Kako gledati Sport1 online u inozemstvu (izvan Njemačke) besplatno

Kako gledati Sport1 online u inozemstvu besplatno

Pokušajte gledati Sport1 putem interneta iz inozemstva i vidjet ćete sljedeću pogrešku:

"Diese Videodatei kann nicht abgespielt werden."

To otprilike znači "Ovaj se videozapis ne može reproducirati." Srećom, ovo blokiranje i streaming stream1 uživo u inozemstvu možete zaobići virtualnom privatnom mrežom (VPN). VPN-ovi šalju vaš internetski promet putem šifriranog tunela na poslužitelje drugdje u svijetu, što znači da se možete povezati na VPN poslužitelj u Njemačkoj, dobiti njemačku IP adresu i deblokirati Sport1 s bilo kojeg mjesta.

Pogreška struje Sport1

Kako gledati Sport1 s bilo kojeg mjesta s VPN-om

Postavljanje VPN-a za gledanje Sport1 izvan Njemačke ne traje dugo. Zapravo ste mogli gledati Sport1 u inozemstvu za nekoliko minuta. Samo slijedite korake u nastavku.

Evo kako gledati Sport1 u inozemstvu (izvan Njemačke) s VPN-om:

 1. Prijavite se za VPN s poslužiteljima u Njemačkoj - posebno preporučujemo ExpressVPN.
 2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju ili proširenje preglednika pri tome provjerite je li to ispravna verzija za vaš uređaj.
 3. Otvorite aplikaciju VPN ili proširenje preglednika i povežite se s poslužiteljem u Njemačkoj. Tako ćete osigurati njemačku IP adresu za deblokiranje Sport1 u inozemstvu.
 4. Idite na Sport1 i odaberite prijenos uživo sportskog događaja koji bi se trebao deblokirati.
 5. Ako imate problema, uvijek je dobro očistiti predmemoriju i kolačiće preglednika. Alternativno, povežite se s drugim poslužiteljem ili se obratite podršci svoje VPN.

U Njemačkoj postoji puno VPN-a sa poslužiteljima. Međutim, uspjeli smo pronaći najbolje VPN-ove za Sport1 osiguravajući da oni ispunjavaju sljedeće kriterije:

 • Brzi, dosljedni poslužitelji u Njemačkoj za strujanje Sport1
 • Sigurna usluga s pravilima bez zapisnika i enkripcijom
 • Deblokira streaming servise poput Netflixa
 • Korisnička podrška putem live chat-a kao i putem e-pošte
 • Desktop i mobilne aplikacije koje su prilagođene korisnicima
 • Jamstvo povrata novca bez rizika od najmanje 7 dana

Želite li započeti gledati Sport1 prijenos uživo? Evo kratkog sažetka najboljih VPN-ova za gledanje Sport1 na mreži izvan Njemačke:

Najbolji VPN-ovi za Sport1

 1. ExpressVPN: Naš je najbolji izbor za gledanje Sport1 izvan Njemačke. Brzi poslužitelji u 94 zemlje. Također deblokira Netflix. 24/7 podrška, izvrsne aplikacije i snažna sigurnost.
 2. NordVPN: Najbolji VPN za proračun za Sport1. 245 poslužitelja u Njemačkoj. Odblokirajte Sport1 i Netflix. Osigurajte do šest uređaja. Stroga pravila bez dnevnika i podrška 24/7 live chat.
 3. CyberGhost: Preko 500 poslužitelja u Njemačkoj. Velike brzine za strujanje Sport1 i Netflix US. Koristite na do sedam uređaja istovremeno. Vrlo siguran bez trupaca.
 4. IPVanish: Spojite do 10 uređaja. Deseci poslužitelja u Njemačkoj za gledanje Sport1 u inozemstvu. Surađuje s Netflix US. Pravila bez zapisnika, šifriranje i podrška uživo.
 5. PrivateVPN: Streaming i bujica velike brzine. Gledajte Sport1 izvan Njemačke. Deblokirajte Netflix. Jednostavne aplikacije, podrška za chat uživo i sigurnost s enkripcijom.
 6. Surfshark: Istovremeno priključite neograničen broj uređaja. Deblokira Sport1 i Netflix. VPN bez evidencije s 24/7 podrškom za chat uživo i jednostavnim aplikacijama.

