Kako gledati My5 iz inozemstva (izvan Velike Britanije) s VPN-om

Želite li gledati My5 na mreži? Možda odlazite iz Velike Britanije na odmor i želite emitirati Channel 5, 5Star, 5Spike ili BLAZE u inozemstvu? U ovom postu objasnit ćemo što možete gledati na My5 i kako strujati My5 s bilo kojeg mjesta pomoću virtualne privatne mreže (VPN), uključujući najbolje VPN-ove za My5.

Kako gledati My5 putem Interneta s bilo kojeg mjesta

My5 regija zaključava svoj sadržaj, što znači da možete gledati samo ako ste u Velikoj Britaniji. Ako pokušate učitati videozapis sa bilo kojeg drugog mjesta, vidjet ćete poruku "Žao nam je ali morate biti smješteni na Britanskim otocima da biste pregledali ovaj sadržaj."Ovo je veliki problem ljudima koji žele biti u toku s njihovim omiljenim emisijama tijekom putovanja, ali na sreću, My5 možete još uvijek prenositi My5 u inozemstvo putem VPN-a..

VPN-ovi omogućuju vam usmjeravanje mrežnog prometa preko poslužitelja diljem svijeta. To je korisno jer kada se povežete, dobit će vam IP adresu iz odabrane zemlje. Ako web stranica ili usluga provjere vašu IP adresu, vidjet će se kao da se zapravo nalazite u ispravnom području i dobit će vam pristup. Nadalje, budući da VPN-i šifriraju vaš promet, oni se mogu koristiti za uklanjanje vaših mrežnih aktivnosti od znatiželjnih očiju hakera, vašeg davatelja internetskih usluga (ISP) i bilo kojeg drugog snajpera.

Kako gledati My5 u inozemstvu s VPN-om

Novo za VPN-ove? Niste sigurni gdje započeti? U nastavku ćemo objasniti kako deblokirati My5 pomoću VPN-a:

 1. Započnite s prijavom na prikladnu VPN uslugu (preporučujemo ExpressVPN).
 2. Preuzmite i instalirajte odgovarajuću verziju aplikacije za svoj uređaj.
 3. Otvorite aplikaciju i prijavite se.
 4. Povežite se s jednim od britanskih poslužitelja VPN-a.
 5. Pokušajte gledati videozapis na My5. Trebao bi se učitati gotovo odmah, ali ako se ne dogodi, pokušajte očistiti predmemoriju i kolačiće preglednika, a zatim osvježite stranicu.

BESPLATNI BESPLATNI VPN: Obično VPN-ovi nude najniže cijene samo korisnicima koji se žele obvezati na godinu ili više. To je rečeno, ako vam je potrebna samo kratkoročna pokrića, na primjer, ako idete na godišnji odmor, umjesto toga možete iskoristiti 30-dnevnu garanciju povrata novca ExpressVPN. Iako ćete morati platiti unaprijed, možete u bilo kojem trenutku otkazati povrat potpunog povrata, bez postavljanja pitanja.

Odabir najboljeg VPN-a za My5

Odabir VPN-a može biti zastrašujuća perspektiva: stotine usluga se odluče za vašu pažnju i svaka od njih je malo drugačija. Primjerice, neki daju prednost sigurnosti iznad svega drugog, dok se drugi hvale većim mrežama, specijaliziranim poslužiteljima ili većim brzinama. Kada smo istraživali najbolje VPN-ove za My5, potražili smo usluge sa sljedećim karakteristikama:

 1. Može deblokirati My5 i druge popularne streaming platforme iz inozemstva
 2. Koristi moćnu enkripciju i nudi dodatne sigurnosne značajke
 3. Ima više poslužitelja u Velikoj Britaniji
 4. Zapisuje nikakve podatke koji bi vas mogli prepoznati, ili još bolje, uopće nema podataka
 5. Ima snažnu podršku na više platformi

Najbolji VPN-ovi za My5

U nastavku smo naveli najbolje VPN-ove za gledanje My5 u inozemstvu:

1. ExpressVPN

ExpressVPNSiječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

ExpressVPN ima više od 2000 poslužitelja širom svijeta, uključujući i neke u četiri različita britanska grada. to je dovoljno brz za streaming sadržaja uživo, čak i u HD-u, pa knjižnica My5 na zahtjev ne predstavlja puno izazova. ExpressVPN može čak pouzdano deblokirati streaming platforme s kojima se mnoge druge VPN-e bore, poput Netflixa, BBC iPlayera i Amazon Prime Video.

