Kako gledati WWE Network izvan SAD-a s VPN-om

Kako gledati WWE Network izvan SAD-a s VPN-om

Iako se mreža WWE značajno proširila posljednjih godina, nije dostupna svugdje. Ako ste na lokaciji na kojoj ne možete pristupiti mreži WWE Network, trebat će vam VPN za deblokiranje.

VPN (virtualna privatna mreža) usluga je koja internetski promet vašeg uređaja putem šifriranog tunela šalje poslužitelju na lokaciju po vašem izboru. Na primjer, spajanjem na poslužitelj u SAD-u dobit ćete američku IP adresu. Tako će izgledati kao da pregledavate web u SAD-u, omogućavajući vam da deblokirate sadržaj koji je obično dostupan samo u Americi.

Kako gledati WWE Network izvan SAD-a s VPN-om

Mogli biste gledati WWE mrežu gdje god da se nalazite za nekoliko minuta. Sve što trebate učiniti je sljedeće:

Upotreba VPN-a za gledanje WWE mreže izvan SAD-a

 1. Prijavite se mrežom WWE. Dostupan je u većini zemalja i postoji jednomjesečno besplatno probno razdoblje (nakon čega košta 10,99 USD mjesečno). Za prijavu je potrebno vaše ime, adresa, telefonski broj i način plaćanja (PayPal ili kreditna / debitna kartica).
 2. Odaberite i prijavite se s jednim od najboljih VPN-ova za WWE mrežu - posebno preporučujemo ExpressVPN.
 3. Preuzmite i instalirajte odgovarajuću VPN aplikaciju (ili proširenje preglednika ako je dostupno) za svoj uređaj.
 4. Otvorite aplikaciju VPN ili proširenje preglednika i povežite se sa državom u kojoj je WWE mreža dostupna, poput SAD-a.
 5. Očistite predmemoriju i kolačiće preglednika kako biste osigurali da WWE mreža zaboravi vašu IP adresu i lokaciju. Tada bi trebao prihvatiti VPN.
 6. Idite na WWE mrežu i odaberite neki video sadržaj. Sada bi ga trebalo deblokirati! Ako ne, pokušajte s drugim poslužiteljem. Alternativno, obratite se korisničkoj podršci VPN-a.

Mnogo je čimbenika koje treba uzeti u obzir pri odabiru VPN-a. Oni uključuju veličinu poslužiteljske mreže, brzinu poslužitelja i ukupnu razinu sigurnosti. Odabrali smo najbolje VPN-ove za WWE Network osiguravajući da oni ispunjavaju sljedeće kriterije:

Kriteriji za odabir najboljih VPN-ova

 • Poslužitelji u desecima zemalja (uključujući SAD) za deblokiranje WWE mreže
 • Velike brzine i neograničena propusnost za nesmetano strujanje
 • Snažna sigurnost s enkripcijom i prekidačem
 • Štiti vašu privatnost strogim pravilima bez zapisivanja
 • Korisnička podrška putem live chat i e-maila
 • Omogućuje vam istovremeno povezivanje više uređaja

Da bismo vam uštedjeli vrijeme, evo kratkog sažetka najboljih VPN-ova za gledanje WWE mreže izvan SAD-a (svaki VPN detaljno pokrivamo u nastavku):

Najbolji VPN-ovi za gledanje WWE mreže izvan SAD-a

 1. ExpressVPN: Naš izbor broj 1 za gledanje WWE mreže. 3.000 poslužitelja u 94 zemlje, idealno za deblokiranje WWE mreže širom svijeta. Brzi poslužitelji i jednostavne aplikacije. 24/7 podrška uživo i sigurno šifriranjem.
 2. NordVPN: Najbolji proračunski VPN. Ogromna mreža od preko 5000 servera. Dobro surađuje s mrežom WWE. Koristite na najviše šest uređaja. VPN bez evidencije s prilagođenim aplikacijama i podrškom za 24/7 live chat.
 3. CyberGhost: Deblokira WWE mrežu s lakoćom. Tisuće poslužitelja širom svijeta. Istovremeno povežite do sedam uređaja. Vrlo brzi poslužitelji i sigurni, bez trupaca
 4. IPVanish: VPN sa sjedištem u SAD sa stotinama američkih servera za gledanje WWE mreže u inozemstvu. Dobre brzine za strujanje. 10 istodobnih veza. Politika bez zapisnika.
 5. PrivateVPN: Vrlo brzi poslužitelji za zastoj i bez spremnika. Deblokira WWE mrežu izvan SAD-a. Osigurajte šifriranjem i preklopite prekidač. Početnik obitelji.
 6. Surfshark: Neograničene istodobne veze. Gledajte WWE Network u inozemstvo. Nudi 24/7 live chat podršku i prilagođene aplikacije. Nema evidencije VPN s enkripcijom.

