Kako gledati odijela sezone 9 na mreži odasvud

Kako gledati odijela sezone 9 na mreži

Odijela sezone 9 emitirat će se 17. srpnja u 21:00 EST (8:00 CT). Međutim, ako odmah pokušate pogledati odijela Sezona 9, epizoda 2 na američkoj mreži izvan SAD-a, vidjet ćete sljedeću poruku:

"Nažalost, ovaj videozapis nije dostupan sa vaše lokacije."

Razlog za to je taj što je USA Network sadržajima ograničen geološki pristup i njemu se može pristupiti samo iz SAD-a. Trebat će vam VPN da biste mogli gledati odijela 9 sezone online s bilo kojeg mjesta.

Želite započeti? Pogledajte naš brzi sažetak popis najboljih VPN-ova za gledanje odijela sezone 9 na mreži (detaljnije pokrivamo svaki VPN, kasnije u članku):

 1. ExpressVPN Naš izbor broj 1 za gledanje odijela! Brzi američki poslužitelji za gledanje odijela 9 sezone na USA mreži. Deblokira Netflix US i HBO Go. Podrška 24/7, prilagođene aplikacije i jaka sigurnost. Sadrži 30-dnevno jamstvo povrata novca.
 2. CyberGhost Najbolja proračunska opcija. Stotine američkih poslužitelja velike brzine. Pogledajte odijela na mreži USA i deblokirajte Netflix US. Do sedam istodobnih veza. Stroga pravila bez zapisa.
 3. NordVPN Gotovo 1800 poslužitelja u SAD-u. Surađuje s USA Network-om i Netflixom. Bez dnevnika VPN s 24/7 chat chat podrškom. Istovremeno povežite do šest uređaja.
 4. IPVanish Američki VPN sa poslužiteljima u 19 gradova u SAD-u. Omogućuje vam gledanje mrežnih odijela 9 na mreži na mreži USA. Pravila i enkripcija bez zapisnika. Koristite na do 10 uređaja.
 5. PrivateVPN Idealno za streaming odijela zahvaljujući brzim poslužiteljima u SAD-u. Osigurajte do šest uređaja istovremeno. Pravila za početnike prilagođena pravilima i pravilima bez dnevnika.
 6. Surfshark Neograničene istodobne veze. Deblokira američku mrežu, Netflix i Amazon Prime Video. VPN bez evidencije s izvrsnim aplikacijama i proširenjima preglednika.

Korisnici Netflixa: Ako imate pristup Netflixu UK, Netflixu Kanadi ili nekoj drugoj verziji Netflixa, osim američke Netflix, nećete imati pristup Odjelima. Pročitajte za rješenje.

Greška u strujanju američke mreže

Virtualna privatna mreža (VPN) usluga je koja vašu internetsku vezu čini sigurnijom kriptiranjem podataka. Možete ga koristiti za povezivanje s poslužiteljem u drugoj državi (kao što je SAD), primanje privremene IP adrese u tom procesu. Vaša istinska IP adresa i lokacija skriveni su od web stranica i usluga koje koristite te vam pružaju veću privatnost. Ako se povežete s VPN serverom u SAD-u, moći ćete gledati odijela sezone 9 putem interneta iz bilo kojeg mjesta na svijetu.

Kako gledati odijela sezone 9 na mreži odasvud

Ne treba dugo da se postavi VPN. Mogli biste početi gledati odijela sezone 9 epizoda 1 izvan SAD-a za nekoliko minuta! Evo kratkog vodiča koji će vas provesti kroz njega. Imajte na umu da ovaj vodič djeluje za dvije mogućnosti, USA Network i Netflix US. Obojica zahtijevaju VPN za korisnike koji nisu u SAD-u.

Upotreba VPN-a za gledanje odijela 9 sezone izvan SAD-a

 1. Iako je američka mreža besplatna, morat ćete se prijaviti s američkim TV pružateljem da biste mogli gledati cijele epizode sezone 9 odijela. Korisnici Netflixa prelaze na drugi korak.
 2. Prijavite se jednim od najboljih VPN-a za odijela sezone 9 - preporučujemo ExpressVPN.
 3. Preuzmite i instalirajte odgovarajuću aplikaciju ili proširenje preglednika za svoj uređaj.
 4. Otvorite aplikaciju VPN ili proširenje preglednika i povežite se s poslužiteljem u SAD-u.
 5. Očistite predmemoriju i kolačiće preglednika kako biste osigurali da USA Network ili Netflix zaborave vašu istinsku IP adresu.
 6. Idite na USA Network ili Netflix i odaberite epizodu odijela sezone 9 koja bi se trebala deblokirati.

