Kako koristiti VPN za promjenu zemlje na Google Playu

Kako promijeniti državu ili regiju na Google Playu

Postoji nekoliko načina na koje možete promijeniti svoju državu ili regiju Google Play. Nažalost, ne rade svi. Nadalje, neke metode djeluju kod nekih ljudi, a za druge su neuspješne. Ovdje ćemo predstaviti nekoliko rješenja koja su nam pomogla u pokušaju promjene zemlje Google Playa.

Sljedeća metoda je idealna ako ste se nedavno preselili u drugu zemlju. Zapravo je opcija dostupna samo ako otkrije da imate novu IP adresu u drugoj zemlji. Da biste to postigli možete koristiti VPN, ali imajte na umu da će vam se morati upisati način plaćanja iz dotične države.

Imajte na umu da upotreba ove metode znači da nećete moći koristiti trenutni način plaćanja ili postojeći Google Play saldo i nećete moći ponovo mijenjati zemlju 365 dana.

Kako mogu promijeniti zemlju na Google Playu?

1. Spajanje na VPN poslužitelj u zemlji iz koje želite pregledavati Google Play. Naš preferirani izbor VPN je ExpressVPN, ali NordVPN i Cyberghost su dvije dobre povoljne alternative.

2. Otvorite Trgovina igračaka app.

3. Kliknite na tri vodoravne crte u gornji lijevi kut za pristup izborniku.

Izbornik Google Play

4. Idite na Račun.

Google Play račun

5. Pomaknite se prema dolje do Zemlja i profili.

Google Play zemlja

6. Trebali biste vidjeti mogućnost za prebacite se u zemlju iz koje pregledavate s VPN-om.

Trgovina prekidača Google Play

7. Morat ćete dodati kreditnu ili debitnu karticu (ili PayPal račun) kako biste to mogli promijeniti vaš Google Play zemlja ili regija.

8. Pregledajte upit upozorenja i kliknite Nastaviti kako biste unijeli podatke o plaćanju.

Promijenite upozorenje za Google Play za zemlju

Ako gornja metoda ne funkcionira ili nije prikladna za vas, pokušajte sljedeće rješenje koje vam omogućuje da promijenite svoju zemlju ili regiju Google Play bez da morate unositi podatke o plaćanju. Biti upozoren da sljedeći vodič izbrisat će vaš trenutačni račun na Google Playu.

1. Idite do telefona postavke.

postavke izbornika telefona

2. Pomaknite se prema dolje i odaberite Korisnici & Računi.

Postavke korisnika i računi

3. Odaberite Google.

Korisnici i računi Google

4. Kliknite Ukloniti.

Uklonite Google račun

5. Pročitajte upozorenje i kliknite Ukloniti opet.

6. Povežite se s VPN serverom u zemlji iz koje želite pristupiti Google Playu.

7. Otvorite Google Play trgovina gdje će se od vas tražiti da dodate svoj račun. Od vas će se možda tražiti i da postavite svoje podatke o plaćanju, ali možete to preskočiti.

Iako ćemo vas provesti kroz svaki od najboljih VPN-ova za promjenu zemlje ili regije na Google Playu, evo kratkog sažetka:

Najbolji VPN-ovi za promjenu zemlje ili regije na Google Playu

 1. ExpressVPN: Poslužitelji u 94 zemlje. Deblokirajte većinu sadržaja s zaključanom regijom, uključujući Netflix. Brze brzine i sigurno šifriranjem. Korisničke aplikacije i podrška 24/7.
 2. NordVPN: 5.100 poslužitelja. Koristite ga za gledanje Netflixa i BBC iPlayera. Spojite do 6 uređaja. VPN usluga bez evidentiranja s 24/7 chat chat podrškom i specijalnim poslužiteljima.
 3. CyberGhost: Sigurni VPN s enkripcijom i strogim pravilima bez dnevnika. 3.700 poslužitelja širom svijeta. Brzo i surađuje s Google Playom i Netflixom u SAD-u. Koristite na do 7 uređaja.
 4. IPVanish: Američki VPN sa poslužiteljima u desecima zemalja. Omogućuje vam istovremeno povezivanje do 10 uređaja. Nudi dobre brzine i snažnu sigurnost sa enkripcijom.
 5. PrivateVPN: Poslužitelji velike brzine za strujanje Netflixa. Jednostavne aplikacije za radne površine i mobilne uređaje. Nudi podršku za live chat i dobru sigurnost uz strogu politiku no-log.
 6. Surfshark: Omogućuje neograničene istovremene veze. Deblokira Google Play, Netflix i još mnogo toga. Izvrsne aplikacije i proširenja preglednika. Bez dnevnika i podrška 24/7.

