Kako popraviti pogrešku proxy proxy-a Amazon Prime

Kako popraviti pogrešku proxy proxy-a Amazon Prime

Činjenica da ovdje čitate ovaj članak sugerira da ste i vi naišli na sljedeću HTTP proxy pogrešku na Amazon Video: "Internetska veza vašeg uređaja koristi HTTP proxy koji sprečava reprodukciju vašeg videozapisa. Zatvorite ili onemogućite bilo koji proxy program i pokušajte ponovo."To znači da je otkriven vaš VPN ili Smart DNS proxy.

Poznat i kao "virtualna privatna mreža", VPN pomaže vam da deblokirate usluge zaključane u regiji poput Amazon Prime Video u inozemstvu. To čini kriptiranjem prometa na uređaju i usmjeravanjem ga putem poslužitelja u drugoj zemlji. Na primjer, ako pokušavate gledati američku verziju Amazon Prime Video, morat ćete se povezati s poslužiteljem u SAD-u. Nažalost, Amazon je na crnim popisima IP adresa mnogih VPN servera, što znači da samo najbolji VPN-ovi mogu zaobići ograničenja.

Ako nemate vremena pročitati cijeli članak, evo kratkog sažetak popisa najboljih VPN-ova za ispravljanje pogreške proxy Amazon Prime HTTP:

 1. ExpressVPN ispravlja pogrešku proxy protokola Amazon Prime HTTP. Brze i pouzdane veze. Podrška 24/7, prilagođene aplikacije i visoka razina sigurnosti s enkripcijom. Uključeno je 30-dnevno jamstvo povrata novca.
 2. CyberGhost Deblokira Amazon Prime i nudi aplikaciju za Amazon Fire TV i Fire Stick. Istovremeno povežite do 7 uređaja. Štiti vašu privatnost strogim pravilima bez zapisivanja.
 3. NordVPN Dobro surađuje s Amazon Prime Video. Preko 5000 servera u 60 zemalja. Koristite na do 6 uređaja. Jednostavne aplikacije i izvrsna zaštita privatnosti bez pravila o zagrljaju.
 4. PrivateVPN Usluga velike brzine za strujanje Amazon Prime. Jednostavan za upotrebu za početnike i omogućuje do 6 istodobnih veza. Štiti vaše podatke šifriranjem.
 5. Surfshark Deblokirajte geo-ograničene streaming usluge uključujući Amazon Prime Video. Jednostavna podrška, podrška 24 sata dnevno i neograničene veze. Nudi aplikaciju za Amazon Fire TV.
 6. Štit za žarište Deblokira Amazon Prime Video s lakoćom. Ima preko 3000 brzih poslužitelja širom svijeta. Sadrži snažne sigurnosne značajke, uključujući učinkovito enkripirajuće šifriranje.

Kako popraviti pogrešku proxy proxy-a Amazon Prime

Dobra vijest je da ne morate popraviti mnogo za ispravljanje pogreške proxy Amazon Prime HTTP. Zapravo, postoji brzo i jednostavno rješenje:

 1. Odaberite jednu od VPN usluga koja i dalje radi s Amazon Prime Video - preporučujemo ExpressVPN.
 2. Preuzmite odgovarajući softver za vaš operativni sustav. Najbolji VPN-ovi nude aplikacije za radne površine i mobilne uređaje. Neki čak nude i proširenja preglednika.
 3. Otvorite aplikaciju VPN ili proširenje preglednika i povežite se s poslužiteljem u regiji kojoj želite pristupiti. To su, na primjer, SAD.
 4. Idite na Amazon Prime Video i otvorite sadržaj koji želite gledati. Ovo bi se sada trebalo deblokirati, bez HTTP proxy pogreške.
 5. Ako se i dalje pojavljuje protiv pogreške HTTP proxyja, pokušajte očistiti kolačiće preglednika. Alternativno, pokušajte s drugim poslužiteljem ili se obratite korisničkoj podršci svog VPN-a.