Ovaj VPN koristi kombinaciju 256-bitne AES enkripcije, prekidač za zaustavljanje (samo aplikacije za radne površine), savršenu tajnu naprijed i zaštitu od curenja DNS-a i IPv6 kako bi vaš promet bio siguran u svakom trenutku. ExpressVPN ne bilježi nikakve podatke koji bi se mogli upotrijebiti za vašu identifikaciju i prihvaća bitcoin plaćanje za dodatnu anonimnost. U slučaju problema možete dobiti korisničku podršku 24/7 putem chata uživo.

ExpressVPN dolazi s aplikacijama za Windows, MacOS, Linux, Android i iOS. Podržani usmjerivači zahtijevaju ručnu konfiguraciju, ali ova usluga pruža prilagođeni softver koji ovo čini što jednostavnijim.

NAJBOLJE ZA MY5: ExpressVPN je naš najbolji izbor. Nudi velike brzine, sjajne sigurnosne značajke i mogućnost deblokiranja geografski ograničenih sadržaja kao što su Netflix, Amazon Prime Video, BBC iPlayer i mnoge druge usluge streaminga. Postoji jamstvo povrata novca od 30 dana za dodatni duševni mir.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju ExpressVPN-a.

2. NordVPN

NordVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

NordVPN trenutno u Velikoj Britaniji ima 671 poslužitelja i više od 5000 širom svijeta. To je vrlo svestran VPN, s velikim brzinama i specifični poslužitelji optimizirani za P2P dijeljenje datoteka, DDoS zaštitu i privatnost. Ova usluga omogućuje do šest istodobnih veza, a budući da može deblokirati platforme poput Netflixa, My5-a i Hulu-a, možete je koristiti za strujanje što god želite, s bilo kojeg uređaja koji želite.

NordVPN koristi 256-bitnu enkripciju i štiti od prosljeđivanja porta, IPv6, WebRTC i DNS-a. No ona također uključuje niz mogućnosti jedinstvenih za ovu uslugu, poput Tor preko VPN-a i dvostruke VPN funkcionalnosti, kao i mogućnost izbora na koje aplikacije utječe prekidač kill. Postoji čak i ugrađeni blokator oglasa i skener zlonamjernog softvera. NordVPN ne bilježi nikakve osobne podatke i prihvaća plaćanje Bitcoin-om, što ga čini jakim izborom za korisnike koji su sigurni u sigurnost.

Ovaj VPN uključuje Windows, Android, Linux, MacOS i iOS aplikacije. Također radi s odabranim mrežnim usmjerivačima, ali to ćete morati instalirati ručno.

NAJBOLJA PRORAČUNSKA OPCIJA: NordVPN je odličan VPN s niskim troškovima. Daje visoku ocjenu privatnosti i deblokira najviše ograničeni sadržaj čineći ga popularnim za strujanje. Postoji velik broj poslužitelja za odabir. Uključuje jamstvo povrata novca od 30 dana. 

Pročitajte našu cjelovitu recenziju NordVPN-a.

3. CyberGhost

Cyberghost

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Cyberghost.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

Cyberghost pokušava biti početnicima što je moguće pristupačniji. Korisnici mogu ručno odabrati određeni poslužitelj - ima ih više od 3000, a u Velikoj Britaniji 345 - ili vam se dodijeli na temelju toga želite li anonimno, sigurno dijeliti datoteke ili deblokirati strujanje u inozemstvu. CyberGhost omogućuje vam da jednim klikom deblokirate popularne platforme poput Sky Go, TVPlayer i All4. Iako My5 nije naveden posebno, možemo potvrditi da će ga usluga deblokirati bez ikakvih problema.

