Kako gledati YouTube TV s bilo kojeg mjesta

Kako gledati youtube TV izvan nas s vpn

Kao i većina popularnih streaming usluga, YouTube TV geoblokira svoj sadržaj. To jednostavno znači da možete gledati samo iz određene zemlje, u ovom slučaju SAD-a. Kao rezultat, ako pokušate pristupiti potocima izvan Sjedinjenih Država, vidjet ćete poruku koja kaže "Nažalost, YouTube TV još uvijek nije dostupan u vašem području.”Međutim, YouTube TV možete gledati s drugih lokacija pomoću VPN-a.

Kad se povežete s VPN-om, dat ćete privremenu IP adresu specifičnu za regiju. To vam omogućuje da prevarite svoju lokaciju i prevarite web mjesta u uvjerenju da se nalazite negdje drugdje. VPN-ovi imaju i druge prednosti: smanjuju rizik pokretanja automatiziranih mjera za sprečavanje prijevara prilikom pristupa vašim internetskim bankarskim uslugama iz druge države. Nadalje, zato što VPN-i šifriraju vaš promet, zaustavljaju treće strane poput hakera ili vašeg davatelja internetskih usluga (ISP) u nadzoru vaših aktivnosti.

U nastavku opisujemo puno detalja o svakom VPN pružatelju usluga, ali ako samo tražite brzi sažetak, evo ga naš popis najboljih VPN-ova za strujanje YouTubea s bilo kojeg mjesta:

 1. ExpressVPN Naš najbolji izbor za YouTube! Velika mreža super brzih poslužitelja koji su sposobni za HD brzine. Sigurne i privatne veze. Uključeno je 30-dnevno jamstvo povrata novca.
 2. CyberGhost Najbolji proračunski davatelj. Ima jednostavno instaliranje aplikacija. I neki brzi poslužitelji.
 3. NordVPN Dobar višestruki poslužitelj s puno poslužitelja koji mogu podnijeti HD streaming. Nema zapisa i čuvane privatnosti.
 4. IPVanish Omogućuje do 10 istodobnih veza na jednom računu. Dobre brzine za strujanje.
 5. PrivateVPN Brzi poslužitelji i deblokira većinu streaming usluga, ali treba više poslužitelja.

Kako strujati YouTube TV u inozemstvu putem VPN-a

Početak je jednostavan, čak i ako nikada prije niste koristili VPN. Možete navesti YouTube TV da misli kako se nalazite u SAD-u i započnete strujanje s bilo kojeg međunarodnog mjesta. Evo kako.

Samo slijedite ove korake za gledanje YouTube TV-a s VPN-om:

 1. Započnite s prijavom na prikladnu VPN uslugu (preporučujemo ExpressVPN).
 2. Zatim instalirajte VPN softver. Većina usluga nudi aplikacije za Windows, MacOS, iOS i Android, pa pripazite da nabavite pravu verziju.
 3. Prijavite se na VPN aplikaciju.
 4. Povežite se s jednim od vaših VPN američkih poslužitelja.
 5. Ako već niste, stvorite YouTube TV račun. Imajte na umu da će za to biti potreban način plaćanja povezan s američkom adresom.
 6. Pokušajte učitati video na YouTube TV. Trebalo bi početi reproducirati gotovo odmah, ali ako ne, pokušajte osvježiti stranicu ili očistiti predmemoriju i kolačiće preglednika.

Ako želite gledati određenu emisiju uživo, preporučujemo da izvedite gore navedene korake prije nego što se zapravo emitira. To vam daje vrijeme da se obratite korisničkoj podršci ako ništa ne radi kako treba i znači da možda nećete morati propustiti dio svoje omiljene emisije.

KAKO BESPLATNO dobiti PREMIUM VPN: Ako vam je potreban samo VPN kratko vrijeme, na primjer, ako idete na godišnji odmor ili želite gledati jedan geo-ograničeni događaj, možete koristiti ExpressVPN-ovu garanciju povrata novca od 30 dana. Morat ćete platiti unaprijed, ali možete otkazati u bilo kojem trenutku kako biste dobili puni povrat, efektivno čineći 30-dnevno besplatno probno razdoblje.