Prijavite se davatelj mrežne televizije SAD-a

Najbolji VPN-ovi za gledanje odijela sezone 9 na mreži

Prilikom odabira VPN-a valja uzeti u obzir puno. Možda želite VPN uslugu koja može deblokirati Netflix ili, primjerice, dozvoliti višestruke veze. U slučaju da se pitate, izabrali smo najbolje VPN-ove za gledanje odijela sezone 9 osiguravajući da ispunjavaju sljedeće kriterije.

Kriteriji za odabir najboljih VPN-ova za gledanje odijela

 • Poslužitelji u SAD-u za deblokiranje USA mreže u inozemstvu
 • Deblokira Netflix američki katalog
 • Brze brzine za streaming bez puferiranja i kašnjenja
 • Štiti vaše podatke šifriranjem i pravilima bez zapisnika
 • Korisnička podrška putem live chat i e-maila
 • Jednostavne radne površine i mobilne aplikacije
 • Jamstvo povrata novca tako da možete isprobati bez rizika

Evo našeg najboljeg VPN-a za gledanje odijela sezone 9 putem interneta s bilo kojeg mjesta:

1. ExpressVPN

ExpressVPNSiječanj 2020.blokira mrežu SAD-a testirano

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

ExpressVPN siguran je izbor ako želite deblokirati sadržaj koji je ograničen na SAD. Konkretno, može deblokirati sličnosti Netflixa, Amazon Prime Video i HBO Go. Također dobro funkcionira s USA Network-om, što znači da možete gledati odijela 9 sezone online bilo gdje. Streaming s ovim VPN-om je izvrstan zahvaljujući brzim poslužiteljima i ponuđenom neograničenom propusnom opsegu.

Ovo je jedan od najpovoljnijih VPN-a koji se koristi jer nudi dobar izbor aplikacija kao i proširenja preglednika. To plus činjenica da ExpressVPN omogućava do pet istodobnih veza znači da možete osigurati većinu svojih uređaja. Još jedna prednost je ta ovaj VPN ima izvrsnu korisničku podršku koja je dostupna 24/7 putem live chat-a i e-pošta.

ExpressVPN je siguran izbor kada uzmete u obzir da se nude sigurnosne značajke. Tu je posebno 256-bitna AES enkripcija i DNS, IPv6 i Web RTC zaštita. Postoji i prekidač za zaustavljanje koji sprečava propuštanje podataka u slučaju pada VPN veze. Jednako je važno, ExpressVPN ne čuva evidenciju svojih korisnika. Sjedište ovog VPN pružatelja je na Britanskim Djevičanskim otocima, a nudi više privatnosti i anonimnosti.

Prijava putem ExpressVPN omogućuje vam pristup sljedećim aplikacijama: Windows, Mac, Linux, Android, iOS i usmjerivači. Također možete preuzeti proširenja preglednika Chrome i Firefox.

Pros:

 • Vrlo brzi i dosljedni poslužitelji za streaming odijela sezona 9
 • Deblokira USA Network, Netflix, Amazon Prime Video i još mnogo toga
 • Osigurajte visokom razinom enkripcije i prekidačem
 • Omogućuje do pet istodobnih veza
 • 24/7 korisnička podrška putem live chat i e-pošte
 • Aplikacijama i proširenjima za preglednike prilagođene početnicima

Cons:

 • Nešto skuplje od većine rivalskih VPN-ova

NAJBOLJI VPN za gledanje odijela: ExpressVPN je naš najbolji izbor. Brz i pouzdan VPN s izvrsnim aplikacijama i proširenjima preglednika. Deblokira USA mrežu, tako da možete gledati odijela sezona 9 na mreži. Također radi s Netflixom. 24/7 podrška i omogućuje vam povezivanje do pet uređaja. 30-dnevna garancija povrata novca znači da možete isprobati bez rizika.

Pročitajte našu cjelovitu ExpressVPN recenziju.

ExpressVPN kuponSpecijalna ponuda - dobijte 3 mjeseca dodatnog BESPLATNOG DALJANA Kupon se automatski primjenjuje

2. CyberGhost

Cyberghostdeblokira USA NetworkTested Jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Cyberghost.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

CyberGhost je jedan od većih VPN-a na tržištu danas s preko 5.700 poslužitelja koji se nalaze u 90 zemalja širom svijeta. Ima posebno veliku prisutnost u Sjedinjenim Državama s oko 1112 poslužitelja. Veze su brze koliko i dosljedne a postoje čak i neki poslužitelji koji su optimizirani za strujanje i bujicu. Osim deblokiranja USA Network for Suits sezone 9, CyberGhost surađuje s Netflix US i BBC iPlayerom.

