Kako promijeniti svoju lokaciju u Pokemon Go – VPN GPS spoof Cheat!

pokemon go android


Pokemon Go je sada diljem svijeta, ali to ne znači da svi imaju jednak pristup Pokemonu. Oni koji žive u velikim gradovima pronaći će daleko više Pokemona, Pokestopova i teretana od onih koji žive u predgrađima i ruralnim područjima. Gradski stanovnici imaju ogromnu prednost u odnosu na sve ostale koji igraju igru, dok ljudi koji žive u zemlji zaglavili su se u pustim zemljama s narigom Pidgeyem na vidiku.

Dakle, hajde da i malo igramo, zar ne??

Korištenjem podsmiješnih aplikacija za lokaciju možete prevariti aplikaciju u pomisli da ste negdje gdje niste. Ovaj GPS hack za Pokemon Go znači da možete loviti i boriti se, na primjer, u središnjem parku New Yorka, s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Pokemon Go VPN varalica pomoću GPS Hacka

Ako ste mrtvi u igranju Pokemon Go-a, ali živite u neplodnoj regiji, trebat će vam tri stvari: aplikacija za podmetanje GPS-a, modalni modul za maskiranje lokacija i VPN. Ovi alati omogućuju vam promjenu lokacije na karti u Pokemonu gdje god želite. Preporučujemo da se smjestite u veliki grad poput New Yorka ili Chicaga, gdje su Pokemoni najzastupljeniji.

gps spoofer android
GPS spoofing na Androidu prilično je jednostavno s aplikacijom poput ove. Idite na Postavke > O uređaju i dodirnite broj izrade sedam puta da biste omogućili način za razvojne programere. Povratak u postavke, sada imate novu karticu pod nazivom Opcije za razvojne programere. Kliknite na njega i potvrdite okvir u kojem piše "Select mock location app" (u starijim verzijama to će biti "Dopustiti lažna mjesta").

Pokemon Go je rano napamet rugati se lokacijskim aplikacijama, tako da se nećete moći igrati, a čak i ako budete zabranjeni ako ih uhvatite. Iz tog razloga morat ćete instalirati i modul pod nazivom "Mock Mock Locations." Ovaj jednostavan dodatak sprječava aplikacije da otkriju da su u vašim postavkama omogućene podsmiješne lokacije. Ovdje možete preuzeti modul APK iz Xposed repo-a. Instalira se baš kao i aplikacija treće strane.

Sada za VPN. Pokemon Go može otkriti ako se IP adresa vašeg uređaja ne podudara s vašom GPS lokacijom. Ovdje dolazi VPN. VPN kriptira sav vaš internetski promet i usmjerava ga preko poslužitelja na mjesto koje odaberete, maskirajući vašu IP adresu u tom procesu. Uspješno je ovaj hack radio pomoću IPVanish ili ExpressVPN. Savjet: možete dobiti besplatni tromjesečni program ovdje s ExpressVPN-ovim planom za 12 mjeseci.

Nakon što se prijavite na VPN, odaberite poslužitelj u blizini na kojem želite loviti i povežite se s njim.ipvanish androidIPVanish i ExpressVPN imaju tone poslužitelja diljem svijeta, uključujući desetine samo u SAD-u.

Nakon što je spremno, otvorite aplikaciju za lažiranje i postavite lokaciju. Kad je VPN uključen, otvorite Pokemon Go i trebali biste vidjeti neke Pokemone okolo!

GPS spoofing na iOS-u je malo teži i morat ćete prekinuti iPhone ili iPad. Pronađite, preuzmite i instalirajte Protect My Privacy od Cydia, upravitelja mobilnih paketa za jailbroken iphonee. U aplikaciji idite na lokaciju i odaberite Zaštita. Ovdje možete upotrijebiti kartu da biste na željenu lažnu lokaciju bacili pribadaču. Kad to učinite, povežite se s VPN-om i otvorite Pokemon Go da biste započeli.

Slaba strana GPS-a je da ne možete stvarno hodati unaokolo jer vas aplikacija za podmetanje drži na mjestu, tako da ćete se morati vratiti na GPS aplikaciju da biste promijenili svoju lokaciju i približili se Pokemonu. Izaberite mjesto s puno mamaca, tako da će se Pokemon mrijestiti na vama, a da se pri tome ne morate micati.

Upotrijebite VPN da biste na Google Playu preuzeli Pokemon Go za Android

google play jasne podatke

Ako živite u zemlji u kojoj Pokemon Go još nije objavljen, slijedite ove korake za dobivanje Pokemon Go-a iz američke verzije Google Play:

 • Povežite se s poslužiteljem u SAD-u pomoću VPN aplikacije po vašem izboru
 • Idite u postavke telefona i odaberite Programi > Google Play trgovina > skladištenje
 • Dodirnite CLEAR DATA i potvrdite
 • Otvorite Google Play i prihvatite uvjete usluge
 • Potražite Pokemon Go, preuzmite, instalirajte i uživajte!

Google Play sada će biti konfiguriran za američku trgovinu. Čak i ako isključite VPN, i dalje biste trebali moći pristupiti američkoj verziji, barem dok ne isključite telefon i ponovno ga uključite.

Koristite VPN da biste iz Apple App Store-a nabavili Pokemon Go na iOS-u

ios itunes jabuka id

Ako živite u zemlji u kojoj Pokemon Go još nije objavljen, slijedite ove upute kako biste dobili Pokemon Go iz američke prodavaonice aplikacija:

 • Povežite se s poslužiteljem u SAD-u pomoću VPN aplikacije po vašem izboru
 • Idite na Postavke > iTunes & Trgovina aplikacijama
 • Dodirnite vezu "Pogledaj Apple ID"
 • Kliknite "Zemlja / regija" > Promjena zemlje ili regije "
 • Dodirnite Sjedinjene Države i kliknite Slažem se
 • Kad se od vas zatraži adresa, jednostavno koristite nasumičnu američku adresu, poput hotela ili hostela
 • Kad se od vas zatraži da unesete nove podatke o plaćanju, dodirnite „none“ ili unesite kôd iTunes darovne kartice
 • Otvorite App Store, potražite Pokemon Go
 • Preuzmite, instalirajte i uživajte!

ios itunes zemlja regija

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 58 = 64