Pogreška "detektiran youtube tv vpn proxy"

Ako vidite poruku "otkriven youtube tv vpn proxy", YouTube TV otkrio je i blokirao vašu VPN. U vrijeme testiranja VPN-ovi navedeni u ovom članku djeluju. Međutim, situacija je s mačkama i mišima kada YouTube blokira VPN i VPN koji implementiraju zaobilazne okvire.

Iako su svi VPN-i osjetljivi na blokove, preporučujemo ExpressVPN jer se pokazao kao najpouzdaniji za izbjegavanje VPN blokova iz čitavog niza usluga strujanja. Također nudi jamstvo povrata novca od 30 dana u slučaju da bude blokirano.

Kako odabrati pravi VPN za YouTube TV

Uz toliko različitih VPN usluga na raspolaganju, može biti teško odabrati samo jednu. Neki nude ekspanzivne poslužiteljske mreže, dok drugi mogu dati prioritet brzini, sigurnosti ili mogućnosti deblokiranja većeg spektra usluga. Da bismo pronašli najbolje VPN-ove za YouTube TV, potražili smo usluge koje ispunjavaju kriterije u nastavku:

 • Može deblokirati YouTube TV i slične usluge iz inozemstva.
 • Ima široku mrežu, s nekoliko američkih poslužitelja za izbor.
 • Koristi moćnu enkripciju i nudi dodatne sigurnosne mogućnosti.
 • Ne bilježi nikakve osobne podatke.
 • Ima i mobilne i desktop aplikacije, s minimalnim razlikama između svake verzije.

Najbolji VPN-ovi za YouTube TV

Ispod ćete pronaći naš popis VPN-a koji preporučujemo za YouTube TV:

1. ExpressVPN

ExpressVPNSiječanj 2020.blokira YouTube testirano jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

ExpressVPN ima poslužitelje u 20 različitih američkih gradova (i više od 2000 širom svijeta), što znači da ga ne možete koristiti samo za pristup YouTube TV-u, već moći ćete gledati i različite emisije vezane uz grad ili državu. Ovaj VPN idealan je za streaming: dovoljno je brz za gledanje HD HD sadržaja uživo bez vidljivog punjenja, a omogućuje vam i deblokiranje platformi poput Netflixa, Hulua i Sling TV-a iz inozemstva..

256-bitna enkripcija omogućena je prema zadanim postavkama, a ExpressVPN vaše aktivnosti čuva privatno koristeći zaštitu od propuštanja DNS-a i IPv6, prekidač za zaustavljanje (samo aplikacije za radne površine) i savršenu tajnost naprijed. Nema podataka o osobnoj identifikaciji, Dakle, ako plaćate Bitcoin-om i prilikom prijave koristite e-adresu za odbacivanje, efektivno ne možete pratiti. Ako imate bilo kakvih problema, korisnička podrška dostupna je putem 24/7 chat uživo.

Ova usluga nudi aplikacije za Linux, MacOS, Windows, iOS i Android. Ručna instalacija potrebna je za podržane mrežne usmjerivače, ali to se može brzo i jednostavno učiniti pomoću prilagođenog softvera ExpressVPN.

Pros:

 • Superbrzi poslužitelji odlični su za streaming u HD kvaliteti
 • Najpouzdaniji VPN za streaming usluge
 • Sigurnosne značajke vodeće u industriji
 • Dobro dizajnirane mobilne i stolne aplikacije
 • Nema zapisnika o prometu
 • Podrška korisnicima 24/7 live chat

Cons:

 • Nešto skuplje od nekih njegovih konkurenata

Naš rezultat:

4.5 od 5

NAJBOLJI VPN ZA MLADE: ExpressVPN je naš najbolji izbor. Vodi put za deblokiranje web stranica za streaming. Izuzetne brzine za gledanje HD-a bez međuspremnika i potpunu sigurnost i privatnost. Isprobajte bez rizika uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju ExpressVPN-a.