Na tržištu postoji puno VPN-a što može otežati pronalaženje prave usluge. Iz tog smo razloga suzili popis odabirom VPN-ova koja ispunjavaju sljedeće kriterije:

 • Brzi poslužitelji koji rade s Amazon Prime Video
 • Globalna mreža poslužitelja u desecima zemalja
 • Sigurno pregledavanje pomoću enkripcije i prekidača kill
 • Zaštita privatnosti u obliku pravila koja se prijavljuje kod korisnika
 • Jednostavan za upotrebu, s aplikacijama za radne površine i mobilne uređaje
 • Omogućuje istodobne veze na više uređaja

Najbolji VPN-ovi za ispravljanje greške proxy Amazon Prime HTTP

Evo našeg najboljeg VPN-a za ispravljanje greške proxy Amazon Prime HTTP:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020unblocks amazon premijeraTestted Jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

ExpressVPN najpouzdaniji je VPN za ispravljanje pogreške proxy Amazon Prime HTTP. Ovaj VPN ima preko 3000 poslužitelja u 94 zemlje i dosljedno surađuje s Amazon Prime Video. Uz neograničenu propusnost, vrlo velike brzine i mogućnost deblokiranja platformi poput Netflixa, BBC iPlayera i ESPN-a ExpressVPN je savršen za strujanje.

Jedna od najboljih značajki ExpressVPN-a je korisnička podrška. Po svoj prilici, neće vam trebati često, ali ako to učinite, možete stići 24/7 putem e-pošte ili live chat. Ovo je vrlo korisna VPN usluga s velikim izborom aplikacija i proširenja preglednika. Postavljanje, povezivanje s poslužiteljem i gledanje Amazon Prime Video brzo je i jednostavno.

Bez obzira na to je li usmjeren Amazon Prime Video ili jednostavno pregledavate web, sigurnost na mreži je najvažnija. ExpressVPN kriptira vaš promet 256-bitnom AES enkripcijom i štiti od curenja DNS-a. Prekidač za ubijanje i značajka podijeljenog tuneliranja omogućuje vam odabir prometa koji želite provesti putem VPN-a. ExpressVPN ne vodi evidencije i nalazi se na Britanskim Djevičanskim otocima, gdje ne postoje zakoni o zadržavanju podataka.

ExpressVPN možete koristiti na Windowsima, Mac-u, Linuxu, Androidu, iOS-u i usmjerivačima. Dostupna su i proširenja preglednika Chrome i Firefox.

Pros:

 • Brzi poslužitelji za streaming premijera Amazon
 • Također deblokira Netflix, BBC iPlayer i još mnogo toga
 • Mnogo sigurnosnih značajki, uključujući šifriranje i podijeljeno tuneliranje
 • Korisnička podrška 24/7 dostupna putem e-pošte i razgovora uživo
 • Veliki izbor aplikacija i proširenja preglednika
 • Sjedište joj je na Britanskim Djevičanskim otocima - nema zakona o zadržavanju podataka

Cons:

 • Skuplje od ostalih VPN-ova na ovom popisu

Naš rezultat:

4.5 od 5

NAJBOLJI VPN ZA FIKSIRANJE PROXY GREŠKE: ExpressVPN je naš izbor broj 1. To je brz, pouzdan i može deblokirati platforme poput Amazon Prime Video i Netflix. Sadrži podršku 24 sata dnevno, prilagođene aplikacije i proširenja preglednika. 30-dnevno jamstvo povrata novca znači da možete isprobati bez rizika.

Pročitajte našu cjelovitu ExpressVPN recenziju.

ExpressVPN kuponSpecijalna ponuda - dobijte 3 mjeseca dodatnog BESPLATNOG DALJANA Kupon se automatski primjenjuje

2. CyberGhost

Cyberghostdeblokira amazon premijera testirano u siječnju 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Cyberghost.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

CyberGhost je vrlo sigurna VPN usluga koja vam omogućuje sprječavanje pogreške HTTP proxyja na Amazon Prime. Što je više, CyberGhost nudi aplikaciju za Amazon Fire TV i Fire Stick, što ga čini posebno atraktivnom opcijom. Ima više od 5.700 poslužitelja u 89+ zemalja koji vam omogućavaju pristup geo-ograničenom sadržaju iz cijelog svijeta. Poslužitelji velike brzine i neograničena propusnost omogućuju strujanje u HD od 1080p bez primjetnog zastoja ili punjenja.

Ovaj VPN odlična je opcija za obitelji jer omogućuje do 7 istodobnih veza. Idealan je i za početnike, s jednostavnim i jednostavnim aplikacijama. CyberGhost olakšava sigurnost na mreži, s 256-bitnom AES enkripcijom za zaštitu podataka, kao i zaštitu od DNS-a i IP propuštanja. U ovu VPN uslugu sa sjedištem u Rumunjskoj također je uključeno automatsko prebacivanje i stroga pravila bez zapisivanja.

