Kako gledati UK TV na mreži bilo gdje u inozemstvu s VPN-om

Kako gledati UK TV na mreži u inozemstvu s VPN-om (1)

U ovom će vam vodiču pokazati kako gledati britanske TV emisije u inozemstvu s VPN-om, bilo da ste u Francuskoj, Španjolskoj, Njemačkoj, Kanadi, Australiji, SAD-u ili bilo gdje drugdje u svijetu. Možete popraviti britansku televiziju, uključujući TV prijenose uživo i sadržaje na zahtjev.

Ako želiš preskočite unaprijed i saznajte koji VPN trebate koristiti za gledanje UK TV-a iz inozemstva bez čitanja čitavog članka, evo sažetka naših najboljih izbora:

 1. ExpressVPN Naš najbolji izbor. Izuzetno brzi poslužitelji u Velikoj Britaniji omogućuju strujanje bez problema. Deblokira sve glavne web stranice za strujanje u Velikoj Britaniji. Prvorazredna privatnost i sigurnost. Sadrži 30-dnevno jamstvo povrata novca.
 2. CyberGhost Davatelj budžeta. Deblokira popularne britanske emisije. Velika privatnost i sigurnost.
 3. NordVPN Izvrstan izbor s puno poslužitelja u Velikoj Britaniji koji mogu deblokirati većinu geo-ograničenih sadržaja. Čvrsta sigurnost i privatnost.
 4. PrivateVPN Dobar nadolazeći VPN koji dobro funkcionira s BBC iPlayerom i ostalim uslugama streaminga.
 5. IPVanish Velike brzine i dobre značajke privatnosti. Ne radi pouzdano s Netflixom ili iPlayerom.

Nema sumnje da mnogi televizijski kanali u Velikoj Britaniji imaju fantastičan sadržaj koji jednostavno ne možete dobiti nigdje drugdje. Bez obzira jeste li se stalno preselili iz zemlje ili samo putujete, vjerovatno je da ćete poželjeti popraviti se. Nažalost, veliki dio sadržaja koji biste mogli koristiti u Velikoj Britaniji je zaključan. To znači da ako davatelj otkrije IP adresu koja nije u Ujedinjenom Kraljevstvu, neće dozvoliti pristup sadržaju.

Na primjer, pokušaj pristupa BBC iPlayeru s poslužitelja koji nije UK može dostaviti sljedeću poruku:

"BBC iPlayer radi samo u Velikoj Britaniji. Ispričavamo se zbog problema s pravima. "

Poruka o pogrešci BBC iPlayera.

Srećom, postoji način da se ovo omogući da slobodno gledate sadržaj sa web mjesta poput BBC iPlayera, ITV Hub-a (ranije ITV Player), All4 (prethodno 4OD), Netflix UK i još mnogo toga. Rješenje je virtualna privatna mreža (VPN) koja kriptira sav vaš promet i tunelira ga preko posredničkog poslužitelja na lokaciji po vašem izboru. VPN usluga maskira vašu stvarnu IP adresu i zamjenjuje je s onom iz vaše odabrane zemlje. Ako se povežete s britanskim poslužiteljem, moći ćete gledati britanske TV kanale kao da ste u Velikoj Britaniji, s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Štoviše, s VPN-om dobivate dodatne pogodnosti poput poboljšane privatnosti i sigurnosti i pristupa drugim web lokacijama ograničenima na geo. Ne nude svi davatelji iste usluge, stoga je važno odabrati pravu.

VPN-ovi su nevjerojatno popularno sredstvo da milijuni ljudi budu u toku sa svojim omiljenim TV emisijama. Međutim, trebali biste pristupati sadržaju samo tamo gdje imate zakonsko pravo..

Najbolji VPN-ovi koji gledaju UK TV u inozemstvu

Mnoge web stranice za streaming blokiraju IP adrese za koje se zna da pripadaju VPN davateljima. To što mreža uključuje poslužitelje u Velikoj Britaniji ne znači da vam je zajamčen pristup popularnom sadržaju u Velikoj Britaniji. Kao takav, morat ćete znati da vaš odabrani davatelj u stvari zaobilazi sva ograničenja. Osim mogućnosti strujanja, kada tražite najbolji VPN za gledanje britanskih kanala na mreži, morat ćete razmotriti i stvari poput sigurnosti, brzine, pouzdanosti i razine korisničke podrške..

