Kako instalirati Kodi na Firestick i Amazon Fire TV

Kako instalirati Kodi na Amazon Fire Stick ili Fire TV

Amazon Firestick i Fire TV sa sjedištem na Androidu popularni su uređaji koje bi ljubitelji Kodija mogli iskoristiti. Ne samo da dobijate sve kanale i funkcionalnost Fire TV-a, Kodi otvara sasvim novi asortiman dodataka i kanala za strujanje. Kodi možete instalirati na Firestick i Fire TV uređaje i uživati ​​u istom iskustvu struje prilično bez gnjavaže većeg uređaja.

Bilješka: Ako želite instalirati Kodi build na Firestick, preporučujemo vam da odaberete dizajn dizajniran za uređaje sa manjim naponom.

Upozorenje: Kodi treba upotrebljavati samo za sadržaj na koji imate zakonsko pravo pristupa. Ni Kodi fondacija, ni Comparitech ne zagovaraju upotrebu Kodija za piratstvo.

Ne kupujte potpuno napunjene Firestorks!

Dok neki YouTubers i eBay trgovci prodaju Amazonke Firesticks i Fire TV sa unaprijed instaliranom Kodi, preporučujemo vam da se klonite te sami i instalirate Kodi. Ti unaprijed konfigurirani "piratski okviri" često sadrže zlonamjerni softver i zlonamjerne dodatke koji kradu vaše podatke, ubacuju reklame ili upotrebljavaju vaš uređaj kao dio većeg botneta među ostalim zloglasnim aktivnostima.

Upozorenje: Koristite VPN s Kodi Firestick-om

Kodi je izvrstan uređaj za strujanje, ali može se naći s nekim značajnim rizicima. U bilo kojem trenutku putem Interneta, putem Kodija ili na neki drugi način, riskirate da svoje osobne podatke za strujanje izložite svom davatelju internetskih usluga i drugima koji možda dijele vašu mrežu.

Virtualna privatna mreža ili VPN može vam pomoći prikriti masku vaše streaming aktivnosti. Na taj način možete spriječiti davatelja internetskih usluga da vidi kojim web lokacijama pristupate i zaustaviti bilo kakve aktivnosti prigušivanja ili prijavljivanja davatelja internetskih usluga. Također možete spriječiti da itko drugi koji dijeli vašu mrežu ne vidi vaše aktivnosti streaminga i pregledavanja.

OBAVIJEST: Naši čitatelji mogu uštedjeti 60% na godišnjoj pretplati IPVanish ovdje ili 36% na mjesečnom planu.

U ovom vodiču saznajte kako instalirati VPN na Amazon Fire Stick ili Fire TV.

Kako instalirati Kodi na Firestick

Prije nego što započnemo, moramo omogućiti Fire TV da instalira aplikacije iz nepoznatih izvora.

 1. Uključite vatrogasni televizor i idite na postavke > Sustav
 2. Pomaknite se prema dolje na Mogućnosti za razvojne programere
 3. Uključite se Aplikacije iz nepoznatih izvora i potvrditi

Sada možete koristiti aplikacije izvan Amazonovog ekosustava aplikacija, uključujući Kodi.

Postoji nekoliko različitih metoda pomoću kojih instalirate Kodi na vaš Amazon Firestick, što smo vam izdvojili u nastavku.

1. metoda: Preuzmite i instalirajte Kodi na Firestick i Fire TV pomoću aplikacije Downloader

Iako je nekoliko načina instaliranja Kodija na Firestick ovo je daleko najjednostavnije. Ne zahtijeva drugi uređaj ili aplikaciju za istraživanje datoteka. Umjesto toga, koristit ćemo aplikaciju za preuzimanje da bismo Kodi dobili izravno s službene web stranice. Djeluje na sve verzije Fire TV i Fire TV Stick, uključujući modele prve generacije.