CyberGhost ima stalno uključen prekidač koji zaustavlja sav web promet u slučaju da vaša veza neočekivano padne. Tu je i 256-bitna enkripcija, kao i DNS i IPv6 zaštita od curenja, kako biste osigurali da vaše mrežne aktivnosti ostanu privatne. Ova usluga prihvaća Bitcoin i ne bilježi nikakve osobne podatke, što znači da se možete prijaviti i pregledavati gotovo potpuno anonimno. 24/7 korisnička podrška dostupna je putem chata uživo.

Aplikacije CyberGhost dostupne su za MacOS, Windows, iOS i Android uređaje. Podržane su Linux platforme i bežični usmjerivači, ali potrebna je ručna konfiguracija.

VELIKA VRIJEDNOST: CyberGhost surađuje s My5. Niske cijene i velike brzine čine ovaj popularni VPN. Odlično funkcionira s My5 i Netflixom, ali neće deblokirati sve usluge struje

Pročitajte našu cjelovitu recenziju CyberGhosta.

4. IPVanish

IPVanish

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.IPVanish.com

Povrat novca zagarantovan: 7 DANA

IPVanish ima više od 1.100 poslužitelja koji su raspoređeni u više od 60 zemalja, od čega 101 u Velikoj Britaniji. To je vrlo brz VPN, sposoban je za strujanje HD sadržaja s platformi poput My5, TVPlayer i YouTube TV bez primjetnog punjenja. IPVanish se može pohvaliti laganim aplikacijama i omogućuje do deset istodobnih veza što ga čini jakim izborom za korisnike koji imaju puno uređaja za zaštitu ili koji vole strujati kad nisu daleko od kuće.

256-bitna enkripcija, DNS i IPv6 zaštita od propuštanja i prekidač za uklanjanje prisutni su i u desktop i mobilnoj verziji IPVanish-a. Postoji još nekoliko neobičnih sigurnosnih opcija, poput mogućnosti da se blokira sav LAN promet, zamrači OpenVPN promet i promijeni IP adresa u unaprijed određenim intervalima. IPVanish ne bilježi nikakve podatke koji bi vas mogli prepoznati. 24/7 chat uživo dostupan je u slučaju da naiđete na bilo koji problem.

Ova usluga nudi aplikacije za Android, iOS, Windows, MacOS i Amazon Fire. Može se ručno konfigurirati za rad na Linux sustavima i odabiru usmjerivača.

BRZE HITROSTI IPVanish radi s My5. Ocijenjen visoko u našim brzinama. Snažne značajke privatnosti čine ovaj VPN popularnim za bujice i kod Kodi korisnika. Manje pouzdan za deblokiranje usluga Netflix, BBC iPlayer i ostalih usluga ograničenih na lokaciju.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju IPVanish-a.

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.PrivateVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

PrivateVPN možda nema najveću mrežu (oko 80 poslužitelja na globalnoj razini, s četiri u Velikoj Britaniji), ali to pruža veće brzine od mnogih svojih rivala. Ovo bi samo moglo učiniti dobro za streaming, ali ima i izvrsne mogućnosti deblokiranja. Pomoću PrivateVPN moći ćete pristupiti uslugama poput Netflix, My5, Hulu i YouTube TV s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Ova VPN ne vodi nijednu evidenciju sesija ili veza pa se ne mogu objavljivati ​​detalji o vašim aktivnostima, čak i ako se to zatraži. Koristi 256-bitnu enkripciju i prekidač kill prema zadanim postavkama i štiti od curenja DNS-a, WebRTC-a i IPv6. PrivateVPN se ističe u korisničkoj službi: podrška je dostupna putem live chat 24/7, a uz vaše dopuštenje osoblje može čak i na daljinu konfigurirati softver za vas.

PrivateVPN ima aplikacije za iOS, MacOS, Android i Windows uređaje. Radi s Linux platformama i bežičnim usmjerivačima putem ručne instalacije.

