Kako gledati TVNow.de u inozemstvu (izvan Njemačke) s VPN-om

Kako gledati TVNow.de izvan Njemačke s VPN-om

Sadržaj TVNow.de je zaključan u regiji: uobičajena tema među streaming uslugama zbog prava i licenciranja. To znači da ako se preselite u inozemstvo ili putujete izvan Njemačke, nećete moći gledati svoje omiljene TV emisije na TVNow.de. Srećom, pronašli smo način za to. TVNow.de možete gledati izvan Njemačke s VPN-om.

VPN ili virtualna privatna mreža usluga je koja šifrira internetsku vezu vašeg uređaja i štiti vašu privatnost u tom procesu. Kad se povežete s poslužiteljem u Njemačkoj, dobit će vam njemačku IP adresu, omogućavajući vam da deblokirate TVNow.de kao da ste zapravo u Njemačkoj.

Evo kratkog sažetka najboljih VPN-ova za gledanje TVNow.de izvan Njemačke:

Najbolji VPN-ovi za gledanje TVNow.de u inozemstvu

 1. ExpressVPN: Deblokira TVNow.de, Netflix i BBC iPlayer. Brz i vrlo jednostavan za upotrebu. Pruža podršku 24/7 i vrlo je siguran sa enkripcijom. Spojite do pet uređaja.
 2. NordVPN: Preko 200 poslužitelja u Njemačkoj za gledanje TVNow.de u inozemstvu. Omogućuje do šest veza. Aplikacije prilagođene početnicima. Podrška uživo i stroga politika zabrane zapisa.
 3. CyberGhost: Gotovo 800 poslužitelja u Njemačkoj. Deblokira TVNow.de i Netflix US. Vrlo velike brzine za strujanje. Sedam istodobnih veza. Stroga pravila bez zapisa.
 4. IPVanish: Omogućuje vam povezivanje do 10 uređaja. Deseci poslužitelja u Frankfurtu za gledanje TVNow.de izvan Njemačke. VPN usluga bez evidentiranja s podrškom za chat uživo.
 5. PrivateVPN: Poslužitelji velike brzine za streaming TVNow.de i Netflix. Aplikacije prilagođene početnicima, podrška uživo i pravila bez zapisivanja. Spojite do šest uređaja.
 6. Surfshark: Neograničene istodobne veze. Deblokira većinu web lokacija uključujući TVNow.de. Aplikacije prilagođene početnicima, podrška 24 sata dnevno i u paketu sa sigurnosnim značajkama.

Mnogi VPN-ovi imaju poslužitelje u Njemačkoj. Međutim, da bismo pronašli najbolje VPN-ove za gledanje TVNow.de u inozemstvu, potražili smo one koji ispunjavaju sljedeće kriterije:

 • Brzi serveri u Njemačkoj za strujanje TVNow.de u inozemstvu
 • Također deblokira popularne usluge, uključujući Netflix i Skype
 • Jaka sigurnost s enkripcijom i stroga politika zabrane zapisa
 • Korisnička podrška putem live chat i e-maila
 • Desktop i mobilne aplikacije koje se jednostavno koriste
 • Nudi jamstvo povrata novca bez rizika

Kako gledati TVNow.de izvan Njemačke

Možete gledati TVNow.de gdje god da se nalazite za nekoliko minuta! Sve što trebate učiniti je sljedeće:

Kako koristiti VPN za gledanje TVNow.de u inozemstvu

 1. Prijavite se putem VPN-a s poslužiteljima u Njemačkoj - posebno preporučujemo ExpressVPN.
 2. Preuzmite odgovarajuću aplikaciju za vaš operativni sustav (možda imate i mogućnost proširenja preglednika).
 3. Otvorite aplikaciju VPN ili proširenje preglednika i povežite se s poslužiteljem u Njemačkoj.
 4. Očistite predmemoriju i kolačiće preglednika kako biste osigurali da TVNow.de zaboravi vašu trenutnu IP adresu i lokaciju (i prihvati IP adresu VPN-a).
 5. Posjetite web stranicu TVNow.de ili aplikaciju TVNow.de i odaberite željeni sadržaj. Sad bi ga trebao deblokirati!

