Kako instalirati CyberGhost na Amazon Fire Stick ili Fire TV

Kako instalirati CyberGhost na Amazon Fire Stick ili Fire TV (2)CyberGhost je jedan od najboljih VPN-ova za streaming videa i deblokiranje geo-zaključanog sadržaja, a upravo je postao bolji s izdavanjem svoje aplikacije za Amazon Fire TV. Aplikacija se može instalirati na bilo koji noviji Fire TV uređaj, uključujući drugu generaciju ili noviju Fire Fire Sticks i Fire TV Cube. Još bolje, to je trenutno sniženo preko 70%.

Evo kako instalirati CyberGhost na Fire TV u samo nekoliko minuta:

  1. Od Dom zaslona, ​​idite na ikona povećalo prikazati traku za pretraživanje.
  2. Traziti CyberGhost i kliknite prvi rezultat za "CyberGhost VPN"
  3. Kliknite žutu Dobiti gumb za preuzimanje i instaliranje aplikacije CyberGhost
  4. Kad je instalacija dovršena, gumb Get će se promijeniti u Otvoren. Kliknite ga ponovo kako biste pokrenuli aplikaciju
  5. složiti uvjetima usluge i omogućiti VPN pristup. Bit će vam zatraženo da omogućite CyberGhostu da uspostavi VPN vezu. Odaberi u redu.
  6. Unesite korisničko ime i lozinku za svoj CyberGhost račun, a zatim kliknite Prijaviti se
  7. Kliknite gumb klizač da pokrenete vezu s automatski odabranim poslužiteljem ili odaberite poslužitelj s padajućeg izbornika u nastavku.

PROČITANJE ČITALA: Ovdje uštedite preko 70% na Cyberhostovom jednogodišnjem planu. I iskoristite 6 mjeseci dodatnog besplatnog.

Imajte na umu da ako koristite CyberGhost na drugim uređajima, imate ograničenje od sedam uređaja koje možete istovremeno registrirati. Ako pokušate prijeći tu granicu, bit ćete usmjereni na zaslon koji omogućuje uklanjanje svih ostalih uređaja s računa.

Ovo nije trajno i uređaje možete dodati ili ukloniti u bilo kojem trenutku. Međutim, ako ne želite dizati sve svoje ostale uređaje s CyberGhost-a, možete ga ukloniti jedan po jedan tako što ćete se prijaviti na nadzornu ploču svog računa na web mjestu s računala ili pametnog telefona.

CyberGhost za Amazon Fire TV

Cyberghost amazonfs

CyberGhost je fantastičan VPN zbog kojeg je super jednostavno deblokirati svoje omiljene izvore streaminga videa. CyberGhost može između ostalog deblokirati američke Netflix, BBC iPlayer, Hulu i Amazon Prime Video. Odlično radi i sa Kodi-jem, koji se dobro kombinira s Amazon Fire uređajima.

CyberGhost održava strogu politiku zapisivanja i jedini je VPN koji je dobio savršenu ocjenu u našoj najnovijoj procjeni sigurnosti VPN-a. Brzina je velika, dovoljno propusne širine da biste mogli kvalitetno strujati bez punjenja.

Aplikacije CyberGhost dostupne su i za Windows, MacOS, iOS i Android.

CyberGhost za starije Fire TV uređaje

Ako koristite stariji Fire uređaj, kao što je prva generacija Firestick-a, aplikacija CyberGhost možda neće raditi za vas. Ako je to slučaj, morat ćete konfigurirati VPN na vašem wifi usmjerivaču ili postaviti virtualni usmjerivač zaštićen VPN-om na prijenosno računalo.

Proces konfiguriranja VPN-a na usmjerivaču uvelike varira ovisno o vašem modelu i usmjerivaču rutera. Firmver vašeg usmjerivača možda ne podržava VPN-ove prema zadanim postavkama, tako da ćete možda trebati zamijeniti firmver s otvorenim kodom poput Tomato ili DD-WRT. Budite oprezni ako krenete ovom rutom, jer zamjena firmvera, proces nazvan "treperi", može trajno oštetiti vaš usmjerivač ako se ne izvrši pravilno.

Postavljanje virtualnog wifi rutera manje je rizično i jednostavnije, ali zahtijeva i pri ruci prijenosno računalo. Pogledajte donji videozapis da biste vidjeli kako to učiniti u sustavu Windows:

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 3 =

Adblock
detector