Kako riješiti Netflix “čini se da koristite deblokadu ili proxy” pogrešku

Kako popraviti Netflix deblokator ili proxy pogrešku


Netflix mijenja svoj sadržaj iz jedne zemlje u drugu, što znači da su neke emisije dostupne samo u nekim zemljama. Ako na Netflixu naiđete na sljedeću poruku, to je zato što je sustav otkrio da koristite VPN, proxy ili neblokirajuća usluga neke vrste:

"Čini se da koristite deblokator ili proxy. Isključite bilo koju od ovih usluga i pokušajte ponovo. "

Najbolji način za ispravljanje ove Netflixove deblokade ili proxy pogreške je korištenje kvalitetnog VPN-a. Ako već upotrebljavate VPN, uočavanje pogreške znači da ne može deblokirati Netflix ili, u najmanju ruku, IP adresu koju koristite na Netflixu ima na crnoj listi. Ispod smo naveli najbolje VPN-ove za Netflix; oni mogu zaobići blokiranje regije i omogućiti gledanje gotovo bilo koje Netflix biblioteke, s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Kako popraviti Netflix deblokator ili proxy pogrešku.

Ova uobičajena pogreška u streamfingu Netflix nastaje zbog otkrivanja upotrebe Netflixa VPN ili proxy usluge. Dobra vijest je da je moguće brzo i lako popraviti Netflix deblokader ili proxy pogrešku. Naš detaljni vodič objašnjava što trebate učiniti ako primate poruku "čini se da upotrebljavate deblokator ili proxy".

Evo kako ispraviti pogrešku proxy protokola Netflix:

 1. Prijavite se pomoću VPN-a koji može deblokirati Netflix - preporučujemo ExpressVPN.
 2. Preuzmite i instalirajte odgovarajuću VPN aplikaciju ili proširenje preglednika za svoj uređaj.
 3. Otvorite VPN aplikaciju ili proširenje preglednika i povežite se s poslužiteljem u zemlji iz koje želite gledati Netflix. Na primjer, američki poslužitelj za deblokiranje Netflix US-a.
 4. Očistite predmemoriju i kolačiće preglednika. To osigurava da Netflix zaboravlja stvarnu IP adresu i lokaciju. Tada će prihvatiti novu IP adresu koju pruža VPN.
 5. Idite na Netflix i odaberite željeni sadržaj koji bi sada trebao biti deblokiran! Ako ne, pokušajte s drugim poslužiteljem. Za dodatnu pomoć obratite se korisničkoj podršci svog VPN-a.

Nemate vremena pročitati cijeli članak? Evo kratkog sažetka najboljih VPN-ova za ispravljanje pogreške Netflixa "čini se da koristite deblokadu ili proxy" pogrešku:

Najbolji VPN-ovi za ispravljanje Netflix proxy pogreške

 1. ExpressVPN: Naš najbolji izbor za ispravljanje greške proxy protokola Netflix. Preko 3000 servera u 94 županije. Deblokira Netflix i Amazon Prime. Podrška 24/7, prilagođene aplikacije i jaka sigurnost s enkripcijom.
 2. NordVPN: Najbolja proračunska opcija za Netflix. Preko 5000 servera širom svijeta. Također deblokira Amazon Prime Video i BBC iPlayer. Koristite na najviše šest uređaja. VPN bez evidentiranja s podrškom 24/7.
 3. CyberGhost: Poslužitelji velike brzine za strujanje Netflixa. Sigurni VPN s enkripcijom i strogim pravilima bez dnevnika. Spojite do sedam uređaja. Uključuje 24/7 podršku uživo.
 4. PrivateVPN: Ispravite pogrešku proxy protokola Netflix. Također radi s BBC iPlayer i Hulu. Vrlo brzi serveri za međuspremnik i bez zaostajanja. Jednostavne aplikacije i pravila bez zapisivanja.
 5. Surfshark: Povežite neograničen broj uređaja. Deblokira Netflix i BBC iPlayer. Bez zapisa, podrška 24/7 i aplikacije prilagođene početnicima i proširenja preglednika.
 6. HideMyAss: IP adrese u većini zemalja. Zaobiđite mjere Netflix protiv VPN-a. Desktop i mobilne aplikacije i podrška 24 sata dnevno. Sigurnosne značajke uključuju šifriranje.