Sljedeće aplikacije nude CyberGhost: Windows, Mac, Linux, Android, iOS, Amazon Fire Stick i Android TV. Proširenja preglednika dostupna su za Chrome i Firefox. Ručno postavljanje potrebno je za usmjerivače.

Pros:

 • Nudi aplikaciju za Amazon Fire TV i Fire Stick
 • Poslužitelji velike brzine za streaming Amazon Prime Video
 • Izvrsna svestrana sigurnost s enkripcijom i pravilima bez dnevnika
 • Preko 5.700 poslužitelja širom svijeta za deblokiranje sadržaja
 • Omogućuje do 7 istodobnih veza

Cons:

 • Ne radi u Turskoj, Kini, UAE

Naš rezultat:

4 od 5

NAJBOLJI PRORAČUN VPN: CyberGhost je brz, nudi izvrsnu cjelokupnu sigurnost i lako deblokira Amazon Prime Video u inozemstvu. Pruža aplikaciju Amazon Fire TV i Fire Stick. Koristite na do 7 uređaja istovremeno. 45-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju CyberGhost.

CyberGhost kupon NOVO GODINE POSEBNO: UŠTEDITE 80% na trogodišnje planove + 2 mjeseca besplatnog UDOBA Popust se primjenjuje automatski

3. NordVPN

NordVPNdeblokira amazon premijera testirano u siječnju 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

NordVPN ima preko 5000 servera širom svijeta i dobro surađuje s Amazon Prime Video. Jedna od prednosti tolikog broja poslužitelja i IP adresa je ta što ćete uvijek vjerojatno pronaći onu koja radi s geo-ograničenim sadržajem. Zapravo, NordVPN deblokira mnoge popularne streaming usluge uključujući Netflix, Hulu i HBO Go. Bez obzira na to gledate li, struji ili videopoziva, NordVPN ima brze servere s manje opterećenja i neograničenom propusnošću..

Smatramo da NordVPN nudi dobru vrijednost za novac, posebno uzevši u obzir da ga možete koristiti za osiguranje do šest svojih uređaja. Još jedna prednost je što nudi vrlo intuitivne aplikacije koje se lako koriste, kao i proširenja preglednika. NordVPN je također izuzetno siguran sa 256-bitnom AES enkripcijom, DNS zaštitom od curenja i značajkom prebacivanja. Sjedište ove VPN usluge je u Panami, gdje ne postoje zakoni o obveznom čuvanju podataka. Bez obzira na tu činjenicu, NordVPN vodi politiku nepostojanja dnevnika.

NordVPN aplikacije dostupne su za preuzimanje za Windows, Mac, Linux, Android, iOS i Android TV. Proširenja preglednika dostupna su i za Chrome i Firefox. Ruteri zahtijevaju ručno podešavanje.

Pros:

 • Odlično surađuje s Amazon Prime Videoom, kao i Netflixom, Huluom itd
 • Mreža od preko 5000 poslužitelja za deblokiranje geo-ograničenog sadržaja
 • Čvrsta sigurnost, stroga politika zabrane zapisa, kako bi se zaštitila privatnost korisnika
 • Osigurajte do 6 uređaja putem jednog računa
 • Jednostavne aplikacije i proširenja preglednika

Cons:

 • Neki se serveri mogu pomalo promašiti

Naš rezultat:

4.5 od 5

VRIJEDNOST I PERFORMANSE: NordVPN nudi izvrsnu ukupnu vrijednost. U mogućnosti popraviti pogrešku proxy Amazon Prime HTTP, također radi s Netflixom. Ima preko 5000 servera i može se koristiti na do 6 uređaja. Osigurajte šifriranjem i pravilom bez zapisnika. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu NordVPN recenziju.

NordVPN Kupon uštedite 70% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

4. PrivateVPN

PrivateVPNdeblokira amazon premijera testirano u siječnju 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.PrivateVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

PrivateVPN je usluga velike brzine koja je idealna za streaming Amazon Prime kao i Netflix. Riječ je o manjem VPN-u sa poslužiteljima u 60 zemalja, uključujući SAD i Veliku Britaniju. U našem testiranju ustanovili smo da su veze vrlo stabilne, bez puferiranja tijekom protoka u 1080p. Vrijedno je znati da PrivateVPN omogućuje povezivanje do 6 uređaja istovremeno, a svi su dodijeljeni jedinstvenoj IP adresi.

