Kako gledati Netflix USA iz Njemačke s VPN-om

Pretplatnici Netflixa u Njemačkoj dobivaju manje TV emisija od svojih američkih kolega iako plaćaju samo onoliko koliko plaćaju za svoje pretplate. Američki korisnici Netflixa dobivaju 1.155 TV emisija, dok njemački pretplatnici dobivaju samo 930. Ako ste u Njemačkoj i osjećate se kao da su prevareni, mi smo tu da vam pokažemo kako deblokirati Netflix USA iz Njemačke.

nas netflix iz Njemačke

Sve što trebate je VPN ili virtualna privatna mreža. VPN kriptira internetsku vezu vašeg uređaja i usmjerava ga preko posredničkog poslužitelja na lokaciju po vašem izboru. Spajanjem na VPN u SAD-u možete pristupiti punoj biblioteci filmova i TV emisija na američkom Netflixu iz Njemačke.

Međutim, ne može svaki VPN dovršiti posao. Netflix blokira veze velike većine VPN poslužitelja. Samo je nekolicina pružatelja VPN-a uspjela zaobići Netflixov proxy proxy protuzidni zid.

Popisali smo našu listu najboljih VPN-ova za gledanje američkog Netflixa iz Njemačke na temelju sljedećih kriterija:

 • Deblokira američki Netflix i zaobilazi zabranu proxyja
 • Velike brzine za visoku kvalitetu, neprekidno strujanje
 • Jaka sigurnost i pravila o privatnosti bez dnevnika
 • Brza, kompetentna korisnička podrška (podrška njemačkom jeziku je plus!)
 • Povrat novca zagarantovan

Najbolji VPN-ovi za strujanje američkog Netflixa u Njemačkoj

Ovdje je naš popis najboljih VPN-ova za gledanje Netflix US-a iz Njemačke:

1. ExpressVPN

ExpressVPNSiječnja 2023

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

Naša glavna preporuka, ExpressVPN pouzdano deblokira US Netflix na nekolicini svojih poslužitelja. Ponekad se ti serveri mijenjaju, pa je najbolje uskočiti u brzi chat s korisničkom podrškom 24/7 uživo i pitati koje ćete koristiti. Također deblokira Netflix UK i Netflix Canada, kao i Hulu, Amazon Prime Video, HBO, BBC iPlayer i još mnogo toga.

Dokumenti podrške dostupni su na njemačkom jeziku, ali podrška uživo je samo na engleskom jeziku. Kada smo pokušali razgovarati s predstavnikom podrške na njemačkom jeziku, on nam je ponudio da nam pomogne u korištenju Google prevoditelja, koji barem pokazuje stvarnu spremnost za pomoć.

ExpressVPN je jedan od najnaprednijih VPN-a zapakiran u jednostavnu i intuitivnu aplikaciju. Dobivate vrhunske standarde šifriranja, najbolju zaštitu od propuštanja u igri i „mrežnu bravu“ koja zaustavlja sav internetski promet u slučaju pada veze. Brzine za preuzimanje dovoljno su brze za strujanje u HD-u bez punjenja.

  6 najboljih VPN-ova za gledanje ARTE TV-a online s bilo kojeg mjesta

Ako gledate Netflix na uređaju koji ne podržava VPN-ove, ExpressVPN je i dalje pokriven. Uslugu pametnog DNS proxyja za MediaStreamer možete koristiti na igraćim konzolama i Apple TV-u. Alternativno, instaliranjem prilagođenog firmvera ExpressVPN-a na wifi usmjerivač možete tuneti bilo koji uređaj u vašem domu putem VPN-a, uključujući pametni TV, Roku i Chromecast.

Aplikacije su dostupne za Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, određene wifi rutere i Amazon Fire TV. ExpressVPN deblokira Netflix i u aplikaciji i u web pregledniku.

ISPROBAJTE TVOJ RIZIK: Nabavite jednogodišnji plan ExpressVPN-a i iskoristite nova 3 mjeseca besplatno. Dogovor uključuje 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu ExpressVPN recenziju.

2. NordVPN

NordVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

NordVPN deblokira Netflix u nekoliko zemalja, uključujući SAD. Nordova internetska baza znanja navodi koje servere koristi za deblokiranje svake streaming usluge, uključujući Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime Video i Hulu. Ako naiđete na prepreke, podrška u razgovoru 24 sata dnevno podržava pomoć. Glavna web stranica dostupna je na njemačkom jeziku, ali su svi prateći dokumenti i osoblje na engleskom jeziku.