 1. Pokrenite Fire TV i upotrijebite okvir za pretraživanje da biste ga pronašli Downloader app. Od vremena pisanja ima narančasto-bijeli logo. Također ga možete pronaći pod Kategorije > komunalne uslugeAmazon firestick vpn uslužni programi
 2. Odaberite aplikaciju daljinskim upravljačem i kliknite gumb Dobiti ili preuzimanje datoteka dugmeKodi za download firestick tv-a
 3. Downloader bi se trebao automatski instalirati, nakon čega će se gumb Preuzimanje ili preuzimanje pretvoriti u Otvoren dugme. Kliknite ga
 4. U polje URL u programu Downloader unesite URL za izravno prenošenje za Kodi. Za zalihu, stabilno ARM izdanje Kodi 18.2 "Leia" (najnovija inačica ovog trenutka pisanja), unesite https://bit.ly/2Pr64RGinstalirati Kodi na Firestick downloader
 5. Dvaput provjerite je li URL točan i pritisnite gumb za preuzimanje
 6. Kodi će preuzeti i zatražit će vam se izbornik za instalaciju aplikacije. Odaberi Instalirati (napomena: snimka zaslona ispod prikazuje i ažurira, nije nova instalacija, ali postupak je isti)kodi na vatrenoj stihiji
 7. Kodi je sada instaliran. Odaberi Sastavljeno i povratak na glavni izbornik
 8. Kodi možete pokrenuti iz odjeljka Apps glavnog izbornika Fire TV. Obavezno prvo uključite VPN!

Veza koju pružamo (https://bit.ly/2Pr64RG) skraćeni je URL sa službene stranice za preuzimanje tvrtke Kodi. Radi praktičnosti, mnogo je lakše upisati taj URL od službenog na web mjestu Kodi, ali vodi do iste APK datoteke.

2. metoda: Preuzmite i instalirajte Kodi na Firestick pomoću programa ES File Explorer

Ako vam iz nekog razloga aplikacija Downloader ne odgovara, ES File Explorer je provjereno preuzimanje koje djeluje na sličan način.

 1. Pokrenite Fire TV i upotrijebite traku za pretraživanje da biste ga pronašli ES File Explorer app. Provjerite jeste li u Aplikacije i igre kategorija
 2. Odaberite aplikaciju daljinskim upravljačem i kliknite gumb Dobiti ili preuzimanje datoteka dugme
 3. Aplikacija će automatski preuzeti i instalirati. Kliknite gumb Otvoren nakon završetka pokretanja programa ES File Explorer
 4. Dođite do odjeljka alat > Upravitelj preuzimanja na lijevoj bočnoj traci programa ES Explorer
 5. Odaberite + Novi na dnu zaslona
 6. Unesite URL za izravno prenošenje za Kodi u Explorer File Explorer. Od ovog pisanja je najnovije stabilno ARM Android izdanje Kodi 18.2 “Leia” https://bit.ly/2Pr64RG
 7. Dvaput provjerite je li URL točan. Dajte datoteci naziv što god želite, poput "Kodi", i kliknite gumb Preuzeti sada dugme
 8. Nakon preuzimanja vidjet ćete upit s dvije otvorene opcije. izabrati Otvorena datoteka i onda Instalirati na sljedećem pozivu
 9. Kodi će preuzeti i zatražit će vam se izbornik za instalaciju aplikacije. Odaberi Instalirati
 10. Kodi je sada instaliran. Odaberi Sastavljeno i povratak na glavni izbornik
 11. Kodi možete pokrenuti iz odjeljka Apps glavnog izbornika Fire TV. Obavezno prvo uključite VPN!

Treća metoda: Učitajte Kodi na Amazon Fire TV s drugog Android uređaja pomoću Apps2Fire

Ako radije nabavite najnoviju verziju Kodija s Google Playa umjesto direktnog preuzimanja APK-a, a drugi Android uređaj s pristupom Google Playu leži okolo, možete koristiti Apps2Fire za instaliranje Kodija na svoj Fire TV.

 1. Pokrenite svoj Fire TV i iz početnog izbornika idite na postavke > Sustav > Oko > Mreža
 2. Zabilježite IP adresu svog Fire TV uređaja
 3. Na svom drugom Android uređaju preuzmite i instalirajte Apps2Fire s Google Playa
 4. Na istom Android uređaju preuzmite i instalirajte najnoviju verziju Kodija s Google Playa
 5. Pokrenite aplikaciju i dodirnite ikonu izbornika (tri točke) u gornjem desnom kutu
 6. slavina Postaviti
 7. Pod, ispod IP adresa vašeg Fire TV, unesite IP adresu
 8. slavina Uštedjeti
 9. Ponovno odaberite ikonu izbornika (tri točke) i odaberite "Upload Apps"
 10. Dodirnite Kodi ispod Lokalne aplikacije da biste je poslali na svoj Fire TV
 11. Aplikacija bi se trebala automatski instalirati na vaš Fire TV
 12. Kodi možete pokrenuti iz odjeljka Apps glavnog izbornika Fire TV. Obavezno prvo uključite VPN!

