Kako gledati Viaplay s bilo kojeg mjesta s VPN-om

Kako gledati Viaplay s bilo kojeg mjesta s VPN-om

Viaplay je temeljen na regiji i dostupan je samo u Danskoj, Finskoj, Norveškoj i Švedskoj. No, kako se ova usluga oslanja na korisničku IP adresu kako bi otkrio u kojoj se zemlji nalazi, deblokiranje ViaPlay-a u inozemstvu je jednostavno kao i lažiranje vaše lokacije VPN-om..

VPN-ovi rade šifriranjem internetskog prometa (nudeći vam veću internetsku privatnost) i usmjeravanjem ga na VPN poslužitelj na mjestu koje odaberete. Primjerice, povezivanjem s poslužiteljem u Danskoj dobit ćete dansku IP adresu. To vam omogućuje deblokiranje web lokacija i usluga poput ograničenja sa ograničenim geografskim ograničenjem.

Kako gledati Viaplay u inozemstvu s VPN-om

Prvi put pomoću VPN-a? Ne brinite, sve je vrlo brzo i jednostavno. U stvari, vodit ćemo vas kroz postupak, korak po korak:

Evo kako gledati Viaplay u inozemstvu (izvan Danske, Švedske, Finske i Norveške):

 1. Ako nemate Viaplay račun, morat ćete se prijaviti. Unesite adresu e-pošte, zaporku i podatke o kreditnoj ili debitnoj kartici. Viaplay nudi dvotjednu besplatnu probnu inačicu. Pretplatu možete otkazati u bilo koje vrijeme tijekom razdoblja od dva tjedna.
 2. Prijavite se s jednim od dolje navedenih VPN-a - posebno preporučujemo ExpressVPN.
 3. Preuzmite i instalirajte odgovarajuću VPN aplikaciju ili proširenje preglednika za svoj uređaj.
 4. Otvorite VPN aplikaciju ili proširenje preglednika i povežite se s poslužiteljem u zemlji iz koje želite gledati Viaplay (Danska, Finska, Norveška ili Švedska).
 5. Idite na Viaplay i odaberite neki sadržaj koji bi se sada trebao deblokirati. Ako ne, preporučujemo da očistite predmemoriju i kolačiće preglednika ili isprobate drugi poslužitelj.

Odabrati najbolji VPN za Viaplay nije lak zadatak. To je zato što na tržištu postoji mnogo VPN usluga, od kojih svaka ima jedinstvene prednosti i nedostatke. Smanjili smo mogućnosti odabirom VPN-ova koji ispunjavaju sljedeće zahtjeve:

 • Poslužitelji u Danskoj, Finskoj, Norveškoj i Švedskoj za deblokiranje Viaplay-a
 • Brze i dosljedne veze za strujanje
 • Štiti vaše podatke šifriranjem i pravilima bez zapisnika
 • Korisnička podrška putem live chat i e-pošte (po mogućnosti 24/7)
 • Nudi aplikacije prilagođene početnicima za radne površine i mobilne platforme
 • Uključuje garanciju povrata novca kako biste je mogli isprobati bez rizika

Svako VPN detaljno ćemo istražiti u nastavku. No, evo kratkog sažetka najboljih VPN-ova za gledanje Viaplay-a u inozemstvu u slučaju da vam nedostaje vremena:

Najbolji VPN-ovi za gledanje Viaplay-a u inozemstvu

 1. ExpressVPN: Naš najbolji izbor za gledanje Viaplava. Brzi poslužitelji u 94 zemlje. Također deblokira Netflix. Vrlo prilagođene aplikacije. Podrška 24/7 i osigurana enkripcijom.
 2. NordVPN: Najbolji proračunski VPN. 400 poslužitelja u nordijskim zemljama. Deblokirajte Viaplay i Netflix. Istovremeno povežite do šest uređaja. Uključuje strogu politiku nepojavljivanja.
 3. CyberGhost: Nema evidencije VPN-a s tisućama poslužitelja. Radi s Viaplay i Netflix US. 24/7 podrška uživo i puno sigurnosnih značajki. Osigurajte do sedam uređaja.
 4. IPVanish: Usluga sa sjedištem u SAD-u sa poslužiteljima u 60 zemalja. Deblokira Viaplay. Omogućuje vam istovremeno povezivanje do 10 uređaja. Osigurajte šifriranjem i pravilima bez zapisnika.
 5. PrivateVPN: Vrlo brzi serveri za streaming Viaplay-a. Aplikacije prilagođene početnicima i mogu se koristiti na čak šest uređaja. Pravila i enkripcija bez zapisnika osiguravaju vašu privatnost.
 6. Surfshark: Istovremeno priključite neograničen broj uređaja. Gledajte Viaplay u inozemstvu i deblokirajte Netflix. VPN bez evidencije s podrškom za 24 sata dnevno i korisničkim aplikacijama.