Najbolji VPN-ovi koji su gledali TVNow.de izvan Njemačke

Evo našeg najboljeg VPN-a za gledanje TVNow.de u inozemstvu:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020unblocks tvnow.de testirano Jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

ExpressVPN omogućuje vam da deblokirate web stranice i usluge u 94 zemlje, uključujući Njemačku. Osim TVNow.de, ovaj VPN možete koristiti i za gledanje bilo čega od Netflixa do BBC iPlayera. Njegovi poslužitelji u Darmstadtu, Frankfurtu i Nürnbergu brzi su i pouzdani, a ExpressVPN obećava 99,9% produženog vremena. Ponuđena neograničena širina pojasa znači da je malo vjerojatno da ćete naići na bilo kakav pufer ili zastoj pri prijenosu omiljenih TV serija.

Širok raspon korisničkih aplikacija ExpressVPN olakšava sigurnost svih vaših uređaja. Ne biste trebali imati problema s povezivanjem s poslužiteljem, čak i ako niste novi u korištenju VPN-a. Doista, proširenja preglednika čine sve još jednostavnijim. Međutim, ova usluga nudi podršku 24 sata dnevno i podršku putem e-pošte za svaki slučaj. Štoviše, omogućuje vam povezivanje do pet uređaja istovremeno.

Kada koristite ExpressVPN, vaši podaci su zaštićeni 256-bitnom AES enkripcijom, dok postoji i zaštita od curenja DNS-a i IPv6. Ova se VPN usluga temelji na Britanskim Djevičanskim otocima i ne čuva evidenciju svojih korisnika. Dodatne sigurnosne značajke uključuju prekidač za zaustavljanje i mogućnost anonimnog plaćanja u Bitcoin-u (pod uvjetom da prethodno koristite uslugu miješanja Bitcoin-a).

ExpressVPN možete koristiti putem aplikacija koje su dostupne za Windows, Mac, Linux, Android, iOS i usmjerivače. Dostupna su i proširenja preglednika Chrome i Firefox.

Pros:

 • Deblokira TVNow.de, Netflix i BBC iPlayer
 • Preko 3000 servera u 94 zemlje
 • Brzi poslužitelji i neograničena propusnost za streaming
 • Nudi prilagođene aplikacije i proširenja preglednika
 • 24/7 live chat i podrška putem e-pošte
 • Osigurajte visokom razinom šifriranja i ubijte značajku preklopnika

Cons:

 • Skuplje od ostalih VPN-ova na ovom popisu

NAJBOLJI VPN ZA TVNOW.DE:ExpressVPN je naš najbolji izbor Nudi bešavne streamingove TVNow.de izvan Njemačke s brzim i pouzdanim poslužiteljima. Omogućuje do 5 istodobne veze i nudi 24/7 podršku. Osigurajte šifriranjem i preklopite prekidač. Možete isprobati ExpressVPN bez rizika zahvaljujući 30-dnevnoj garanciji povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu ExpressVPN recenziju.

ExpressVPN kuponSpecijalna ponuda - dobijte 3 mjeseca dodatnog BESPLATNOG DALJANA Kupon se automatski primjenjuje

2. NordVPN

NordVPNdeblokira tvnow.de testirano u siječnju 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

NordVPN jedan je od najvećih VPN-ova na tržištu, s globalnom mrežom od oko 5500 poslužitelja. 243 ovih poslužitelja trenutno se nalazi u Njemačkoj, što olakšava gledanje TVNow.de u inozemstvu. Ubrzavanje je dovoljno brzo za besprijekorno pregledavanje i strujanje, a možete istovremeno povezati i do šest uređaja. Ovaj VPN sa sjedištem u Panami nudi izvrsnu podršku za chat uživo koja je dostupna 24/7.

Jedna od najboljih stvari u vezi sa NordVPN-om je ta što deblokira mnoge popularne web stranice i usluge, uključujući Netflix i Amazon Prime Video. Unaprijediti, NordVPN je visoko sigurna usluga sa specijaliziranim poslužiteljima za dvostruku VPN i Tor preko VPN veza. NordVPN štiti vaše podatke 256-bitnom AES enkripcijom, prekidačem za zaustavljanje i zaštitom od curenja DNS i IPv6. Konačno, ali ne najmanje bitno, ona također ima strogu politiku no-logs.

NordVPN aplikacije dostupne su za sljedeće operativne sustave: Windows, Mac, Linux, Android, iOS i Android TV. Proširenja preglednika nude se za Chrome i Firefox. Kompatibilni usmjerivači mogu se konfigurirati ručno.

