Kako instalirati YesPlayer na Firestick

Kako instalirati YesPlayer na Firestick

Postoje tri načina za gledanje televizije uživo na Amazon Fire uređaju. Prvo, možete vidjeti postoji li aplikacija za uslugu kojoj želite pristupiti (velike platforme obično imaju jednu, ali manju lokalnu TV postaju gotovo nikad). Alternativno, možete koristiti Firestick internetski preglednik za gledanje na mreži ili izravno pristupiti streamu putem aplikacije poput YesPlayer. U ovom postu ćemo vas voditi kroz treću mogućnost, jer su prva dva prilično samorazumljiva.

Problem je u tome što YesPlayer nije uključen u službenu trgovinu aplikacija Amazon. Međutim, moguće ga je instalirati (i bilo koji drugi Androidov program koji se sjetite) uz prethodno postavljanje nekoliko minuta. Vrijedno je napomenuti da će koraci u nastavku raditi i na Amazon Firestick i Fire TV, sve dok koristite uređaj druge generacije ili novije verzije.

Važna obavijest: Comparitech ne ohrabruje niti se oprošćuje korištenjem bočnih aplikacija ili VPN-a za ilegalno strujanje sadržaja. Savjetujemo istraživanje zakona vaše zemlje i uvjeta upotrebe za određene streaming platforme prije upotrebe VPN-a za pristup njihovom sadržaju. 

Kako instalirati YesPlayer: Vodič kroz pregled

Ispod ćete pronaći osnovne korake koje morate slijediti kako biste instalirali YesPlayer na svoj Amazon Firestick ili FireTV. Pročitajte za detaljnije upute.

Evo kako instalirati YesPlayer na Firestick (ili Fire TV):

  1. Omogućite instalaciju iz nepoznatih izvora u izborniku postavki Firestick ili Fire TV.
  2. Instalirajte aplikaciju Downloader iz trgovine aplikacija Amazon.
  3. Unesite YesAPlayer .APK adresu u aplikaciju Downloader.
  4. Instalirajte YesPlayer, upišite adresu svog streama i kliknite u redu dugme.

Ispod ćete pronaći detaljniji vodič za instalaciju s puno snimaka zaslona koji će vam pomoći.

Važno: za streaming koristite VPN

Iako vam YesPlayer omogućuje gledanje lokalnog sadržaja, on se uglavnom koristi za pristup streamovima uživo. To je rečeno, većini glavnih platformi za strujanje sada geo ograničava njihov sadržaj, što znači da mu se može pristupiti samo iz određenih zemalja. Možete obmanjivati ​​svoju lokaciju i gledati u inozemstvu pomoću virtualne privatne mreže (VPN). Uz to, VPN-ovi kriptiraju vaš promet, sprečavajući da nadgledaju vaše aktivnosti hakeri, mrežni administratori i vaš davatelj internetskih usluga (ISP). Neki su davatelji internetskih usluga ograničeni na brzinu korisnika koja često struji pa VPN može uvelike poboljšati vaše iskustvo.

ipvanish vatreni štap

Za upotrebu s Firestick i Fire TV uređajima, preporučujemo IPVanish. To je lagani VPN koji pruža velike brzine i više od 1.100 poslužitelja u 60 i više zemalja svijeta. Najbolje od svega je što ne bilježi osobne podatke i uključuje nekoliko naprednih sigurnosnih značajki. IPVanish dostupan je izravno iz trgovine aplikacija Amazon i ima sučelje prilagođeno daljinskom upravljaču, tako da je idealan za Firestick.

Isprobajte to bez rizika: Naši čitatelji mogu uštedjeti do 60% na IPVanish planovima. Ova usluga uključuje 7-dnevno jamstvo povrata novca, tako da možete isprobati bez ikakvog rizika.

1. korak: Priprema Amazon Firestick za aplikacije trećih strana

Prema zadanim postavkama, Amazon Firestick omogućuje vam instaliranje aplikacija samo iz službene trgovine. Morat ćemo to promijeniti kako bismo koristili YesPlayer. Započnite odlaskom na postavke izbornika i klikom na Moj Fire TV.

Omogućite nepoznate izvore na Firesticku

Zatim odaberite Mogućnosti za razvojne programere s popisa. Često će vas vodiči navesti da omogućite uklanjanje pogrešaka u ABD-u, ali to zapravo nije potrebno ako ne želite snimiti snimke zaslona s Firesticka. Umjesto toga, samo uključite Aplikacije iz nepoznatih izvora mogućnost i povratak na početni zaslon.

2. korak: Instaliranje aplikacije Downloader

Zatim moramo pronaći način da stavimo .APK datoteku YesPlayer na naš uređaj. Vatreni televizori omogućuju vam prijenos datoteka putem SD kartice, ali mnogo brži i jednostavniji način je instaliranje aplikacije Downloader. Prihvaća datoteke koje se nalaze na mreži i preuzima ih izravno na vaš Firestick ili Fire TV.

