Kako promijeniti zemlju i gledati Amazon Prime Video US sa bilo kojeg mjesta

Kako promijeniti regiju na Amazon Prime


Zbog ograničenja licenciranja, Amazon Prime Video geo-ograničava velik dio svog sadržaja, pa nekim TV emisijama i filmovima može pristupiti samo iz određenih dijelova svijeta. Američka knjižnica Amazon Prime Video jedna je od najpopularnijih, jer nudi veći izbor najbolje ocijenjenog sadržaja od ostalih kataloga. Ako želite gledati sadržaj samo u SAD-u izvan zemlje, obično ćete vidjeti poruku koja glasi: "Ovaj naslov nije dostupan na vašoj lokaciji" ili "Ovaj predmet nije dostupan u vašoj zemlji".

Za pristup Amazon Prime Video iz bilo koje zemlje, virtualna privatna mreža (VPN) je vaše rješenje. VPN usmjerava vaš internetski promet putem posredničkog poslužitelja na lokaciji po vašem izboru, maskirajući svoju stvarnu lokaciju i stavljajući Amazonu u oči da ste negdje drugdje. Uz to, kriptira vaš promet osiguravajući da nitko ne može pratiti vaše aktivnosti, čak ni vaš davatelj internetskih usluga (ISP).

Amazon aktivno blokira upotrebu VPN-a tako da ne mogu svi pružatelji usluga ponuditi pristup, a možda ćete završiti s proxy pogreškom, poput "pogreška 4601."

U ovom postu objasnit ćemo kako promijeniti regiju i gledati Amazon Prime Video US iz bilo kojeg mjesta, kao i najbolji VPN koji se koristi.

Najbolji VPN za Amazon Prime Video u SAD-u: ExpressVPN

Stranica ExpressVPN Amazon Prime Video.

ExpressVPN je naša preporučena VPN za deblokiranje Amazon Prime Video. Nudi brzu i pouzdanu uslugu koja je idealna za streaming HD video zapisa. Osim toga, njegova mreža poslužitelja obuhvaća 94 zemlje, tako da ako postoji sadržaj iz drugih regija koje želite deblokirati, vjerojatno ćete pronaći poslužitelj koji vam može pomoći. BBC iPlayer, Netflix i Hulu samo su neke od ostalih usluga za koje znamo da ExpressVPN pouzdano deblokira..

Osim što je sjajno za strujanje, usluga ExpressVPN-a privatna je i sigurna. Tvrtka nikad ne evidentira osobne podatke i koristi 256-bitnu enkripciju. Prekidač za zaustavljanje i zaštita od curenja DNS-a još više pomažu u zaštiti podataka.

Ako se brinete da li je VPN previše složen za upotrebu, ExpressVPN je i vas tamo pokrivao. Postavljanje je vrlo jednostavno i ima aplikacije za sve glavne operativne sustave. Osim toga, ako vam treba bilo kakva pomoć, korisnička podrška 24 sata dnevno i 7 minuta na chatu udaljena je samo jedan klik. Jednostavno odaberite termin pretplate (jedan, šest ili dvanaest mjeseci) i pošaljite uplatu. 30-dnevno jamstvo povrata novca znači da možete isprobati uslugu bez rizika. Ovo je također idealno ako želite samo deblokirati sadržaj na kraće vremensko razdoblje, na primjer, ako nemate godišnji odmor.

Naš rezultat:

4.5 od 5

NAJBOLJI VPN ZA AMAZON PRIME VIDEO US: ExpressVPN je brz, pouzdan i izvrstan za deblokiranje web lokacija s ograničenom geološkom dozvolom. Dolazi s 30-dnevnim jamstvom povrata novca bez rizika.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju ExpressVPN-a.

Kako promijeniti državu za Amazon Prime Video

Amazon vam omogućuje da promijenite regiju povezanu s vašim računom unosom adrese povezane s novom regijom. Imajte na umu da ovo mijenja zemlju za vaš čitav Amazonov račun, uključujući i trgovinu koju koristite za kupovinu fizičkih predmeta.