Možda se pitate kako smo započeli s odabirom najboljih VPN-ova za promjenu vaše zemlje na Google Playu. Odabrali smo VPN-ove na temelju sljedećih kriterija:

Kriteriji za odabir najboljih VPN-ova za promjenu države Google Play 

 • Poslužitelji u desecima zemalja za deblokiranje različitih regija Google Play Store
 • Brze i pouzdane veze za pregledavanje, strujanje i bujicu
 • Visoka razina sigurnosti kod enkripcije i pravila bez zapisivanja
 • Korisnička podrška putem live chat-a kao i putem e-pošte
 • Aplikacije za radne površine i mobilne uređaje koje se lako koriste (a u najboljem slučaju i proširenja preglednika)
 • Uključuje garanciju povrata novca pa ga možete isprobati bez rizika

Najbolji VPN-ovi za promjenu zemlje na Google Playu

1. ExpressVPN

ExpressVPNSiječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

ExpressVPN vaša je najbolja opklada za promjenu zemlje ili regije na Google Playu. To je zato što ima mrežu od više od 3.000 poslužitelja u impresivnih 94 zemlje. Kao takav, možete upotrebljavati ovu VPN za pristup gotovo zemlji ili regiji Google Play-a. Štoviše, ExpressVPN može deblokirati većinu platformi zaključanih u regiji, uključujući Netflix. Veze su brze i pouzdane, što znači da ne biste trebali imati problema sa performansama.

Ovu VPN uslugu možete koristiti na najviše 3 uređaja istovremeno. Dolazi s 24/7 podrškom koja je dostupna i putem live chat-a i e-pošte. U ponudi je širok spektar aplikacija kao i proširenja preglednika koja povezivanje s poslužiteljem čine još bržim i lakšim. Ako imate bilo kakvih nedoumica oko ExpressVPN-a, imajte na umu da dolazi s 30-dnevnom garancijom povrata novca, tako da možete isprobati s apsolutno bez rizika.

Osim što dobro surađuje s Google Playom, ExpressVPN je vrlo sigurna usluga. Koristi 256-bitnu AES enkripciju i nudi DNS i IPv6 zaštitu od propuštanja. Tu je i značajka prebacivanja uklanjanja koja osigurava da vaši podaci ne procure u slučaju pada VPN veze. Ovo je VPN koji ne vodi nijedan zapisnik po kojem biste se mogli prepoznati. Konkretno, ExpressVPN ne pohranjuje vašu IP adresu, povijest pregledavanja, metapodatke ili DNS upite.

ExpressVPN je dostupan za Windows, Mac, Android, iOS, Linux i usmjerivače. Proširenja preglednika nude se za Chrome i Firefox.

Pros:

 • Poslužitelji u 94 zemlje za deblokiranje različitih verzija Google Playa
 • Izvrsne brzine za korištenje omiljenih aplikacija i igara
 • Deblokira najpopularnije platforme za strujanje uključujući Netflix
 • Nudi 24/7 podršku putem live chat-a
 • Sigurnosne značajke uključuju šifriranje i uklanjanje prekidača
 • Dostupan je širok raspon aplikacija koje se lako koriste i proširenja preglednika

Cons:

 • Nije tako jeftin kao neke druge opcije na ovom popisu

NAJBOLJI VPN ZA GOOGLE IGRU: ExpressVPN je naš najbolji izbor za promjenu vaše zemlje ili regije na Google Playu. Također deblokira Netflix. Preko 3000 servera u 94 zemlje. Aplikacije s velikim brzinama i prilagođenim korisnicima. Za zaštitu podataka koristi enkripciju, a uključuje 24/7 podršku za chat uživo. Isprobajte bez rizika uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu ExpressVPN recenziju.

ExpressVPN kuponSpecijalna ponuda - dobijte 3 mjeseca dodatnog BESPLATNOG DALJANA Kupon se automatski primjenjuje

2. NordVPN

NordVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

NordVPN je opcija koju vrijedi razmotriti s obzirom na to da ima jednu od najširijih serverskih mreža bilo kojeg VPN-a. Ukupno ima oko 5.100 poslužitelja u 60 zemalja. To uključuje poslužitelje u SAD-u i Velikoj Britaniji. Ovaj VPN odličan je za deblokiranje sadržaja zaključanog u regiji bilo na Google Playu ili na Netflixu i Amazon Prime Video. Može se koristiti za povezivanje do 6 uređaja istovremeno, što vam omogućuje da osigurate sve svoje uređaje.

