflix US i još mnogo toga
  • Vrlo brzi poslužitelji za zastoj i bez spremnika
  • Istovremeno povežite do 7 uređaja
  • Čuva vaše podatke šifriranjem i strogim pravilima bez dnevnika

Cons:

  • Bori se za deblokiranje nekih popularnih servisa za strujanje

VELIKA VRIJEDNOST: CyberGhost je brza i sigurna VPN usluga. Ima više od 700 poslužitelja u Njemačkoj za gledanje sezone Love Island 3 u inozemstvu. Omogućuje vam istovremeno povezivanje do 10 uređaja. Nudi 24/7 podršku za razgovor uživo, a stroga pravila zabrane zapisa štite vašu privatnost. 45-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju CyberGhost.

CyberGhost kupon NOVO GODINE POSEBNO: UŠTEDITE 80% na trogodišnje planove + 2 mjeseca besplatnog UDOBA Popust se primjenjuje automatski

4. IPVanish

IPVanishdeblokira TV NowTested Jan 2020

Dostupne aplikacije:

  • PC
  • ortak
  • IOS
  • Android
  • Linux

Web stranica: www.IPVanish.com

Povrat novca zagarantovan: 7 DANA

IPVanish nudi desetine poslužitelja u Frankfurtu za gledanje Love Island Germany u inozemstvu. Ovo je VPN koji nudi dobre brzine za streaming, čak i pri 1080p HD. Uspješno deblokira RTL II i TV Now, kao i Netflix US. IPVanish je osobito popularna opcija s obiteljima jer vam omogućuje do 10 simultanih veza - više od većine VPN-ova na tržištu.

IPVanish ima više od 1300 poslužitelja u 60+ zemalja. Ovo je posebno dobar VPN koji se koristi s Kodi kao i Amazon Fire TV i Fire Stick. Osim 24/7 live chat podrške, možete očekivati ​​256-bitnu AES enkripciju i pravila o zapisivanju bez dnevnika. IPVanish također nudi automatsku sklopku za uklanjanje i zaštitu od propuštanja DNS i IPv6. Imanje takvih sigurnosnih značajki znači da je vaša privatnost zaštićena od vašeg davatelja internetskih usluga kao i od napadača.

Možete preuzeti IPVanish aplikacije za Windows, Mac, Android, iOS i Amazon Fire TV / Fire Stick. Međutim, morat ćete slijediti upute za ručno postavljanje za Linux i usmjerivače.

Pros:

  • Dobre brzine za strujanje Love Islanda Njemačke u inozemstvo
  • Omogućuje vam da imate čak 10 istodobnih veza
  • Odlično radi s Kodi i Amazon Fire Stick-om
  • Vrlo siguran sa šifriranjem i pravilima bez zapisnika

Cons:

  • Ne nudi proširenja preglednika
  • Sa sjedištem u SAD-u - član Five Eyes

DO 10 UREĐAJA: IPVanish omogućava vam do 10 istodobnih veza. Nudi desetak brzih poslužitelja u Njemačkoj za deblokiranje RTL II. Odlično radi s Kodi i Amazon Fire Stick-om. Sigurnost na mreži putem pravila šifriranja i nedelovanja. 7-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu IPVanish recenziju.

IPVanish Kupon uštedite 60% na godišnjem planuDOBIJELITE Popust se primjenjuje automatski

5. PrivateVPN

PrivateVPNdeblokira TV NowTested Jan 2020

Dostupne aplikacije:

  • PC
  • ortak
  • IOS
  • Android
  • Linux

Web stranica: www.PrivateVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

PrivateVPN možda nije najveći pružatelj VPN-a na ovom popisu, ali poznat je po brzim poslužiteljima i mogućnosti deblokiranja mnogih web-lokacija i usluga s ograničenom geografskom ograničenjem. Ovaj VPN ima oko 100 poslužitelja u 60 zemalja. Njegovi se njemački poslužitelji nalaze u Frankfurtu i Nürnbergu i savršeni su za streaming Love Island Germany sezone 3. Možete koristiti PrivateVPN uz Netflix, HBO Go, BBC iPlayer i još mnogo toga. Neograničena propusnost znači da se vjerojatno nećete susresti s prekidima.

Ovo je posebno početnička usluga s jednostavnim aplikacijama za radne površine i mobilne uređaje. Na poslužitelj se možete povezati u samo nekoliko sekundi dok je na raspolaganju podrška uživo u chatu ako imate problema. Sjedište PrivateVPN-a je u Švedskoj i koristi 256-bitnu AES enkripciju za zaštitu podataka. Tu su i DNS i IPv6 zaštita od propuštanja, prekidač za zaustavljanje i pravila bez zapisivanja. To znači da vaši osobni podaci ostaju privatni kada koristite ovaj VPN.