Isprobali smo puno VPN-a i sastavili smo popis najboljih za pristup UK TV-u u inozemstvu. Naš izbor temelji se na sljedećim kriterijima:

 • Ima izbor UK poslužitelja
 • Omogućuje pristup UK sadržaju, poput onog s Netflixa UK i BBC iPlayera
 • Omogućuje brzu i pouzdanu vezu
 • Koristi snažnu enkripciju potpomognutu dodatnim sigurnosnim značajkama
 • Ne zadržava evidenciju aktivnosti korisnika niti IP adrese

Pristup određenim web lokacijama za streaming u Velikoj Britaniji - BBC iPlayer, ITV Hub, Channel 4, Sky Go i BT Sport - pokrili smo u zasebnim člancima. Ako tražite najbolje VPN-ove koje biste mogli koristiti dok u Velika Britanija, i za to imamo članak. U ovom ćemo dijelu opisati koji su VPN-ovi najbolji za pristup UK sadržaju u inozemstvu.

1. ExpressVPN

ExpressVPNSiječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

ExpressVPN je poznata po svojoj mogućnosti da se deblokira geo-zaključan sadržaj, uključujući i popularna web mjesta za streaming. Ima mrežu od preko 1500 poslužitelja u više od 94 zemlje, uključujući i odabir lokacija u Velikoj Britaniji. Deblokira Netflix knjižnice iz različitih zemalja, uključujući Veliku Britaniju. Također ćete moći pristupiti sadržaju s drugih popularnih web lokacija poput BBC iPlayera, ITV Hub-a, Sky Go-ja i BT Sport-a. Izvrsne brzine i pouzdana veza znače da se ne biste trebali baviti međusobnim punjenjem dok gledate svoje omiljene emisije.

Još jedno prodajno mjesto ExpressVPN-a je izvrsna korisnička podrška. Ako naiđete na probleme s pristupom sadržaju, možete kontaktirajte predstavnika putem live chat-a za brzo rješenje.

Sigurnost je još jedna snažna značajka ovog pružatelja usluga. Koristi 256-bitnu AES enkripciju i savršenu tajnu prema naprijed. Prekidač za ublažavanje znači da se ne morate brinuti ako se prekine VPN veza i postoji DNS zaštita od curenja kako bi se podignuo. Jasna pravila evidentiranja ExpressVPN-a govore nam da se aktivnost korisnika nikada ne nadgleda i ne bilježe IP adrese.

Aplikacije su dostupne za Windows, MacOS, iOS, Android, Linux i neke wifi usmjerivače.

Pros:

 • Radi na poslužiteljima u 7 gradova u Velikoj Britaniji koji mogu otključati geo ograničeni sadržaj s bilo kojeg mjesta
 • Deblokira sve glavne web stranice za strujanje u Velikoj Britaniji
 • Superbrza poslužiteljska mreža izvrsna je za streaming i preuzimanje
 • Sigurnosne značajke visokog stupnja i pravila bez zapisnika štite vašu privatnost
 • Istovremeno povežite do 3 uređaja
 • Podrška za chat uživo 24/7

Cons:

 • Nije jeftino kao neke druge usluge

Naš rezultat:

4.5 od 5

Najbolji VPN za UK TV u inozemstvu: ExpressVPN je naš najbolji izbor. Sjajan brz i pouzdan izbor koji deblokira sve glavne usluge UK streaminga, uključujući Netflix, Hulu i Amazon Prime. Veliki izbor UK servera optimiziranih za brzinu. Vodi put s velikim sigurnosnim i privatnim značajkama i ne vodi zapisnike. Isprobajte bez rizika uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pogledajte našu cjelovitu recenziju ExpressVPN-a.