NordVPN se može pohvaliti ogromnom mrežom poslužitelja, tako da je uvijek dostupna brza veza za streaming videa. Svaka veza zaštićena je jakom enkripcijom, zaštitom od curenja i prilagodljivim prekidačem. Tvrtka ne pohranjuje nikakve zapisnike.

Aplikacije su dostupne za Windows, MacOS, iOS i Android, a svi bi trebali deblokirati Netflix US u aplikaciji ili u web-pregledniku. Na jednom planu možete istovremeno povezati do šest uređaja.

66% popusta: Ovdje uštedite 66% na dvogodišnjem planu NordVPN-a.

Pročitajte našu cjelovitu NordVPN recenziju.

3. Cyberhost

Cyberghost

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Cyberghost.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

Cyberghost olakšava nego ikad deblokiranje američkog Netflixa iz Njemačke. Nakon što se prijavite u aplikaciju, možete odabrati način "streaminga" da biste otvorili popis popularnih internetskih stranica s videozapisima, uključujući američki Netflix. Aplikacija će odabrati odgovarajući poslužitelj na temelju vašeg odabira. Na tom su popisu i BBC iPlayer, Amazon Prime Video i mnogi drugi.

Ako naiđete na bilo kakve probleme, iskoristite 24/7 podršku za live chat. Cyberghost je jedini davatelj na ovom popisu koji nudi podršku uživo na chatu na njemačkom jeziku, iako je služba za podršku njemačkog jezika dostupna samo tijekom europskog radnog vremena.

Cyberghost je jedan od najbržih VPN-a koje smo testirali i trebao bi biti više nego sposoban za streaming videozapisa visoke razlučivosti. Tvrtka ne vodi identifikacijske zapisnike i upotrebljava snažne standarde šifriranja. U aplikacijama se nalazi prekidač za zaustavljanje, automatska zaštita Wi-Fi-ja i zaštita od curenja.

  Kako se koristi Cloudflare DNS (1.1.1.1) za bolju privatnost

Aplikacije su dostupne za Windows, MacOS, iOS i Android. Možete spojiti do sedam uređaja odjednom.

EKSKLUZIVNI POPUST: Osigurajte šest mjeseci besplatno kad se prijavite za jednogodišnji plan.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju CyberGhost.

4. IPVanish

IPVanish

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.IPVanish.com

Povrat novca zagarantovan: 7 DANA

IPVanish je nedavno ponovno dobio mogućnost deblokiranja američkog Netflixa. U kombinaciji s nekim od najbržih brzina koje smo vidjeli s bilo kojeg VPN-a, savršen je za streaming videozapisa visoke kvalitete. Live chat nije dostupan, ali odjel za podršku e-poštom ima osoblje 24 sata dnevno i može vam pomoći u pronalaženju poslužitelja za deblokiranje Netflixa. Koristili smo i IPVanish da deblokiramo BBC iPlayer i Amazon Prime Video.

IPVanish štiti svaku vezu s vojnim šifriranjem, zaštitom od curenja i prekidačem za uklanjanje. Ne pohranjuje nikakve zapisnike.

Aplikacije su dostupne za Windows, MacOS, iOS, Android i Fire TV. IPVanish je posebno popularan kod Kodi korisnika i radi s bilo kojim Kodi dodatkom.

PROČITANJE ČITALA: Uštedite do 60% na IPVanish planovima.

Pročitajte našu cjelovitu IPVanish recenziju.

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.PrivateVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

PrivateVPN je deblokirao gotovo sve što smo do sada bacili, uključujući Netflix, Sky Go, BBC iPlayer i Hulu. Poslužitelji struje jasno su označeni u aplikaciji, tako da ne morate pogađati ili pitati korisničku službu koji od njih rade. Ako imate bilo kakvih problema, podrška za chat uživo je spremna pomoći. Web stranica je dostupna na njemačkom, no pomoćno osoblje govori samo engleski.

Relativno mlad dobavljač je također u našim testovima objavio neke impresivne brzine preuzimanja, tako da ima propusnu širinu potrebnu za HD streamove. VPN pruža enkriptirajuću šifru, savršenu tajnu prema naprijed, zaštitu od curenja i prekidač za zaustavljanje.