Najbolji VPN-ovi za WWE Network

Evo našeg najboljeg VPN-a za gledanje WWE mreže izvan SAD-a:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020unblokira WWE NetworkTestirano Jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

ExpressVPN ima preko 3.000 poslužitelja u 94 zemlje, uključujući SAD. Neograničena propusnost VPN-a, odlična sposobnost deblokiranja i velike brzine znače da usluge kao što su WWE Network, Netflix ili HBO Go možete koristiti s bilo kojeg mjesta, bez ikakvog međuspremnika ili zastoja. Ovom uslugom možete istovremeno osigurati do pet uređaja.

Ovaj VPN može se koristiti s širokim rasponom uređaja zahvaljujući različitim aplikacijama i proširenjima preglednika. Sveukupno, ExpressVPN je brz i jednostavan za upotrebu. Jednostavno se povežite s odabranim poslužiteljem i bilo vam je dobro da krenete! ExpressVPN nudi podršku 24/7 putem e-pošte i za razgovor uživo. Što je više, možete isprobati ovu uslugu bez rizika jer dolazi sa 30-dnevnim jamstvom povrata novca.

Još jedna prednost korištenja ExpressVPN-a je izvrsna sigurnost. Vaši podaci osigurani su 256-bitnom AES enkripcijom, prekidačem za zaustavljanje i zaštitom od curenja DNS-a i IPv6. Tu je i funkcija podijeljenog tuneliranja koja vam omogućuje da odaberete koje će aplikacije koristiti VPN. Sjedište ExpressVPN-a je na Britanskim Djevičanskim ostrvima koji je pod jurisdikcijom 5 Oči i 14 Oči. Nadalje, ovaj VPN ne čuva evidenciju korisnika.

ExpressVPN možete koristiti putem aplikacija za Windows, Mac, Android, iOS, Linux i usmjerivače. Proširenja preglednika dostupna su i za Chrome i Firefox.

Pros:

 • Preko 3000 servera u 94 zemlje, uključujući SAD
 • Vrlo velike i pouzdane brzine za streaming WWE mreže
 • Također deblokira sviđa Netflix i Amazon Prime Video
 • Pruža korisničku podršku 24 sata dnevno i putem e-maila
 • Aplikacijama i proširenjima za preglednike prilagođene početnicima
 • Sa sjedištem na Britanskim Djevičanskim otocima radi veće privatnosti

Cons:

 • Nešto skuplje u usporedbi s nekim suparničkim VPN-ovima

NAJBOLJI VPN ZA WWE MREŽU: ExpressVPN je naš broj 1 poslužitelja u 94 zemlje za deblokiranje WWE mreže. Također deblokira Netflix i BBC iPlayer. Brzi, pouzdani poslužitelji i sigurni sa enkripcijom. Nudi 24/7 podršku i omogućuje vam povezivanje do pet uređaja. 30-dnevna garancija povrata novca znači da možete isprobati bez rizika.

Pročitajte našu cjelovitu ExpressVPN recenziju.

ExpressVPN kuponSpecijalna ponuda - dobijte 3 mjeseca dodatnog BESPLATNOG DALJANA Kupon se automatski primjenjuje

2. NordVPN

NordVPNdeblokira WWE NetworkTestiran siječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

NordVPN ima najveću mrežu poslužitelja od bilo koje VPN na ovom popisu. Ukupno ima preko 5.000 poslužitelja u 60 zemalja. Tu se ubrajaju poslužitelji u SAD-u, Velikoj Britaniji i Australiji koji mogu sve deblokirati WWE mrežu u inozemstvu. Posebno, NordVPN ima više od 1.700 poslužitelja u SAD-u. Vrijedno je znati da nudi razne specijalne poslužitelje, poput onih optimiziranih za P2P dijeljenje, kao i Double VPN za poboljšanu sigurnost.

Ovo je VPN koji nudi 24/7 podršku putem live chat i e-pošte. Međutim, aplikacije i proširenja preglednika vrlo su korisna i čine jednostavno pronalaženje i povezivanje s poslužiteljem jednostavnim. NordVPN možete koristiti za do šest istodobnih veza. Sjedište VPN-a bez dnevnika je u Panami i nudi 256-bitnu AES enkripciju. Tu su i DNS i IPv6 zaštita, prekidač za zaustavljanje i CyberSec značajka koja automatski blokira oglase i zlonamjerni softver.