PrivateVPN je dostupan na Windows, Mac, Android i iOS. Ručna konfiguracija potrebna je u slučaju Linuxa i usmjerivača.

Pros:

  • Poslužitelji velikih brzina za strujanje Love Islanda na RT II i TV Now
  • Deblokira najpopularnije usluge strujanja, uključujući Netflix
  • Vrlo jednostavan za korištenje desktop i mobilnih aplikacija
  • Osigurajte visoku razinu enkripcije i pravila bez zapisivanja

Cons:

  • Mala mreža od oko 100 poslužitelja
  • Ograničeni niz aplikacija (samo za radne površine i mobilne uređaje)

ODLICNA brzina: PrivateVPN je jedan od bržih VPN-a na tržištu. Idealno za strujanje Love Island Germany sezona 3 u inozemstvu. Također deblokira Netflix. Korisničke radne površine i mobilne aplikacije prilagođene korisnicima i mogu se koristiti na čak 6 uređaja. Politika bez zapisnika. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu PrivateVPN recenziju.

PrivateVPN KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% na dvogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

6. Surfshark

SurfShark VPNdeblokira TV NowTested Jan 2020

Dostupne aplikacije:

  • PC
  • ortak
  • IOS
  • Android
  • Linux

Web stranica: www.Surfshark.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

Surfshark zanimljiva je opcija koju treba razmotriti, posebno zato što Omogućuje vam da istovremeno povežete koliko želite uređaja. Ako nudi oko 800 poslužitelja u 50 zemalja, ovo je noviji, rastući VPN koji dobro funkcionira s RTL II i TV Now. Osim što ćete moći gledati Love Island Germany, moći ćete koristiti Surfshark i Netflix, BBC iPlayer i Amazon Prime Video.

Ovaj VPN nudi dobre brzine za bešavno strujanje. Aplikacije su vrlo jednostavne za navigaciju i dolaze s brojnim značajkama. Ovo uključuje opciju povezivanja putem više zemalja istovremeno putem Double VPN-a Surfsharka, nudeći poboljšanu sigurnost. Daljnje sigurnosne značajke uključuju strogo pravilo zapisivanja, 256-bitnu AES enkripciju, zaštitu od propuštanja DNS i IPv6 i prekidač za zaustavljanje. Naći ćete i podršku za chat uživo koja je dostupna 24 sata dnevno.

Surfshark možete koristiti putem aplikacija za Windows, Mac, Android, iOS i Amazon Fire TV / Fire Stick. Dostupna su i proširenja preglednika Chrome i Firefox. Ručna instalacija potrebna je za Linux i usmjerivače.

Pros:

  • Deblokira RT II i TV Now za Love Island Germany, sezona 3
  • Omogućuje vam istovremeno povezivanje neograničenog broja uređaja
  • Radi s Netflixom, Amazon Prime Video i BBC iPlayerom
  • 24/7 live chat i podrška putem e-pošte

Cons:

  • Nije najveća mreža poslužitelja (oko 800)
  • Neki sporiji, manje dosljedni poslužitelji

NEVJEROVATNI UREĐAJI: Surfshark vam omogućuje što više simultanih veza koliko želite. Odlično radi sa svime, od TV Now do Netflixa. Izuzetno prilagođen korisnicima i nudi 24/7 podršku uživo. Nema dnevnika VPN s prekidačem za šifriranje i uklanjanje. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu Surfshark recenziju.

Surfshark KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% + 3 mjeseca FREEET DEALDispon se primjenjuje automatski

Mogu li koristiti besplatni VPN za gledanje Love Island Germany sezone 3?

Otkrili smo da su besplatni VPN-ovi vrlo nedosljedni kada je u pitanju deblokiranje RTL-a II i TV Now. To znači da nećete imati uspjeha u deblokiranju sezona 1, 2 ili 3 Love Island Germany s besplatnim VPN-om. Doista, besplatni VPN-ovi se bore za deblokiranje svih vrsta web-lokacija i usluga s geološkim zaključanima uključujući Netflix, Hulu i HBO Go. To je zato što besplatne VPN mreže imaju vrlo malo IP adresa, od kojih su mnoge brzo blokirane od strane web stranica i usluga.

Nedostatak poslužitelja je još jedno problematično područje za besplatne VPN-ove. Takve usluge vidi ogroman broj korisnika, što uzrokuje sporo djelovanje. Zapravo, neki besplatni VPN-ovi odlučite smanjiti širinu pojasa, što čini strujanje i bujicu posebno izazovnim. Posljednje, ali ne najmanje bitno, neki besplatni VPN ne koriste AES enkripciju za zaštitu podataka. Ostali čak bilježe vaše osobne podatke i aktivnosti, prodaju ih trećim osobama. Kao takva, vaša privatnost nije zaštićena kada odlučite koristiti besplatni VPN.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 19 = 24

Adblock
detector