Kako instalirati Hotspot Shield na Amazon Fire Stick za 2 minute

Kako instalirati Hotspot Shield na Amazon Firestick za 2 minute

Štit za žarište objavio je aplikaciju posebno za Fire TV uređaje, uključujući Fire Stick i Fire TV Cube. Sada možete dobiti sve prednosti Hotspot Shield VPN-a na Firesticku, uključujući deblokiranje video potoka s zaključanom regijom i održavanje privatne aktivnosti gledanja. Dobivanje zaštitnog mjesta Hotspot za Fire OS traje samo nekoliko minuta, a mi ćemo vam pokazati kako.

Imajte na umu da ako imate Firefox prve generacije, Hotspot Shield aplikacija za Fire TV neće raditi. Trebat će vam drugi gen ili noviji uređaj da biste upotrebljavali bilo koji VPN na Firesticku. Nažalost, Hotspot Shield trenutno ne podržava wifi usmjerivače, tako da postoji malo alternativa za vlasnike Firestick-a prvog reda. Umjesto toga možete razmotriti ExpressVPN ili NordVPN, a oba nude podršku za usmjerivač.

Tutorial u nastavku pretpostavlja da ste već dobili aktivan račun i pretplatu Hotspot Shield.

Još nema štitnika žarišta? Uštedite preko 70% na trogodišnjem planu ovdje (uključuje 45-dnevno jamstvo povrata novca).

Kako instalirati Hotspot Shield na Firestick za 2 minute

Nova aplikacija Hotspot Shield za Firestick dostupna je izravno od Amazona, što postavljanje jednostavno. Slijedite jednostavne korake u nastavku kako biste instalirali novu aplikaciju Hotspot Shield na svoj Firestick.

Evo kako instalirati Hotspot Shield za Firestick:

  1. Uključite Fire TV uređaje i na početnom zaslonu idite na povećalo u gornjem lijevom kutu da se otvori traka za pretraživanje.žarište štit vatre tv 1
  2. Potražite "Hotspot Shield" i odaberite prvi rezultat od programera Pango.žarište štit vatre tv 2
  3. Kliknite žutu Dobiti gumb za preuzimanje i instaliranje aplikacije.žarište štit vatre tv 3
  4. Nakon što se instalacija završi, kliknite ponovo žuti gumb za Otvoren aplikacija. Nakon toga možete pristupiti aplikaciji sa početnog zaslona.
  5. Kad prvi put pokrenete aplikaciju, od vas će se zatražiti da je aktivirate prijavom na drugom uređaju. Skenirajte QR kôd ili unesite URL prikazan na vašem Fire TV pomoću drugog uređaja, poput prijenosnog računala ili pametnog telefona.žarište štit vatre tv 4
  6. Na svom drugom uređaju prijavite se putem e-adrese i zaporke Hotspot Shield. Jednom kada se prijavite, aplikacija Firestick bit će aktivirana i usmjerena na glavno sučelje Hotspot Shield.vruća točka štit vatre tv isključen
  7. Odavde možete kliknuti ikonu za uključivanje i isključivanje za spajanje ili odabir lokacije za povezivanje s poslužiteljem na određenom mjestu.lokacije za zaštitu od požara
  8. Jednom kada ste povezani to je to! Možete napustiti aplikaciju i VPN će ostati povezan u pozadini.hotspot štit vatrena tv spojena

U bilo kojem trenutku možete prekinuti vezu tako da se vratite na aplikaciju i kliknete gumb za uključivanje / isključivanje.

Kako deblokirati sadržaj zaključan na regiji na Firestick-u pomoću HSS-a

Sada kada je Hotspot Shield postavljen i pokrenut na vašem Firestick-u, možete ga koristiti za strujanje svih vrsta inozemnih videozapisa zaključenih u inozemstvu. To između ostalog uključuje Netflix, BBC iPlayer, Hulu i Amazon Prime Video.

Sve su ove usluge ograničene u regiji, što znači da je cijeli ili neki njihov sadržaj dostupan samo korisnicima u određenim zemljama. Oni određuju vašu zemlju prema IP adresi vašeg uređaja - jedinstveni niz brojeva i decimalnih brojeva koji se koriste za identificiranje i komunikaciju s vašim uređajem na Internetu.

VPN kriptira vašu internetsku vezu i usmjerava je preko posredničkog poslužitelja na drugo mjesto. Iako su usluge strujanja postale mudre do mnogih alata za zaobilaženje, Hotspot Shield može zaobići ograničenja regije promjenom vaše IP adrese.

Samo se spojite na mjesto poslužitelja koje odgovara usluzi streaminga koju želite gledati. Usluga streaminga vidjet će samo IP adresu VPN poslužitelja, a ne vaš Firestick.

To omogućuje pregled svih vaših omiljenih sadržaja od kuće dok ste u inozemstvu. Na primjer: odsjesti u hotelu u stranoj zemlji? Samo uključite Firestick u hotelski televizor i uključite Hotspot Shield da biste deblokirali sve svoje tokove. Zahvaljujući šifriranju VPN-a, vaša će aktivnost gledanja biti skrivena i od hotela i od njegovog davatelja internetskih usluga.

Hotspot Shield također radi s Kodi i svim Kodi dodacima koje smo testirali. Sve što gledate, kao i vaši izvori za streaming, ostat će privatni.

Vidi također:

  • Najbolji VPN-ovi za Firestick
  • Pregled zaštitne točke
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 1

Adblock
detector