Kako prebaciti svoju IP adresu u Južnu Koreju pomoću VPN-a

Kako dobiti IP adresu za Južnu Koreju

Popularne web stranice i usluge sve više koriste geo blokiranje kako bi ograničili pristup svom sadržaju. Obično je u obliku provjere IP adrese, gdje vam je dopušteno korištenje usluge samo ako vaša IP adresa dolazi iz određene zemlje. Dakle, ako želite pristupiti sadržaju i uslugama u Južnoj Koreji, trebat će vam IP adresa Južne Koreje. To možete učiniti spajanjem na VPN. Kad god upotrebljavate VPN, dobit ćete novu IP adresu specifičnu za regiju (na osnovu lokacije odabranog poslužitelja), što je trivijalno jednostavno zaobići ova regionalna ograničenja i koristiti geoblokirane platforme iz inozemstva.

Postoji raširena pretpostavka da je ono što dobivate na mreži privatno, ali stvarno svi, od vašeg davatelja internetskih usluga (ISP), svog poslodavca, au nekim zemljama, čak i vlada, mogu točno vidjeti koje web stranice koje posjećujete i što radite na njima. VPN-ovi također to sprečavaju i poboljšavaju vašu internetsku privatnost kriptirajući vaš promet, osiguravajući da ga ne mogu čitati treći promatrači.

Kako do IP adrese Južne Koreje pomoću VPN-a

Uz pravi VPN, dobivanje IP adrese od Južne Koreje vrlo je jednostavno. Ispod ćemo vas provesti kroz to.

Evo kako dobiti IP adresu Južne Koreje:

 1. Započnite s prijavom za jedan od dolje navedenih VPN-a (preporučujemo ExpressVPN).
 2. Preuzmite i instalirajte aplikaciju. Bit će nekoliko različitih verzija, stoga pribavite odgovarajuću verziju za svoj uređaj.
 3. Povežite se s bilo kojim od vaših južnokorejskih poslužitelja VPN-a.
 4. Pokušajte posjetiti geoblokiranu južnokorejsku web lokaciju. Sadržaj bi se trebao odmah učitati, a ako ne, obično će očistiti predmemoriju i kolačiće, a zatim osvježiti stranicu.

BESPLATNO dobijte plaćeni VPN: Ako vam je potrebno samo VPN kratko vrijeme (na primjer, ako idete na godišnji odmor ili želite gledati neki određeni događaj), možete iskoristiti 30-dnevnu garanciju povrata novca ExpressVPN-a. Morat ćete platiti unaprijed, ali možete u bilo kojem trenutku otkazati povrat kompletnog povrata, efektivno vam omogućava besplatni VPN pokriće za mjesec dana.

U nastavku detaljno pokrivamo svakog davatelja usluga, ali ako imate samo vremena za brzi pogled, evo sažetka popisa najbolji VPN-ovi za IP adresu Južne Koreje:

 1. ExpressVPN: Naš najbolji izbor za dobivanje IP adrese za Južnu Koreju!. Brza mreža poslužitelja isprekidana širom svijeta. Aplikacije koje se jednostavno koriste za sve glavne platforme koje su izvrsne za privatnost i sigurnost. Sadrži 30-dnevno jamstvo povrata novca.
 2. NordVPN: Veteran low-cost usluga s ogromnom mrežom poslužitelja. Nulta trupca i besprijekorna sigurnost. Pristojne brzine.
 3. CyberGhost: Izbor budžeta uz vrhunsku sigurnost, brze brzine i bez trupaca. Aplikacije su jednostavne za korištenje i prilagođene početnicima.
 4. IPVanish: Korisnici Kodija preferirali su je zbog nadzorne ploče prilagođene daljinskom upravljaču. Brzo i sigurno.
 5. PrivateVPN: Najnovija mreža na ovom popisu s manje poslužitelja za izbor, ali izvrsna za deblokiranje geo-ograničenih sadržaja.

Ako želite gledati određeni događaj uživo, toplo preporučujemo da prođete gore navedene korake prije nego što se on zapravo počne. Pri tome osiguravate da ako nešto pođe po zlu, još uvijek ćete imati vremena kontaktirati korisničku podršku. To također znači da je manje vjerovatno da ćete išta propustiti.