Pros:

 • Preko 5000 servera, od kojih 240 u Njemačkoj za TVNow.de
 • Deblokira popularne streaming usluge poput Netflixa
 • Podrška za chat uživo dostupna 24/7
 • Specijalizirani poslužitelji kao što je Double VPN radi poboljšane sigurnosti
 • Pravila o zapisivanju služe zaštiti podataka i privatnosti na mreži

Cons:

 • Kvaliteta poslužitelja može se razlikovati s obzirom na ponuđenu brzinu

NAJBOLJI ZA NOVAC: NordVPN ima preko 200 poslužitelja u Njemačkoj i 5.000 širom svijeta. Deblokira sve, od TVNow.de do Netflixa. Omogućuje vam povezivanje do 6 uređaja i podržava 24/7 chat chat. VPN bez zapisnika s enkripcijskim i posebnim poslužiteljima za dodatnu sigurnost. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu NordVPN recenziju.

NordVPN Kupon uštedite 70% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

3. Cyberhost

Cyberghostdeblokira tvnow.de testirano u siječnju 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Cyberghost.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

CyberGhost ima više poslužitelja u Njemačkoj od većine VPN-ova na tržištu. Gotovo 800 poslužitelja ovog VPN-a nalazi se u Njemačkoj, omogućujući vam da s lakoćom deblokirate TVNow.de. Prikladno, ovaj VPN također surađuje s Netflix US i BBC iPlayer. Streaming s CyberGhost-om nije stresan zahvaljujući velikim brzinama i neograničenom ponuđenom širinom pojasa. Još jedna prednost je što ovu VPN uslugu možete koristiti za do sedam istodobnih veza.

Možete isprobati CyberGhost bez rizika jer dolazi s dugotrajnim jamstvom povrata novca od 45 dana. Vrlo je jednostavan za korištenje, s jednostavnim sučeljem i brzim vezama s jednim klikom. Jednako je važno, ovo je vrlo siguran VPN sa strogim pravilima bez zapisivanja. Sjedište je u Rumunjskoj koja je izvan nadležnosti saveza 5 Oči i 14 Oči. Možete očekivati ​​256-bitnu AES enkripciju, DNS i IPv6 zaštitu od propuštanja i automatsku sklopku za uklanjanje.

Preuzmite CyberGhost aplikacije za Windows, Mac, Android, iOS, Android TV i Amazon Fire Stick / Fire TV. Proširenja preglednika nude se za Chrome i Firefox. Ručna instalacija potrebna je za Linux i usmjerivače.

Pros:

 • Otprilike 800 poslužitelja u Njemačkoj za deblokiranje TVNow.de
 • Velike brzine za zaostajanje i bez spremnika
 • Također deblokira Netflix US i BBC iPlayer
 • Povežite do 7 uređaja putem jednog računa
 • Jaka sigurnost s enkripcijom i stroga politika zabrane zapisa

Cons:

 • Ne mogu deblokirati sve Netflix knjižnice

Čvrsta sigurnost: CyberGhost je brz i ima oko 800 poslužitelja u Njemačkoj. Dobro surađuje s TVNow.de i Netflixom. Vrlo jaka sigurnost u obliku stroge politike bez zapisivanja i enkripcije. Do 7 istodobnih veza i 24/7 live chat podrška. 45-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju CyberGhost.

CyberGhost kupon NOVO GODINE POSEBNO: UŠTEDITE 80% na trogodišnje planove + 2 mjeseca besplatnog UDOBA Popust se primjenjuje automatski

4. IPVanish

IPVanishdeblokira tvnow.de testirano u siječnju 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.IPVanish.com

Povrat novca zagarantovan: 7 DANA

IPVanish omogućuje gledanje TVNow.de izvan Njemačke sa svojih 57 poslužitelja u Frankfurtu. Ovaj VPN ima mrežu od preko 1300 poslužitelja širom svijeta, s više od 40 000 IP-ova na raspolaganju. Vrlo velike brzine i neograničena propusnost omogućuju vam strujanje i bujicu bez usporavanja, zastoja ili punjenja.Poznato je da se ovaj VPN posebno jednostavno koristi kod Kodi i Amazon Fire Sticks. Štoviše, omogućuje vam istovremeno povezivanje čak 10 uređaja što je idealno za obitelji.