ExpressVPN kuponSpecijalna ponuda - dobijte 3 mjeseca dodatnog BESPLATNOG DALJANA Kupon se automatski primjenjuje

2. CyberGhost

Cyberghost

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Cyberghost.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

CyberGhost sa sjedištem u Rumunjskoj i nastavlja širiti mrežu od više od 5.700 poslužitelja. CyberGhost ulaže puno napora kako bi korisnicima osigurao pristup geo-zaključanom sadržaju, a s više od 150 poslužitelja u Velikoj Britaniji, obožavatelji britanske televizije neće propustiti. Web lokacijama kao što su ITV Hub, All 4 i Eurosport možete pristupiti odabirom svakog kanala putem VPN klijenta. Nakon što izvršite odabir, CyberGhost će vas automatski povezati s pravim poslužiteljem.

Nećete vidjeti Netflix UK kao opciju, ali možete pristupiti američkoj biblioteci (koja je ionako opsežnija) putem američkog poslužitelja. CyberGhost ima neobičan problem s BBC iPlayerom, tako da ako ga ne vidite na popisu, privremeno je nedostupan. Ovaj dobavljač prikače neke velike brzine, čak i kada je povezan s geografski udaljenim poslužiteljima, tako da ne biste trebali nailaziti na probleme tijekom strujanja.

CyberGhost je još jedan siguran pružatelj usluga, s jakom 256-bitnom enkripcijom i savršenom tajnošću naprijed. U njegovoj politici evidentiranja jasno je navedeno da ne održava zapise o prometu i da nikada ne vodi zapise veza koji se mogu pratiti za pojedinog korisnika. Daljnja privatnost osigurana je prekidačem za zaštitu i zaštite od propuštanja DNS-a. CyberGhost planovi omogućuju do pet istodobnih veza.

Aplikacije su dostupne za Windows, MacOS, iOS i Android.

Pros:

 • Veliki kontingent od preko 400 poslužitelja u Velikoj Britaniji može deblokirati većinu geo ograničenih streaming sadržaja
 • Korisničke aplikacije; odaberite web mjesto za deblokiranje, a zatim se aplikacija automatski povezuje na najbolji poslužitelj
 • Snažna enkripcija i čvrsta politika privatnosti
 • Vrlo dobre brzine strujanja

Cons:

 • Ne radi u Kini ili UAE

Naš rezultat:

4 od 5

NAJBOLJI PRORAČUN VPN: CyberGhost ima jednostavno postavljanje. Korisnička usluga koja deblokira širok spektar geo-blokiranih UK streaminga TV i sportskih sadržaja. Veliki izbor UK servera koji su brzi i pouzdani. Dobre ocjene sigurnosti i privatnosti. Neće deblokirati što više streaming web stranica kao najbliži suparnici. 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Pogledajte našu cjelovitu recenziju CyberGhosta.

CyberGhost kupon NOVO GODINE POSEBNO: UŠTEDITE 80% na trogodišnje planove + 2 mjeseca besplatnog UDOBA Popust se primjenjuje automatski

3. NordVPN

NordVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

Panama bazi NordVPN upravlja velikom mrežom od preko 3.300 poslužitelja, od kojih se više od 400 nalazi u Velikoj Britaniji. To znači da je dobro opremljen da vam pomogne pristupite sadržaju s web lokacija poput Netflix UK, BBC iPlayer, ITV Hub, Sky Go, All 4 i više. Njegove velike brzine čine ga posebno pogodnim za pristup sadržaju putem geografski udaljenih poslužitelja.

NordVPN djeluje sa strogim pravilima zabrane zapisa kako bi održao privatnost svojih korisnika. Za sigurnost imate 256-bitnu AES enkripciju, savršenu tajnu prema naprijed, DNS zaštitu od curenja i prekidač za zaustavljanje. Bonus kod ovog davatelja je automatska wifi zaštita, što znači da se nikada ne morate brinuti oko povezivanja s nesigurnom mrežom dok ste na putovanju.

NordVPN plan omogućava do pet istodobnih veza što je izvrsno za obitelji ili ako imate tendenciju redovitog prebacivanja uređaja.

Aplikacije su dostupne za Windows, MacOS, iOS i Android.