S toliko mnogo konkurentnih VPN-a često je teško odlučiti koji je najbolji za određeni zadatak. Imajući to u vidu, prilikom pronalaženja najboljih VPN-ova za dobivanje IP adrese u Južnoj Koreji odlučili smo razmotriti samo usluge sa svim donjim karakteristikama:

Kriteriji za odabir najboljih VPN-ova

 • Ima barem jedan južnokorejski poslužitelj, po mogućnosti više
 • Omogućuje velike brzine i pouzdane veze
 • Koristi 256-bitnu enkripciju i nudi razne druge sigurnosne značajke
 • Ne bilježi nikakve podatke koji bi vas mogli prepoznati
 • Nudi aplikacije za sve najpopularnije operativne sustave

Koji je najbolji VPN za dobivanje IP adrese Južne Koreje?

Evo našeg potpunog posjeta najboljih VPN-a koje možete koristiti za prebacivanje vaše IP adrese u Južnu Koreju:

1. ExpressVPN

ExpressVPNSiječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

ExpressVPN trenutno ima više od 2000 poslužitelja u 94 različite zemlje, uključujući Južnu Koreju. Ova je usluga dovoljno brza za streaming HD videozapisa uživo bez ikakvog primjetnog punjenja, a budući da ima jaku deblokirajuću sposobnost, možete je koristiti za gledanje korejskih platformi poput EBS TV i SBS s bilo kojeg mjesta.

Ovaj VPN koristi 256-bitnu AES enkripciju, zaštitu od propuštanja DNS-a i IPv6 i prekidač za zaustavljanje (u svojim desktop aplikacijama) da bi vaše aktivnosti ostale privatne. Korisnici koji se bave privatnošću mogu se prijaviti gotovo potpuno anonimno plaćanjem s Bitcoin-om i korištenjem jednokratne adrese e-pošte. ExpressVPN ne bilježi osobne podatke. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno tokom chata uživo.

Aplikacije ExpressVPN dostupne su za Windows, Linux, MacOS, Android i iOS. Tu je i prilagođeni softver rutera koji olakšava zaštitu svih uređaja odjednom.

Pros:

 • Izuzetno velike brzine za preuzimanje / streaming
 • Dostupna opcija anonimnog plaćanja (Bitcoin)
 • Čvrsta privatnost i sigurnost
 • Deblokira razne korejske platforme

Cons:

 • Nešto skuplje

NAJBOLJI VPN ZA JUŽNU KOREJU: ExpressVPN je naš prvi izbor za dobivanje IP adrese Južne Koreje. To je brzo i sigurno, s izvrsnim potencijalom za deblokiranje i glavnim fokusom na vašu privatnost. Čak uključuje i 30-dnevno jamstvo povrata novca, tako da možete isprobati potpuno bez rizika.

Pročitajte našu recenziju ExpressVPN.

ExpressVPN kuponSpecijalna ponuda - dobijte 3 mjeseca dodatnog BESPLATNOG DALJANA Kupon se automatski primjenjuje

2. NordVPN

NordVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

NordVPN ima jednu od najvećih mreža bilo kojeg velikog dobavljača VPN-a, s više od 5000 servera raspoređenih u 62 zemlje, uključujući šest u Južnoj Koreji. Ova usluga nudi velike brzine i mogućnost zaobilaženja svih, osim najtvrdokornijih mjera geo-ograničenja, što znači da je idealno za ljude koji žele emitirati korejsku TV iz inozemstva. Omogućuje istovremeno do šest veza, tako da možete sigurno pregledavati kod kuće i u pokretu.

Ova usluga dolazi s kompletom naprednih sigurnosnih značajki. Tu je 256-bitna enkripcija, prekidač za zaustavljanje specifičan za aplikaciju i zaštita od prosljeđivanja porta, curenja IPv6, DNS i WebRTC. To nije sve: NordVPN uključuje blokiranje oglasa, skeniranje zlonamjernog softvera, dvostruku VPN i Tor preko VPN funkcionalnosti. To ne bilježi nikakve podatke koji bi vas mogli prepoznati, a možete platiti s Bitcoinom ako želite dodatni sloj anonimnosti. Podržava uživo, podrška na chatu dostupna je 24 sata dnevno.

