Како инсталирати Фусион за Коди 16 Јарвис

коди фузија 14
Ажурирање: ТВАддонс и Фусион сервери су у прекиду неколико дана, а спремиште је недоступно. Ми ћемо ажурирати овај пост ако и када се врати на мрежи.

Ако сте тек започели са Коди-јем, Фусион је одлично место за почетак. У суштини је то складиште спремишта. Фусион је једно од најпопуларнијих спремишта доступних за Коди КСБМЦ, а укључује и многе од најпопуларнијих додатака за стриминг видео за Коди, између осталог.

Цомпаритецх не одобрава или не подстиче било какво кршење ограничења ауторских права, укључујући илегални стриминг кроз Коди. Коди се може користити у многе одличне, легалне сврхе стриминга на мрежи. Обратите пажњу на закон, жртве и ризике од пиратерије пре преузимања или стримовања материјала заштићеног ауторским правима без дозволе.

Постоје два главна начина инсталирања спремишта и додатака из Фусион-а. Први је ручно инсталирати их појединачно из Коди интерфејса. Друго је коришћење Индига. Ово је програмски додатак који вам омогућава да лако инсталирате друга спремишта из Фусион-а.

Водићемо вас кроз кораке користећи Андроид таблет и најновију верзију Коди КСБМЦ, Јарвис. Подешавање би требало да буде готово идентично на осталим уређајима и верзијама, а треба мање од пет минута.

 1. Отворите Коди и идите на Систем > Филе манагеркоди фузија 1
 2. Кликните на Додај извор (Фусион је већ инсталиран на снимкама екрана, тако да занемарите то за сада)коди фузија 2
 3. Тапните и унесите хттп://фусион.тваддонс.аг, а затим кликните Готовокоди фузија 3
 4. Додирните поље под „Унесите име за овај извор медија“ и откуцајте „фузија“. Кликните Готово, а затим ОК.коди фузија 4

Фусион је сада инсталиран! Али још увек морате да инсталирате додатке из складишта да бисте их користили. Прво ћемо вам показати како користити Кодијеве уграђене алате, а затим како користити Фусион Адд-он Инсталлер.

Ручно инсталирајте додатке за Коди из Фусион-а

Као пример, показаћемо вам како да инсталирате 1Цханнел Примевире, један од најпопуларнијих додатака за стриминг видео записа. Имајте на уму да би додаци за стриминг као што је 1Цханнел у вашој земљи могли бити блокирани или илегални. Препоручујемо употребу угледног ВПН-а попут ИПВанисх-а који ће радити са свим Коди додацима и како би ваше интернет активности остале приватне. За више опција погледајте наш преглед најбољих ВПН-ова за Коди.

 1. На почетном екрану Коди КСБМЦ притисните Системкоди фузија 1
 2. Кликните на Додацикоди фузија 5
 3. Кликните на „Инсталирај из зип датотеке“коди фузија 6
 4. Кликните на „фузија“ (или како год сте је именовали)
 5. Идите на коди-репос > енглески ... овде можете прегледати сва складишта енглеског језика
 6. Кликните на „репоситори.ткноррис.релеасе-к.к.к.зип“. Требали бисте видети обавештење на којем пише „Омогућено додавање“ у углу.коди фузија 7
 7. Назад у менију Додаци у одељку Систем кликните „Инсталирај из складишта“. (У неким верзијама Коди-а се такође назива „Преузми додатке“)коди фузија 8
 8. Одаберите „ткноррис репозиториј издања“ > Видео додаци > 1Канализирајте и кликните Инсталирај. Требали бисте видети обавештење на којем пише „Омогућен је додатак“
 9. 1Цханнел је сада инсталиран. Да бисте га користили, са почетног екрана идите на Видео > Додаци > 1Цханнел

Подешавање програма Индиго и Фусион Аддон Инсталлер

Ажурирање: У фебруару је Фусион објединио све своје алате, укључујући Фусион Адд-он Инсталлер, у један додатак који се зове Индиго. Ажурирали смо овај водич како бисмо одражавали промене.

То је ручни метод инсталирања спремишта и додатака из Фусион-а. Ако више волите једноставнији алат треће стране, можете користити Индиго. Поново ћемо инсталирати 1Цханнел као пример.

 1. На почетном екрану Коди КСБМЦ притисните Системкоди фузија 1
 2. Кликните на Додацикоди фузија 5
 3. Кликните на Инсталирајте из зип датотекекоди фузија 6
 4. Кликните на фузија (или како год сте га именовали)
 5. Иди на почните овде, кликните „плугин.програм.индиго-к.к.к.зип и причекајте обавештење о „допуњеном ажурираном“
 6. Идите на почетни екран Коди КСБМЦ и кликните Програмикоди фузија 10
 7. Иди на Програмски додаци > Индиго > Аддон Инсталлерфузија индиго
 8. Овде можете видети неколико сличица које можете изабрати. За 1Цханнел, кликните на Видео додаткекоди фузија 14
 9. Кликните на 1Цханнел Примевире, а затим поново кликните на следећу страницу и потврдите да ћете је инсталирати.коди фузија 15
 10. 1Цханнел је сада инсталиран. Да бисте га користили, са почетног екрана идите на Видео > Додаци > 1Цханнел

И то је све! И Коди и Фусион Адд-он Инсталлер имају функције претраживања ако не желите да прегледате жељени додатак или складиште.

Неко питање? Јавите нам у коментарима!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 11 = 15

Adblock
detector