Najbolji VPN-ovi za Viaplay

Ovdje je naš popis najboljih VPN-a koji vam omogućuju gledanje Viaplaya s bilo kojeg mjesta:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020unblocks viaplayTestirano Jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

ExpressVPN nudi poslužitelje u 94 zemlje, uključujući Dansku, Finsku, Norvešku i Švedsku. Ova usluga nudi velike brzine i neograničenu propusnost. Kao takav, izvrstan je izbor za strujanje i malo je vjerojatno da ćete naići na prekide čak i ako gledate uživo. Kao i deblokiranje bilo koje verzije Viaplay-a, ExpressVPN radi s Netflixom, Amazon Prime Video, BBC iPlayer i još mnogo toga. Možete ga koristiti za osiguranje većine svojih uređaja jer ima podršku za više platformi i omogućuje do pet istodobnih veza.

Ono što ExpressVPN razlikuje od mnogih VPN-ova na tržištu jest to što nudi svestrane, korisničke aplikacije, kao i proširenja za najpopularnije preglednike. Snažan je i u sigurnosti, sa 256-bitnom AES enkripcijom, zaštitom od curenja DNS-a i IPv6 i funkcijom prebacivanja koja zaustavlja sav promet kad iznenada izgubite vezu. ExpressVPN dolazi s podrškom za razgovor uživo i e-poštom 24 sata dnevno i ne vodi evidenciju korisnika o identifikaciji.

Prijavljivanje za ExpressVPN znači da se možete povezati s poslužiteljima putem aplikacija za Windows, Mac, Android, iOS i Linux. Tu su i proširenja preglednika za Chrome i Firefox, kao i prilagođeni firmver za usmjerivače.

Pros:

 • Brzi poslužitelji u Danskoj, Finskoj, Norveškoj i Švedskoj
 • Deblokira Viaplay, MTV USA, Netflix i još mnogo toga
 • Vrlo korisne aplikacije i proširenja preglednika
 • Podrška za chat uživo dostupna je 24 sata dnevno putem chat-a i e-pošte uživo
 • Visoka razina sigurnosti sa šifriranjem i prebacivanjem
 • Istovremeno povežite do pet uređaja

Cons:

 • Prilično skupo u usporedbi s većinom VPN-ova na tržištu

Naš rezultat:

4.5 od 5

NAJBOLJI VPN ZA PREGLED VIAPLAJA: ExpressVPN je naš izbor broj 1. Velike i pouzdane brzine za neprekidno strujanje. Poslužitelji u 94 zemlje. Deblokira Viaplay, Netflix i Amazon Prime Video. Sadrži podršku 24/7 i puno sigurnosnih značajki, uključujući enkripciju. Isprobajte bez rizika uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu ExpressVPN recenziju.

ExpressVPN kuponSpecijalna ponuda - dobijte 3 mjeseca dodatnog BESPLATNOG DALJANA Kupon se automatski primjenjuje

2. NordVPN

NordVPNdeblokira viaplayTestirano siječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

NordVPN olakšava deblokadu Viaplaya zahvaljujući a kombinirao je 400 poslužitelja širom Danske, Finske, Norveške i Švedske. U stvari, njegova se cijela mreža sastoji od više od 5.700 poslužitelja u 60 zemalja, što ga čini odličnim izborom za deblokiranje servisa zaključanih u regiji poput Netflixa i Hulua gotovo iz bilo kojeg mjesta na svijetu. Postavljanje i korištenje NordVPN-a jednostavno je zahvaljujući korisničkim aplikacijama i dostupnosti 24/7 live chat podrške.

Ovo je VPN velike vrijednosti koji vam omogućuje povezivanje do šest uređaja istovremeno. Štoviše, usluga bez zapisnika uzima vašu sigurnost ozbiljno. Vaši podaci osigurani su 256-bitnom AES enkripcijom, prekidačem za zaustavljanje i zaštitom od curenja DNS-a i IPv6. Sjedište NordVPN-a je u Panami, zemlji koja nema zakonske zakone o čuvanju podataka, pa sukladno tome, NordVPN ne vodi evidenciju..