NordVPN ima aplikacije za Windows, Android, Linux, MacOS i iOS uređaje. Može se ručno instalirati na podržanim bežičnim usmjerivačima.

Pros:

 • Veliki naglasak na sigurnosti i privatnosti
 • Politika bez zapisnika
 • Postiže dosljedno dobre brzine
 • Ekspanzivna mreža poslužitelja

Cons:

 • Neke su veze s serverom spora i nepouzdana

NAJBOLJI PRORAČUN VPN: NordVPN je svestran VPN-prilagođen proračunu koji olakšava dobivanje južnokorejske IP adrese. To je brzo, omogućava vam prilagođavanje vašeg idealnog sigurnosnog postava i ne zadržava zapise. NordVPN dolazi s 30-dnevnom garancijom povrata novca.

Evo našeg cjelovitog pregleda NordVPN-a.

NordVPN Kupon uštedite 70% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

3. CyberGhost

Cyberghost

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Cyberghost.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

CyberGhost nudi najviše južnokorejskih servera bilo kojeg VPN-a na ovom popisu (sedam) i ima ih više od 3.500 u 60 zemalja širom svijeta. To je vrlo brza usluga, a aplikacije vam omogućuju pregled trenutnog opterećenja svakog poslužitelja, olakšavajući uspostavljanje veze s malim kašnjenjem bez obzira gdje se nalazite u svijetu. Uz to, CyberGhost dopušta do sedam istodobnih veza, dok većina njegovih rivala dopušta između tri i šest.

Ova je usluga izuzetno jednostavna i korisna sve su njegove sigurnosne značajke omogućene prema zadanim postavkama. To uključuje 256-bitnu enkripciju, zaštitu od propuštanja DNS-a i IPv6, automatsko blokiranje oglasa, skener zlonamjernog softvera i prekidač za zaustavljanje (dostupan u svim verzijama). Možda je najvažnije da CyberGhost ne zabilježi podatke koji bi vam se mogli pridružiti. Ako naiđete na bilo kakve probleme, možete kontaktirati korisničku podršku 24/7 putem chata uživo.

CyberGhost nudi aplikacije za MacOS, Windows, iOS i Android. Linux sustavi i odabrani internetski usmjerivači su također podržani, ali zahtijevaju ručnu konfiguraciju.

Pros:

 • Impresivne brzine prijenosa i prijenosa
 • Sve sigurnosne značajke omogućene su prema zadanim postavkama
 • Ne zadržava zapisnike

Cons:

 • Manje je pogodno za korisnike napajanja

MOŽNI, NISKI trošak VPN: CyberGhost je brz, jednostavan za korištenje VPN koji nudi pouzdanu, pristupačnu zaštitu i pristup nekoliko južnokorejskih poslužitelja. Čak dolazi sa 45-dnevnim jamstvom povrata novca.

Evo našeg detaljnog pregleda CyberGhost.

CyberGhost kupon NOVO GODINE POSEBNO: UŠTEDITE 80% na trogodišnje planove + 2 mjeseca besplatnog UDOBA Popust se primjenjuje automatski

4. IPVanish

IPVanish

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.IPVanish.com

Povrat novca zagarantovan: 7 DANA

IPVanish trenutno ima dva poslužitelja u Južnoj Koreji i preko 1.100 ostalih u više od 60 zemalja. Ova je usluga dovoljno brza za gledanje HD videozapisa uživo bez vidljivog punjenja, a što je najbolje od svega, omogućava do deset istodobnih veza, tako da ćete moći zaštititi sve uređaje s jednim računom.

Ova VPN koristi 256-bitnu enkripciju, IPv6 i DNS zaštitu od propuštanja i prekidač za zaustavljanje (samo aplikacije za radne površine) kako biste osigurali da ste zaštićeni u svakom trenutku. Tu je i mogućnost promjene IP adrese u unaprijed postavljenim intervalima, blokiranje lokalnih veza i prikrivanje OpenVPN prometa ako želite naprednije sigurnosno postavljanje. IPVanish ne zadržava nikakve zapisnike, što znači da ne mogu pružiti detalje o vašim aktivnostima ni pod kojim uvjetima. Chat je dostupan 24 sata dnevno ako vam treba pomoć.