Pros:

 • Dobavljač veterana s preko 650 poslužitelja u Velikoj Britaniji
 • Deblokira najpopularniji UK streaming sadržaja velikom brzinom iz inozemstva
 • 256-bitna enkripcija vojne opreme za veliku privatnost
 • Korisnička usluga dostupna je putem 24/7 chat uživo
 • Politika bez zapisnika

Cons:

 • Može odabrati lokaciju poslužitelja u gradu, ali ne na određenim poslužiteljima

Naš rezultat:

4.5 od 5

VRIJEDNOST I IZVRŠENJE: NordVPN postiže najbolje ocjene vrijednosti. Dobar sveobuhvatni proračun koji dobro radi gledanje televizije u Velikoj Britaniji dok ste u inozemstvu s dobrim izborom UK poslužitelja. Jake sigurnosne značajke i ruče do 6 uređaja koji se istovremeno koriste s jednog računa. Sadrži 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pogledajte našu cjelovitu recenziju NordVPN-a.

NordVPN Kupon uštedite 70% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

4. PrivateVPN

PrivateVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.PrivateVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

PrivateVPN stavlja veliki fokus na osiguravanje korisnicima da pristupaju geo-zaključanom sadržaju. Ima manju mrežu poslužitelja od ostalih na ovom popisu, ali ima neke natjecateljske brzine i može isporučiti sadržaj s ograničenim ograničenjima. PrivateVPN ima četiri poslužitelja u Velikoj Britaniji, od kojih su neki posebno označeni popularnim streaming uslugama koje mogu deblokirati. Između ovih poslužitelja trebali biste moći steknite pristup sadržajima iz Netflix-a UK, BBC iPlayera, ITV Hub-a, Sky Go-ja i BT Sport-a.

Ovaj pružatelj usluga ne razočara s privatnosti i sigurnosti. Stroga politika nulte zapise potpomognuta je snažnom sigurnošću, uključujući 128-bitnu ili 256-bitnu enkripciju i savršenu tajnu naprijed. Prekidač za zaustavljanje i zaštita od curenja DNS-a pomažu u daljnjem čuvanju podataka. PrivateVPN omogućuje do pet istodobnih veza s osnovnim planom.

Aplikacije su dostupne za Windows, MacOS, iOS i Android.

Pros:

 • Sticanje solidne reputacije za deblokiranje geo-ograničenih sadržaja, uključujući iz Velike Britanije
 • Minimalna buka koja deblokira Netflix UK, BBC iPlayer, ITV Hub, Sky Go i BT Sport
 • Snažne značajke zaštite i privatnosti
 • Nema nikakve zapisnike
 • Brži od mnogih drugih pružatelja usluga

Cons:

 • Potrebno je ručno podešavanje da biste ga postavili u Kini
 • Možda vam je potrebna pomoćna podrška za pronalaženje najboljeg poslužitelja za svaku web lokaciju koju želite deblokirati

Naš rezultat:

4.5 od 5

Sjajna brzina: PrivateVPN je dobar obiteljski izbor. Pouzdano deblokira dobar izbor UK streaming sadržaja. Omogućuje do 6 uređaja na istom računu - ima malu mrežu poslužitelja, ali brze veze. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pogledajte našu cjelovitu recenziju PrivateVPN.

PrivateVPN KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% na dvogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

5. IPVanish

IPVanish

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.IPVanish.com

Povrat novca zagarantovan: 7 DANA

S više od 1.000 poslužitelja u preko 60 zemalja, ovaj američki dobavljač popularan je među torrenterima i Kodi korisnicima. IPVanish obično se ne natječe na prednjoj strani struje jer ne stavlja veliki fokus na deblokiranje Netflixa. Međutim, to je UK sadržaj koji tražite i u tom slučaju IPVanish može isporučiti. S pet britanskih poslužitelja omogućuje pristup sadržaju, uključujući i one iz BBC iPlayera, ITV Hub-a, Sky Go-a i svih 4.

Nema zapisnika o prometu ili vezi pa se ne morate brinuti zbog objavljivanja podataka. Sigurnost je u obliku 256-bitne AES enkripcije zajedno s savršenom tajnošću naprijed. Aplikacije dolaze sa ugrađenim prekidačem za uklanjanje i DNS zaštitom od curenja. Možete istovremeno povezati do pet uređaja s osnovnim planom.