NordVPN aplikacije dostupne su za Windows, Mac, Android, iOS, Linux i Android TV. U ponudi su i proširenja preglednika Chrome i Firefox. Ručno postavljanje potrebno je za usmjerivače.

Pros:

 • Tisuće poslužitelja za deblokiranje WWE mreže
 • Deblokirajte Netflix, BBC, iPlayer, Hulu i još mnogo toga
 • Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno putem chat-a i e-pošte uživo
 • Istovremeno povežite do 6 uređaja
 • Mnogo sigurnosnih značajki, uključujući strogu politiku zapisivanja

Cons:

 • Neki serveri mogu biti usporeni (ali većina je u redu)

NAJBOLJA VRIJEDNOST VPN: NordVPN ima više od 5000 poslužitelja širom svijeta. Otključava WWE mrežu, Netflix, Amazon Prime Video i još mnogo toga. VPN bez evidencije s enkripcijskim i posebnim poslužiteljima za poboljšanu privatnost. 24/7 podrška i omogućuje vam da zaštitite do šest uređaja. Uključuje 30-dnevnu garanciju povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu NordVPN recenziju.

NordVPN Kupon uštedite 70% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

3. CyberGhost

Cyberghostdeblokira WWE NetworkTestiran siječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Cyberghost.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

CyberGhost redovito dodaje nove poslužitelje, što ga čini jednim od najbrže rastućih VPN-ova u okolici. U trenutku pisanja stranica ima preko 4.800 poslužitelja na mreži u 61 zemlji širom svijeta. Ovu VPN uslugu možete koristiti za deblokiranje WWE mreže, kao i Netflix US i BBC iPlayer. Ovo je izvrstan izbor za strujanje zbog pouzdanih, brzih poslužitelja. Nema prigušivanja, što znači da možete strujati videozapise u 1080p HD bez prekida.

Jedna CyberGhost pretplata pokriva do sedam uređaja, koji se svi mogu istovremeno povezati. Moguće je povezati se s poslužiteljem jednim klikom što CyberGhost čini vrlo jednostavnim za početnike. Ovaj VPN pomaže vam ostati anoniman na mreži koristeći stroga pravila o nepozivanju i 256-bitnu AES enkripciju. Osim zaštite od propuštanja DNS-a i IPv6, CyberGhost ima i automatsku sklopku za uklanjanje koja smanjuje vaš internetski promet ako padne VPN veza, sprječavajući curenje vaših podataka.

CyberGhost aplikacije mogu se preuzeti za sljedeće operativne sustave: Windows, Mac, Android, iOS, Amazon Fire Stick / Fire TV i Android TV. Proširenja preglednika dostupna su za Chrome i Firefox. Linux i usmjerivači zahtijevaju ručnu instalaciju.

Pros:

 • Brzo rastuća mreža poslužitelja u 61 zemlji
 • Dobro surađuje s WWE Networkom, kao i Netflix US
 • Vrlo velike brzine za strujanje i bujicu
 • Istovremeno povežite do 7 uređaja
 • Izvrsna privatnost zahvaljujući šifriranju i strogim pravilima bez zapisivanja

Cons:

 • Neke web lokacije za strujanje ne mogu se deblokirati

STREAMIRANJE bez stresa: CyberGhost ima brze i pouzdane servere za strujanje bez ikakvih prekida. Omogućuje vam povezivanje do sedam uređaja putem jednog računa. Deblokira WWE Network i Netflix US. Stroga pravila bez dnevnika i koristi enkripciju. 45-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju CyberGhost.

CyberGhost kupon NOVO GODINE POSEBNO: UŠTEDITE 80% na trogodišnje planove + 2 mjeseca besplatnog UDOBA Popust se primjenjuje automatski

4. IPVanish

IPVanishdeblokira WWE NetworkTestiran siječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.IPVanish.com

Povrat novca zagarantovan: 7 DANA

IPVanish je VPN usluga sa sjedištem u SAD s oko 1.300 poslužitelja. Ima stotine poslužitelja u SAD-u koji su raspoređeni u 19 gradova, uključujući Los Angeles i New York. To olakšava deblokadu WWE mreže izvan SAD-a. Ovo je VPN koji nudi dobre brzine za pregledavanje, strujanje i bujicu. Nadalje, radi s Netflix US. Pomoću IPVanish-a možete istovremeno povezati čak 10 uređaja.