ExpressVPN kuponSpecijalna ponuda - dobijte 3 mjeseca dodatnog BESPLATNOG DALJANA Kupon se automatski primjenjuje

2. CyberGhost

CyberghostDeblokira YouTubeTestirano siječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Cyberghost.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

CyberGhost djeluje neznatno drugačije od većine VPN-a po tome što sami možete odabrati poslužitelj ili odrediti zadatak (kao što je deblokiranje web stranica za streaming ili anonimno pregledavanje) i dodijeliti vam odgovarajući poslužitelj. Nudi preko 5000 servera velike brzine širom svijeta, a više od 1.000 ih je u SAD-u. Uz mogućnost povezivanja do sedam uređaja odjednom, CyberGhost olakšava pristup svemu što želite, gdje god želite.

Ova usluga koristi 256-bitnu enkripciju, kao i DNS, IPv6, prosljeđivanje porta i zaštitu od propuštanja WebRTC kako bi se vaš promet održao sigurnim. Uključuje prekidač kill u svakoj verziji softvera, blokator oglasa i skener protiv zlonamjernog softvera.

CyberGhost ne bilježi nikakve osobne podatke i prihvaća Bitcoin za maksimalnu anonimnost. Ovaj VPN dolazi s prilagođenim Android, Windows, MacOS i iOS aplikacijama. Ručna instalacija potrebna je za odabrane internet rutere.

Pros:

 • Aplikacije se jednostavno instaliraju i koriste - dobra je opcija za početnike
 • Ispitivanje je pokazalo impresivne brzine za strujanje
 • Dobra sigurnost i ne pohranjuju zapisnike o aktivnostima korisnika
 • Nema problema s deblokiranjem američkih Netflixa, BBC iPlayera i više

Cons:

 • Manje je pogodan za korisnike napajanja koji trebaju sofisticiranije postavke

Naš rezultat:

4 od 5

NAJBOLJI IZBOR PRORAČUNA: CyberGhost je brz i pristupačan Ima jednostavan set s jakim podacima o privatnosti. Pouzdano emitira HD videozapise. 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju CyberGhosta.

CyberGhost kupon NOVO GODINE POSEBNO: UŠTEDITE 80% na trogodišnje planove + 2 mjeseca besplatnog UDOBA Popust se primjenjuje automatski

3. NordVPN

NordVPNDeblokira YouTubeTestirano siječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

NordVPN ima mrežu od više od 5000 poslužitelja širom svijeta, s klasterima u 20 različitih američkih gradova. Sa specijaliziranim poslužiteljima koji žele korisnicima dijeliti datoteke, pristupiti Toru ili igri bez straha od DDoS napada, to je snažan VPN opće namjene. Međutim, to je također je izvrstan za strujanje zahvaljujući svojim velikim brzinama i izvrsnim mogućnostima deblokiranja. NordVPN može deblokirati platforme poput Netflixa, BBC iPlayera i, naravno, YouTube TV, s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Ova usluga koristi 256-bitnu enkripciju i uključuje širok spektar dodatnih sigurnosnih opcija. Postoji prekidač za zaustavljanje specifičan za aplikaciju, značajka dual-VPN, automatski blokator oglasa, skener zlonamjernog softvera i zaštita od curenja WebRTC, IPv6 i DNS. Ovaj VPN ima strogo pravilo zapisivanja bez dnevnika, tako da možete biti sigurni da će vaše aktivnosti ostati privatne u svakom trenutku.

NordVPN ima aplikacije za Windows, Android, MacOS, iOS i Linux uređaje. Međutim, on mora biti ručno konfiguriran na bežičnim usmjerivačima.

Pros:

 • Dovoljno brz za HD streaming i deblokira popularni sadržaj
 • Snažna enkripcija i nema zapisa za vrhunsku sigurnost i privatnost
 • Omogućuje 6 istodobnih veza na jednom računu
 • Aplikacije za Windows, MacOS, iOS, Linux i Android

Cons:

 • Ne možete se povezati s određenim poslužiteljem, umjesto toga morate odabrati lokaciju

Naš rezultat:

4.5 od 5

VRIJEDNOST I PERFORMANSE: NordVPN je dobar izbor vrijednosti. Dobar svestrani uređaj koji dobro funkcionira s web stranicama za streaming kao što je YouTube. Čvrsta sigurnosna i privatnost sadrži i do 6 uređaja. Sadrži 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju NordVPN-a.