Međutim, promjena regije računa nije potrebna za deblokiranje Amazon Prime Video sadržaja. Sve dok ste povezani s američkim VPN serverom koji deblokira APV, imat ćete pristup američkoj biblioteci, čak i ako je regija vašeg računa postavljena na drugu zemlju.

Ako se ikad želi promijeniti regiju, to je relativno jednostavan proces. Dok ste prijavljeni na svoj račun Amazon u stolnom pregledniku, idite na Računi & arena > Vaš sadržaj i uređaji > Postavke i kliknite strelicu prema dolje s desne strane Postavke zemlje / regije da biste pogledali svoju trenutnu zemlju.

Postavke Amazona.

Pogoditi Promijeniti i unesite novu adresu koju želite povezati s računom.

Postavke za zemlju.

Na kraju kliknite Ažuriraj, i gotovi ste.

Kako deblokirati Amazon Prime Video US putem VPN-a

Koraci za gledanje Amazonovog videozapisa u SAD-u sa VPN-om su jasni:

 1. Prijavite se kod svog odabranog pružatelja VPN-a. Preporučujemo ExpressVPN, ali imali smo i uspjeha deblokiranja Amazon Prime Video US-a s ovim čvrstim alternativama: CyberGhost, NordVPN, PrivateVPN, Surfshark i Ivacy.
 2. Preuzmite i instalirajte odgovarajuću radnu VPN aplikaciju i spojite se na američki poslužitelj.
 3. Prijavite se na svoj račun Amazon Prime Video u pregledniku za stolna računala (pogledajte detalje u nastavku).
 4. Potražite željeni američki sadržaj. Kad pronađete naslov, trebao bi imati a Gledajte sad gumb ispod naslova i zamućenja.
 5. Kliknite ovaj gumb i trebali biste moći uživati ​​u svom filmu ili emisiji.

Imajte na umu da ako VPN nije uspješan, Gledajte sad Može se prikazati gumb, ali pokušaj reprodukcije sadržaja rezultirat će pogreškom proxyja.

Mogu li deblokirati Amazon Prime Video US na bilo kojem uređaju?

Nažalost, na temelju našeg testiranja, čini se da Amazon Prime Video US možete deblokirati samo u desktop pregledniku. Kada instaliramo mobilne aplikacije (na Android i iOS), imamo samo pristup matičnoj biblioteci zemlje u kojoj se nalazimo (Kanada). To vrijedi čak i ako instaliramo aplikaciju dok je spojen na američki VPN poslužitelj i promijenimo regiju svog Amazon Prime računa u Sjedinjene Države.

Možete se nadati da će vam upotreba preglednika na mobilnom uređaju pomoći, ali to ne funkcionira. Dok Gledajte sad gumb se može pojaviti dok ste povezani na američki poslužitelj, klikom na njega neće se reproducirati sadržaj. Umjesto toga, bit ćete preusmjereni na stranicu koja objašnjava kako gledati na mobilnim uređajima (putem mobilne aplikacije).

Amazon ne otkriva koje metode koristi za otkrivanje vaše lokacije, ali moguće je da vašu matičnu biblioteku zasniva na zemlji u kojoj se nalazite prilikom preuzimanja aplikacije (pomoću usluga lokacije uređaja ili matične države trgovine aplikacijama) ili glavni način plaćanja povezan s vašim računom. Ili mogu biti druge metode praćenja lokacije u igri.

Amazon.com nasuprot primevideo.com

Kada testiramo VPN-ove pomoću Amazon Prime Video, pristupamo usluzi streaminga putem web stranice amazon.com. Drugi način gledanja Amazon Prime Video sadržaja na radnoj površini je putem web stranice premijevideo.com. No čini se da se to čini raditi na sličan način kao i mobilne aplikacije i prikazuje samo vašu kućnu biblioteku sadržaja.