Prilikom pretraživanja poslužitelja s IPVanishom, možete vidjeti ping i trenutačno učitavanje svakog od njih. Također možete spremiti svoje omiljene poslužitelje za brži pristup u budućnosti. Međutim, IPVanish također nudi mogućnost povezivanja s najboljim raspoloživim gradom i poslužiteljem, što ga čini još jednostavnijim za početak. Ova VPN nudi podršku za live chat i osigurava vaše podatke 256-bitnom AES enkripcijom. Daljnje sigurnosne značajke uključuju DNS i IPv6 zaštitu od propuštanja, automatsku sklopku za uklanjanje i pravilo bez zapisivanja.

IPVanish aplikacije nude se za Windows, Mac, Android, iOS i Amazon Fire TV / Fire Stick. Morat ćete slijediti upute za ručno postavljanje za Linux i usmjerivače.

Pros:

 • Poslužitelji u 19 američkih gradova kako bi gledali WWE Network
 • Omogućuje vam istovremeno povezivanje do 10 uređaja
 • Dobre brzine poslužitelja za strujanje bez puferiranja i kašnjenja
 • Aplikacije vam omogućuju brzo povezivanje s najboljim dostupnim poslužiteljem
 • Sigurnost na mreži putem enkripcije i pravila o nepostojanju dnevnika

Cons:

 • Ne nudi proširenja preglednika
 • Nema mogućnosti plaćanja usluge u Bitcoin / cryptocurrency

SIGURNI 10 UREĐAJI: IPVanish ima stotine američkih poslužitelja za deblokiranje WWE mreže i Netflix US. Do 10 istodobnih veza. Aplikacije olakšavaju pronalaženje i povezivanje s poslužiteljima. Dostupna je podrška za chat. Osigurajte se pravilima bez zapisnika. Sedmodnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu IPVanish recenziju.

IPVanish Kupon uštedite 60% na godišnjem planuDOBIJELITE Popust se primjenjuje automatski

5. PrivateVPN

PrivateVPNdeblokira WWE NetworkTestiran siječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.PrivateVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

PrivateVPN nudi brze poslužitelje koji omogućuju protok bez vidljivog puferiranja ili zaostajanja. Njegova mreža sastoji se od oko 100 poslužitelja u 60 zemalja širom svijeta. Ovim VPN možete koristiti za deblokiranje svih vrsta usluga, uključujući WWE Network, Netflix i Amazon Prime Video. Podršku za chat uživo u PrivateVPN-u pružaju izravno njegovi programeri. Također nude daljinsku pomoć i instalaciju ako imate problema.

Možete imati do šest istodobnih veza s PrivateVPN-om. Aplikacije za radnu površinu i mobilne uređaje imaju jednostavan dizajn koji ih čini vrlo jednostavnim za kretanje. U pogledu sigurnosti, PrivateVPN štiti vašu privatnost 256-bitnom AES enkripcijom, prekidačem za zaustavljanje i zaštitom od propuštanja DNS i IPv6. Ova VPN sa sjedištem je u Švedskoj i nema pravila o zapisivanju. Možete se prijaviti polu-anonimno za ovu uslugu s odbačenom adresom e-pošte.

PrivateVPN nudi aplikacije za Windows, Mac, Android i iOS. Ručna konfiguracija potrebna je za Linux kao i kompatibilne usmjerivače.

Pros:

 • Poslužitelji velike brzine za strujanje WWE mreže izvan SAD-a
 • Pomoću njega deblokirajte Netflix, BBC iPlayer i HBO Go
 • Podrška za chat uživo kao i daljinska pomoć i instalacija
 • Omogućuje vam da imate do 6 istodobnih veza

Cons:

 • Mala mreža od samo 100 poslužitelja
 • Ograničeni izbor aplikacija i bez proširenja preglednika

SERVISI VISOKE HITRE: PrivateVPN je vrlo brz, što ga čini idealnim za strujanje i bujicu. Omogućuje vam gledanje WWE Network izvan SAD-a. Također deblokira Netflix i može se koristiti na čak šest uređaja. Pravila bez zapisnika i mogućnost prijave polu-anonimno. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu PrivateVPN recenziju.