Iako je ovo VPN s brzim vezama i jakom sigurnošću, to je vrlo pristupačna usluga prilagođena korisnicima. Dostupan je izbor aplikacija i proširenja preglednika, dok postoji i podrška 24/7 live chat. Možete čak istovremeno zaštititi i do sedam svojih uređaja. CyberGhost je posebno siguran VPN zbog stroge politike zabrane zapisa. No tu je i 256-bitna AES enkripcija, automatska sklopka za isključivanje i zaštita od curenja DNS-a i IPv6.

CyberGhost možete koristiti putem aplikacija za Windows, Mac, Linux, Android, iOS, Android TV i Amazon Fire Stick / Fire TV. Proširenja preglednika dostupna su za Chrome i Firefox. Ruteri zahtijevaju ručnu instalaciju.

Pros:

 • Mnogo američkih poslužitelja (1.112) za gledanje odijela na USA mreži
 • Velike brzine za strujanje (deblokiranje Netflix US-a) i bujica
 • Vrlo jaka sigurnost s enkripcijom i stroga politika zabrane zapisa
 • Osigurajte do sedam uređaja putem jednog računa
 • Usluga jednostavna za upotrebu s podrškom za razgovor uživo 24 sata dnevno

Cons:

 • Ne funkcionira dobro u Kini

NAJBOLJA PRORAČUNSKA OPCIJA: CyberGhost ima stotine brzih i dosljednih američkih poslužitelja za gledanje odijela na USA mreži. Također deblokira Netflix US. Istovremeno povežite do sedam uređaja. 24/7 podrška u live chatu i izvrsna sigurnost, bez pravila i enkripcije. 45-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju CyberGhost.

CyberGhost kupon NOVO GODINE POSEBNO: UŠTEDITE 80% na trogodišnje planove + 2 mjeseca besplatnog UDOBA Popust se primjenjuje automatski

3. NordVPN

NordVPNdeblokira USA NetworkTested Jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

NordVPN idealan je za gledanje odijela 9 sezone na USA mreži. Ima gotovo 1800 poslužitelja u SAD-u što olakšava pronalaženje brze i pouzdane opcije za strujanje. Doista, ovaj VPN može deblokirati Netflix, Amazon Prime Video i Hulu među mnogim drugim uslugama streaminga. Ukupna mreža NordVPN-a sastoji se od gotovo 5.700 poslužitelja u 60 zemalja. Kao takav, možete ga koristiti za deblokiranje web stranica i usluga gotovo bilo gdje.

Jedan NordVPN račun omogućuje vam istovremeno osiguranje do šest svojih uređaja. Ovaj VPN nudi izvrsne aplikacije kao i proširenja preglednika koja se lako koriste. Usluga korisničke podrške brza je i prijateljska te je dostupna 24/7 putem live chat-a. Ovo je VPN sa strogim pravilima bez zapisivanja i prekidačem. Također nudi 256-bitnu AES enkripciju i zaštitu od propuštanja DNS i IPv6. Također možete pronaći posebne poslužitelje poput Double VPN-a koji nude dodatnu sigurnost.

NordVPN dostupan je za preuzimanje za Windows, Mac, Linux, Android, iOS i Android TV. Proširenja preglednika nude se za Chrome i Firefox. Ruteri zahtijevaju ručno podešavanje.

Pros:

 • 1.800 američkih poslužitelja za deblokiranje mreže SAD-a i odijela, sezona 9
 • Također surađuje s Netflixom, Huluom i HBO Goom
 • Sigurnost uključuje stroga pravila o nezabilježenjima koja štite vašu privatnost
 • Omogućuje vam istovremeno povezivanje do šest uređaja
 • Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno putem chat-a i e-pošte uživo

Cons:

 • Neki serveri mogu biti prilično spori

GOOD ALL-ROUNDER: NordVPN nudi izvrsnu vrijednost sa svojih 1.800 američkih poslužitelja. Pomoću njega za deblokiranje usluga poput USA Network i Amazon Prime Video. Nudi 24/7 podršku i jednostavne aplikacije i proširenja preglednika. Spojite do šest uređaja. Politika bez zapisnika. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu NordVPN recenziju.

