Kako instalirati Ivacy VPN na Amazon Firestick

Kako instalirati Ivacy VPN na Amazon Firestick

Ivacy je nedavno lansirao novu verziju svoje aplikacije prilagođene Amazon Fire TV uređajima, uključujući novu Fire TV Cube i Fire TV Stick. Sada na ovom Firesticku možete dobiti ovaj sjajni VPN da biste deblokirali videozapise sa zaključanim geo i učinili vaše navike gledanja privatnijim.

Evo kako instalirati Ivacy na Amazon Firestick:

 • Prijavite se za bilo koji Ivacy plan (ovdje je snižen popust) ako ga još nemate
 • Od Dom zaslona, ​​idite na ikona povećalo u gornjem lijevom kutu
 • Potražite "Ivacy" i odaberite prvu mogućnost koja se pojavi
 • Dodirnite žuto Dobiti gumb za preuzimanje i instaliranje aplikacije Ivacy
 • Nakon što je završio, kliknite ponovo žuti gumb za Otvoren aplikacija
 • Prijavite se svojim korisničkim imenom i zaporkom za Ivacy ili upotrijebite aplikaciju Ivacy na svom telefonu za skeniranje QR koda
 • Kliknite traku na kojoj piše Automatski za odabir poslužitelja, a zatim pritisnite gumb za napajanje da inicijalizira vezu
 • Prihvatite zahtjev da Ivacy postavi VPN vezu klikom u redu
 • Povezani ste! Sada možete napustiti aplikaciju, a VPN će ostati povezan u pozadini.

BESPLATNO ISPITITE RIZIK: Svi Ivacy planovi potpomognuti su 30-dnevnom garancijom povrata novca, tako da možete isprobati bez rizika.

Ivacy je odavno omiljen među Kodi korisnicima i možemo potvrditi da djeluje sa svim dodacima koje smo testirali.

PROČITANJE PROČITA: Ostvarite ogroman popust na bilo koji Ivacy VPN plan potpomognut 30-dnevnim jamstvom povrata novca.

Vidi također: Kako instalirati Kodi na Firestick

Ivacy VPN za Amazon Fire TV

Ivacy može deblokirati tonu usluga streaminga i košta manje od većine VPN-a, što je odlična opcija za one koji žele pristupiti geo-zaključanim video tokovima iz inozemstva, ali ne žele izdvojiti ni tonu novca za drugu pretplatu. Može se deblokirati Netflix US i BBC iPlayer, između ostalih. Možda ćete trebati kontaktirati Ivacyjevu podršku za chat da biste pitali koji poslužitelji rade s određenom uslugom streaminga.

Tvrtka ne pohranjuje nikakve zapisnike onoga što radite s VPN-om. Snažno šifriranje osigurava da treći korisnici ne mogu vidjeti podatke koji ostave vaš uređaj. Brzina je brza i dosljedna, pogodna za visoko kvalitetno strujanje bez puferiranja.

Ivacy pretplatnici mogu istovremeno povezati do pet uređaja. Aplikacije su dostupne i za Windows, MacOS, iOS i Android.

Ivacy VPN za starije Fire TV uređaje

Prva generacija Firestick-a i neki drugi stariji Fire TV možda uopće nisu kompatibilni s VPN-ovima. Čak i ako primite aplikaciju za povezivanje, ona neće ostati povezana kada prijeđete na druge aplikacije. Ako želite koristiti PrivateVPN sa starijim uređajem Fire TV, imate nekoliko opcija:

 • Postavljanje VPN žarišne točke zaštićene VPN-om. Većina prijenosnih računala može emitirati WiFi žarišnu točku na obližnje uređaje. Spajanjem na VPN na prijenosnom računalu, bilo koji uređaj koji se povezuje na žarišnu točku svoj će internetski promet prosljeđivati ​​putem VPN poslužitelja. Pogledajte naš videozapis o postavljanju vruće točke zaštićene VPN-om u sustavu Windows 10:
 • Konfigurirajte VPN na wifi usmjerivaču. Neki WiFi usmjerivači mogu pokrenuti VPN-ove tako da bilo koji uređaj spojen na njih proći će kroz šifrirani tunel. Taj se postupak razlikuje ovisno o firmwareu rutera i dobavljaču VPN-a. Ako firmver vašeg rutera ne podržava VPN-ove, možda ćete ga moći zamijeniti nečim što čini, na primjer DD-WRT ili Tomato. Međutim, budite upozoreni da nepravilna instalacija firmvera novog uređaja - postupak poznat kao "treperi" - može trajno oštetiti vaš uređaj. Budite oprezni!

Ako vam te mogućnosti nisu izvedive, vjerojatno je najbolje samo nadograditi svoj Fire TV uređaj na noviji model.

Vidi također: Najbolji VPN-ovi za Amazon Fire Stick

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1

Adblock
detector