Kako instalirati Fusion za Kodi 16 Jarvis

kodi fuzija 14
Ažuriranje: TVAddons i Fusion poslužitelji su obustavili nekoliko dana, a spremište je nedostupno. Ažurirat ćemo ovaj post ako i kad se ponovno pojavi na mreži.

Ako ste tek započeli s Kodi-jem, Fusion je sjajno mjesto za početak. Ono je u osnovi spremište skladišta. Fusion je jedno od najpopularnijih spremišta dostupnih za Kodi XBMC, a uključuje mnoštvo najpopularnijih dodataka za streaming video za Kodi, među mnogim drugima.

Comparitech ne odobrava niti potiče bilo kakvo kršenje ograničenja autorskih prava, uključujući ilegalnu struju putem Kodi-ja. Kodi se može koristiti u brojne izvrsne, legalne svrhe strujanja putem Interneta. Prije preuzimanja ili strujanja materijala zaštićenog autorskim pravima bez dopuštenja, razmotrite zakon, žrtve i rizike piratstva.

Postoje dva glavna načina instaliranja spremišta i dodataka iz Fusion-a. Prvi je ručno instalirati ih pojedinačno iz Kodi sučelja. Drugo je korištenje Indiga. Ovo je programski dodatak koji vam omogućuje jednostavno instaliranje ostalih spremišta iz Fusion-a.

Vodit ćemo vas kroz korake pomoću Android tableta i najnovije verzije Kodi XBMC, Jarvis. Postava bi trebala biti gotovo identična na ostalim uređajima i verzijama, a treba manje od pet minuta.

 1. Otvorite Kodi i idite na Sustav > Upravitelj datotekakodi fuzija 1
 2. Kliknite Dodaj izvor (Fusion je već instaliran na snimkama zaslona, ​​tako da to za sada zanemarite)kodi fuzija 2
 3. Dodirnite i utipkajte http://fusion.tvaddons.ag, a zatim Gotovokodi fuzija 3
 4. Dodirnite polje pod "Unesite naziv za ovaj izvor medija" i upišite "fuzija". Kliknite Gotovo, a zatim U redu.kodi fuzija 4

Fusion je sada instaliran! Ali dodatni su dodaci iz spremišta zapravo potrebni za njihovo korištenje. Prvo ćemo vam pokazati kako koristiti Kodijeve ugrađene alate, a zatim kako koristiti Fusion Add-on Installer.

Ručno instalirajte dodatke za Kodi iz Fusion-a

Kao primjer, pokazat ćemo vam kako instalirati 1Channel Primewire, jedan od najpopularnijih dodataka za strujanje video sadržaja. Imajte na umu da bi dodaci za strujanje poput 1Channela mogli biti blokirani ili ilegalni u vašoj zemlji. Preporučujemo upotrebu uglednog VPN-a poput IPVanish-a koji će raditi sa svim Kodi dodacima i kako bi vaše internet aktivnosti ostale privatne. Za dodatne mogućnosti pogledajte naš pregled najboljih VPN-ova za Kodi.

 1. Na početnom zaslonu Kodi XBMC kliknite Sustavkodi fuzija 1
 2. Kliknite Dodacikodi fuzija 5
 3. Kliknite "Instaliraj iz zip datoteke"kodi fuzija 6
 4. Kliknite "fuzija" (ili kako god ste je imenovali)
 5. Idite na kodi-repos > engleski ... ovdje možete pregledavati sva spremišta na engleskom jeziku
 6. Kliknite "repository.tknorris.release-x.x.x.zip". Trebali biste vidjeti obavijest koja kaže "Omogućen dodatak" u kutu.kodi fuzija 7
 7. Povratak na izbornik Dodaci u odjeljku Sustav kliknite na "Instaliraj iz spremišta". (U nekim se inačicama Kodi naziva i "Dohvati dodatke")kodi fuzija 8
 8. Odaberite "tknorris repozitorij izdanja" > Video dodaci > 1Kanalizirajte i kliknite Instaliraj. Trebali biste vidjeti obavijest koja kaže "Dodatak je omogućen"
 9. 1Channel je sada instaliran. Da biste ga koristili, s početnog zaslona idite na Video > Add-ons > 1Channel

Postavljanje Indigo i Fusion Addon Instalatora

Ažuriraj: U veljači je Fusion objedinio sve svoje alate, uključujući instalacijski program Fusion Add-on, u jedan dodatak koji se zove Indigo. Ažurirali smo ovaj vodič kako bismo odražavali promjene.

To je ručna metoda instaliranja spremišta i dodataka iz Fusion-a. Ako više volite jednostavniji alat treće strane, možete koristiti Indigo. Ponovo ćemo instalirati 1Channel kao primjer.

 1. Na početnom zaslonu Kodi XBMC pritisnite Sustavkodi fuzija 1
 2. Klik Add-onskodi fuzija 5
 3. Klik Instalirajte iz zip datotekekodi fuzija 6
 4. Klik fuzija (ili kako god ga imenovali)
 5. Ići početak-ovdje, kliknite "plugin.program.indigo-x.x.x.zip i pričekajte obavijest o dopunjenom ažuriranom
 6. Idite na početni zaslon Kodi XBMC i kliknite programikodi fuzija 10
 7. Ići Dodaci programa > Indigo > Addon Installerfuzija indigo
 8. Ovdje možete vidjeti nekoliko sličica koje možete odabrati. Za 1Channel kliknite Video dodacikodi fuzija 14
 9. Kliknite 1Channel Primewire, a zatim ga ponovo kliknite na sljedećoj stranici i potvrdite da ćete ga instalirati.kodi fuzija 15
 10. 1Channel je sada instaliran. Da biste ga koristili, s početnog zaslona idite na Video > Add-ons > 1Channel

I to je sve! I Kodi i Fusion Add-on Installer imaju funkcije pretraživanja ako ne želite pregledavati željeni dodatak ili spremište.

Ima li pitanja? Javite nam se u komentarima!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

56 − = 50

Adblock
detector