Najbolji VPN-ovi za gledanje Sport1 izvan Njemačke

Evo našeg najboljeg VPN-a za gledanje Sport1 izvan Njemačke:

1. ExpressVPN

ExpressVPNSiječanj 2020.blokira sport1 testirano siječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

ExpressVPN nudi kombinaciju brzine, sigurnosti i pouzdanosti, što ga čini najboljim izborom za live streaming Sport1. Ovaj VPN ima poslužitelje u 94 zemlje (uključujući Njemačku) što je puno više od većine VPN-ova na tržištu. Postoje njemački serveri za velike brzine u Darmstadtu, Frankfurtu i Nürnbergu, što vam omogućuje gledanje Sport1 bez prekida. Što je još bolje, ExpressVPN također dobro funkcionira s Netflix US i ESPN.

Jedan od razloga zašto je ExpressVPN toliko popularan jest ta što nudi izvrsnu korisničku podršku, dostupnu 24 sata dnevno 7 putem live chat-a. Štoviše, omogućuje vam istovremeno osiguranje do pet uređaja. ExpressVPN vašu sigurnost shvaća ozbiljno, o čemu svjedoči uporaba 256-bitne AES enkripcije, DNS, IPv6 i WebRTC zaštite od curenja i prekidač za uklanjanje. ExpressVPN ne čuva evidenciju korisnika identifikacije i čak vam omogućuje da se prijavite polu-anonimno s Bitcoin-om i e-adresom na odbacivanje.

Gledajte Sport1 izvan Njemačke putem ExpressVPN-ovih aplikacija za Windows, Mac, Linux, Android i iOS. Također možete preuzeti proširenja preglednika za Chrome i Firefox i prilagođeni firmver za usmjerivače.

Pros:

 • Poslužitelji u 94 zemlje, uključujući Njemačku za deblokiranje Sport1
 • Neograničena propusnost i stalna brzina za strujanje
 • Također deblokira nalik Netflixu i ESPN-u
 • Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno putem chata uživo
 • Vrlo sigurna usluga s šifriranjem i prebacivanjem
 • Istovremeno povežite do pet uređaja

Cons:

 • Prilično skupo u usporedbi s drugim VPN-ovima na ovom popisu

NAJPOVOLJNIJI VPN ZA PREDMET SPORT1: ExpressVPN je naš najbolji izbor. Deblokira Sport1, Netflix, ESPN i još mnogo toga. Poslužitelji u 94 zemlje. Brze, pouzdane veze. Jednostavne aplikacije, podrška 24 sata dnevno i pet istovremenih veza. Vrlo siguran sa šifriranjem. 30-dnevna garancija povrata novca znači da možete isprobati bez rizika.

Pročitajte našu cjelovitu ExpressVPN recenziju.

ExpressVPN kuponSpecijalna ponuda - dobijte 3 mjeseca dodatnog BESPLATNOG DALJANA Kupon se automatski primjenjuje

2. NordVPN

NordVPNdeblokira sport1 testirano siječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

NordVPN olakšava gledanje Sport1 u inozemstvu zahvaljujući 245 poslužiteljima u Berlinu i Frankfurtu, u Njemačkoj. U stvari, s velikom mrežom mreža otprilike 5.800 poslužitelja u 60 zemalja, ovaj VPN može deblokirati web lokacije i usluge blokirane u cijelom svijetu. Možete ga koristiti, primjerice, za gledanje Netflixa, HBO Go i Hulu, a kako NordVPN omogućava do šest istodobnih veza, možete strujati na bilo kojem uređaju koji volite.

Ovaj VPN pruža obilje atraktivnih značajki, uključujući jednostavne aplikacije i proširenja preglednika. Tu su i 24/7 podrška za live chat, poslužitelji prilagođeni P2P-u, te mogućnost IP adrese. Sigurnost je snažno odijelo NordVPN-a, s 256-bitnom AES enkripcijom, DNS i IPv6 zaštitom od propuštanja, blokiranjem oglasa, skeniranjem zlonamjernog softvera, pravilima bez zapisivanja i prekidačem za uklanjanje. Štoviše, NordVPN nudi poslužitelje koji su optimizirani za poboljšanu privatnost, uključujući Double VPN i Onion Over VPN poslužitelje..