Najbolji modeli Kodi-a za Amazon Firestick

Iako će se mnogi korisnici dobro slagati sa zalihama Kodi na Fire TV-u, drugi će možda radije dobiti specijaliziranu verziju Kodija s jedinstvenim mogućnostima kože i izbornika. Jednostavnim načinom udaranja u prizemlje je izgradnja Kodi-ja koja poboljšava vaše Kodi iskustvo.

Sve predgradnje Firestick Kodi izrađujemo s ovim upozorenjem: Iako ćete uz nadogradnju dobiti neke dobre, legalne sadržaje i dodatke, također možete preuzeti i instalirati dodatke na crnoj listi. Kodi build dolazi s velikim brojem unaprijed instaliranih dodataka i ne možete odabrati koji ćete dobiti.

Izrada može biti korisna pružanjem novih i zanimljivih značajki Kodi-u, ali morat ćete poduzeti dužnu skrb kako biste osigurali da izbrišete neželjene dodatke piratstvu prije nego što ga upotrebite.

Ako ste već instalirali Kodi za Firestick i želite isprobati novu verziju, prvo izvedite novu instalaciju.

Vatreni TV štapovi nisu baš snažni dijelovi hardvera, pa ćete htjeti lagane izrade koje neće smanjiti performanse. Imajući to u vidu, evo nekoliko stvari koje treba razmotriti:

Titanium Build

titanium instalacija kodi na firestick 2019

S brzinom od 171MB, Titanium Build je napravljen za brzinu i izgrađen je da dobro funkcionira s Amazon Fire TV uređajima. Naći ćete da Titanium Build ima nekoliko dodataka koje ćete htjeti odmah izbrisati, ali u protivnom ima elegantnu prilagođenu kožu i super je brz na Firesticks-u.

Lobo Build

lobo build instaliraj kodi na firestick 2019

Lobo Build ima zelenu temu koja bi mogla biti vaša stvar. Instalacija je samo 164MB za instaliranje, uz samo nekoliko dodataka koji će vam biti potreban da biste je učinili savršenom Firestick konstrukcijom kako za novopridošle tako i za iskusne Kodi korisnike.

Onenation's Max je gradio Mario

max'd mario instalirati kodi na firestick 2019

Vjerovali ili ne, ova gradnja dolazi ispod 100MB. Super je brzo i odlična je konstrukcija za ljubitelje Nintendoa i Kodi korisnike sa djecom.

Kako ažurirati Kodi na Fire TV Stick-u

Ažuriranje na najnoviju verziju Kodi na Fire TV Stick koristi isti postupak kao i nova instalacija s gornjom metodom 1. Samo promijenite URL za preuzimanje na najnoviju verziju sa službenog web mjesta Kodi. Kad se od vas zatraži da instalirate ažuriranje, prikazat će se sva nova dopuštenja koja Kodi traži.

Kako se kaže, postoji nekoliko preduvjeta da sve bude u redu.

 • Ako nadogradite sa starije glavne verzije Kodija, a ne samo stariju verziju, kao što je Jarvis 16.1 do Krypton 17.4, preporučujemo čistu instalaciju. To znači deinstaliranje postojeće Kodi aplikacije prije instaliranja nove. Više o tome kako deinstalirati u nastavku.
 • Ako imate drugu kožu osim originala, preporučujemo da se prvo vratite na izvornu kožu. Nisu sve kože kompatibilne između različitih verzija Kodi-a, a ažuriranje s jednom u upotrebi moglo bi uzrokovati probleme poput crnog zaslona. Izvorna koža naziva se "Confluence".

Kako deinstalirati Kodi na Fire TV Stick

Ako nešto pogriješi prilikom instaliranja ili ažuriranja Kodi-ja ili želite izvršiti čistu instalaciju, evo kako deinstalirati Kodi na Fire TV Stick:

 1. Iz početnog zaslona idite na postavke > Prijave > Upravljanje instaliranim aplikacijama
 2. Pomaknite se prema dolje i odaberite kodi
 3. Odaberi Uninstall, i onda Uninstall opet za potvrdudeinstalirajte kodi fire tv stick

"Amazon Fire TV Stick" tvrtke Hedwig Storch licenciran pod CC BY-SA 4.0 putem Wikimedia Commonsa

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

Adblock
detector