IPVanish ima Windows, Android, Amazon Fire Stick / Fire TV, MacOS i iOS aplikacije. Za upotrebu s Linux sustavima i odabirom mrežnih usmjerivača potrebna je ručna konfiguracija.

Pros:

 • Koristite do deset uređaja istovremeno
 • Vrlo velike brzine
 • Vrhunski aspekti sigurnosti i privatnosti

Cons:

 • Bori se za deblokiranje većih platformi za strujanje

BROWSE SIGURNO BILO KAKO: IPVanish je brz, vrlo siguran VPN VPN s više poslužitelja u Južnoj Koreji. Visoka granica veze čini ga idealnim za korisnike koji žele zaštititi puno uređaja odjednom. IPVanish planovi dolaze sa 7-dnevnim jamstvom povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju IPVanish-a.

IPVanish Kupon uštedite 60% na godišnjem planuDOBIJELITE Popust se primjenjuje automatski

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.PrivateVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

PrivateVPN možda nema toliko poslužitelja kao neki njegovi konkurenti (ukupno 88, u 59 država uključujući Južnu Koreju), ali on nudi velike brzine. Učinkovito je u zaobilaženju mjera ograničenja geološkog ograničenja i bio bi jak izbor za sve koji žele koristiti platforme poput EBS TV ili TV Chosun u inozemstvu.

256-bitna enkripcija omogućena je prema zadanim postavkama, ali PrivateVPN uključuje prekidač za isključivanje (samo za Windows) i zaštitu od curenja DNS-a i IPv6. Ova usluga ima strogo pravilo zabrane zapisa i omogućuje korisnicima da plaćaju Bitcoin, tako da nema rizika da se vaše aktivnosti prate kod vas. Usluga podrške za chat uživo u PrivateVPN dostupna je 22 sata dnevno (osim 1-3PM PST), a uz vaše dopuštenje osoblje može na daljinu instalirati ili konfigurirati softver za vas.

Aplikacije PrivateVPN mogu se preuzeti za Windows, MacOS, iOS i Android. Radi na Linuxu i odabiru bežične usmjerivače s ručnom instalacijom.

Pros:

 • Brzina je dovoljno dobra za visokokvalitetno strujanje
 • Davatelj nula-dnevnika
 • Pruža sigurnu, šifriranu vezu

Cons:

 • Nema 24/7 chat uživo
 • Manje poslužitelja za odabir od ostalih davatelja koji su viši na ovom popisu

Pouzdano, visokobrzinsko branjenje: PrivateVPN pruža brze i dosljedne veze sa svojim južnokorejskim poslužiteljem i ne vodi nikakve zapisnike. Čak postoji 30-dnevna garancija povrata novca tako da nemate šta izgubiti pokušavajući.

Evo našeg cjelovitog pregleda PrivateVPN-a.

PrivateVPN KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% na dvogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

Mogu li dobiti besplatnu VPN IP adresu iz Južne Koreje?

Besplatni VPN-ovi mogu se činiti privlačnim, ali jesu rijetko rade onako kako tvrde. Uzmite njihovu brzinu: obično će imati manje poslužitelja od plaćenih usluga, ali više korisnika. To znači da možete očekivati ​​da će se stranice učitavati vrlo sporo, a videozapisi u međusobno spremanje ako se uopće učitaju. Uz to, besplatni VPN-ovi vjerojatno neće imati poslužitelje u Južnoj Koreji i često su prvi na crnoj listi popularnih servisa poput Netflixa, što slobodne VPN-ove čini lošim izborom za strujanje južnokorejskog sadržaja u inozemstvo.

Kako besplatni VPN-i ne naplaćuju korisnika unaprijed, oni pronalaze druge načine zaraditi novac. Gotovo uvijek ćete pronaći da umetnu oglase na stranice koje posjetite, ali pravi je problem što neke usluge pribjegavaju sjenovitijim metodama. Na primjer, neki pohranjuju kolačiće za praćenje na vašem uređaju koji im omogućuju praćenje web mjesta koje posjećujete i koliko često. Ti se podaci bilježe u dužem vremenskom razdoblju i nakon što ih se dovoljno sakupi, oni se prodaju oglašavačima, najčešće bez vašeg znanja.