Iako nije dostupna 24/7, PrivateVPN korisnička podrška izvrsna je jer ćete izravno razgovarati s programerima. Osim live chat i opcija e-pošte, PrivateVPN nudi i pomoć na udaljenoj radnoj površini. Međutim, aplikacije su vrlo korisne i ne bi trebale stvarati probleme čak i početnicima. Sjedište tvrtke je u Švedskoj, PrivateVPN kaže da ne vodi evidencije prometa i ne zna što radite na mreži. Uključuje 256-bitnu AES enkripciju, DNS zaštitu od curenja i značajku prebacivanja.

PrivateVPN možete koristiti putem njegovih aplikacija za radne površine (Windows i Mac) i mobilne uređaje (Android i iOS). Međutim, Linux i usmjerivači zahtijevaju ručno podešavanje.

Pros:

 • Poslužitelji velike brzine za streaming Amazon Prime Video i Netflix
 • Osigurajte šifriranjem i značajkom prebacivanja
 • Uživajte u do 6 istodobnih veza
 • Podrška za chat uživo i pomoć na udaljenoj radnoj površini

Cons:

 • Manja mreža od oko 100 poslužitelja
 • Ograničeni izbor aplikacija bez proširenja preglednika

Naš rezultat:

4.5 od 5

Brzi poslužitelji: PrivateVPN je brza VPN usluga za strujanje Amazon Prime Video i Netflix. Omogućuje vam zaštitu 6 uređaja Jednostavne aplikacije i uključuju sve bitne sigurnosne značajke. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu PrivateVPN recenziju.

PrivateVPN KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% na dvogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

5. Surfshark

SurfShark VPNdeblokira amazon premijera testirano u siječnju 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Surfshark.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

Surfshark relativno je nova VPN usluga koja je pokrenuta 2017. Osim što je uspio ispraviti pogrešku proxy Amazon Prime HTTP, Surfshark također deblokira Netflix, BBC iPlayer i Hulu. Iako ima relativno malu mrežu poslužitelja, Surfshark ima brze poslužitelje u 50 zemalja. Kao takav, trebali biste imati malo problema s deblokiranjem geografski ograničenog sadržaja gdje god se nalazili.

Izdvojena značajka Surfsharka je ta što omogućuje neograničen broj veza. To znači da vi i vaša obitelj možete istovremeno osigurati sve svoje uređaje. Također nudi izvrsnu korisničku podršku 24 sata dnevno, za koju smo ustanovili da je korisna i brza. Surfshark možemo preporučiti početnicima jer je izuzetno jednostavan za korištenje s dobro dizajniranim aplikacijama. Surfshark štiti vaše podatke 256-bitnom AES enkripcijom, DNS zaštitom od curenja i prekidačem kill. Sjedište je na Britanskim Djevičanskim otocima i ima strogu politiku zapisivanja bez zadržavanja, a ne vodi zapise o vezama i aktivnostima.

Surfshark nudi aplikacije za sljedeće: Windows, Mac, Android, iOS i Amazon Fire TV. Proširenja preglednika dostupna su i za Chrome i Firefox. Ručna konfiguracija potrebna je za Linux i usmjerivače.

Pros:

 • Dobro surađuje s Amazon Prime Video, Netflixom i još mnogo toga
 • Omogućuje neograničen broj veza
 • Pruža korisničku podršku 24 sata dnevno putem chata uživo
 • Visoko siguran koristeći šifriranje i bez pravila o zapisivanju

Cons:

 • Nema najveću mrežu poslužitelja

Naš rezultat:

4 od 5

Neograničene veze: Surfshark vam omogućuje pristup Amazon Prime Video u inozemstvu, bez primanja HTTP proxy pogreške. Nudi aplikaciju za Amazon Fire TV, omogućuje neograničene veze i pruža 24/7 podršku. Svi planovi uključuju 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu Surfshark recenziju.

