Kako pristupiti Bet365 u inozemstvu putem VPN-a

Kao jedna od najvećih web stranica za sportsko klađenje, kockarnice i klađenje s financijama diljem svijeta, Bet365 omogućuje korisnicima iz cijelog svijeta pristup i zarađivanje (ili bolno gubljenje) novca na mreži. Osnovan 2000. godine i sa sjedištem u Velikoj Britaniji, Bet365 pruža internetskim kockarima pristup više od dva desetaka sportova (američki nogomet, boks, e-sport, tenis, biciklizam i još mnogo toga), velikom i aktivnom odjelu za kockarnice s utorima, igrama s kartama, stolne igre, video poker, Keno i jackpots, poker uživo sa turnirima, odjeljak za video igre, bingo i odjeljak samo za gledanje (i klađenje na) sportove uživo.

Ova sveobuhvatna web stranica za klađenje u potpunosti je legalna u nekoliko desetaka zemalja i zabranjena je u isto toliko zemalja. Međutim, ako se nađete izvan neke od mnogih zemalja u kojima je legalno i dalje želite igrati nekoliko slotova ili se kladiti na veliku igru, moguće je pristupiti svom Bet365 računu putem virtualne privatne mreže ili VPN-a..

Imajte na umu da ćete prije putovanja morati imati podešavanje računa.

Svi koji žele pristupiti Bet365 putem VPN-a trebaju osigurati da to rade samo ako su rezidenti zemlje u kojoj je pristup Bet365 zakonit. Korištenje VPN-a za pristup uslugama Bet365 ne bi se trebalo smatrati zaobilaznim putem u svrhu ilegalnog kockanja na mreži.

Bet365 u inozemstvu: ukratko, koristite ExpressVPN

Za one kojima je potreban kratak sažetak, naš je prijedlog da koriste ExpressVPN, visoko funkcionirajuću, visoko sigurnu virtualnu privatnu mrežu. ExpressVPN nudi 30-dnevni period, bez pregovora, garanciju povrata novca, tako da ako vam se ne sviđa ili samo želite odustati, možete dobiti puni povrat. Za korištenje ExpressVPN-a s Bet365 slijedite ove korake:

Pomoću ExpressVPN-a za povezivanje s Bet365

Da biste se povezali s Bet365 putem ExpressVPN-a, napravite sljedeće:

Korak 1: Kreirajte svoj račun na ExpressVPN-u

Savjet: Ovdje možete dobiti 3 mjeseca besplatno na godišnjem planu ExpressVPN-a. 30-dnevno jamstvo povrata novca i dalje vrijedi pa ga možete isprobati bez rizika.

ExpressVPN

Korak 2: Preuzmite softver na željeni uređaj i instalirajte program

ExpressVPN

3. korak: Prijavite se na svoj ExpressVPN račun i povežite se s matičnom zemljom.

Kako pristupiti Bet365 u inozemstvu putem VPN-a

4. korak: Potvrdite da ste povezani s ExpressVPN, a zatim učitajte preglednik i prijavite se na svoj Bet365 račun.

Sada ste unutra! Moći ćete pristupiti svim dijelovima web mjesta Bet365, bez obzira na vaš zemljopisni položaj. Ako imate račune za klađenje u drugim tvrtkama, ova će metoda i dalje raditi. Na primjer, uspješno smo pristupili Betfairu u inozemstvu istom metodom.

Kako mi VPN može pomoći da pristupim Bet365?

Web lokacije poput Bet365 pročitaju vašu IP adresu kako bi odredile vašu zemljopisnu lokaciju. Kako vam je IP adresu dodijelio vaš lokalni davatelj internetskih usluga, to ne možete jednostavno promijeniti. Ako Bet365 vidi da se povezujete iz zemlje u kojoj njezina web lokacija trenutno nije dostupna za upotrebu, možda nećete moći vidjeti što stranica može ponuditi.

Na primjer, ako se na web mjesto povežete iz SAD-a, sve izgleda normalno. Međutim, ako se pokušate prijaviti na svoj račun, dobit ćete ovu poruku:

"Naš softver otkriva da možda pokušavate pristupiti web mjestu s ograničenog područja. Ako smatrate da je do otkrivanja došlo pogrešno, kontaktirajte nas za pomoć. "

Best365 nije uspio prijavu

Iako na površini izgleda da se možete povezati dok ste u SAD-u, brzo ćete shvatiti da to nije slučaj. Blokiranje geografskog sadržaja spriječit će vas da se prijavite na svoj račun.

VPN će vam pomoći da se mimo prošlosti web mjesta koja blokiraju geografski sadržaj poput Bet365 tako što će vas sigurno povezati s udaljenim poslužiteljem i dodijeliti vam novu IP adresu. Vaša IP adresa dolazi s bilo kojeg lokalnog davatelja internetskih usluga na koji je udaljeni poslužitelj povezan. Dakle, ako ste iz Londona i na odmoru u SAD-u, možete se povezati s udaljenim serverom u Velikoj Britaniji i dalje pristupati Bet365 kao i obično.