Koji VPN-ovi još rade s Netflixom u 2019. godini?

U nastojanju da vam uštedimo vrijeme, sastavili smo popis najboljih VPN-ova za zaobilaženje Netflixovih geo-ograničenja. VPN-ovi odabrani su na temelju njihovog ispunjavanja sljedećih kriterija:

 • Poslužitelji koji uspješno deblokiraju Netflix
 • Brze i dosljedne veze za strujanje
 • Štiti vaše podatke šifriranjem i pravilima bez zapisnika
 • Nudi live chat i podršku putem e-pošte, po mogućnosti 24/7
 • Aplikacije prilagođene početnicima za radne površine i mobilne uređaje
 • Jamstvo povrata novca, tako da možete isprobati bez rizika

Najbolji VPN-ovi za ispravljanje Netflixa "čini se da koristite deblokadu ili proxy" pogrešku

Evo našeg najboljeg VPN-a za ispravljanje Netflixove deblokade ili proxy pogreške:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020unblocks netflixTestirano Jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

ExpressVPN ima poslužitelja u 94 zemlje, omogućujući vam da deblokirate mnogo različitih Netflix knjižnica. Ova VPN-ova poslužiteljska mreža sastoji se od više od 3.000 poslužitelja u zemljama uključujući SAD, UK, Australiju i Japan. Osim što može zaobići Netflix proxy pogreške, ExpressVPN deblokira i Amazon Prime Video i BBC iPlayer. Nadalje vam omogućuje povezivanje do pet uređaja istovremeno putem jednog računa.

Iako se ExpressVPN ističe po mogućnosti deblokiranja toliko web-lokacija i usluga s zaključanim regijama, poznato je i da je prilagođen početnicima. Postoji 24/7 podrška za chat i podršku putem e-pošte, plus aplikacije i proširenja preglednika olakšavaju povezivanje s poslužiteljem. Sigurnost je još jedna od jačih strana ExpressVPN-a. On štiti vaše podatke pomoću 256-bitne AES enkripcije, prekidača za zaustavljanje i zaštite od propuštanja DNS i IPv6. Sjedište VPN-a je na Britanskim Djevičanskim otocima i ne vodi identifikacijske zapisnike svojih korisnika.

ExpressVPN možete koristiti putem aplikacija za radnu površinu (Windows, Mac, Linux), mobilne uređaje (Android i iOS) i usmjerivače. Dostupna su i proširenja preglednika Chrome i Firefox.

Pros:

 • Poslužitelji u 94 zemlje za deblokiranje različitih Netflix knjižnica
 • Brzi, dosljedni poslužitelji za zastoj i bez spremnika
 • Također radi s Amazon Prime Video i BBC iPlayer
 • Za zaštitu podataka koristi šifriranje i prekidač za uklanjanje
 • Uključuje 24/7 putem live chat i e-pošte
 • Izvrsne aplikacije jednostavne za upotrebu i proširenja preglednika

Cons:

 • Nešto skuplje od većine VPN-ova

NAJBOLJI VPN ZA FIX NETFLIX PROXY GREŠKE: ExpressVPN je naš najbolji izbor za deblokiranje Netflixa u inozemstvu. Radi s mnogim popularnim servisima za strujanje, uključujući Netflix i Amazon Prime Video. Brzi i pouzdani poslužitelji, podrška 24 sata dnevno i prilagođene aplikacije. Sigurna usluga kodiranjem. Isprobajte bez rizika uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu ExpressVPN recenziju.