NordVPN-u možete pristupiti putem proširenja preglednika za Chrome i Firefox. Postoje i aplikacije za Windows, Mac, Linux, Android, iOS i Android TV. Kompatibilni usmjerivači mogu se konfigurirati ručno.

Pros:

 • Skoro 250 poslužitelja u Njemačkoj i 5.800 širom svijeta
 • Deblokira Sport1, Netflix, HBO Go i još mnogo toga
 • 24/7 live chat i podrška putem e-pošte
 • Vrlo jaka sigurnost sa strogom politikom zabrane zapisa
 • Omogućuje vam da imate do šest istodobnih veza

Cons:

 • Neki su poslužitelji usporeni

NAJBOLJA VRIJEDNOST VPN: NordVPN je jeftina usluga s 245 poslužitelja u Berlinu i 5.800 poslužitelja širom svijeta. Odlično radi sa Sport1 i deblokira Netflix. Koristite na najviše šest uređaja istovremeno. Podrška 24/7 i jaka sigurnost s politikom bez zapisa i posebnim poslužiteljima. Uključuje 30-dnevnu garanciju povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu NordVPN recenziju.

NordVPN Kupon uštedite 70% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

3. CyberGhost

Cyberghostdeblokira sport1 testirano siječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Cyberghost.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

CyberGhost ima oko 4.500 poslužitelja u 60 zemalja, 579 poslužitelja od kojih su u Njemačkoj (Berlin, Dizeldorf, Frankfurt). Što je još bolje, ovi poslužitelji su vrlo brzi, izuzetno pouzdani i omogućuju neograničenu propusnost, što ih čini idealnim za bujicu ili korištenje usluga poput Sport1 u inozemstvu. Što je još bolje, pojedinačna pretplata na CyberGhost znači da možete istovremeno povezati do sedam uređaja.

Osim što nudi izvrsne brzine, CyberGhost ima snažne značajke privatnosti i sigurnosti, a sve su one omogućene prema zadanim postavkama. Na primjer, postoji 256-bitna AES enkripcija, kao i zaštita od curenja DNS-a i IPv6 i prekidač za zaustavljanje koji sprečava da vaši podaci budu ugroženi ako slučajno VPN veza padne. CyberGhost ima strogu politiku nepojavljivanja, iako možete platiti u Bitcoin-u za dodatnu anonimnost (pod uvjetom da koristite uslugu prevrtanja Bitcoina). Trebate pomoć? CyberGhost nudi 24/7 podršku za razgovor uživo.

CyberGhost je dostupan za sljedeće: Windows, Mac, Android, iOS, Android TV i Amazon Fire Stick. Proširenja preglednika Chrome i Firefox dostupna su i za preuzimanje. Ručna instalacija potrebna je za Linux i odabir kompatibilnih usmjerivača.

Pros:

 • Ogromna mreža od gotovo 600 poslužitelja u Njemačkoj
 • Pomoću njega deblokirajte Sport1, kao i Netflix US
 • Osigurajte do sedam uređaja istovremeno
 • Štiti vašu privatnost strogim pravilima bez zapisivanja
 • Podrška za chat uživo dostupna 24/7

Cons:

 • Bori se za deblokiranje nekih popularnih servisa za strujanje

ODLIČNA BRZINA: CyberGhost ima brze, pouzdane poslužitelje za strujanje bez kašnjenja i međuspremnika. Preko 500 poslužitelja u Njemačkoj za gledanje Sport1 u inozemstvu. Istovremeno povežite do sedam uređaja. Vrlo jaka sigurnost, bez pravila o zagrljaju. 24/7 podrška. 45-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju CyberGhost.

CyberGhost kupon NOVO GODINE POSEBNO: UŠTEDITE 80% na trogodišnje planove + 2 mjeseca besplatnog UDOBA Popust se primjenjuje automatski

4. IPVanish

IPVanishdeblokira sport1 testirano siječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.IPVanish.com

Povrat novca zagarantovan: 7 DANA

IPVanish nudi posebno dobru vrijednost jer vam omogućuje istovremeno povezivanje do 10 uređaja. Nadalje, mreža IPVanish-a sastoji se od 1300 poslužitelja u 60+ zemalja, uključujući SAD, Veliku Britaniju, Australiju i Njemačku (43 poslužitelja u Frankfurtu), što znači da možete i deblokirati ne samo Sport1, već i popularnije usluge poput Netflix US-a.