NordVPN Kupon uštedite 70% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

4. IPVanish

IPVanishDeblokira YouTubeTestirano siječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.IPVanish.com

Povrat novca zagarantovan: 7 DANA

IPVanish već je dugo omiljeno za strujanje zahvaljujući širokoj mreži poslužitelja i snažnoj podršci za više platformi. Trenutno ima više od 1300 poslužitelja u 60+ zemalja, uključujući 520 u SAD-u. IPVanish je dovoljno brz za gledanje live streaminga visoke definicije bez prekida i pouzdano može deblokirati YouTube usluge. Nadalje, ova usluga dopušta do deset istodobnih veza, što je snažan izbor za one koji žele zaštititi sve svoje uređaje odjednom.

Na prednjoj strani sigurnosti nalazi se 256-bitna enkripcija, prekidač za zaustavljanje (u mobilnoj i radnoj verziji) te zaštita od propuštanja DNS i IPv6. IPVanish također uključuje nekoliko značajki koje većina ostalih VPN-a nema. Možete, primjerice, blokirati lokalni promet ili prikrivati ​​OpenVPN promet. Kako IPVanish ne bilježi nikakve podatke koji bi vas mogli prepoznati i omogućuju korisnicima redovitu izmjenu IP adresa, korisnicima je vrlo teško pratiti na mreži. Podrška je dostupna putem chata uživo, 24/7, u slučaju bilo kakvih problema.

IPVanish ima lagane aplikacije za Windows, MacOS, Amazon Fire, Android i iOS. Podržani su Linux uređaji i bežični usmjerivači, ali ih treba konfigurirati ručno.

Pros:

 • Tijekom testiranja postignute su impresivne 4K brzine strujanja
 • Kodi i Firestick TV omiljeni su za njegove daljinsko prilagođene aplikacije
 • Omogućuje vam povezivanje 10 uređaja odjednom

Cons:

 • Radi s YouTubeom, ali bori se za deblokiranje većih platformi za strujanje

Naš rezultat:

4 od 5

DO 10 UREĐAJA: IPVanish je sjajan za obitelji i višestruke veze. Deblokira YouTube, ali ne može deblokirati onoliko streaming servisa koji su suparnici viši na ovom popisu. 7-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju IPVanish-a.

IPVanish Kupon uštedite 60% na godišnjem planuDOBIJELITE Popust se primjenjuje automatski

5. PrivateVPN

PrivateVPNDeblokira YouTubeTestirano siječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.PrivateVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

PrivateVPN idealan je za live streaming zahvaljujući izvrsnim mogućnostima deblokiranja i velikim brzinama. Ima oko 80 poslužitelja na globalnoj razini, a 10 od tih je u SAD-u (u 10 različitih država). Ova usluga nema problema s streamingom HD sadržaja na platformama poput YouTube TV-a, Netflix, i Hulu, čak i iz inozemstva. Uz dopušteno šest istodobnih veza, PrivateVPN omogućava vam da zaštitite sve najčešće korištene uređaje s jednim računom.

Ovaj VPN ima strogu politiku zapisivanja i prihvaća Bitcoin, što znači da se možete anonimno registrirati sve dok koristite jednokratnu adresu e-pošte. Koristi 256-bitnu enkripciju prema zadanim postavkama, uključuje prekidač za zaustavljanje prometa koji zaustavlja promet kad je veza izgubljena i štiti od curenja WebRTC, DNS i IPv6. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno putem chata uživo, a uz vaše dopuštenje osoblje može čak i na daljinu instalirati softver za vas.

Ova usluga uključuje namjenske aplikacije za Android, iOS, Windows i MacOS. PrivateVPN također radi na Linux sustavima i usmjerivačima, ali prvo zahtijeva ručnu konfiguraciju.