NordVPN Kupon uštedite 70% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

4. IPVanish

IPVanishdeblokira USA NetworkTested Jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.IPVanish.com

Povrat novca zagarantovan: 7 DANA

IPVanish omogućuje vam strujanje odijela u sezoni 9 u inozemstvu zahvaljujući brojnim američkim poslužiteljima koji su raspoređeni u 19 američkih gradova. To uključuje poslužitelje u Los Angelesu i New Yorku. Čitava mreža sastoji se od 1300 poslužitelja u desecima zemalja širom svijeta. Pomoću IPVanish-a možete deblokirati USA mrežu i Netflix US. Nudi neograničenu propusnost i dobre brzine za strujanje kao i za bujicu.

Pronalaženje i povezivanje s IPVanish serverom ne bi moglo biti lakše. Postoji mogućnost da se automatski povežete s najboljim dostupnim poslužiteljem ili pretražite, na primjer, po zemlji ili zadanom vremenu. Jedna osobito značajna značajka IPVanish-a je što omogućuje do 10 istodobnih veza po računu. Također ima dobar izbor sigurnosnih značajki, uključujući 256-bitnu AES enkripciju, DNS zaštitu od curenja i automatsku sklopku za uklanjanje. Vaši podaci zaštićeni su ovim VPN-ovim pravilima o zapisi.

IPVanish aplikacije dostupne su za Windows, Mac, Android, iOS i Amazon Fire TV / Fire Stick. Ručna konfiguracija potrebna je za Linux i usmjerivače.

Pros:

 • Poslužitelji u 19 američkih gradova koji omogućuju gledanje odijela s lakoćom
 • Dobre brzine s neograničenom širinom pojasa za strujanje
 • Omogućuje vam istovremeno povezivanje do 10 uređaja
 • Štiti vašu privatnost svojim pravilima o ne-zapisima

Cons:

 • Nije najbolje u deblokiranju popularnih servisa za strujanje
 • Ne prihvaća Bitcoin kao način plaćanja

DO 10 UREĐAJA: IPVanish je sa sjedištem u SAD-u i ima poslužitelje u 19 gradova u SAD-u. Radi sa USA Network i Netflix US. Neograničena propusnost za strujanje Odijela sezona 9. Povežite do 10 uređaja istovremeno putem jednog računa. Štiti vaše podatke šifriranjem. 7-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu IPVanish recenziju.

IPVanish Kupon uštedite 60% na godišnjem planuDOBIJELITE Popust se primjenjuje automatski

5. PrivateVPN

PrivateVPNdeblokira USA NetworkTested Jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.PrivateVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

PrivateVPN je mala VPN usluga sa sjedištem u Švedskoj. Iako ima oko 100 poslužitelja širom svijeta, poslužitelj ima u devet američkih gradova. Kao takav, možete ga koristiti za gledanje Suits Season 9 u inozemstvu. Glavna prednost ovog VPN-a je njegova izvrsna brzina što omogućuje glatki streaming u HD od 1080p. Međutim, PrivateVPN je također vrlo dobar u deblokiranju streaming usluga. Vrlo dobro surađuje s USA Network-om, Netflixom, BBC iPlayerom i još mnogo toga.

Ovaj VPN omogućava povezivanje s poslužiteljima putem njegovih desktop i mobilnih aplikacija koje su dobro prilagođene početnicima. Unatoč jednostavnosti upotrebe usluge, i dalje imate mogućnost podrške za chat uživo. Također je vrijedno znati da možete istovremeno povezati do šest uređaja - svi imaju jedinstvene IP adrese. PrivateVPN štiti vaš uređaj i podatke 256-bitnom AES enkripcijom i prekidačem kill. Uključena je i politika zaštite bez propuštanja i DNS zaštita od curenja.

Odaberite PrivateVPN i moći ćete preuzeti aplikacije za Windows, Mac, Android i iOS. Trebat ćete slijediti upute za ručno postavljanje za Linux i kompatibilne usmjerivače.

Pros:

 • Vrlo brzi serveri za strujanje Suits sezone 5 na USA mreži
 • Deblokirajte Netflix, Amazon Prime Video, BBC iPlayer i još mnogo toga
 • Stolne i mobilne aplikacije jednostavne su za VPN početnike
 • Omogućuje do šest istodobnih veza po računu

Cons:

 • Mala mreža od 100 poslužitelja
 • Ne nudi proširenja preglednika

Neograničena širina pojasa: PrivateVPN je brz VPN za strujanje odijela izvan SAD-a. Deblokirajte USA mrežu, Netflix, BBC iPlayer i još mnogo toga. Omogućuje vam zaštitu do šest uređaja. Desktop i mobilne aplikacije prilagođene početnicima i podrška u chatu. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu PrivateVPN recenziju.