Postavljanje i korištenje IPVanish-a vrlo je jednostavno. Možete tražiti servere po zemljama kao i prema kašnjenju. Alternativno, postoji opcija brze veze za povezivanje s najboljim dostupnim poslužiteljem. Ovaj VPN nudi podršku 24h7 uživo i ima strogu politiku nepojavljivanja. Sjedište IPVanish-a je u SAD-u i koristi 256-bitnu AES enkripciju za zaštitu podataka. Tu je i zaštita od curenja DNS-a i IPv6 kao i automatska sklopka za zaustavljanje.

IPVanish aplikacije nude se za stolna računala (Windows i Mac), mobilne uređaje (Android i iOS) i Amazon Fire TV / Fire Stick. Linux i usmjerivači zahtijevaju ručnu instalaciju.

Pros:

 • Deseci poslužitelja u Njemačkoj za gledanje TVNow.de u inozemstvu
 • Kompatibilan je s Kodi kao i Amazon Fire Stick
 • Omogućuje vam da imate do 10 istodobnih veza
 • Olakšava pronalaženje pravog poslužitelja (filtriranje po zemlji, kašnjenje)
 • Osigurava vaše podatke korištenjem enkripcije i pravila bez zapisnika

Cons:

 • Sa sjedištem u SAD-u koji je član Five Eyes
 • Ne nudi proširenja preglednika ili aplikaciju za Linux

DOBRO ZA OBITELJI: IPVanish omogućuje do 10 istodobnih veza što je idealno za razmjenu s obitelji. Deseci poslužitelja u Njemačkoj za gledanje TVNow.de u inozemstvu. Podrška i podrška za chat uživo s pravilima i zapisima bez zapisivanja. 7-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu IPVanish recenziju.

IPVanish Kupon uštedite 60% na godišnjem planuDOBIJELITE Popust se primjenjuje automatski

5. PrivateVPN

PrivateVPNdeblokira tvnow.de testirano u siječnju 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.PrivateVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

PrivateVPN posebno je dobar VPN za streaming TVNow.de u inozemstvo zbog svojih brzih veza. Navodi da nudi neograničenu propusnost i brzinu, što omogućuje neprekidno pregledavanje, strujanje i bujicu. Ovaj VPN ima poslužitelje u 60 zemalja, uključujući Njemačku (u gradovima Frankfurt i Nürnberg). Nadalje, deblokira većinu geo-blokiranih web stranica i usluga, uključujući Netflix, BBC iPlayer i HBO Go.

Možete koristiti PrivateVPN za povezivanje do šest svojih uređaja odjednom. Aplikacije za radnu površinu i mobilne uređaje izuzetno su jednostavne za korištenje - čak i za početnike. Bez obzira na to, ovaj VPN nudi live chat podršku i daljinsku pomoć ako vam je potrebna. Sjedište PrivateVPN-a je u Švedskoj i nema pravila o zapisivanju. Vaši podaci zaštićeni su 256-bitnom AES enkripcijom, dok postoji i prekidač za isključivanje i zaštitu od propuštanja DNS i IPv6.

PrivateVPN aplikacije dostupne su za Windows, Mac, Android i iOS. Linux i usmjerivači zahtijevaju da slijedite upute za ručno postavljanje.

Pros:

 • Vrlo velike brzine za streaming TVNow.de izvan Njemačke
 • Izvrsno za deblokiranje - surađuje s Netflixom, Huluom i HBO Goom
 • Desktop i mobilne aplikacije za početnike su vrlo jednostavne za korištenje
 • Za čuvanje vaše mreže na mreži koristi šifriranje i pravila bez zapisnika

Cons:

 • Mala mreža od samo 100 poslužitelja
 • Nema mogućnosti proširenja preglednika

SERVISI VISOKE HITRE: PrivateVPN je vrlo brz VPN za strujanje i bujicu. Deblokirajte TVNow.de, Netflix, BBC iPlayer i još mnogo toga. Desktop i mobilne aplikacije jednostavne su za početnike. Spojite do šest uređaja. Bez dnevnika VPN s live chat podrškom. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu PrivateVPN recenziju.