Ova usluga nudi prilagođene aplikacije i povezivanje s poslužiteljem traje svega nekoliko sekundi. Ovaj VPN sa sjedištem u SAD-u izjavljuje da ima nulte zapisnike radi zaštite vašeg identiteta. Štoviše, koristi 256-bitnu AES enkripciju, automatsku sklopku za uklanjanje i zaštitu od propuštanja DNS i IPv6 da bi se vaši osobni podaci zaštitili. Ako želite, možete i ispraviti OpenVPN promet, što skriva da uopće koristite VPN.. Ako imate bilo kakvih problema, IPVanish nudi podršku u chatu uživo, 24/7.

IPVanish aplikacije mogu se preuzeti za radne površine (Windows i Mac), mobilne uređaje (Android i iOS) i Amazon Fire TV. Linux i usmjerivači zahtijevaju da slijedite upute za ručno postavljanje.

Pros:

 • Deblokira Sport 1 i Netflix US
 • Omogućuje vam istovremeno povezivanje do 10 uređaja
 • Brzo i jednostavno pronalaženje i povezivanje s poslužiteljem
 • Nudi 24/7 live chat podršku
 • Mnoštvo sigurnosnih značajki, uključujući pravilo bez zapisnika

Cons:

 • Ne nudi proširenja za preglednik
 • Nepouzdan kod deblokiranja usluga struje

PRIKLJUČITE 10 UREĐAJA: IPVanish ima desetak poslužitelja u Njemačkoj za streaming Sport1 uživo. Također deblokira Netflix US. Pruža 24/7 podršku za live chat i aplikacije za radne površine i mobilne uređaje. Sigurnost uključuje enkripciju, politiku zapisivanja i automatsku sklopku za uklanjanje. 7-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu IPVanish recenziju.

IPVanish Kupon uštedite 60% na godišnjem planuDOBIJELITE Popust se primjenjuje automatski

5. PrivateVPN

PrivateVPNdeblokira sport1 testirano siječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.PrivateVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

PrivateVPN savršena je za live streaming Sport1 u inozemstvu jer pruža vrlo velike brzine, što znači da možete gledati u 1080p bez ikakvih primjetnih prepucavanja ili kašnjenja. Osim poslužitelja u Frankfurtu i Nürnbergu, u Njemačkoj, ova švedska VPN usluga ima poslužitelje u još 59 zemalja svijeta i pouzdano deblokira neke od najtvrdokornijih streaming platformi, uključujući Netflix, Amazon Prime Video i BBC iPlayer.

Pretplata PrivateVPN znači da možete istovremeno osigurati do šest svojih uređaja. Ovaj VPN nudi radne i mobilne aplikacije koje su vrlo dostupne, čak i za početnike. Kad je u pitanju sigurnost, PrivateVPN izjavljuje da ne zna što korisnici rade na mreži s obzirom na to da nema pravila o zapisivanju. Ovaj VPN koristi 256-bitnu AES enkripciju, prekidač za uklanjanje i zaštitu od curenja DNS-a i IPv6 kako bi vaše aktivnosti uvijek bile privatne. Za prijavu je potrebna samo e-pošta, lozinka i način plaćanja (možete platiti u Bitcoin-u).

PrivateVPN poslužiteljima se može pristupiti putem aplikacija za Windows, Mac, Android i iOS. Nema aplikacija za Linux ili usmjerivače pa je u tim slučajevima potrebna ručna konfiguracija.

Pros:

 • Vrlo brzi poslužitelji za streaming Sport1
 • Deblokira Netflix, ESPN, Amazon Prime Video itd
 • Osigurajte istovremeno do šest svojih uređaja
 • Jednostavne radne površine i mobilne aplikacije

Cons:

 • Mala mreža od samo 100 poslužitelja
 • Nema mogućnosti proširenja preglednika

SERVISI VISOKIH BRZINA: PrivateVPN je brzi VPN za streaming Sport1 izvan Njemačke. Također deblokira Netflix, Amazon Prime Video i HBO Go. Istovremeno priključite šest uređaja. Desktop i mobilne aplikacije prilagođene početnicima i pravila bez zapisivanja. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu PrivateVPN recenziju.