VELIKA ZA NETFLIX: PrivateVPN deblokira My5. Dobra opcija za strujanje. PrivateVPN radi s verzijom Netflixa gotovo svake zemlje koju smo testirali. Nudi velike brzine, ali ima relativno mali broj poslužitelja.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju PrivateVPN.

Mogu li prenositi My5 online putem besplatnog VPN-a?

Na prvi pogled besplatni VPN-i mogu se činiti dobrim idejama, ali zapravo dolaze s nekoliko glavnih nedostataka. Prije svega, oni su loš izbor za strujanje. Budući da više korisnika nego što imaju ograničene mreže poslužitelja može adekvatno podržati, vjerojatno ćete imati ekstremno male brzine pregledavanja, videozapise koji zahtijevaju dugo vremena za spremanje podataka, a možda čak i slučajne prekide. Također, besplatne VPN-ove obično su prve koje blokiraju streaming platforme, tako da nema garancije da ćete ih uopće moći gledati..

Besplatni VPN-ovi ne troše se dobrotom tvrtke. Kao i svaki posao, njihov je osnovni cilj zaraditi novac, iako na malo kružni način. Neki koriste model koji podržava oglas, ali drugi aktivno potkopavaju prednosti vlastitog softvera skupljajući detalje o vašim mrežnim navikama koristeći kolačiće za praćenje. Nakon što je prikupljeno dovoljno podataka, oni se mogu prodati trećim stranama, često bez vašeg znanja ili izričitog pristanka.

Napokon, može biti teško čak i pronaći siguran, besplatan VPN koji ćete koristiti. Nedavna studija pokazala je to od 283 anketiranih besplatnih Android VPN aplikacija, više od 38% je sadržavalo zlonamjerni softver. Nadalje, 18% aplikacija zapravo nije kriptiralo promet, a 84% je procurilo osobne podatke putem IPv6. Nisu samo malo poznate usluge koje predstavljaju prijetnju; čak smo vidjeli i veliku besplatnu VPN širinu propusne širine ispod svojih korisnika. Da biste zaštitili sebe i svoje podatke, preporučujemo upotrebu dobro uspostavljenog VPN-a s dokazanim dokazom o zalaganju za privatnost svojih korisnika..

Najčešća pitanja o My5

Mogu li gledati TV uživo na My5?

My5 vam trenutno omogućuje gledanje samo na zahtjev. Ipak, pet kanala My5 (Channel 5, BET, 5Star, 5Spike i Together) mogu se besplatno strujati na TVPlayer.com. Morat ćete prvo stvoriti račun, kao i My5, TVPlayer zahtijeva da budete u Velikoj Britaniji ili povezani s britanskim VPN serverom.

Mogu li se prijaviti za My5 iz inozemstva?

Apsolutno, iako ćete tijekom postupka registracije od vas tražiti da unesete važeći poštanski broj. Ne brinite se zbog toga, bilo koji britanski poštanski broj funkcionirat će, a My5 ne upotrebljava ga za potvrdu vaše lokacije. Nakon što potvrdite svoju adresu e-pošte i povežete se s britanskim VPN serverom, moći ćete strujati My5 bez ikakvih problema.

Vidi također: Kako doći do UK adrese u Velikoj Britaniji

Je li My5 besplatan?

My5 je potpuno besplatan za gledanje, a pošto ne nudi prijenos uživo, ne treba vam ni TV licenca. Trebat će vam jedan za gledanje My5 kanala uživo na TVPlayer.com, ali ne postoji postupak verifikacije, što znači da ova web stranica učinkovito radi na sustavu časti.

Što mogu gledati na My5?

My5 sadrži sadržaje na zahtjev s 12 različitih kanala: Channel 5, 5USA, 5Star, 5Spike, 5SELECT, Paramount Network, BLAZE, BET, PBS America, Together, Spark i Real Stories. Ispod smo naveli neke od najpopularnijih naslova My5:

 • carstvo
 • Veliki Brat
 • Uspavana šupljina
 • Vikinzi
 • Kući i daleko
 • Susjedi
 • Kamioneti s ledom
 • Gadget Show
 • NCIS: New Orleans
 • Odijela
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 28 = 33

Adblock
detector