Aplikacije su dostupne za Windows, MacOS, iOS i Android.

Pros:

 • Deblokira sva velika web mjesta za streaming u Velikoj Britaniji iz inozemstva
 • Posebno su omiljeni korisnici na daljinskom upravljaču sa Kodi uređajima ili Fire TV Sticks
 • Ne zadržava zapise o prometu ili zapisnike veza

Cons:

 • Aplikacije ne rade u Kini
 • Nema korisničke podrške
 • Ne prihvaća bitcoin

Naš rezultat:

4 od 5

DO 10 UREĐAJA: IPVanish ima veliku mrežu poslužitelja. Deblokira nekoliko UK streaming usluga. Izvrsno za obitelji koje trebaju više istodobnih veza. Odlično surađuje s Kodijem, ali potražite negdje drugdje ako ćete ga koristiti iz Kine. 7-dnevna garancija povrata novca.

Pogledajte našu cjelovitu recenziju IPVanish-a.

IPVanish Kupon uštedite 60% na godišnjem planuDOBIJELITE Popust se primjenjuje automatski

Kako gledati UK TV u inozemstvu s VPN-om

Jednom kada se registrirate za jedan od gore preporučenih VPN-ova, jednostavno slijedite ove korake za deblokiranje svojih omiljenih TV streama u Velikoj Britaniji:

 1. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na svoj uređaj s web stranice davatelja usluga ili iz službene trgovine aplikacija.
 2. Pokrenite aplikaciju i odaberite VPN poslužitelj u Velikoj Britaniji.
 3. Pritisnite tipku Connect da biste pokrenuli vezu.
 4. Nakon uspostavljanja veze otvorite videozapis koji želite strujati. Sada bi ga trebali deblokirati kao da ste u Velikoj Britaniji.

Imajte na umu da neke web stranice mogu zahtijevati da očistite kolačiće preglednika i / ili predmemoriju web-mjesta kako biste se riješili svih prethodnih identifikatora lokacije pohranjenih na vašem uređaju. Ako je videozapis i dalje blokiran, učinite to i osvježite stranicu.

Mogu li koristiti besplatni VPN za gledanje televizije u Velikoj Britaniji u inozemstvu?

Kada istražujete razne VPN pružatelje, vjerojatno ćete naići na atraktivne besplatne ponude. Iako bi neki od njih mogli dobiti pristup nekom sadržaju u Velikoj Britaniji, besplatne usluge obično dolaze s nekim nedostacima.

Jedan od glavnih problema sa stajališta struje je da je besplatna VPN usluga obično sporija i manje pouzdana od plaćene.. Vjerojatnije ćete izdržati sporo ili prekinute veze i međuspremnike dok pokušavate gledati emisije. Štoviše, imat ćete pristup manje poslužitelja i možda ćete morati čekati u redu da se povežete s onima koje želite.

Osim što iz praktične perspektive ne nedostaje, besplatni davatelji VPN-a često promiču i sa stanovišta privatnosti i sigurnosti. Obično moraju zaraditi novac, a uobičajeni poslovni modeli uključuju prikupljanje i prodaju korisničkih podataka i prikazivanje oglasa putem usluge. Neki su dobavljači čak znali da nose zlonamjerni softver.

Kako se povezati i gledati TV putem web mjesta za streaming

Nakon što postavite VPN, gledanje televizije u Velikoj Britaniji prilično je jednostavno. Prvo ćete pokrenuti VPN vezu pomoću UK poslužitelja. Na primjer, u nastavku povezujemo se s britanskim poslužiteljem putem NordVPN-a.

NordVPN Uk veza.

Tada možete pristupiti željenom sadržaju kao i obično. Za Netflix će vam trebati plaćena pretplata bez obzira gdje se nalazite. Razlika je dok ste povezani s britanskim poslužiteljem, vidjet ćete knjižnicu Netflix UK umjesto one za zemlju u kojoj se nalazite.

