Kako gledati Univision na mreži u inozemstvu (izvan SAD-a) s VPN-om

Kako gledati Univision u inozemstvu s VPN-om

Ako se trudite gledati Univision u inozemstvu, niste sami. Ova američka mreža na španjolskom jeziku zaključana je u regiji i dostupna je samo u Sjedinjenim Državama. Pokušajte gledati epizodu izvan SAD-a i naići ćete na sljedeću poruku:

"Lo sentimos, este contenido no está disponible en tu país".

To otprilike znači kao "Nažalost, ovaj sadržaj nije dostupan u vašoj zemlji".

Pogreška struje univideze

Srećom, Universe možete gledati u inozemstvu uz pomoć VPN-a. Skraćeno za virtualnu privatnu mrežu, VPN kriptira vaš internetski promet, usmjeravajući ga na jedan od svojih poslužitelja. Ako se povežete s poslužiteljem u SAD-u, dobit ćete američku IP adresu, što vam omogućava da deblokirate lajkove Univision-a kao da se nalaze u zemlji.

Kako gledati Univision s bilo kojeg mjesta s VPN-om

Za nekoliko minuta mogli biste gledati Univision izvan SAD-a. Sve smo pojednostavili objašnjavanjem onoga što ćete trebati, korak po korak, u nastavku.

Evo kako gledati Univision s bilo kojeg mjesta:

 1. Prijavite se putem VPN-a s poslužiteljima u SAD-u koji mogu deblokirati Univision. Posebno preporučujemo ExpressVPN.
 2. Preuzmite i instalirajte odgovarajuću VPN aplikaciju za svoj uređaj. Imajte na umu da VPN usluga može ponuditi i proširenja za preglednik.
 3. Otvorite aplikaciju VPN ili proširenje preglednika i povežite se s poslužiteljem u SAD-u.
 4. Idite na Univision i odaberite željeni sadržaj (ne morate preskakati obruče, poput registracije za račun). Sad bi ga trebao deblokirati!
 5. Ako i dalje imate problema, pokušajte očistiti predmemoriju i kolačiće preglednika prije osvježavanja stranice. Također bi moglo biti vrijedno povezivanja s drugim američkim poslužiteljem.

Ako niste sigurni gdje započeti s obzirom na traženje VPN-a, otkrili smo vas. Odabrali smo najbolje VPN-ove za Univision na temelju njihovog ispunjavanja sljedećih kriterija:

 • Američki poslužitelji koji vam omogućavaju deblokiranje Univision-a u inozemstvu
 • Brze i dosljedne veze za strujanje
 • Jaka sigurnost sa enkripcijom i pravilima bez zapisivanja
 • Korisnička podrška putem live chat-a, po mogućnosti 24/7
 • Desktop i mobilne aplikacije prilagođene početnicima
 • Jamstvo povrata novca, tako da možete isprobati bez rizika

Još nemate vremena pročitati cijeli članak? Evo kratkog sažetka najboljih VPN-ova za Univision:

 1. ExpressVPN: Naš najbolji izbor za Univision. Vrlo brzi i pouzdani poslužitelji za strujanje u inozemstvu. Također deblokira Netflix. Snažna enkripcija, podrška 24 sata dnevno i aplikacije prilagođene početnicima.
 2. NordVPN: Najbolji VPN proračuna za Univision. 1.800 američkih poslužitelja za deblokiranje Univision i Netflixa. Nema dnevnika VPN s posebnim poslužiteljima za poboljšanu privatnost. 24/7 podrška uživo.
 3. CyberGhost: 1.000 poslužitelja u SAD-u. Vrlo velike brzine za nesmetano strujanje. Istovremeno povežite do sedam uređaja. Visoko siguran sa strogim pravilima bez zapisivanja.
 4. IPVanish: Gledajte Univision u inozemstvu i osigurajte do 10 uređaja istovremeno. Poslužitelji u 19 američkih gradova. Pravila i enkripcija bez zapisnika štite vašu internetsku privatnost.
 5. PrivateVPN: VPN velike brzine za strujanje. Deblokira Univision, Netflix i još mnogo toga. Osigurajte se pravilima bez zapisnika i nudi jednostavne aplikacije za radnu površinu i mobilne uređaje.
 6. Surfshark: Neograničen broj istodobnih veza. Poslužitelji u dva desetak američkih gradova kako bi gledali Univision. Izvrsne aplikacije, podrška 24 sata dnevno i stroga pravila zabrane zapisa.