IPVanish Kupon uštedite 60% na godišnjem planuDOBIJELITE Popust se primjenjuje automatski

6. Surfshark

SurfShark VPNdeblokira sport1 testirano siječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Surfshark.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

Surfshark ima poslužitelje u Njemačkoj (kao i desetine drugih zemalja širom svijeta) koji nude dobre, dosljedne brzine za strujanje. U stvari, s jakom deblokiranom sposobnošću, omogućava vam korištenje geo-ograničenih platformi, uključujući Sport1, Amazon Prime Video i BBC iPlayer s bilo kojeg mjesta. Međutim, vjerojatno najbolja značajka Surfsharka je ta što omogućava neograničene istovremene veze (većina VPN-a nudi samo nekoliko).

Ovaj VPN prikladan je za sve jer je vrlo dostupan i jednostavan za navigaciju. Poslužitelji su podijeljeni u kategorije fizičkih, virtualnih, P2P i MultiHop (Double VPN), omogućujući vam da pronađete upravo ono što vam treba. Postoje čak i opcije prečaca za povezivanje s najbrže dostupnim poslužiteljem ili s poslužiteljima u susjednoj zemlji. Možete uživati ​​u miru kada koristite Surfshark zahvaljujući 256-bitnoj AES enkripciji, DNS i IPv6 zaštiti od propuštanja, prekidaču za zaustavljanje i strogim pravilima bez zapisivanja. Ako imate bilo kakvih pitanja, imamo i 24/7 podršku za chat uživo.

Surfshark aplikacije nude se za Windows, Mac, Android, iOS i Amazon Fire TV. Možete koristiti i ovaj VPN putem proširenja preglednika Chrome i Firefox. Linux i usmjerivači zahtijevaju ručno podešavanje.

Pros:

 • Deblokira Sport1, kao i Netflix, Amazon Prime i BBC iPlayer
 • Istovremeno priključite neograničen broj uređaja
 • Aplikacije su vrlo korisne i olakšavaju pronalaženje poslužitelja
 • Osigurava vaše podatke šifriranjem i strogim pravilima bez dnevnika

Cons:

 • Samo nudi oko 800 poslužitelja

VELIKA ZA OBITELJI: Surfshark je idealan za dijeljenje s obitelji jer omogućuje neograničene istovremene veze. Deblokira Sport1, Netflix i još mnogo toga. Aplikacije i proširenja preglednika za početnike za jednostavno korištenje. Uključuje podršku 24 sata dnevno i strogu politiku no-log. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu Surfshark recenziju.

Surfshark KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% + 3 mjeseca FREEET DEALDispon se primjenjuje automatski

Mogu li koristiti besplatni VPN za gledanje Sport1?

Iako neki besplatni VPN-ovi mogu deblokirati Sport1 izvan Njemačke, obično su loš izbor za strujanje. Besplatni VPN-ovi imaju previše korisnika na ograničenom broju poslužitelja, što rezultira velikim opterećenjem poslužitelja i puno punjenja i zaostajanja. Ovo je posebno problematično kada pokušavate gledati prijenos uživo na Sport1, a može rezultirati time da propustite ključne trenutke događaja.

Iako ćete imati sreće gledajući Sport1 s besplatnim VPN-om, to neće biti slučaj s Netflixom i DAZN-om. Vrlo malo besplatnih VPN-ova može deblokirati ove popularne streaming usluge jer se hvale naprednim anti-VPN mjerama. Također biste trebali izbjegavati besplatne VPN-ove jer ne štite vašu privatnost. Osim što im nedostaje enkripcija kako bi se vaši podaci zaštitili, neki besplatni VPN-ovi zabilježe vašu aktivnost pregledavanja i prodaju ih trećim stranama.

Što mogu gledati na Sport1?

Sport1 pokriva razne sportove uživo i na zahtjev. Dok su neki videoisječci dostupni za gledanje s bilo kojeg mjesta, prijenos uživo sa sportskih događaja dostupan je samo u Njemačkoj. Međutim, na Sport1 možete gledati sljedeće sportove s njemačkom IP adresom:

 • Nogomet
 • Tenis
 • Košarka
 • Američki nogomet
 • rukomet
 • Auto-moto sport
 • Bejzbol
 • odbojka
 • Hokej
 • Pikado
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 1 = 10

Adblock
detector