Kako instalirati ExpressVPN na Amazon Fire Stick

instalirajte ExpressVPN na Amazon Firestick

ExpressVPN pokrenuo je aplikaciju prilagođenu uređajima za Amazon Fire TV i sada je možete dobiti na svojoj drugoj generaciji ili novijoj Fire Stick, Fire TV ili Fire TV Cube. Ova lagana VPN aplikacija može deblokirati usluge geološkog zaključavanja za streaming i sakriti svoju gledanost od vašeg davatelja internetskih usluga i drugih snajpera.

PROČITANJE ČITALA: Ostvarite 3 mjeseca besplatno uz ExpressVPN. Uključuje jamstvo povrata novca od 30 dana tako da ga možete isprobati bez rizika.

Evo kako instalirati ExpressVPN na Firestick u samo nekoliko minuta:

  1. Od Dom zaslona, ​​idite na povećalo u gornjem lijevom kutu otvoriti traku za pretraživanje.
  2. Potražite "ExpressVPN" i odaberite prvi rezultat
  3. Odaberite žutu Dobiti gumb za preuzimanje i instaliranje aplikacije.
  4. Po završetku instalacije otvorite aplikaciju klikom ponovo žuti gumb koji sada glasi "Otvoren
  5. Pod pretpostavkom da već imate račun, odaberite opciju za Prijaviti se
  6. Pritisnite postupak postavljanja pritiskom na u redu kada se od vas zatraži da dovršite konfiguraciju i postavite VPN vezu
  7. Možete odabrati želite li slati anonimne dijagnostičke izvještaje ExpressVPN-u u pozadini ili ne. To ovisi o vašoj osobnoj želji.
  8. Kliknite na veliki gumb s ikonom napajanja kako biste pokrenuli vezu s obližnjim poslužiteljem ili odaberite manji Odaberite lokaciju gumb za povezivanje s određenim gradom ili državom
  9. Povezani ste! VPN će ostati povezan u pozadini dok koristite druge aplikacije.

Navigacija s lijeve strane prikazuje izbornik u kojem možete upravljati računom, prilagoditi postavke, uputiti prijatelja i postaviti druge uređaje.

ExpressVPN za vatrogasnu TV

ExpressVPN Firetv

ExpressVPN je sjajan pružatelj usluga koji se ističe u svakom pogledu. Može deblokirati širok raspon web lokacija sa geološkim zaključanjima i kanala za streaming, uključujući Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Hulu, i više. Dobro se pari s kodi, popularan medijski player koji se često izvodi na Firesticks-u.

ExpressVPN ne vodi nijednu evidenciju koja sadrži identifikacijske podatke; to znači da nema zapisnika o prometu ili IP adrese. Sigurnost je vrhunska, a aplikacije dolaze opremljene snažnom zaštitom od propuštanja. Brzina brzine je dovoljno brza da biste mogli bez strujanja bez punjenja.

Aplikacije su također dostupne za Windows, MacOS, iOS, Android, Linux i određene wifi rutere.

ISPROBAJTE TVOJ RIZIK: Ostvari ovdje besplatno 3 mjeseca uz godišnji plan ExpressVPN-a. Ugovor uključuje 30-dnevno jamstvo povrata novca bez obračuna, pa ćete dobiti puni povrat ako niste zadovoljni.

Vidi također: Kako instalirati Kodi na Firestick

ExpressVPN za starije Fire TV uređaje

Ako koristite stariji Fire TV uređaj, kao što je prva generacija Firestick, možda nećete moći pokrenuti VPN koji ostaje povezan na uređaju. Srećom, ExpressVPN je vas pokrio.

Svaka ExpressVPN pretplata dolazi sa MediaStreamer, pametna DNS proxy usluga koja deblokira puno istih streaming kanala kao VPN. Zadane DNS poslužitelje uređaja možete zamijeniti u postavkama wifija. To također funkcionira i za ostale uređaje koji ne podržavaju VPN-ove, kao što su Apple TV, Roku i Chromecast.

Alternativno, možete konfigurirajte VPN na usmjerivaču. ExpressVPN izrađuje vlastiti firmver usmjerivača, koji možete besplatno instalirati ako je vaš usmjerivač kompatibilan. U suprotnom, možete kupiti „unaprijed trepnuti“ usmjerivač od ExpressVPN-a. Svi uređaji spojeni na usmjerivač svoj će internetski promet proslijediti putem VPN-a.

Ugrađeni softver rutera čak nudi i mogućnost podijeljenog tuneliranja, tako da možete odabrati koji uređaji koriste VPN, a koji ne. Sva ova svestranost čini ExpressVPN odličnom opcijom ako trebate pokriti puno različitih vrsta uređaja.

Posljednja opcija je postavljanje a VPN zaštićena WiFi žarišna točka. Većina prijenosnih računala može emitirati vlastite WiFi žarišne točke koje možete zaštititi VPN-om. Ovaj video opisuje kako postaviti Windows Wi-hotspot zaštićen VPN-om u sustavu Windows 10:

Vidi također: Kako instalirati NordVPN na Firestick

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =

Adblock
detector