Ostale web stranice nude sadržaj besplatno, ali svejedno zahtijevaju da se prijavite na račun. Za web lokacije kao što su BBC iPlayer i ITV Hub možete jednostavno postaviti račun ako ga već nemate. Od vas će se možda tražiti da unesete poštanski broj tako da se provjerite je li to adresa u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Stranica za prijavu za ITVHub.

Ako ste pokušali prije pristupiti web lokaciji bez prethodnog povezivanja s britanskim poslužiteljem, još uvijek možete imati problema. Ako je to slučaj, možete pokušati očistiti predmemoriju i kolačiće ili prebaciti se na drugi preglednik.

Imajte na umu da nakon što dobijete svoju pretplatu za VPN, možete je koristiti za pristup svim vrstama sadržaja, a ne samo Velikoj Britaniji. Na primjer, možete se povezati s američkim poslužiteljem da biste dobili pristup US Netflix, HBO, Hulu i još mnogo toga.

Kako gledati UK TV putem streaming aplikacija

Ako želite gledati britanske TV kanale putem mobilne aplikacije za Android ili iPhone, VPN vam može pomoći i u tome. Trebate samo postaviti VPN na bilo koji uređaj koji koristite tako da možete maskirati svoj IP na tom uređaju. Svi planovi o kojima smo razgovarali gore omogućuju povezivanje više uređaja istovremeno, tako da nećete imati problema s prebacivanjem u slobodno vrijeme.

Iako će vašu IP adresu maskirati VPN, ovisno o postavkama vašeg uređaja, njezin GPS još uvijek može dati vašu stvarnu lokaciju. Ako imate problema, pokušajte isključiti GPS u izborniku postavki.

Što je s licencom za UK TV?

Svi koji gledaju TV uživo u Velikoj Britaniji moraju biti pokriveni TV licencom ili bi mogli suočiti novčane kazne do 1000 funti. UK TV licenca potrebna je ako gledate ili snimate TV uživo. Ako pristupate televiziji na zahtjev ili zakačenom TV-u, obično se ne zahtijeva licenca.

Ilustracija koja prikazuje kada je potrebna TV licenca.

Izuzetak je ako gledate bilo koji sadržaj na BBC iPlayeru, pa je u tom slučaju propisano da biste trebali imati licencu. Prije reprodukcije emisije, skočni prozor će vas pitati imate li TV dozvolu. Stvari postaju malo zamršene kada gledate iz inozemstva. Na primjer, ako ne živite u Velikoj Britaniji, nećete imati licencu. Međutim, čini se da se provjera TV licence uglavnom temelji na sustavu časti i nije dobro provedena.

Web-lokacija za licenciranje TV-a ipak djeluje na određene načine putovanja. U odgovoru na često postavljana pitanja uglavnom piše da ako imate TV dozvolu za svoju adresu, u redu je gledati BBC iPlayer na svom uređaju dok putujete. Izuzetak je ako je vaš uređaj priključen na električnu mrežu na drugoj adresi. Čini se da bi moglo biti malo teško provesti, ali to su pravila.

Kada je riječ o putovanju izvan Velike Britanije, u istom odjeljku se jednostavno navodi da iPlayer neće biti dostupan iz inozemstva, ali možete vidjeti kako ste preuzeli prije putovanja (ograničeno vrijeme). Dakle, zapravo nije jasno bi li se zakoni o licenciranju primjenjivali na osobe u inozemstvu.

Iako nije adresirano izravno, čini se da bi trebalo biti u redu gledati BBC iPlayer u inozemstvu ako imate TV licencu na kućnoj adresi i vaš uređaj nije priključen. Iako se griješite sa strane opreza, možda biste se željeli pridržavati na prethodno preuzeti sadržaj ili emisije s drugih mjesta. Uostalom, ne biste se željeli zaglaviti sa gadnom novčanom kaznom.

Povezano:

 • Kako doći do UK adrese u Velikoj Britaniji
 • Gledajte EastEnders u inozemstvu
 • Pogledajte Otok ljubavi u inozemstvu

Daljinski upravljač”Autor Adriano Gadini pod licencom CC BY 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 1

Adblock
detector