PrivateVPN KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% na dvogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

6. Surfshark

SurfShark VPNdeblokira WWE NetworkTestiran siječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Surfshark.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

Surfshark dobro funkcionira s mrežom WWE, kao i Netflix, HBO Go i Hulu. Ima oko 800 poslužitelja u 55 zemalja što ga čini snažnim izborom za deblokiranje web stranica i usluga širom svijeta. Jedna značajka ovog VPN-a je ta omogućuje vam neograničen broj istodobnih veza. Brzine poslužitelja su vrlo velike, što znači da možete strujati bez brige o zaostajanju ili puferu.

Surfshark aplikacije dolaze s brojnim korisnim značajkama kao što je blokator oglasa kao i multi-hop poslužitelji usmjereni na privatnost. Nadalje, aplikacije i proširenja preglednika PrivateVPN vrlo su jednostavna za početnike. Osim 24/7 live chat podrške, Surfshark nudi impresivnu sigurnosnu ponudu s 256-bitnom AES enkripcijom, zaštitom od curenja DNS-a i IPv6 i prekidačem kill. Ona također vodi strogu politiku zapisivanja bez prijave i izjavljuje da čak ne zna upotrebljavate li Surfshark programe nakon kupnje..

Surfshark se može koristiti za osiguranje uređaja na sljedećim platformama: Windows, Mac, Android, iOS i Amazon Fire TV / Fire Stick. Možete preuzeti proširenja preglednika za Chrome i Firefox. Ručna konfiguracija potrebna je za Linux i usmjerivače.

Pros:

 • Deblokira WWE mrežu, Netflix, Amazon Prime Video i još mnogo toga
 • Povežite neograničen broj uređaja putem jednog računa
 • Nudi 24/7 live chat podršku
 • Sigurnosne značajke uključuju šifriranje i stroga pravila zabrane zapisa

Cons:

 • Ne najveća poslužiteljska mreža (oko 800 ukupno)
 • Neki povremeno spori poslužitelji

Neograničeni uređaji: Surfshark vam omogućuje da istovremeno povežete neograničen broj uređaja. Koristite ga za gledanje WWE Network-a i Netflixa. Usluga bez dnevnika uz podršku 24/7 putem chata uživo. Dobre brzine za strujanje i obilje sigurnosnih značajki. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu Surfshark recenziju.

Surfshark KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% + 3 mjeseca FREEET DEALDispon se primjenjuje automatski

U kojim zemljama mogu gledati WWE Network?

Mreža WWE se značajno proširila posljednjih godina i sada je dostupna gotovo bilo gdje u svijetu. Zapravo, prema WWE, jedine zemlje u kojima WWE mreža nije dostupna su Kina i Lihtenštajn. Iako mreža WWE nije dostupna u Kini, vrijedno je napomenuti da je dostupna u posebnim kineskim administrativnim regijama Hong Kong i Macao.

Mogu li koristiti besplatni VPN za gledanje WWE mreže izvan SAD-a?

Iako bi neki besplatni VPN-ovi mogli raditi na deblokiranju WWE mreže izvan SAD-a, mnogi neće. Besplatni VPN-ovi nisu poznati po svojoj sposobnosti da deblokiraju geografski ograničen sadržaj. Zaista se mnogi bore s sličnim Netflixom i DAZN-om. Što je više, besplatni VPN-ovi mogu biti vrlo spori jer ima previše korisnika na njihov mali broj poslužitelja. To znači da ćete naići na dosta punjenja i zastoja pri pokušaju strujanja WWE mreže u inozemstvo.

Kao da mala brzina i blokirani sadržaj nisu dovoljni, nedostaju i besplatni VPN-ovi kada je u pitanju sigurnost. Posebno, nekoliko VPN-ova nudi pravilo zabrane zapisa. Zapravo je poznato da mnogi korisnici evidentiraju osobne podatke i aktivnosti pregledavanja svojih korisnika. Nakon toga se prodaje trećim osobama. Također možete otkriti da besplatni VPN-ovi ne osiguravaju vaše podatke šifriranjem niti nude druge korisne sigurnosne značajke kao što su prekidač za uklanjanje ili blokator oglasa.

Što mogu gledati na WWE mreži?

WWE mreža sastoji se od 24-satnog streaming kanala i programiranja na zahtjev. Izvorni programi uključuju sve WWE pay-per-view događaje i sve WWE Network ekskluzivne događaje. Neke od dostupnih trenutnih emisija uključuju sljedeće:

 • Tupanje terena
 • Super obračun
 • Novac u banci
 • Wrestlemania
 • Brza staza
 • Komora eliminacije
 • Kraljevska tutnjava
 • Tablica za 3
 • WWE Vozite se zajedno
 • WWE 365
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

40 + = 42

Adblock
detector