ExpressVPN kuponSpecijalna ponuda - dobijte 3 mjeseca dodatnog BESPLATNOG DALJANA Kupon se automatski primjenjuje

2. NordVPN

NordVPNdeblokira netflixTestirano siječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

NordVPN je u mogućnosti popraviti pogrešku na Netflixu "čini se da koristite deblokader ili proxy" pogrešku. Ima veliku mrežu od više od 5.800 poslužitelja, smještenih u 60 zemalja. Uz to, ova usluga deblokira neke od najpopularnijih web lokacija i usluga uključujući Netflix i BBC iPlayer. NordVPN čak nudi poslužitelje koji su optimizirani za P2P dijeljenje ili veću privatnost (putem Double VPN-a ili Onion-a preko VPN-a).

S NordVPN-om možete zaštititi sve najčešće korištene uređaje jer je dopušteno do šest istodobnih veza. Nadalje, postoji širok raspon aplikacija i proširenja preglednika pomoću kojih je povezivanje brzo i jednostavno. Ovaj VPN sa sjedištem je u Panami i upravlja strogom politikom zabrane zapisa. Zaštićeni ste i upotrebom 256-bitne AES enkripcije, zaštitom od curenja DNS-a i IPv6 od NordVPN-a i prekidačem kill. Ako imate bilo kakvih pitanja o ovim značajkama, možete se obratiti podršci putem chata uživo 24/7.

NordVPN aplikacije nude se za Windows, Mac, Android, iOS, Linux i Android TV. Proširenja preglednika dostupna su za Chrome i Firefox. Ruteri zahtijevaju ručnu konfiguraciju.

Pros:

 • Ogromna mreža od preko 5.800 poslužitelja za deblokiranje Netflixa
 • Deblokira Amazon Prime Video, BBC iPlayer i još mnogo toga
 • Istovremeno povežite do šest uređaja
 • Pruža korisničku podršku 24 sata dnevno i putem e-maila
 • Sadrži stroga pravila o nepotvrđenom zapisu radi zaštite vaše internetske privatnosti

Cons:

 • Neki su poslužitelji usporeni

NAJBOLJI ZA NOVAC: NordVPN nudi izvrsnu vrijednost sa svojih 5.800 poslužitelja. Zaobiđite pogrešku deblokatora Netflixa ili proxyja. Također deblokira Amazon Prime Video i BBC iPlayer. Do šest istodobnih veza. Podrška 24/7, intuitivne aplikacije i stroga pravila zabrane zapisa. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu NordVPN recenziju.

NordVPN Kupon uštedite 70% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

3. CyberGhost

Cyberghostdeblokira netflixTestirano siječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Cyberghost.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

CyberGhost nudi tisuće brzih poslužitelja raspoređenih u 90 zemalja, uključujući SAD. To znači da možete jednostavno strujati Netflix iz inozemstva bez ikakvih vidljivih pufera ili kašnjenja. Osim što popravlja Netflix debloker ili proxy pogrešku, on dobro funkcionira s uslugama poput BBC iPlayera. Još jedna prednost ovog VPN-a temeljenog na Rumunjskoj je što omogućuje povezivanje do sedam uređaja istovremeno (više nego što dopušta većina VPN-a).

CyberGhost račun uključuje pristup 24/7 podršci putem live chat i e-pošte. Još bolje, ovaj VPN dolazi s dugotrajnim jamstvom povrata novca od 45 dana (većina VPN-a nudi najviše 30 dana). Spojite se na CyberGhost poslužitelj i bit ćete zaštićeni od curenja DNS-a i IPv6. Također štiti vašu privatnost strogim pravilima o nepostojanju dnevnika, 256-bitnom enkripcijom, automatskim blokiranjem oglasa i skeniranjem zlonamjernog softvera, kao i prekidačem za uklanjanje.