Na primjer, čak i kad smo se povezali s američkim poslužiteljem i promijenili regiju računa u Sjedinjene Države, potraga za Mad Dogs-om (koju bismo mogli gledati na web stranici amazon.com) ne nailazi na ništa na web stranici Primevideo.com.

Glavna video pretraga.

Nije jasno zašto se to događa i što Amazon radi iza kulisa, ali ono što možemo pretpostaviti jest da koristi drugačije mjere otkrivanja na web lokaciji amazon.com nego na web lokaciji Primevideo.com i mobilnim aplikacijama.

Uz to, ako je vaš račun izvorno registriran u SAD-u s američkim načinom plaćanja, web stranica Primevideo.com i mobilne aplikacije i dalje bi vam trebale prikazivati ​​američku knjižnicu. A povezivanje s američkim VPN serverom trebalo bi vam omogućiti pristup toj biblioteci bez obzira gdje se nalazite.

Imajte na umu da za druge lokalne verzije Amazona možda imate drugačije iskustvo. Na primjer, u Kanadi i Australiji više ne možete gledati Amazon Prime Video putem web-lokacija amazon.ca i amazon.au. Umjesto toga preusmjereni ste na primevideo.com.

Jedna lokalna verzija koja, čini se, nastavlja raditi na isti način kao i web lokacija amazon.com (koja omogućuje gledanje emisija preko glavne web lokacije Amazon) je verzija u Velikoj Britaniji (amazon.co.uk).

Mogu li koristiti besplatni VPN za deblokiranje Amazon Prime Video USA?

Brzo pretraživanje Google donijet će mnoštvo besplatnih usluga, a poput svega što ne morate platiti, to može biti ozbiljno primamljivo. Međutim, preporučujemo da je upravljač čist. Besplatne VPN usluge vjerovatno neće moći pružiti iskustvo strujanja koje tražite. Oni obično ne mogu deblokirati Amazon Prime Video US u prvom redu, pa čak i oni to, možda ćete morati patiti s sporom, nepouzdanom vezom. Te su usluge obično previše korisnika koji pretrpava mali broj poslužitelja, toliko da ćete se možda morati pridružiti redu čekanja radi povezivanja.

Osim što su loš izbor za strujanje, besplatni VPN-ovi imaju reputaciju manje od zvjezdanog na pročelju privatnosti i sigurnosti. Mnogi prate aktivnost korisnika putem praćenja kolačića i prikupljene podatke prodaju trećim osobama. U najmanju ruku, morat ćete izdržati oglase ili od samog VPN davatelja ili od oglašavača s kojima rješavaju ponude.

VPN korisnici pretpostavljaju da je njihova sigurnost poboljšana softverom, ali to nije uvijek stvarnost. Otkriveno je da neke VPN aplikacije sadrže zlonamjerni softver, mnoge podatke o curenju, a neke čak i ne kriptiraju internetski promet. Barem s renomiranom plaćenom uslugom, znate da su osnove pokrivene i možete biti sigurni da će vam pružiti iskustvo koje tražite.

Koji su neki popularni naslovi dostupni na Amazon Prime Video US?

Američka knjižnica Amazon Prime Video uključuje više od 18.000 filmova i gotovo 1.500 TV emisija, uključujući obilje originalnog sadržaja. Evo nekoliko popularnih emisija i filmova (imajte na umu da ovo nisu svi američki ekskluzivi):

 1. Plave krvi
 2. kosti
 3. Liječnik koji je
 4. Hrabrost
 5. U divljinu
 6. noćnom
 7. Ribolov lososa u Jemenu
 8. Zvjezdane staze
 9. Odijela
 10. Preživio
 11. Sumrak
 12. Vikinzi

Vidi također:

 • Kako promijeniti Netflix regiju
 • Najbolji VPN-ovi za Amazon Prime
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

78 − = 74