Aplikacije su dostupne za Windows, MacOS, iOS i Android. Jedinstveni plan omogućuje vam povezivanje do šest uređaja istovremeno.

ČITAČNI POPUST: Uštedite preko 70% na godišnjem planu PrivateVPN-a i dodajte 5 dodatnih mjeseci besplatno.

Pročitajte našu cjelovitu PrivateVPN recenziju.

Kako koristiti VPN za deblokiranje američkog Netflixa iz Njemačke

Jednom kada se prijavite za jednog od preporučenih davatelja VPN-a gore, postavljanje za strujanje US Netflixa jednostavno je:

 1. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na svoj željeni uređaj.
 2. Prijavite se u aplikaciju i odaberite američki poslužitelj koji može deblokirati Netflix. Možda ćete se trebati savjetovati s korisničkom podrškom da biste saznali koji od njih rade.
 3. Povežite se s poslužiteljem i pričekajte da se uspostavi veza.
 4. Otvorite Netflix kao i obično i počnite strujati!
  Најбољи ВПН-ови за Јужну Африку у 2023. години и неке које треба избегавати

Još uvijek dobivate pogrešku proxyja? Pokušaj ovo.

Ako Netflix otkrije da koristite VPN, spriječit će pristup videozapisu i vratiti sljedeću poruku o pogrešci:

"Ups, nešto je pošlo po zlu. Pogreška struje. Čini se da koristite deblokator ili proxy. Isključite bilo koju od ovih usluga i pokušajte ponovo. "

Ako koristite neki od VPN-a koje preporučujemo gore, a i dalje dobivate ovu poruku, pokušajte sljedeće korake za rješavanje problema:

 1. Pitajte svog davatelja VPN koji poslužitelj može deblokirati US Netflix. Obično ne mogu svi poslužitelji zaobići Netflixov vatrozid.
 2. Onemogućite IPv6, posebno ako imate sustav Windows 10.
 3. Odjavite se s Google računa, uključujući preglednik Chrome. Google predmemorira IP adrese i može otkriti vašu stvarnu lokaciju Netflixu.
 4. Onemogući GPS i ostale usluge temeljene na lokaciji. Ako ste dopustili Netflixu da vidi vašu lokaciju, onemogućite to dopuštenje u postavkama uređaja i / ili preglednika.
 5. Izbrišite kolačiće preglednika, predmemoriju i privremene datoteke.
 6. Isperite DNS predmemoriju. U sustavu Windows otvorite naredbeni redak u načinu administratora i unesite naredbu: ipconfig / flushdns
 7. Promijenite vremensku zonu svog uređaja u zemlju u kojoj pokušavate gledati Netflix. Kontinentalni dio SAD-a obuhvaća UTC -4 do UTC -8.
 8. Prekinite vezu i ponovno se povežite na istu lokaciju VPN poslužitelja da biste dobili drugačiju IP adresu koju Netflix ne sadrži na crnoj listi.

Mogu li koristiti besplatni VPN za deblokiranje Netflixa?

Još nismo pronašli besplatan VPN koji pouzdano može deblokirati Netflix. Besplatni VPN-ovi jednostavno nemaju resurse potrebne da nadmaše Netflixove mjere protiv VPN-a.

Nadalje, besplatne VPN mreže manje su pouzdane i nude loše korisničko iskustvo. Često nameću ograničenja podataka, ograničenje propusnosti i redove čekanja. Mnogi ubacuju kolačiće za praćenje i reklame u vaš web preglednik kako bi zaradili novac, što je loše za vašu privatnost. Neki čak nose zlonamjerni softver.

Ukratko, proslijedite besplatne VPN-ove.

Zašto ne mogu gledati Netflix US iz Njemačke?

Netflix mora poštivati ​​ugovore o licenciranju sadržaja s vlasnicima autorskih prava samo za streaming videozapisa u određenim zemljama. Oni primjenjuju te sporazume provjeravanjem IP adrese svakog korisnika prilikom svakog pokušaja gledanja videozapisa.

IP adresa je jedinstveni identifikator koji se sastoji od brojeva i decimala. Može se koristiti za približavanje lokacije uređaja i dopuštanje ili onemogućavanje pristupa videozapisu.