Zaobiđite pogrešku proxyja Netflix preko aplikacija CyberGhost za Windows, Mac, Android, iOS, Amazon Fire Stick i Android TV. Možete koristiti i proširenja preglednika Chrome i Firefox. Za upotrebu s Linuxom i usmjerivačima potrebna je ručna instalacija.

Pros:

 • Popravlja Netflix proxy pogrešku i omogućuje vam gledanje Netflixa u SAD-u
 • Omogućuje do sedam istodobnih veza
 • Pruža podršku za chat i podršku e-pošte, 24/7
 • Nudi jamstvo povrata novca od 45 dana tako da možete isprobati bez rizika
 • Jaka sigurnost s enkripcijom i stroga politika zabrane zapisa

Cons:

 • Neke blokade ne mogu se deblokirati
 • Nedostatak opcija konfiguracije frustrirat će korisnike energije

45-DANA NOVČANA GARANCIJA: CyberGhost ima vrlo velike brzine za strujanje Netflixa, BBC iPlayera i još mnogo toga. Koristite na do sedam uređaja istovremeno. Tisuće poslužitelja u 90 zemalja i 24/7 live chat podrška. Stroga pravila bez zapisa. 45-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju CyberGhost.

CyberGhost kupon NOVO GODINE POSEBNO: UŠTEDITE 80% na trogodišnje planove + 2 mjeseca besplatnog UDOBA Popust se primjenjuje automatski

4. PrivateVPN

PrivateVPNdeblokira netflixTestirano siječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.PrivateVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

PrivateVPN je švedska VPN usluga koja naglasak stavlja na kvalitetu nego količini. Iako ima relativno malu mrežu poslužitelja, oni koje posjeduju su brzi i pouzdani, što ih čini idealnim za strujanje i bujicu. Ovim VPN možete koristiti za popravljanje greške za deblokiranje ili proxy pogreške i promatranje lajkova Netflix US i Netflix Japan. Nadalje, deblokira Amazon Prime Video, BBC iPlayer i HBO Go. PrivateVPN ima servere u 60 zemalja širom svijeta.

Možete koristiti PrivateVPN da biste istovremeno osigurali do šest svojih radnih i mobilnih uređaja. Ovaj VPN nudi izvrsnu korisničku uslugu, a njegova značajka za razgovor uživo razgovara s programerima izravno. Kada koristite PrivateVPN, vaši podaci su zaštićeni 256-bitnom AES enkripcijom. Tu su i DNS i IPv6 zaštita od propuštanja, prekidač za zaustavljanje i pravila bez zapisivanja. Štoviše, čak možete polu-anonimno platiti i Bitcoin-om.

PrivateVPN nudi aplikacije za radne površine (Windows i Mac), kao i za mobilne uređaje (Android i iOS). Međutim, morat ćete slijediti upute za ručno postavljanje za upotrebu PrivateVPN-a s Linuxom i usmjerivačima.

Pros:

 • Vrlo brzi serveri za strujanje Netflixa
 • Pogledajte Amazon Prime Video, BBC iPlayer, Hulu i još mnogo toga
 • Aplikacije prilagođene početnicima za radne površine i mobilne platforme
 • Koristite na najviše šest uređaja istovremeno
 • Štiti vašu privatnost šifriranjem i pravilima bez zapisnika

Cons:

 • Samo oko 100 poslužitelja nudi
 • Ograničeni izbor aplikacija i bez proširenja preglednika

SERVISI VISOKE HITRE: PrivateVPN je vrlo brz VPN za strujanje i bujicu. Upotrijebite ga za gledanje Netflixa u inozemstvu. Također deblokira HBO Go i Hulu. Omogućuje vam povezivanje do šest uređaja. Podrška za chat uživo, aplikacije prilagođene početnicima i jaka sigurnost s enkripcijom. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu PrivateVPN recenziju.