NordVPN možete koristiti putem njegovih aplikacija za Windows, Mac, Linux, Android, iOS i Android TV. Proširenja preglednika Chrome i Firefox dostupna su i za preuzimanje. Također je moguće ručno konfigurirati NordVPN s kompatibilnim usmjerivačima.

Pros:

 • 400 poslužitelja u Viaplay zemljama (i preko 5.700 poslužitelja širom svijeta)
 • Koristite ga za streaming Viaplay-a, kao i Netflix i Amazon Prime Video
 • Nudi podršku za razgovor uživo, 24/7
 • Omogućuje do šest istodobnih veza
 • Nema dnevnika VPN-a s posebnim poslužiteljima za poboljšanu privatnost

Cons:

 • Neki se serveri malo usporavaju za strujanje ili bujicu

Naš rezultat:

4.5 od 5

BUDGET VPN: NordVPN ima stotine poslužitelja za deblokiranje Viaplay-a. Jaka sigurnost s pravilima bez dnevnika i posebnim poslužiteljima. Vrlo jednostavan za korištenje i otključava Netflix. Uključuje podršku 24 sata dnevno i omogućuje vam do šest istodobnih veza. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu NordVPN recenziju.

NordVPN Kupon uštedite 70% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

3. CyberGhost

Cyberghostdeblokira viaplayTestirano siječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Cyberghost.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

CyberGhost ima brzo rastuću mrežu poslužitelja u 60 zemalja, uključujući one u kojima je Viaplay dostupan. Što je još bolje, ovaj VPN nudi vrlo velike brzine i neograničenu propusnost, što ga čini idealnim za pregledavanje, strujanje i bujicu. To znači da ne morate trpjeti beskrajne tampon i zaostatke dok gledate Viaplay. Kao dodatni bonus, CyberGhost možete koristiti i za deblokiranje platformi poput Netflix US i BBC iPlayer.

Ovaj VPN nudi mnoštvo značajki koje pomažu u zaštiti vaše privatnosti na mreži. Aplikacije olakšavaju aktiviranje blokatora oglasa ili prisiljavanje HTTPS-a na web stranicama. Tu je i 256-bitna AES enkripcija, DNS i IPv6 zaštita od propuštanja i automatski prekidač. CyberGhost ima strogu politiku nepojavljivanja a nudi 24/7 podršku za chat uživo ako vam zatreba. Nadalje, moguće je istovremeno zaštititi do sedam uređaja putem jednog CyberGhost računa.

CyberGhost može se koristiti za osiguranje različitih uređaja zahvaljujući aplikacijama za Windows, Mac, Android, iOS, Android TV i Amazon Fire Stick / Fire TV. Proširenja preglednika nude se za Chrome i Firefox. Linux i usmjerivači zahtijevaju ručnu instalaciju.

Pros:

 • Izvrsna brzina za streaming preko Viaplay-a ili Netflix US-a
 • Sigurnosne značajke uključuju sredstvo za blokiranje oglasa i stroga pravila zabrane zapisa
 • Pomoću njega možete istodobno osigurati do sedam uređaja
 • 24/7 podrška uživo
 • 45-dnevna garancija povrata novca

Cons:

 • Malo nedosljedan u deblokiranju nekih usluga struje
 • Nema aplikacije za Linux

Naš rezultat:

4 od 5

VISOKO SIGURNO: CyberGhost ima snažne sigurnosne značajke i strogu politiku zabrane zapisa. Vrlo brzi serveri za strujanje Viaplay-a u inozemstvu. Također deblokira Netflix US. Podrška za chat uživo 24/7 i prilagođene početnicima aplikacije i proširenja preglednika. Istovremeno povežite sedam uređaja. 45-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju CyberGhost.

CyberGhost kupon NOVO GODINE POSEBNO: UŠTEDITE 80% na trogodišnje planove + 2 mjeseca besplatnog UDOBA Popust se primjenjuje automatski

4. IPVanish

IPVanishdeblokira viaplayTestirano siječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.IPVanish.com

Povrat novca zagarantovan: 7 DANA

IPVanish ima oko 40.000 IP-ova na 1.300 poslužitelja. Ova se mreža proširila na desetine zemalja, uključujući nordijske zemlje u kojima je Viaplay dostupan. Brzina poslužitelja je velika, omogućujući vam strujanje bez ikakvih vidljivih zaostajanja ili punjenja. IPVanishom možete koristiti i za deblokiranje glavnih platformi poput Netflix US. Ipak, jedna od najboljih karakteristika IPVanish-a je ta omogućuje vam istovremeno povezivanje do 10 uređaja. To je sjajno ako imate puno uređaja ili planirate dijeliti VPN s obitelji.