Otkrićete da NordVPN nudi niz specijalnih poslužitelja za dijeljenje datoteka kao i za poboljšanu internetsku sigurnost. Postoji i podrška za chat uživo koja je dostupna 24 sata na dan ako vam je potrebna. Općenito, ovo je vrlo sigurna VPN usluga koja nudi 256-bitnu AES enkripciju, kao i DNS i IPv6 zaštitu od propuštanja. Osim prekidača za uklanjanje, postoji i stroga pravila zabrane zapisa kako biste zaštitili svoju privatnost.

Možete preuzeti NordVPN aplikacije za Windows, Mac, Android, iOS, Linux i Android TV. Dostupna su i proširenja preglednika Chrome i Firefox. Međutim, usmjerivači zahtijevaju ručno podešavanje.

Pros:

 • Omogućuje vam da promijenite regiju Google Play i deblokira Netflix
 • Impresivna mreža s više od 5000 servera u 60 zemalja
 • Pomoću njega možete povezati do 6 uređaja istovremeno
 • Snažna sigurnost, stroga politika zapisivanja kao i posebni poslužitelji
 • Izvrsna 24/7 podrška uživo

Cons:

 • Brzina i pouzdanost servera može ponešto varirati

VELIKA VRIJEDNOST OPIS: NordVPN ima mrežu od preko 5.000 poslužitelja. Pomoću njega možete pristupiti Google Playu u bilo kojoj zemlji. Deblokira Netflix i Amazon Prime Video i omogućuje vam povezivanje do 6 uređaja. VPN bez en-log s enkripcijom i 24/7 live chat podrškom. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu NordVPN recenziju.

NordVPN Kupon uštedite 70% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

3. CyberGhost

Cyberghost

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Cyberghost.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

CyberGhost je visoko siguran VPN koji možete koristiti za promjenu svoje zemlje ili regije na Google Playu. Možete koristiti njegovu veliku mrežu od gotovo 3.700 poslužitelja koji se nalaze u 60 zemalja. Posebno, ovaj VPN ima velike brzine i neograničenu propusnost što je idealno za aplikacije i igre Google Play koji se oslanjaju na internetsku vezu. Uz to su CyberGhost-ovi brzi poslužitelji savršeni za strujanje Netflix-a u SAD-u.

Ovaj VPN nudi podršku 24 sata dnevno i omogućuje vam do 7 istodobnih veza. Nudi jak izbor korisničkih aplikacija za radne površine i mobilne uređaje (uključujući Android), pa čak i Android TV. Vaši podaci zaštićeni su CyberGhostovim korištenjem 256-bitne AES enkripcije. Tu je i zaštita od curenja DNS-a i IPv6 i automatska sklopka za zaustavljanje. Jednako je važna i stroga politika zabrane zapisa koja osigurava da vaši osobni podaci ostanu privatni.

CyberGhost aplikacije dostupne su za sljedeće platforme: Windows, Mac, Android, iOS, Amazon Fire Stick / Fire TV i Android TV. U ponudi su i proširenja preglednika Chrome i Firefox. Ručna instalacija potrebna je za Linux i usmjerivače.

Pros:

 • Velike brzine za Google Play aplikacije i igre za koje je potrebna internetska veza
 • Šifriranje za zaštitu podataka i pravila o zapisivanju radi zaštite privatnosti
 • Jednostavne aplikacije za širok raspon platformi
 • Omogućuje vam da imate do 7 istodobnih veza
 • Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno putem chata uživo

Cons:

 • Može se malo sporo povezati s nekim poslužiteljima

HIGH SPEED STREAMING: CyberGhost ima brze servere za strujanje i bujicu. Deblokira Google Play. 3.700 poslužitelja u 60 zemalja i omogućuje vam povezivanje do 7 uređaja. 24/7 podrška u live chatu i jaka sigurnost uz strogu politiku no-log. 45-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju CyberGhost.