PrivateVPN KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% na dvogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

5. Surfshark

SurfShark VPNdeblokira netflixTestirano siječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Surfshark.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

Surfshark dobro surađuje s Netflixom i može zaobići njegove mjere protiv VPN-a. To je relativno novi VPN koji je brzo prerastao u snažan izbor za sve koji redovno struju. Surfshark ima oko 800 poslužitelja u 50 zemalja, uključujući SAD, Rusiju i Tursku. Štoviše, Surfshark se može koristiti za deblokiranje BBC iPlayera i Hulu-a i prilagođen je bujici. Ova opcija je pogodno za obitelji jer omogućuje povezivanje neograničenog broja uređaja istovremeno.

Još jedno područje u kojem se Surfshark ističe je jednostavnost njegove uporabe. Aplikacije i proširenja preglednika vrlo su dobro osmišljeni i ne bi trebali stvarati zbrku, čak ni za VPN novajlije. Značajke uključuju blokator oglasa i bijelu listu za odabir aplikacija koje mogu zaobići VPN. Surfshark je vrlo siguran i njegove revizije su neovisno pregledavale proširenja preglednika. Vaši osobni podaci zaštićeni su 256-bitnom AES enkripcijom i prekidačem kill. Postoje također stroga pravila zapisivanja i zaštita od propuštanja DNS-a i IPv6.

Prijavljivanje na Surfshark omogućuje vam pristup njihovim aplikacijama za Windows, Mac, Android, iOS i Amazon Fire TV. Također možete preuzeti proširenja preglednika Chrome i Firefox. Linux i usmjerivači zahtijevaju ručno podešavanje.

Pros:

 • Zaobiđite pogrešku proxy-a Netflix-a i deblokirajte BBC iPlayer i Hulu
 • Istovremeno priključite neograničen broj uređaja
 • Vrlo prilagođen korisnicima s aplikacijama koje olakšavaju povezivanje s poslužiteljima
 • Sigurna usluga s enkripcijom, prekidačem kill i pravilima bez zapisivanja

Cons:

 • Ne najveća poslužiteljska mreža (oko 800 poslužitelja)
 • Neki serveri mogu biti malo spori

PRIKLJUČITE SVE SVOJE UREĐAJE: Surfshark vam omogućuje da istovremeno povežete neograničen broj uređaja - pogodno za obitelji! Radi s Netflixom, Huluom i još mnogo toga. Aplikacije i proširenja preglednika koji se jednostavno koriste. VPN bez evidentiranja s podrškom 24/7. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu Surfshark recenziju.

Surfshark KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% + 3 mjeseca FREEET DEALDispon se primjenjuje automatski

6. HideMyAss

Sakrij moju guzu VPNdeblokira netflixTestirano siječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.HideMyAss.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

HideMyAss ima mrežu od oko 1.000 poslužitelja. Ono što je posebno impresivno je to nudi IP adrese za gotovo sve zemlje na svijetu. Iz tog razloga moći ćete koristiti HideMyAss za deblokiranje nekoliko Netflix knjižnica, uključujući Netflix USA i Netflix UK. Također ga možete koristiti za gledanje BBC iPlayera ili Hulu, među ostalim popularnim servisima za streaming. HideMyAss nudi podršku u razgovoru 24 sata dnevno, što vam pomaže u brzom rješavanju problema s kojima se možete susresti.

Ovaj VPN omogućuje dijeljenje datoteka P2P i omogućuje vam povezivanje do pet uređaja istovremeno putem jednog računa. Aplikacije HideMyAss prilagođene su korisnicima i omogućuju vam automatsko povezivanje s najboljim dostupnim poslužiteljem. HideMyAss nudi obilje sigurnosnih značajki za zaštitu vaše internetske privatnosti i anonimnosti. To uključuje 256-bitnu AES enkripciju, DNS i IPv6 zaštitu od curenja i prekidač za zaustavljanje. Možete čak i presijedati svoju IP adresu, što otežava praćenje vaše lokacije.