Iako je instalacija i uporaba IPVanisha brza i jednostavna, možete se obratiti korisničkoj podršci IPVanish 24/7 putem live chat-a. Ovaj VPN sa sjedištem u SAD-u pomaže vam da ostanete anonimni putem interneta s različitim sigurnosnim značajkama, uključujući 256-bitnu AES enkripciju, zaštitu od propuštanja DNS i IPv6 i automatsku sklopku za ubijanje. Najvažnije je da je vaša privatnost zaštićena pravilima o nepostojanju dnevnika. Također je vrijedno imati na umu da IPVanish, za razliku od većine VPN-ova, posjeduje svoje servere umjesto da iznajmljuje, smanjujući rizik od interferencije trećih strana..

IPVanish dostupan je za Windows, Mac, Android, iOS i Amazon Fire TV / Fire Stick. Također radi s Linuxom i odabirom usmjerivača, ali mora se konfigurirati ručno.

Pros:

 • Uspješno deblokira Viaplay kao i Netflix US
 • Omogućuje vam povezivanje 10 uređaja putem jednog računa
 • Uključuje 24/7 podršku uživo
 • Štiti vašu privatnost politikom bez zapisivanja
 • Odlično radi s Kodi i Amazon Fire Stick-om

Cons:

 • Neke blokade ne mogu se deblokirati
 • Ne nudi proširenja za preglednik

Naš rezultat:

4 od 5

10 SIMULTANSKE POVEZANE: IPVanish ima poslužitelje u Danskoj, Finskoj, Norveškoj i Švedskoj za streaming Viaplay-a. Omogućuje vam povezivanje do 10 uređaja putem jednog računa. Uključuje 24/7 podršku za live chat i štiti vaše podatke svojim pravilima o nepozivanju. 7-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu IPVanish recenziju.

IPVanish Kupon uštedite 60% na godišnjem planuDOBIJELITE Popust se primjenjuje automatski

5. PrivateVPN

PrivateVPNdeblokira viaplayTestirano siječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.PrivateVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

PrivateVPN je odličan izbor ako želite brze poslužitelje za streaming Viaplay-a. Iako je riječ o manjem VPN-u s oko 150 poslužitelja, njegova mreža je raširena u 60 zemalja, uključujući Dansku, Finsku, Norvešku i Švedsku. PrivateVPN izvrsno se snalazi u slučaju deblokiranja web lokacija i usluga s ograničenom geografskom razinom. Omogućuje vam gledanje Netflixa, Amazon Prime Video i HBO Go, gdje god bili.

Možete zaštititi do šest uređaja istovremeno s PrivateVPN. To je jednostavna usluga za upotrebu sa stolnim i mobilnim aplikacijama koja vam omogućuje povezivanje s poslužiteljem u sekundi. Uključena je podrška za chat uživo, a osim toga, ova VPN također upravlja politikom bez dnevnika. Sa sjedištem u Švedskoj, PrivateVPN navodi da na njega ne vrijede zakoni o obveznom čuvanju podataka. Nadalje vaše podatke osigurava 256-bitnom AES enkripcijom, prekidačem za zaustavljanje i zaštitom od curenja DNS i IPv6. Također možete platiti u Bitcoin-u ako želite još veću privatnost.

Ako se prijavite s PrivateVPN, možete preuzeti programe za Windows, Mac, Android i iOS. Međutim, za upotrebu s Linuxom i usmjerivačima potrebna je ručna instalacija.

Pros:

 • Brzi poslužitelji u nordijskim zemljama za gledanje Viaplay-a u inozemstvu
 • Također deblokira like Netflix, BBC iPlayer i HBO Go
 • Osigurajte istovremeno šest uređaja
 • Pomaže vam ostati anoniman na mreži pomoću enkripcije i pravila bez zapisivanja

Cons:

 • Mala mreža poslužitelja

Naš rezultat:

4.5 od 5

BRZINA SVJETLOSTI: PrivateVPN je savršen za streaming zahvaljujući brzim poslužiteljima. Deblokira Viaplay, Netflix i još mnogo toga. Aplikacije prilagođene početnicima za radne površine i mobilne uređaje. Može se koristiti na najviše šest uređaja istovremeno. Štiti vaše podatke šifriranjem i pravilima bez zapisnika. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu PrivateVPN recenziju.