CyberGhost kupon NOVO GODINE POSEBNO: UŠTEDITE 80% na trogodišnje planove + 2 mjeseca besplatnog UDOBA Popust se primjenjuje automatski

4. IPVanish

IPVanish

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.IPVanish.com

Povrat novca zagarantovan: 7 DANA

IPVanish sjedište ima u SAD-u, a poslužitelje ima u desecima zemalja širom svijeta. To znači da ga možete koristiti za pristup knjižnicama Google Play-a SAD-a, Velike Britanije, pa čak i Japana. Bez obzira na to igrate li videoigre putem interneta ili strujite omiljeni sadržaj, IPVanish ima dobre brzine za minimalan prekid. Što je još bolje, ovaj VPN omogućava povezivanje do 10 uređaja istovremeno, što je puno više od većine njegovih rivala.

Pomoću IPVanish-a možete deblokirati širok raspon geo-zaključanog sadržaja, poput Netflix US-a. Iako su aplikacije dovoljno jednostavne za upotrebu, postoji podrška za chat uživo ako imate problema. Ovo je usluga bez zapisnika koja posjeduje, a ne iznajmljuje svoje poslužitelje. Štiti od curenja DNS-a i IPv6 i koristi 256-bitnu AES enkripciju za zaštitu podataka. Uključena je i značajka automatskog prekidača za ubijanje.

Moguće je preuzeti IPVanish aplikacije za Windows, Mac, Android, iOS i Amazon Fire TV / Fire Stick. Ručna konfiguracija potrebna je u slučaju Linuxa i usmjerivača.

Pros:

 • Poslužitelji u desecima zemalja za različite verzije Google Playa
 • Istovremeno povežite do 10 uređaja
 • Uključuje podršku za chat uživo
 • VPN bez evidencije koji štiti vaše podatke šifriranjem

Cons:

 • Ne mogu se deblokirati neke usluge struje
 • Nudi samo 7-dnevno jamstvo povrata novca (neki VPN-ovi nude 30 ili više dana)

10 SIMULTANSKE POVEZANE: IPVanish omogućuje povezivanje do 10 uređaja istovremeno. Pomoću njega promijenite zemlju ili regiju Google Play. Poslužitelji u desecima zemalja širom svijeta. Nudi podršku za chat uživo i pravila o nepostojanju zapisa. 7-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu IPVanish recenziju.

IPVanish Kupon uštedite 60% na godišnjem planuDOBIJELITE Popust se primjenjuje automatski

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.PrivateVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

PrivateVPN je mali, švedski VPN s mrežom od oko 100 poslužitelja. Međutim, ti su poslužitelji raspoređeni u 60 zemalja, što olakšava deblokiranje sadržaja iz širokog spektra međunarodnih usluga. Kao i rad s Google Playom, ovaj VPN može deblokirati najpopularnije usluge streaminga, uključujući Netflix, BBC iPlayer i HBO Go. Nadalje, on nudi izvrsne brzine tako da vjerojatno nećete doživjeti sporo preuzimanja ili dugačke periode punjenja.

To je posebno prilagođena početnicima jer nudi podršku u chatu, čak pomoć na daljinu i instalaciju na daljinu. Aplikacije su jednostavni za navigaciju, a povezivanje s poslužiteljem traje samo nekoliko sekundi. Možete istovremeno osigurati i do 6 uređaja. Vaša privatnost zaštićena je korištenjem 256-bitne AES enkripcije PrivateVPN. Daljnje sigurnosne značajke uključuju DNS zaštitu od propuštanja, prekidač za zaustavljanje i pravila bez zapisnika.

PrivateVPN aplikacije dostupne su za Windows, Mac, Android i iOS. Linux i usmjerivači zahtijevaju ručnu instalaciju.

Pros:

 • Brzi poslužitelji za upotrebu s Google Play aplikacijama i igrama
 • Deblokira sve, od Netflixa do Amazona Prime Video
 • Podrška za chat uživo i daljinska pomoć i instalacija
 • Sadrži pravilo bez zapisnika koji vam pomaže ostati anoniman na mreži

Cons:

 • Ograničeni broj poslužitelja za izbor
 • Ponudi samo aplikacije za radne površine i mobilne uređaje (a nema proširenja preglednika)

BRZI SERVERI: PrivateVPN usluga je velike brzine za strujanje i bujicu. Dobro surađuje s Google Playom, Netflixom i još mnogo toga. Jednostavan za upotrebu za početnike i uključuje live chat podršku. Spojite do 6 uređaja. Koristi šifriranje i nema pravila za zapisivanje. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu PrivateVPN recenziju.