Nažalost, postoje ljudi koji žele iskoristiti svoj interes za internetsku privatnost. Studija iz 2016. testirala je više od 280 besplatnih VPN aplikacija i zaključila da gotovo 40% uključuje zlonamjerni softver. Jednako zabrinjavajuće, 66% procurilo osobne podatke putem DNS-a, a 18% (22 usluge) nikada se nije koristilo nikakvim šifriranjem. Ni ovi rizici nisu ograničeni na malo poznate usluge: vidjeli smo čak i jednu veliku VPN prodajnu širinu korisnika kako bi pokrenuli botnet.

Da bi bili što sigurniji, preporučujemo korištenje uglednog VPN-a koji privatnost korisnika stavlja na prvo mjesto.

Vidi također: Najbolji VPN-ovi za Južnu Koreju

Hoću li moći emitirati Južnokorejsku TV putem VPN-a?

Većina geo-ograničenih usluga jednostavno provjeri korisničku IP adresu da biste vidjeli je li u podržanoj zemlji ili ne. To znači da ćete se povezivanjem s jednim od vaših VPN servera u relevantnoj zemlji (u ovom slučaju Južna Koreja) moći pregledavati Internet kao da ste tamo stvarno bili. Kao takav, možete koristiti VPN za strujanje sadržaja na platformama poput EBS TV, Oksusu, SBS i TV Chosun, bez obzira na to gdje se nalazite u svijetu.

Međutim, trebate imati na umu da neke usluge imaju naprednije mjere blokiranja geogrupe nego druge. Na primjer, možda ćete morati navesti lokalnu adresu ili telefonski broj tijekom registracije ili koristiti način plaćanja koji je dostupan samo u određenoj zemlji. Ova ograničenja omogućavaju Južnokorejcima koji su trenutno u inozemstvu da se prijave, a stranim korisnicima to jako otežava.

Što je drugo za IP adresu u Južnoj Koreji?

Možda ste u nekom trenutku primili e-poštu kojom ste obavijestili da je netko pokušao pristupiti nekom od vaših računa iz druge države. Ove automatizirane obavijesti imaju za cilj da vas zaštite, ali većinu vremena ne mogu reći jesu li vam hakirani ili se jednostavno pokušavate prijaviti dok ste na odmoru. Srećom, ovaj problem možete izbjeći ako se prethodno spojite na VPN. S gledišta usluge, pokušavate se prijaviti iz svoje matične zemlje, što znači da je manje vjerovatno da ćete dobiti upozorenje ili imati obustavljen pristup računu.

Javne wifi mreže prikladan su način da ostanete povezani u stranoj državi, ali dolaze s nekoliko nedostataka. Prvo, često postavljaju proizvoljna ograničenja na web-lokacijama koje možete posjetiti. Drugo, vaše se aktivnosti mogu pratiti, a teško je reći do koga. Konačno, ove su mreže glavni cilj hakera jer su često slabo osigurane. VPN popravlja sve ove probleme: njihovo šifriranje sprječava bilo koga da vidi što radite na mreži, a budući da se vaš promet usmjerava kroz drugu zemlju, možete pristupiti bilo kojoj web lokaciji bez obzira je li blokirana ili ne.

Internetska ograničenja u Južnoj Koreji

Južna Koreja ima prilično veliku internetsku cenzuru. Korejsko odjeljenje za standarde komunikacije rutinski blokira web-lokacije u kojima se nalazi pornografija, pro-sjevernokorejski materijal, neocijenjene igre (možete li kockati ili ne) ili kritike južnokorejske vlade. Izvješće ove organizacije za 2017. (PDF) pokazuje da je odobrilo 66.659 od 91.853 zahtjeva za blokiranje.

Uz to, za razliku od drugih dijelova svijeta, Zakon Južne Koreje ne smatra da je istina valjana obrana od klevete: ako je nešto što ste objavili oštetio ugled osobe, i dalje možete biti naplaćeni. Ti se zakoni često koriste kako bi se ušutkali kritičari vlade ili oni koji otkrivaju informacije koje su u javnom interesu.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 5 = 12

Adblock
detector