Najbolja VPN opcija za pristup Bet365 u inozemstvu: ExpressVPN

Preporučujemo ExpressVPN kao najbolju opciju za pristup Bet365 u inozemstvu. Prođimo značajke ExpressVPN-a, cijene i na kraju, kako koristiti uslugu za pristup usluzi Bet365.com tijekom putovanja.

ExpressVPN: glavne značajke

ExpressVPN visoko je funkcionalna, popularna VPN usluga koja ističe ubrzati i sigurnosti.

Možda je najvažnija značajka koju ExpressVPN nudi ogroman broj lokacija poslužitelja: zapravo 136 u 78 zemalja.

Kako pristupiti Bet365 u inozemstvu putem VPN-a

Bet365 dostupan je u desecima zemalja, ali ima sjedište u Velikoj Britaniji. Predlažemo vam korištenje VPN poslužitelja u Velikoj Britaniji kako bi stvari bile jednostavne. ExpressVPN održava lokacije poslužitelja u London, Berkshire, Chessington, Kent, i himen.

Za sigurnost ExpressVPN koristi SSL-zaštićeno 256-bitno šifriranje. Ovo je jedna od najjačih vrsta sigurnosti podataka koja osigurava vaše podatke snažnim kriptografskim ključevima.

ExpressVPN za brzinu ima neograničenu propusnost, bez ograničenja podataka i izuzetno brze poslužitelje. Iako brzina poslužitelja može varirati ovisno o velikom broju faktora, otkrili smo da je ExpressVPN pobijedio neke od svojih glavnih konkurenata kada smo postavili njihove servere na test u našem ExpressVPN pregledu.

Kako pristupiti Bet365 u inozemstvu putem VPN-a

Ovo pokriva glavne značajke zbog kojih ćete se sigurno, sigurno i bez gubitaka povezati s Bet365. Ali što je s dodatnim značajkama koje možda želite?

Dodatne značajke ExpressVPN-a

ExpressVPN je multifunkcionalan, pa ćete otkriti da radi na gotovo svakom operativnom sustavu. Usluga također uključuje korisnu aplikaciju za Android i iOS uređaje. Nadalje, usluga vam omogućuje da istovremeno povežete do tri uređaja. To znači da ćete moći koristiti svoj Bet365 račun s više uređaja istovremeno.

Kako pristupiti Bet365 u inozemstvu putem VPN-a

ExpressVPN ima 99.9 posto produžetka, što je posebno važno za sve koji se nadaju postići nekoliko utakmica putem Bet365. Usluga također ima pravilo bez zapisnika, što znači da se nećete morati brinuti da će oni proslijediti podatke pregledavanja bilo kome drugom.

Plaćeni vs besplatni VPN-ovi, koji su bolji?

Imat ćete mogućnost upotrebe besplatnih ili plaćenih VPN usluga. Iako besplatne usluge mogu biti jednostavne u novčaniku, daleko su od sigurnih i većina je loše kvalitete. Besplatne VPN usluge često crpe iz ograničenog skupa IP adresa, što znači da su mnoge od tih IP adresa dobro poznate i često ih blokiraju filtri. Obično nude manju propusnost i često uključuju značajne ograničenja podataka koja ograničavaju vašu mogućnost pristupa svemu onome što Bet365 može ponuditi. Uz to, većini besplatnih VPN-ova nedostaju sigurnosne i enkripcijske značajke visoke razine koje biste mogli poželjeti i trebati.

VPN usluge temeljene na pretplatiranju obično dolaze s najvišom razinom vojnog šifriranja, velikim bazenom dijeljenih IP adresa, neograničenim propusnim opsegom, bez ograničenja podataka i mnogim drugim vrijednim značajkama koje poboljšavaju korisničko iskustvo. Naša preporuka je da se odlučite za uslugu koja se temelji na pretplati, jer će to osigurati najbolju kvalitetu. Posljednje što želite je izgubiti novac zbog pada vaše veze usred oklade ili pokera!

Je li ilegalno pristupiti mom računu Bet365 iz 'zabranjene' zemlje?

U većini slučajeva odgovor je NE. Sadržaj koji blokira Bet365 nameće samo je način suradnje s vladama koje su ograničavale kockanje na mreži za svoje građane. Međutim, ako ste državljanin zemlje u kojoj je Bet365 legalan, korištenje VPN-a za pristup web mjestu kojem imate zakonski pristup trebao bi biti u redu..

To je reklo, prvo pročitajte uvjete i odredbe na Bet365. U nekim se slučajevima može činiti protiv uvjeta upotrebe web mjesta za klađenje i igranje igara dok fizički niste u zemlji u kojoj je web lokacija dopuštena. To može biti u suprotnosti s tim TOC-om i može rezultirati ukidanjem web stranice vašeg računa i vašeg pristupa.

Odricanje: Nijedan sadržaj u ovom članku ne smije se uzimati kao pravni savjet. Iako se trudimo pružiti što točnije podatke, mi u Comparitechu nismo stručnjaci međunarodnog prava. Pravni zahtjevi u vašoj zemlji mogu se razlikovati i mogu biti u suprotnosti s izjavama u ovom članku. Za pravne savjete vezane uz upotrebu bet365 u vašoj zemlji ili inozemstvu obratite se profesionalnom pravnom savjetniku u vašoj blizini.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 3

Adblock
detector