Najbolji VPN-ovi za gledanje Univision u inozemstvu

Ovdje je naš popis najboljih VPN-ova za gledanje Univision-a izvan SAD-a:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020unblokira UnivisionTestirano Jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

ExpressVPN ima poslužitelje u 20 američkih gradova, uključujući Chicago, Los Angeles i New York, što olakšava deblokadu Univision-a s bilo kojeg mjesta. Uz to, ova usluga može deblokirati druge popularne američke streaming usluge uključujući Netflix, Amazon Prime Video i Hulu. Uz neograničenu propusnost i široku mrežu koja obuhvaća 94 zemlje, ExpressVPN je odličan izbor za sve koji žele bujicu ili sigurnu struju.

Ovaj VPN ima mnoštvo atraktivnih značajki, uključujući 24/7 live chat podršku, podijeljeno tuneliranje i mogućnost istodobnog osiguranja do pet uređaja. Oni koji su novi u VPN-ovima cijenit će jednostavnost upotrebe ExpressVPN-ovih aplikacija. Ova usluga ima izvrsnu sigurnost; vaši podaci zaštićeni su 256-bitnom AES enkripcijom, zaštitom od curenja DNS i IPv6 i prekidačem kill. Jednako je važno, ExpressVPN ne bilježi nikakve osobne podatke. Štoviše, omogućava vam čak i plaćanje u Bitcoinu za veću privatnost.

Prijavljivanje putem ExpressVPN znači da možete preuzeti njegove aplikacije za Windows, Mac, Linux, Android i iOS. Također ćete pronaći proširenja preglednika Chrome i Firefox, kao i prilagođeni firmver za usmjerivače.

Pros:

 • Poslužitelji velike brzine u 20 američkih gradova kako bi mogli gledati Univision
 • Može se koristiti i za deblokiranje Netflixa i Amazona Prime Video
 • Ogromna mreža više od 3.000 poslužitelja u 94 zemlje
 • Opremljeno značajkama, uključujući 24/7 chat i podršku putem e-pošte
 • Čuva vaše podatke i štiti vas od curenja podataka
 • Aplikacije prilagođene početnicima kao i proširenja preglednika

Cons:

 • Nešto skuplje u usporedbi s mnogim svojim suparnicima

Naš rezultat:

4.5 od 5

NAJBOLJI VPN GLEDATI UNIVISION: ExpressVPN je naš najbolji izbor. Brze i dosljedne veze i serveri u 20 američkih gradova. Deblokira Univision, Netflix i Amazon Prime Video. Nudi odlične aplikacije i proširenja preglednika. Osigurajte šifriranjem. 24/7 podrška. Možete isprobati ExpressVPN bez rizika zahvaljujući 30-dnevnoj garanciji povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu ExpressVPN recenziju.

ExpressVPN kuponSpecijalna ponuda - dobijte 3 mjeseca dodatnog BESPLATNOG DALJANA Kupon se automatski primjenjuje

2. NordVPN

NordVPNdeblokira UnivisionTested Jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

NordVPN sjajno je za deblokiranje američkog sadržaja zaključanog u regiji zahvaljujući mreži od preko 1800 poslužitelja u Sjedinjenim Državama. Sa poslužiteljima u 19 američkih gradova na raspolaganju ste mjesto za najbolju moguću brzinu veze. Što je još bolje, NordVPN nudi razne poslužitelje specijalnosti. Na primjer, dvostruki VPN poslužitelji nude vam dodatnu sigurnost, dok namjenski IP poslužitelji omogućavaju zaobići crne liste. Osim što dobro surađuje s Univisionom, NordVPN deblokira Netflix, Amazon Prime Video i HBO Go, između ostalih popularnih streaming usluga.

Ako imate puno uređaja, rado ćete čuti da istovremeno možete zaštititi do šest uređaja ovim VPN-om. NordVPN je jednostavna usluga za korištenje, nudi početnike prilagođene aplikacije i proširenja preglednika, kao i podršku 24 sata dnevno. Sjedište ove VPN-a je u Panami gdje nije podložno zakonima o obveznom čuvanju podataka. Štoviše, to je usluga bez zapisnika koja koristi 256-bitnu AES enkripciju, zaštitu od curenja DNS-a i IPv6 i prekidač za zaustavljanje. da biste zaštitili svoje podatke.

NordVPN možete koristiti putem aplikacija za Windows, Mac, Linux, Android, iOS i Android TV. Proširenja preglednika Chrome i Firefox dostupna su i za preuzimanje. Za upotrebu s usmjerivačima potrebna je ručna instalacija.