PrivateVPN KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% na dvogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

6. Surfshark

SurfShark VPNdeblokira viaplayTestirano siječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Surfshark.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

Surfshark je odličan svestrani server sa poslužiteljima u svim zemljama u kojima se Viaplay nudi. Ukupno ima oko 800 poslužitelja u oko 50 zemalja, što ga čini idealnim za deblokiranje ograničenog sadržaja. Odlično funkcionira s Netflixom, kao i Amazon Prime Video i BBC iPlayer. Ponuđene brzine savršeno su pogodne za strujanje. Međutim, jedna od glavnih značajki Surfsharka jest ta omogućava neograničene istovremene veze.

Ako vam je prvi put korištenje VPN-a, zasigurno ćete cijeniti Surfsharkove jednostavne aplikacije i proširenja preglednika. Jednostavno možete pretraživati ​​fizičke i virtualne poslužitelje, pa čak i vidjeti svoje posljednje korištene poslužitelje. Surfshark nudi 24/7 podršku za razgovor uživo ako imate problema. 256-bitna AES enkripcija, DNS i IPv6 zaštita od propuštanja dio su impresivnog sigurnosnog paketa Surfsharka. Tu su i stroga pravila zabrane zapisa i mogućnost povezivanja s više poslužitelja odjednom (dvostruki VPN) radi dodatne sigurnosti.

Pretplata na Surfshark omogućuje vam pristup aplikacijama za Windows, Mac, Android, iOS i Amazon Fire TV / Fire Stick. Također možete preuzeti proširenja preglednika Chrome i Firefox. Linux i odabrani usmjerivači su također kompatibilni, ali zahtijevaju ručno podešavanje.

Pros:

 • Gledajte Viaplay, MTV, SAD i Netflix
 • Istovremeno priključite neograničen broj uređaja
 • Uključuje 24/7 podršku uživo
 • Vrlo jaka sigurnost zahvaljujući strogoj politici bez zapisa

Cons:

 • Prilično mala mreža poslužitelja
 • Neki poslužitelji nude nedosljedne brzine

Naš rezultat:

4 od 5

Neograničene veze: Surfshark vam omogućuje da istovremeno povežete koliko želite uređaja. Deblokira Viaplay i Netflix. Izvrsne, jednostavne aplikacije i nude 24/7 podršku putem live chat-a. Bez evidencije VPN s puno sigurnosnih značajki, uključujući Double VPN. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu Surfshark recenziju.

Surfshark KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% + 3 mjeseca FREEET DEALDispon se primjenjuje automatski

Mogu li koristiti besplatni VPN da gledam Viaplay?

Ne preporučujemo upotrebu besplatnih VPN-ova s ​​Viaplayom ili zaista u bilo kojem trenutku. Za to postoji više razloga. Posebno, besplatni VPN-ovi nisu učinkoviti kada je u pitanju deblokiranje streaming usluga kao što je Viaplay, Netflix i DAZN. Brzine poslužitelja imaju malu brzinu s redovitim prekidima, što posebno djeluje frustrirajuće pri prijenosu uživo. Prosječna besplatna mreža VPN poslužitelja je mala s relativno malo poslužitelja u malom broju zemalja.

Osim što vam omogućuje gledanje Viaplay-a u inozemstvu, VPN bi trebao poboljšati vašu internetsku sigurnost. Sve značajke kao što su šifriranje, zaštita od curenja DNS-a i IPv6 i prekidač za zaustavljanje trebaju biti uključeni kako bi se podaci zaštitili. Nažalost, besplatne VPN mreže obično su vidljive u takvim značajkama. Što je još, vrlo malo besplatni VPN-ovi nude strogu politika bez zapisnika a neke su takve usluge čak poznate za evidentiranje i prodaju vaše povijesti pregledavanja.

Vidi također: Najbolje VPN-ove bez dnevnika

Što mogu gledati na Viaplayu?

Viaplay je usluga strujanja koja je dostupna u nekoliko nordijskih zemalja. Evo popisa nekih sadržaja koje možete gledati na Viaplayu, iako treba napomenuti da se dostupni naslovi mogu razlikovati od zemlje do zemlje:

 • Otrov
 • Grey's Anatomy
 • BlacKkKlansman
 • Obiteljski čovjek
 • Equalizer 2
 • Propovjednik
 • Kralj lavova
 • Kućanice
 • Baby Driver
 • Chicago P.D.

Osim TV emisija i filmova na zahtjev, Viaplay nudi i sportove uživo koji uključuju sljedeće:

 • UEFA Liga prvaka
 • Premijer liga
 • UFC
 • Bundesliga
 • NFL
 • NHL
 • Formula 1
 • PGA europska turneja
 • Kako gledati Viaplay u inozemstvu s VPN-om
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 2 =

Adblock
detector