VPN maskira vašu stvarnu IP adresu s VPN poslužiteljem, tako što će na Netflixu izgledati kao da ste u nekoj drugoj zemlji, poput SAD-a. Kad se povežete s američkim VPN poslužiteljem, dobivate pristup američkoj Netflix knjižnici emisija i filmova.

Nažalost, Netflix se zahvatio ovu taktiku. Iako ne postoji presedan za Netflix koji penalizira VPN korisnike, on na crnu listu nudi mnoge poznate IP adrese VPN poslužitelja. Zbog toga većina VPN-a ne može vas dovesti u Netflix.

Najbolji VPN-ovi koji gledaju američki Netflix iz Njemačke pronašli su načine kako zaobići tu crnu listu i korisnicima omogućiti potpuni pristup većoj američkoj knjižnici.

Povezano:
Kako dobiti američku IP adresu
Kako promijeniti ili sakriti svoju IP adresu

About the author

Comments

 1. jemačku. NordVPN također nudi brze brzine i snažnu sigurnost, uključujući dvostruku šifriranje i zaštitu od propuštanja. Također ima aplikacije za različite platforme, uključujući Windows, MacOS, iOS, Android i Linux. NordVPN također nudi 24/7 korisničku podršku na njemačkom jeziku. Međutim, NordVPN može biti skuplji od drugih VPN-a na tržištu. Pročitajte našu cjelovitu NordVPN recenziju.

  3. CyberGhost

  Dostupne aplikacije: PC ortak IOS Android Linux

  Web stranica: http://www.CyberGhost.com

  Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

  CyberGhost je još jedan VPN koji deblokira Netflix u SAD-u i drugim zemljama. Također nudi brze brzine i snažnu sigurnost, uključujući 256-bitnu šifriranje i zaštitu od propuštanja. CyberGhost ima aplikacije za različite platforme, uključujući Windows, MacOS, iOS, Android i Linux. Također nudi 24/7 korisničku podršku na njemačkom jeziku. Međutim, CyberGhost može biti skuplji od drugih VPN-a na tržištu. Pročitajte našu cjelovitu CyberGhost recenziju.

  4. IPVanish

  Dostupne aplikacije: PC ortak IOS Android Linux

  Web stranica: http://www.IPVanish.com

  Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

  IPVanish je još jedan VPN koji deblokira Netflix u SAD-u i drugim zemljama. Također nudi brze brzine i snažnu sigurnost, uključujući 256-bitnu šifriranje i zaštitu od propuštanja. IPVanish ima aplikacije za različite platforme, uključujući Windows, MacOS, iOS, Android i Linux. Međutim, IPVanish nema podršku na njemačkom jeziku, a neki korisnici su prijavili probleme s brzinom. Pročitajte našu cjelovitu IPVanish recenziju.

  5. PrivateVPN

  Dostupne aplikacije: PC ortak IOS Android Linux

  Web stranica: http://www.PrivateVPN.com

  Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

  PrivateVPN je manje poznati VPN, ali nudi brze brzine i snažnu sigurnost, uključujući 256-bitnu šifriranje i zaštitu od propuštanja. Također ima aplikacije za različite platforme, uključujući Windows, MacOS, iOS, Android i Linux. PrivateVPN također nudi 24/7 korisničku podršku na njemačkom jeziku. Međutim, PrivateVPN ima manje poslužitelja od drugih VPN-a na tržištu, što može utjecati na brzinu i dostupnost. Pročitajte našu cjelovitu PrivateVPN recenziju.

  Kako koristiti VPN za deblokiranje američkog Netflixa iz Njemačke

  Koristite VPN za deblokiranje američkog Netflixa iz Njemačke je jednostavno. Slijedite ove korake:

  1. Odaberite jedan od gore navedenih VPN-a i pretplatite se na uslugu.

  2. Preuzmite i instalirajte aplikaciju VPN-a na svoj uređaj.

  3. Pokrenite aplikaciju i prijavite se na svoj račun.

  4. Odaberite poslužitelj u SAD-u i povežite se.

  5. Otvorite Netflix i uživajte u punoj biblioteci filmova i TV emisija na američkom Netflixu iz Njemačke.

  Još uvijek dobivate pogrešku proxy

Comments are closed.