Surfshark KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% + 3 mjeseca FREEET DEALDispon se primjenjuje automatski

6. Štitnik žarišta

Štit za žarištedeblokira amazon premijera testirano u siječnju 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android

Web stranica: www.Hotspotshield.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

Štit za žarište nudi pristup više od 3.000 poslužitelja u više od 70 zemalja, što vam olakšava vezu s malim kašnjenjem. Njegove brzine su impresivne i dovoljno brze za gledanje HD HD videa uživo bez primjetnog zaostajanja ili punjenja. Osim što omogućuje zaobići pogrešku proxyja u Amazoni, ovaj VPN deblokira glavne platforme poput Netflix US, BBC iPlayer i ITV Hub iz inozemstva.

Ova usluga dolazi s puno snažnih sigurnosnih značajki. Započinje 256-bitna enkripcija, kao i DNS i IPv6 zaštita od propuštanja i prekidač za zaustavljanje (koji zaustavlja sav promet svaki put kad iznenada prekinete vezu s VPN-om). Postoje i mogućnosti da se automatski povežete svaki put kada koristite nesigurnu WiFi mrežu i pustite određene web stranice da zaobiđu VPN. Hotspot Shield ne zadržava osobne podatke nakon završetka sesije. Trebate pomoć? Korisnička podrška dostupna je 24/7 tijekom razgovora uživo.

Hotspot Shield nudi jednostavne aplikacije za Windows, Android, iOS i MacOS uređaje.

Pros:

 • Izvrsna sposobnost deblokiranja
 • Dovoljno brz za streaming bez zaostajanja
 • Dobar raspon sigurnosnih značajki

Cons:

 • Nema najbolje podatke o privatnosti
 • Nema Linux podrške

Naš rezultat:

4.5 od 5

HITROST I VERSATIL: Hotspot Shield pruža i brzinu i sigurnost, što ga čini jakim izborom za sve koji žele koristiti Amazon Prime (ili slične usluge s zaključanim regijama) u inozemstvu. Ovaj VPN dolazi s 45-dnevnim jamstvom povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju Hotspot Shield-a.

Kupon Hotspot ShieldSpecijalna ponuda - uštedite 75% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

Mogu li koristiti besplatni VPN da popravim pogrešku proxy prozora Amazon Prime HTTP?

Amazon je vrlo učinkovit u otkrivanju VPN-a i redovito na crnim listama iznosi njihove IP adrese, što znači da većina besplatnih VPN-a vjerojatno neće funkcionirati. Besplatni VPN-i obično imaju previše korisnika na ograničenom broju poslužitelja te se IP adrese brzo označe kao rezultat. Suprotno tome, najbolje plaćeni VPN-ovi za Amazon Prime Video imaju stotine ili čak tisuće poslužitelja i IP adresa. Štoviše, neki plaćeni VPN čak nude aplikacije za Amazon Fire TV i Amazon Fire Stick.

Ako imate dovoljno sreće da pronađete besplatni VPN koji deblokira Amazon Prime Video, vjerojatnost da će učinkovitost biti razmjerno loša. Besplatni VPN-ovi obično imaju male poslužitelje i nude vrlo ograničenu propusnost. Stoga će vam biti teško strujati HD videozapise bez da vas prekidaju česti pretvarači i jaki zaostaci.

Sigurnost je jedan od glavnih razloga izbjegavanja korištenja besplatnog VPN-a. Za početak, mnogi besplatni VPN-i ne osiguravaju vaše podatke najvišom razinom enkripcije (a u nekim slučajevima uopšte ne koriste enkripciju). Možda im nedostaju i važne sigurnosne značajke, poput automatskog prekidača za ubijanje. Neke su besplatne VPN mreže poznate i po tome što prodaju zapisnike vaših mrežnih aktivnosti trećim osobama.

Što mogu gledati na Amazon Prime?

Amazon Prime Video je popularna usluga za streaming koja nudi širok spektar filmova i TV emisija, uključujući i vlastiti originalni sadržaj. Najbolji VPN-ovi za Amazon Prime omogućuju vam da gledate sve ovo, uključujući sljedeće:

 • Jack Ryan
 • Neki to vole vruće
 • Povratak kući
 • Mjesečina
 • Amerikanci
 • ograde
 • Hannibal
 • Žene 20. stoljeća
 • opravdan
 • Sluškinja

Vidi također:

 • Kako popraviti pogrešku proxy poslužitelja Netflix
 • Kako zaobići VPN blokove

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 7

Adblock
detector