Pros:

 • Impresivna mreža od 1.800 poslužitelja u Sjedinjenim Državama
 • Deblokira Univision, kao i Netflix, HBO Go i Hulu
 • Specijalni poslužitelji poput Double VPN-a za još veću privatnost
 • Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno putem chata i e-pošte uživo
 • Stroga pravila zapisivanja bez zaštite štite vašu privatnost

Cons:

 • Neki serveri mogu biti malo spori

Naš rezultat:

4.5 od 5

NAJBOLJI PRORAČUN VPN ZA UNIVISION: NordVPN nudi izvrsnu vrijednost zahvaljujući impresivnoj mreži od 1800 američkih poslužitelja. Gledajte Univision i Netflix u inozemstvu. Istovremeno povežite do šest uređaja. Uključuje 24/7 podršku za live chat i strogu politiku no-log. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu NordVPN recenziju.

NordVPN Kupon uštedite 70% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

3. CyberGhost

Cyberghostdeblokira UnivisionTested Jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Cyberghost.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

CyberGhost ima oko 5000 poslužitelja, od kojih je oko 1.000 u SAD-u. Ono što ovaj VPN izdvaja od mnogih njegovih rivala su njegove impresivne brzine. Uz neograničenu propusnost i mogućnost deblokiranja glavnih platformi poput Univision i Netflix US, CyberGhost je idealan za one koji žele često strujati. Možete čak koristiti CyberGhost na najviše sedam uređaja odjednom - više istovremenih veza nego što to dopušta većina VPN-ova.

Ovaj VPN je korisnik prilagođen, ali pruža 24/7 podršku putem e-pošte i razgovora uživo podjednako. Koristi 256-bitnu AES enkripciju, zaštitu od propuštanja DNS-a i IPv6 i automatsku sklopku za uklanjanje kako bi vaše aktivnosti uvijek bile privatne. CyberGhost ne vodi evidencije i objavljuje godišnje izvješće o transparentnosti, otkrivajući detalje poput broja pravnih zahtjeva koje primi..

CyberGhost aplikacije dostupne su za Windows, Mac, Android, iOS, Amazon Fire Stick / Fire TV i Android TV. Možete koristiti i proširenja preglednika za Chrome i Firefox. Ručna konfiguracija potrebna je za upotrebu s Linuxom i usmjerivačima.

Pros:

 • 1.000 poslužitelja u SAD-u za gledanje Univision u inozemstvu
 • Nudi neograničenu propusnost za neprekidno strujanje
 • Pomoću njega možete istodobno osigurati do sedam uređaja
 • Pruža podršku za chat uživo koja je dostupna 24/7
 • Vrlo jaka sigurnost zahvaljujući šifriranju i strogim pravilima bez zapisivanja

Cons:

 • Nema aplikacija za Linux ili usmjerivače
 • Ne funkcionira pouzdano u Kini

Naš rezultat:

4 od 5

ZAŠTITA SVOJU PRIVATNOST: CyberGhost nudi izvrsnu sigurnost kodiranjem i strogim pravilima bez zapisivanja. Upotrijebite ga za gledanje Universe izvan SAD-a. Također deblokira Netflix US. Aplikacije prilagođene početnicima i podrška 24 sata dnevno. Do sedam istodobnih veza. 45-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju CyberGhost.

CyberGhost kupon NOVO GODINE POSEBNO: UŠTEDITE 80% na trogodišnje planove + 2 mjeseca besplatnog UDOBA Popust se primjenjuje automatski

4. IPVanish

IPVanishdeblokira UnivisionTested Jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.IPVanish.com

Povrat novca zagarantovan: 7 DANA

IPVanish ističe se tako što omogućuje svakom korisniku do 10 istodobnih veza. Iz tog razloga, sjajan je VPN koji možete podijeliti s obitelji. Nadalje, uz poslužitelje u desecima zemalja (i 19 gradova SAD-a), IPVanish olakšava deblokiranje web lokacija i usluga iz cijelog svijeta..

Ova usluga omogućuje visoku razinu slobode korisnika. Na primjer, nema ograničenja u koliko puta možete prebaciti poslužitelje i nema potrebe brinuti se o propuhivanju propusnosti. IPVanish ozbiljno shvaća sigurnost svojih korisnika, o čemu svjedoče stroga pravila zapisivanja i upotreba 256-bitne AES enkripcije. Jednom kada ste povezani, zaštićeni ste i od curenja podataka zahvaljujući preklopnici za isključivanje te usluge i DNS i IPv6 propuštanju. U slučaju problema dostupna je 24/7 podrška putem live chat-a.