PrivateVPN KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% na dvogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

6. Surfshark

SurfShark VPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Surfshark.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

Surfshark omogućuje vam da promijenite svoju zemlju ili regiju Google Play kao i da deblokirate popularni geo ograničeni sadržaj u inozemstvu. Naime, Surfshark dobro funkcionira s mrežama Netflix, Hulu i BBC iPlayer. Međutim, ovaj VPN najistaknutiji je po tome što nudi neograničen broj istodobnih veza što je očito sjajno za dijeljenje VPN-a s obitelji. Pomoću Surfsharka imat ćete pristup stotinama poslužitelja u 50 zemalja.

Surfshark aplikacije olakšavaju pretraživanje i odabir poslužitelja. Također je lako prilagoditi različite postavke i aktivirati značajke kao što je blokator oglasa. Surfshark ozbiljno shvaća vašu sigurnost, a to se vidi i po korištenju 256-bitne AES enkripcije i DNS zaštite od curenja. Ovaj VPN također uključuje prekidač kill i strogo pravilo zabrane zapisa. Čak možete odabrati da platite u kripto valuti. Ako imate bilo kakvih pitanja, uključena je i podrška 24 sata dnevno.

Surfshark aplikacije dostupne su za radnu površinu (Windows i Mac), mobilne uređaje (Android i iOS) i Amazon Fire TV / Fire Stick. Dostupna su i proširenja preglednika Chrome i Firefox. Linux i usmjerivači moraju se postaviti ručno.

Pros:

 • Promijenite državu Google Play i deblokirajte Netflix, BBC iPlayer
 • Neograničen broj istodobnih veza
 • Aplikacije prilagođene početnicima kao i proširenja preglednika
 • Nudi 24/7 korisničku podršku putem live chat-a

Cons:

 • Relativno mala mreža od oko 800 poslužitelja
 • Korisnici Linuxa moraju VPN postaviti ručno (nema aplikacije)

Neograničene veze: Surfshark je odličan izbor za obitelji jer omogućuje neograničene istovremene veze. Deblokira Google Play i Netflix. Aplikacije prilagođene početnicima i proširenja preglednika, kao i podrška 24 sata dnevno. Štiti vašu privatnost pravilima bez zapisnika. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu Surfshark recenziju.

Surfshark KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% + 3 mjeseca FREEET DEALDispon se primjenjuje automatski

Mogu li koristiti besplatni VPN da promijenim zemlju ili regiju na Google Playu?

Pomoću nekih besplatnih VPN-ova možete promijeniti svoju zemlju ili regiju Google Play. Međutim, iz nekoliko razloga ne preporučujemo upotrebu besplatnih VPN-ova. Za početnike, besplatni VPN-ovi nisu baš dobri za deblokiranje sadržaja. Dakle, ako planirate prenositi simpatije Netflixa ili HBO Go-a, vaša je najbolja opklada uz kvalitetno plaćenu VPN uslugu.

Čak i ako je besplatni VPN u mogućnosti deblokirati geo-ograničenu web lokaciju ili uslugu, velike su šanse da će performanse biti slabe. Pregledavanje, strujanje i bujica s besplatnim VPN-ovima mogu biti frustrirajuće. To je zato što besplatne VPN obično nemaju mnogo poslužitelja. Nadalje, ove usluge često imaju previše korisnika, što znači veliko opterećenje i performanse poslužitelja.

Kao da ne možete otključati sadržaj i usporiti brzu brzinu, besplatni VPN-i ne pružaju nikakve usluge vašoj mrežnoj sigurnosti. Mnogi ne koriste enkripciju za zaštitu podataka, dok drugi nemaju važne sigurnosne značajke, kao što je prekidač za zaustavljanje. Konačno, mnogi besplatni VPN-ovi evidentiraju podatke korisnika i prodaju ih trećim stranama. Ako cijenite internetsku privatnost, najbolje je izbjegavati besplatne VPN-ove.

Koje su verzije Google Playa dostupne?

Google Play dostupan je u većini zemalja, a svi imaju svoju verziju Google Play trgovine. Evo kratkog popisa nekih verzija Google Play-a kojima možete pristupiti kad promijenite zemlju ili regiju:

 • SAD
 • Velika Britanija
 • Francuska
 • Njemačka
 • Australija
 • Kanada
 • Španija
 • Japan
 • Italija
 • Rusija
 • I puno više!
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 5 =

Adblock
detector