HideMyAss aplikacije dostupne su za preuzimanje za Windows, Mac, Android i iOS. Ovaj se VPN također može konfigurirati ručno s Linuxom i odabrati usmjerivače.

Pros:

 • IP adrese u većini zemalja za deblokiranje različitih Netflix knjižnica
 • Radi s drugim popularnim servisima za strujanje poput Hulu
 • 24/7 live chat i podrška putem e-pošte
 • Za sigurnost podataka koristi visoku razinu enkripcije

Cons:

 • Bilježi IP adrese korisnika
 • Prilično skupo u usporedbi s većinom VPN-ova na ovom popisu

BROZ OD SVEGA: HideMyAss ima IP adrese u većini zemalja. Pomoću njega deblokirajte Netflix US, Netflix Japan i još mnogo toga. Nudi 24/7 podršku za chat uživo i prilagođen je bujici. Osigurava vaše podatke šifriranjem, ali čuvajte zapise IP adresa. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu kritiku HideMyAss.

Sakrij moj kupon za kupnjuUklonite 64% popusta za 36-mjesečni planGET DEALCoupon se primjenjuje automatski

Zašto Netflix zabranjuje VPN IP adrese?

Godine 2016. Netflix je implementirao VPN sustav za otkrivanje kako bi znao kada pristupite usluzi kada koristite VPN. To je uglavnom zbog prava licenciranja; ugovori mogu nalagati da se određena TV serija ili film može prikazati u jednoj zemlji (na primjer u SAD-u), ali ne i u drugoj. Kako su mnogi ljudi pristupali Netflixu putem VPN-ova, tvrtka je bila pod velikim pritiskom velikih studija kako bi spriječila njihovu upotrebu.

Kada Netflix otkrije da IP adresa pripada VPN, IP adresa se nalazi na crnoj listi. To dovodi do pojave pogreške za streaming na Netflixu "čini se da koristite deblokator ili proxy". Lajkovi ExpressVPN-a imaju najveći uspjeh u deblokiranju Netflixa jer ima toliko IP adresa da Netflix jednostavno ne može nastaviti.

Mogu li koristiti besplatni VPN da popravim grešku proxyja na Netflixu?

Ne, velika većina besplatnih VPN-a ne može deblokirajte Netflix. To je zato što je Netflix posljednjih godina implementirao mjere protiv VPN-a. Problem besplatnih VPN-a je to što imaju ograničen broj IP adresa i puno previše korisnika na svakom poslužitelju. Netflix ove IP adrese brzo označava, što poslužitelj čini beskorisnim za upotrebu platforme. Nadalje, serveri besplatnih VPN-a često su vrlo spori, što uopće nije idealno za strujanje.

Osim Netflixa, besplatni VPN-ovi se bore za deblokiranje mnogih drugih web stranica i usluga, uključujući Amazon Prime Video i DAZN. Besplatnim VPN-ovima također nedostaju vitalne sigurnosne značajke. Konkretno, oni ne mogu osigurati vaše podatke šifriranjem ili upotrijebiti prekidač za zaustavljanje kako bi spriječili curenje podataka. Kao i kod većine besplatnih usluga, i besplatni VPN-ovi često koriste novac uz podršku oglasa kako bi zaradili novac, iako je poznato da neki davatelji bilježe vaše aktivnosti pregledavanja i prodaju ih trećim stranama.

Što mogu gledati na Netflixu?

Netflix ima ogromnu količinu sadržaja, od čega je većina njegov originalni program. Možeš pretraži Netflix naslove po regijama s našim alatom za pretraživanje Netflix regije. Međutim, ovdje je popis nekih od najpopularnijih originalnih sadržaja koje možete gledati na Netflixu:

 • Narančasta je nova crna
 • Stranije stvari
 • Krovna akademija
 • Naš planet
 • Kutija za ptice
 • Trostruka granica
 • Novac pljačka
 • Ja sam majka
 • Veliki hak
 • Zadnja šansa U
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 65 = 67