IPVanish pruža aplikacije za Windows, Mac, Android, iOS i Amazon Fire TV / Fire Stick. Može se ručno konfigurirati za upotrebu s Linux sustavima i usmjerivačima.

Pros:

 • Deblokirajte Univision u inozemstvu zahvaljujući poslužiteljima u 19 gradova u SAD-u
 • Istovremeno povežite do 10 uređaja
 • Dobre brzine bez propuštanja propusnog opsega
 • Pruža korisničku podršku koja je dostupna putem live chat-a, 24/7
 • Sigurnosne značajke uključuju pravilo bez zapisnika i enkripciju

Cons:

 • Ne deblokira neke glavne usluge struje
 • Nema mogućnosti plaćanja u bitcoin / cryptocurrency

Naš rezultat:

4 od 5

SERVERI U 19 GRADA SAD-a: IPVanish ima stotine američkih poslužitelja za deblokiranje Univision-a. Nudi dobre brzine za strujanje i podršku u razgovoru 24 sata dnevno. Može se koristiti na do 10 uređaja istovremeno. Sigurnosne značajke uključuju šifriranje i pravilo bez zapisnika. 7-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu IPVanish recenziju.

IPVanish Kupon uštedite 60% na godišnjem planuDOBIJELITE Popust se primjenjuje automatski

5. PrivateVPN

PrivateVPNdeblokira UnivisionTested Jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.PrivateVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

PrivateVPN omogućuje vam da struji Univision bez ometanja čestim punjenjem ili zaostajanjem. To je zato što ima stotine brzih poslužitelja i nudi neograničenu propusnost. Američki poslužitelji nalaze se u gradovima, uključujući Los Angeles i New York. Osim što vam omogućuje gledanje Univision-a izvan SAD-a, PrivateVPN može između ostalih deblokirati platforme poput Netflixa i Hulu-a. Ovaj VPN dopušta do šest istodobnih veza.

Aplikacije ovog VPN-a jednostavne su i intuitivne, što ih čini što jednostavnijim za povezivanje. Čak imate mogućnost jednostavnih i naprednih menija na temelju vaših potreba. Podrška je dostupna preko live chat-a 22 sata dnevno, a na raspolaganju je daljinska pomoć, ukoliko vam je potrebna. Ono što je najvažnije, PrivateVPN uključuje snažne sigurnosne značajke, uključujući 256-bitnu AES enkripciju, prekidač za zaustavljanje i zaštitu od propuštanja DNS-a. PrivateVPN navodi da ima nulte podatke za evidentiranje podataka.

PrivateVPN je moguće koristiti sa sljedećim operativnim sustavima: Windows, Mac, Android i iOS. Ručna instalacija potrebna je za Linux i usmjerivače.

Pros:

 • Vrlo velike brzine za streaming Univision bez prekida
 • Pomoću njega deblokirajte Netflix, Amazon Prime Video i BBC iPlayer
 • Desktop i mobilne aplikacije su vrlo jednostavne za navigaciju
 • Pomaže vam da budete sigurni na mreži s enkripcijom i pravilima bez zapisnika

Cons:

 • Mala mreža od samo 100 poslužitelja
 • Dostupan je ograničeni broj aplikacija (i nema proširenja preglednika)

Naš rezultat:

4.5 od 5

USLOVI VISOKIH BRZINA: PrivateVPN nudi velike brzine, idealne za strujanje bez pretjeranog puferiranja ili kašnjenja. Surađuje s Univision, Netflix i još mnogo toga. Aplikacije prilagođene početnicima i podrška u live chat-u. Istovremeno priključite šest uređaja. Štiti vašu privatnost pravilima bez zapisnika. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu PrivateVPN recenziju.

PrivateVPN KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% na dvogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

6. Surfshark

SurfShark VPNdeblokira UnivisionTested Jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Surfshark.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

Surfshark ima poslužitelje u preko dva desetak američkih gradova - što je puno više od većine VPN-ova na tržištu. To znači da je lako pronaći brzi poslužitelj s malim kašnjenjem koji odgovara vašim potrebama. Ovaj VPN može deblokirati Univision kao i Netflix i Amazon Prime Video. Ono što je posebno važno kod Surfsharka je to omogućuje vam istovremeno povezivanje neograničenog broja uređaja.

Ovaj VPN uključuje mnogo korisnih značajki. Na primjer, blokira oglase, tragače i zlonamjerni softver, a korisnicima omogućuje odabir web mjesta i aplikacija koje mogu zaobići VPN. Surfshark nudi snažnu zaštitu i zaštitu privatnosti strogom politikom zapisivanja, 256-bitnom AES enkripcijom, zaštitom od curenja DNS-a i prekidačem za uklanjanje. Možete čak odabrati da platite u kripto valuti za dodatnu privatnost.