PrivateVPN KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% na dvogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

6. Surfshark

SurfShark VPNdeblokira tvnow.de testirano u siječnju 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Surfshark.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

Surfshark je novija VPN usluga s oko 800 poslužitelja u 50 zemalja, uključujući i Njemačku. Poslužitelji su brzi i dosljedni i dobro surađuju s TVNow.de, Netflix i Hulu. Međutim, vjerojatno najbolja značajka Surfsharka su neograničene simultane veze, omogućujući vam da ovaj VPN dijelite sa cijelom obitelji. Također je vrijedno spomenuti da Surfshark ima izvrsnu 24/7 podršku za chat uživo.

Ako tražite dodatni sloj sigurnosti, Surfshark nudi MultiHop funkcionalnost, omogućujući vam istodobno korištenje dva VPN poslužitelja. Postoji i mnoštvo drugih značajki, uključujući split-tunneling, tako da možete odabrati koje web stranice i aplikacije mogu zaobići VPN. Sigurnosne značajke Surfsharka uključuju 256-bitnu AES enkripciju, zaštitu od propuštanja DNS-a i IPv6 i prekidač za zaustavljanje. Stroga pravila bez zapisivanja znače da ovaj VPN ne prikuplja zapise veza ili aktivnosti, što vam omogućava skoro totalnu anonimnost na mreži.

Surfsharku se može pristupiti putem aplikacija za Windows, Mac, Android, iOS i Amazon Fire TV / Fire Stick. Također možete preuzeti proširenja preglednika Chrome i Firefox. Linux i usmjerivači zahtijevaju ručnu konfiguraciju.

Pros:

 • Deblokira TVNow.de, Netflix, BBC iPlayer i još mnogo toga
 • Neograničene istodobne veze
 • Podrška za chat i podršku putem e-pošte, 24/7
 • Sigurnosne značajke, uključujući blokator oglasa i dvostruki VPN

Cons:

 • Relativno manja mreža od oko 800 poslužitelja

NEVJEROVATNI UREĐAJI: Surfshark je noviji VPN pomoću kojeg možete istovremeno povezati onoliko koliko želite. Deblokira Netflix, Amazon Prime Video i TVNow.de. Podrška 24/7 i aplikacije prilagođene početnicima i proširenja preglednika. Politika bez zapisnika. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu Surfshark recenziju.

Surfshark KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% + 3 mjeseca FREEET DEALDispon se primjenjuje automatski

Mogu li koristiti besplatni VPN za gledanje TVNow.de?

Iako su neke besplatne VPN-ove u mogućnosti deblokirati geografski ograničene usluge streaminga, poput TVNow.de, ne preporučujemo da ih koristite. Za početnike, besplatni VPN-ovi mogu biti vrlo spori, osobito pri strujanju i bujicama. Njihov ograničeni broj poslužitelja i ogroman broj korisnika rezultiraju velikim zaostajanjem i punjenjem. Besplatni VPN može čak sudjelovati u prigušivanju propusnosti u pokušaju da podnese opterećenje.

Na stranu njihovih loših performansi, besplatni VPN-ovi često ne mogu deblokirati popularnije web stranice za strujanje. To uključuje like Amazon Prime i DAZN. Što je još gore, većina besplatnih VPN-a ne štiti vašu privatnost. Razlog za to je što besplatni VPN-ovi rijetko kriptiraju vaše podatke ili imaju istinita pravila o nepostojanju dnevnika. Zapravo, neki bilježe vaše osobne podatke i mrežne aktivnosti i prodaju podatke trećim stranama.

Što mogu gledati na TVNow.de?

TVNow.de je streaming platforma koju nudi Mediengruppe RTL Deutschland. Omogućuje vam gledanje uživo sljedećih RTL kanala:

 • RTL
 • nitro
 • RTL II
 • Vox
 • Super RTL
 • RTL Zločin
 • N-TV
 • RTL Strast
 • RTLplus
 • Toggo Plus
 • Sada!
 • RTL Living
 • Geo televizija

Osim TV-a uživo, TVNow.de nudi širok spektar TV emisija (i filmova u manjem obimu) na zahtjev. Evo nekih naslova kojima možete pristupiti:

 • Red dužnosti
 • Američka domaćica
 • hirovit
 • Priča o sluškinji
 • CSI: NY
 • Ubojstva ABC-a
 • Grey's Anatomy
 • Shin chan
 • Mr Bean
 • Ubijanje
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 4 =

Adblock
detector