Pros:

 • Brzina je dovoljno dobra za visokokvalitetno strujanje
 • Steknu solidnu reputaciju zbog sve većeg popisa web lokacija koje deblokiraju
 • Može istovremeno povezati do šest uređaja

Cons:

 • Live chat ide izvan mreže dva sata dnevno
 • Nova mreža s manjim brojem poslužitelja za izbor

Naš rezultat:

4.5 od 5

DOBRA BRZINA BRANJENJA: PrivateVPN je pouzdano pouzdan. Dobar za opću upotrebu i HD Streaming. To bi moglo učiniti s više poslužitelja i nedostaje podrška 24 sata dnevno. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju PrivateVPN.

PrivateVPN KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% na dvogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

Mogu li deblokirati YouTube TV besplatnim VPN-om?

Besplatni VPN-ovi često tvrde da pružaju istu razinu usluge kao njihovi premium suparnici, ali to je daleko od stvarnosti. Ovi VPN-ovi obično imaju mnogo veće korisničke baze, a manje poslužitelja za širenje opterećenja. Kao rezultat toga, možete očekivati ​​izuzetno malu brzinu pregledavanja i videozapise koji ometaju, imaju malu razlučivost i često pauziraju da bi se tampon stvorio. Nadalje, s obzirom da je YouTube jedan od najvećih servisa za streaming na svijetu, malo je vjerojatno da će besplatni VPN moći prvo zaobići svoje mjere geo-ograničenja..

Održavanje međunarodne mreže poslužitelja je skupo, pa kako si besplatni VPN-i mogu priuštiti rad? Istina je da su pronašli različite načine na koji mogu profitirati od svojih korisnika, bilo da su to postavljanje oglasa na web stranice koje posjetite ili pomoću kolačića za praćenje kako biste sakupili detaljan dosje vaših mrežnih aktivnosti. VPN-ovi dizajnirani su tako da povećaju vašu privatnost na mreži, ali prodajom podataka nepoznatim trećim stranama bez vašeg znanja besplatne usluge mogu umjesto toga smanjiti.

Uvijek je teško odabrati VPN koji ćete koristiti, ali još je teže s besplatnom uslugom. Prema studiji iz 2015. godine, Google Play Store nalazi desetak navodnih VPN aplikacija koje zapravo instaliraju zlonamjerni softver na vaš uređaj. Čak i ako pronađete naizgled legitimnu uslugu, postoji dobra šansa da ne šifrira vaš promet ili ne štiti od curenja IPv6. Poznate usluge ne jamče ni vašu sigurnost, kao što smo otkrili kada je Hola uhvaćen kako prodaje korisničku propusnost kako bi pomogao pokretanje botneta.

Da ostanemo što sigurniji, mi preporučite korištenje uglednog VPN-a s jasnim, privatnim pravilima o privatnosti.  

Mogu li se prijaviti za YouTube TV iz inozemstva?

YouTube TV bez vpn pogreške

Iako je YouTube TV tehnički dostupan samo u SAD-u, zapravo se možete prijaviti s bilo kojeg mjesta dok imate PayPal račun. Kada putem kreditne ili debitne kartice koristite za plaćanje, YouTube TV zahtijeva da bude registrirana na američkoj adresi, ali za razliku od mnogih sličnih usluga, YouTube TV ne provjerava imate li američki PayPal račun.

Ne želite da se plaćanja obavljaju putem PayPala? Postoji treća mogućnost plaćanja, koja nije predstavljena korisniku prilikom registracije: poklon kartice Google Play. Jednostavno se prijavite na isti račun Google Play s kojim ste se prijavili na YouTube TV, iskoristite poklon karticu, a ako imate dovoljno kredita, ustanovit ćete da ova usluga oduzima pretplatu s vašeg stanja, umjesto da naplaćuje karticu ili PayPal račun.

Što mogu gledati na YouTube TV-u?

YouTube TV trenutno nudi 73 različita kanala kao dio svoje standardne pretplate, a postoji i dodatnih osam koji se mogu dodati uz malu dodatnu uplatu. U nastavku smo naveli neke od najpopularnijih mreža ove usluge:

 1. abeceda
 2. AMC
 3. DZS
 4. Disney Channel
 5. ESPN
 6. LISICA
 7. MLB
 8. nacionalna komunikaciona mreža
 9. Syfy
 10. TNT
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =

Adblock
detector