Ako vaš daljinski upravljač ima funkciju glasovnog pretraživanja, jednostavno možete pritisnuti gumb mikrofona i reći "Downloader" da biste ga odveli izravno u aplikaciju. Ako ne, samo pritisnite lijevo na početnom zaslonu i u okvir za pretraživanje upišite "Downloader" (bez navodnika). Kad ga pronađete, pritisnite središnju tipku i kliknite na preuzimanje datoteka.

3. korak: Instalacija aplikacije YesPlayer

Kada budete spremni, otvorite aplikaciju za preuzimanje. Vrlo je jednostavan za upotrebu: samo unesite adresu na kojoj se nalazi željena .APK datoteka.

Sada, YesPlayer nema službenu web stranicu, stoga je neophodno da prije sigurne verzije pronađete sigurnu verziju aplikacije koja se nalazi na uglednoj web lokaciji.. Nevjerojatno je da ljudi ponovo pakiraju zakonite, postojeće aplikacije sa zlonamjernim softverom i šalju ih u obliku ažurirane ili na drugi način poboljšane verzije. U slučaju YesPlayera, trebali biste moći pronaći verificiranu verziju na APKMirror.com.

Idite na adresnu traku aplikacije Downloader i unesite URL u nastavku. Napomena: ova je adresa mala i mala slova, pa je upišite točno onako kako je prikazana, upamtivši da uklonite navodnike:

„Https://www.apkmirror.com/wp-content/themes/APKMirror/download.php?id=415274”

Kako instalirati YesPlayer putem Downloader-a

Kada ste spremni, kliknite ikonu Ići gumb za početak preuzimanja datoteke. Nakon instaliranja od vas će se tražiti da potvrdite dopuštenja aplikacije. Ako se slažete, kliknite ikonu Instalirati gumb u donjem desnom kutu. Sada možete izravno otvoriti YesPlayer ili ga pronaći kasnije na početnom zaslonu.

Amazon Fire TV i Firestick koriste 32-bitnu arhitekturu, tako da nećete moći koristiti 64-bitne aplikacije. Međutim, osim ovog ograničenja, nema ograničenja u onome što možete instalirati pomoću ove metode.

Korak 4: Korištenje YesPlayera

YesPlayer ima jedno od najjednostavnijih korisničkih sučelja, tako da nije teško razraditi što raditi. Sve lokalno pohranjene video datoteke trebale bi se pojaviti na glavnom zaslonu, ali ako želite gledati internetske streamove, morat ćete kliknuti tri točke u gornjem desnom kutu, a zatim kliknite Mrežni tok.

Kako se koristi YesPlayer na Firesticku

Sve što preostaje je unijeti adresu vašeg streama. Ako imate pružatelja IPTV (Internet Protocol TV) pružatelja usluga, dostavit će vam popis adresa: samo ga upišite ovdje i trebao bi početi reproducirati nakon kratkog oglašavanja.

YesPlayer unos struje

Nažalost, YesPlayer ne dopušta spremanje strujanja, pa ćete ga morati unijeti svaki put kad želite gledati. Uz to, iako ova aplikacija podržava širok izbor različitih video formata, ne može sama upravljati ničim osim video zapisa. Na primjer, ne možete samo unijeti URL YouTubea.

Je li YesPlayer legalan?

YesPlayer jednostavno čini ono što radi većina drugih medija playera: omogućava vam gledanje video datoteka pohranjenih lokalno ili na mreži. Glavna mu je prednost što omogućuje pristup strujama za koje u trgovini nema službene aplikacije. Pravo je pitanje jesu li streamovi koje koristite pravilno licencirani ili ne.

Ako plaćate renomiranu, dobro etabliranu tvrtku u zamjenu za popis IPTV streamova, vjerojatno gledate legitimne streamove. S druge strane, ako pronađete popis adresa za koje vas tvrde da besplatno gledaju najnovije filmove, televizijske emisije ili sportske događaje uživo, gotovo sigurno nisu licencirane. Ti su potoci često dostupni samo u niskoj razlučivosti i postoji dobra vjerojatnost da će potoci biti isključeni izvan mreže kad ih pronađete..

Kako deinstalirati YesPlayer na Firestick-u

Pod pretpostavkom da je pravilno instaliran, možete deinstalirati YesPlayer (ili druge aplikacije instalirane putem Downloader-a) na isti način kao i bilo koju drugu aplikaciju. Samo pritisnite gumb izbornik Pritisnite gumb na daljinskom upravljaču i pomaknite se prema dolje Vaše aplikacije i kanali redak i kliknite Vidi sve. Odavde na popisu pronađite YesPlayer i pritisnite izbornik ponovo i kliknite Uninstall.

Vidi također: 

Kako Jailbreak Fire TV

Kako instalirati Kodi Leia 18.3 na firestick

Privatni VPN za Firestick

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 6 =

Adblock
detector