Surfshark aplikacije dostupne su za Windows, Mac, Android, iOS i Amazon Fire TV / Fire Stick. Možete koristiti i proširenja preglednika za Chrome i Firefox. Linux i odabir usmjerivača mogu se konfigurirati ručno.

Pros:

 • Poslužitelji u preko dva desetak američkih gradova za deblokiranje Univisiona
 • Može se koristiti i za gledanje Netflixa, Amazon Prime Video i Hulu
 • Omogućuje vam neograničen broj istodobnih veza
 • Sigurnosne značajke uključuju sredstvo za blokiranje oglasa i stroga pravila zabrane zapisa

Cons:

 • Manja mreža poslužitelja
 • Neke relativno male brzine

Naš rezultat:

4 od 5

Neograničene veze: Surfshark vam omogućuje istovremeno povezivanje neograničenog broja uređaja. Upotrijebite ga za gledanje Univision u inozemstvu. Također deblokira Netflix. Vrlo jednostavan za korištenje zahvaljujući programima prilagođenim korisnicima. Uključuje 24/7 podršku za live chat i strogu politiku no-log. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu Surfshark recenziju.

Surfshark KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% + 3 mjeseca FREEET DEALDispon se primjenjuje automatski

Mogu li koristiti besplatni VPN za gledanje Univizije?

Mnogi ljudi imaju slično iskustvo kada je u pitanju korištenje besplatnih VPN-ova. Za veći dio, možete očekivati ​​malu brzinu pregledavanja i još sporiji streaming. Što je još gore, besplatni VPN-ovi strašni su za deblokiranje geo-ograničenog sadržaja, bilo na Univision, Netflix ili DAZN. Iako je za gledanje Univision moguće koristiti besplatni VPN, stvarnost je da mnoge takve usluge neće raditi ili će raditi tako loše da ne vrijede vaše vrijeme.

Također je vrijedno znati neke rizike koji dolaze s upotrebom besplatnih VPN-a. Vrlo mali broj usluga doista je besplatan, a neki besplatni VPN-ovi zarađuju svoj novac tako što će vas pošpricati oglasima ili prodati vašu povijest pregledavanja. Jednako kao obeshrabrujuća je i činjenica da mnogim besplatnim VPN-ima jednostavno nedostaje sigurnost da biste bili sigurni na mreži. U kontrastu, najbolji VPN-ovi koriste enkripciju za zaštitu podataka i zaštitite svoju privatnost strogim pravilima bez zapisivanja.

Što mogu gledati na Univision?

Programi Univision uglavnom se sastoje od TV serija, posebice telenovela. Međutim, mreža također ima odjeljenje vijesti, kao i sport, dječji programi i specijalne aktivnosti. Evo nekoliko primjera nekih sadržaja koje možete gledati na Univision:

 • Despierta América
 • Sin miedo a la verdad
 • Al Punto
 • La reina soja yo
 • El Gordo y la Flaca
 • Amor eterno
 • El corazón nunca se equivoca
 • vecinos
 • Isus
 • Reina de la Canción

Koja je razlika između Univision i Univision SADA?

Glavna web stranica mreže Univision je Univision.com. To nudi niz vijesti i sportskog izvještavanja, kao i čitave epizode TV emisija. U 2015. godini Univision je pokrenuo Univision NOW, vrhunski streaming uslugu koja sadrži sadržaj (TV emisije i filmove) Univision i UniMás.

Za razliku od sadržaja besplatnog za emitiranje Univision-a, Univision Now zahtijeva pretplatu za kablovsku televiziju ili plaćenu pretplatu (9,99 USD mjesečno). Vrijedi to spomenuti također možete zaobići zahtjev za pretplatu na kablovsku televiziju ako se prijavite putem usluge streaminga kao što su FuboTV (54,99 USD mjesečno) ili AT&T TV Now (od 86 USD mjesečno).

Ne možete gledati Univision? To je zato što je ona dostupna samo u SAD-u. Objasnit ćemo kako možete uživo koristiti Univision s bilo kojeg mjesta (čak i u inozemstvu) pomoću virtualne privatne mreže (VPN).

U kojim je zemljama dostupna Univision?

Univision je dostupan u sljedećim zemljama (imajte na umu da programiranje varira od zemlje do zemlje):

 • Ujedinjene države
 • Kanada
 • Meksiko
 • Portoriko
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 3 =

Adblock
detector