PrivateVPN KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% na dvogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

6. Surfshark

SurfShark VPNdeblokira USA NetworkTested Jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Surfshark.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

Surfshark vrijedi razmisliti želite li podijeliti svoj VPN s obitelji. Razlog za to je taj omogućuje vam istovremeno povezivanje neograničenog broja uređaja. Pronaći ćete oko 800 poslužitelja u više od 50 zemalja, od kojih su mnogi smješteni u SAD-u. Omogućuje vam deblokiranje svega od Netflixa do Amazon Prime Video, a omogućuje vam gledanje odijela sezone 9 na USA mreži.

Možete strujati bez zaostajanja i međuspremnika zahvaljujući neograničenoj širini pojasa koji nudi Surfshark. Ovaj VPN uključuje 24/7 podršku za chat uživo kao i aplikacije prilagođene početnicima i proširenja preglednika. Nudi sve bitne sigurnosne značajke, uključujući 256-bitnu AES enkripciju, DNS zaštitu od curenja i prekidač za zaustavljanje. Surfshark je sa sjedištem na Britanskim Djevičanskim otocima i nudi strogu politiku zapisivanja bez trupaca koji služi za zaštitu vaše internetske privatnosti.

Surfshark je dostupan za upotrebu u sljedećim operativnim sustavima: Windows, Mac, Android, iOS i Amazon Fire TV / Fire Stick. Proširenja preglednika dostupna su i za Chrome i Firefox. Ručna konfiguracija potrebna je za Linux i usmjerivače.

Pros:

 • Istovremeno priključite neograničen broj uređaja
 • Pogledajte odijela na mreži USA i deblokirajte Netflix i Amazon Prime
 • Pruža izvrsnu 24/7 korisničku podršku putem live chat-a
 • Mnogo sigurnosnih značajki, uključujući pravila bez zapisnika i blokator oglasa

Cons:

 • Relativno manja mreža poslužitelja

Neograničeni uređaji: Surfshark vam omogućuje da istovremeno povežete neograničen broj uređaja. Ovo je prilagođeni VPN s izvrsnim aplikacijama i 24/7 chat chatom. Surađuje s USA Network-om i Netflixom. Usluga bez zapisnika s enkripcijom. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu Surfshark recenziju.

Surfshark KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% + 3 mjeseca FREEET DEALDispon se primjenjuje automatski

Mogu li koristiti besplatni VPN za gledanje odijela 9 sezone?

Otkrili smo to mnogi besplatni VPN-ovi ne rade s USA Network-om i stoga ne odblokirajte sezonu 9. Pored toga, većina besplatnih VPN-a vrlo je spora. Omogućuju ograničenu propusnost i samo mali broj poslužitelja. S toliko mnogo korisnika koji pokušavaju koristiti besplatne VPN-ove to može uzrokovati loše performanse. Konkretno, strujanje se može napuniti problemima punjenja i zaostajanja. Štoviše, besplatni VPN-ovi obično se bore i za deblokiranje lajkova Netflixa i DAZN-a.

Podjednako važna kao i loši rad, besplatnim VPN-ovima također nedostaje sigurnost. Mnogi ne koriste enkripciju kako bi zaštitili vaše podatke, a neke mogu nedostajati i ključne značajke poput prekidača za zaustavljanje. Besplatni VPN-ovi često zarađuju tako što će vas pošiljati neželjenim, neprimjerenim oglasima ili se zapisuju i prodaju podataka vašeg pregledavanja. Suprotno tome, najbolje plaćeni VPN-ovi su brzi, pouzdani i štite vašu privatnost šifriranjem i strogim pravilima bez dnevnika..

Što još mogu gledati na mreži USA?

USA Network nudi obilje originalnog programa, od kojih su mnogi napisani u dramama. Takođe je sadržaj WWE Raw i WWE Smackdown sadržaja. Evo popisa nekih TV emisija koje možete gledati na američkoj mreži (osim odijela!):

 • Chicago P.D.
 • CSI
 • Zakon & Redoslijed: SVU
 • Moderna obitelj
 • G. Robot
 • Psych
 • Kraljica Juga
 • The Radkes
 • Griješnik
 • WWE Raw
 • WWE Smackdown
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =

Adblock
detector