Kako uživo prenositi NHL putem Kodija i gledati sezonu 2019./2020

NHL tv na Kodi


U tijeku je sezona hokeja 2019-20. 103. sezona u povijesti NHL-a započinje 4. listopada. Ove godine presijecite kabel i gledajte uživo NHL na Kodi, aplikaciji za kućno kino koju možete besplatno preuzeti i instalirati.

Naš vodič se posebno fokusira na one dodatke koji su ili službeni ili koji omogućavaju lak i zakonit pristup NHL-u na Kodi. Pružamo i pregled neslužbenih dodataka kako bismo korisnicima pomogli da shvate što su, kako rade i zašto nose neke značajne rizike.

U vrijeme pisanja svih dodataka koji preporučujemo omogućiti legalni pristup NHL strujama.

Upozorenje: Kodi treba upotrebljavati samo za sadržaj na koji imate zakonsko pravo pristupa. Ni Kodi fondacija, ni Comparitech ne zagovaraju upotrebu Kodija za piratstvo.

Kako sigurno gledati NHL na Kodi

VPN-ovi omogućuju reprodukciju videozapisa zaključanih u regiji uživo. To znači da možete prenositi NHL igre iz inozemstva i izbjeći ograničenja zatamnjenja. Preporučujemo IPVanish jer radi sa svim Kodi dodacima i odličan je za privatnost, što ga čini najpopularnijim VPN-om među Kodi korisnicima.

PROČITANJE ČITALA: Čitatelji Comparitech-a mogu ovdje uštedjeti do 60% na IPVanish-u.

Evo kako koristiti VPN s Kodi za NHL:

 1. Prijavite se, preuzmite i instalirajte aplikaciju IPVanish za svoj uređaj. ExpressVPN, CyberGhost i NordVPN su sve održive alternative.
 2. Pokrenite VPN aplikaciju i odaberite poslužitelj na lokaciji s koje struji video (SAD ili Kanada).
 3. Otvorite Kodi i idite na addon koji koristite za streaming NHL uživo online (pogledajte dolje navedene popise).
 4. Prijavite se i započnite hokej na streamu uživo!

Nekoliko Kodi dodataka omogućuje pristup NHL strujanju za koje ste legalno plaćeni. Međutim, čak i u slučaju zakonitih dodataka, morat ćete voditi računa da ne budete izloženi opasnosti od hakerskih napada putem Kodija, kao što su napadi "čovjek u sredini". To se može dogoditi kada hakeri promijene kôd u Kodi dodatku i sami dodatak koriste za pristup vašem sustavu. VPN može pomoći u sprečavanju MITM napada i drugih briga vezanih uz privatnost. On šifrira vaš internetski promet i usmjerava ga preko poslužitelja na lokaciju po vašem izboru, osiguravajući svu vašu aktivnost od trećih strana.

Uz to, mnogi davatelji internetskih usluga smanjit će brzinu internetskih podataka zbog mrežnog strujanja. Preporučujemo VPN za streaming kroz Kodi, jer će vašem davatelju internetskih usluga onemogućiti zadržavanje kartica i usporavanje strujanja videa..

Gledajte NHL na Kodi - Službeni dodaci uživo

Svi zvanični izvori streaminga za NHL igre uživo su zaključani u regiji. Ako niste u pravoj zemlji, nećete moći gledati NHL na mreži. Da biste ih zaobišli, pomoću VPN-a promijenite svoju lokaciju.

Određene mreže emitiraju određene igre i konferencije, tako da je korisno znati što će se gdje pojaviti. Ispod smo naveli koje se igre emituju putem kojih nacionalnih emitera, mada postoji i nekoliko regionalnih emitera za SAD i Kanadu:

Kanada

 • Subotnje igre emitiraju se na CBC-u i Sportsnetu
 • U nedjelju i srijedu navečer igre emitiraju na Sportsnetu
 • Igre doigravanja podijeljeni su između Sportsneta i CBC-a
 • Francuski jezik emitira zrak na TVA Sports

SAD

 • Najviše sezonskih igara emitira se na NBCSN-u (NBC Sports Network)
 • Jedna emisija "Igra tjedna" na NBC-u počinje u siječnju
 • NHL mreža simulira regionalne i kanadske emisije
 • Igre doigravanja podijeljene su između NBC, NBCSN i CNBC
 • Španjolski jezik simulira emisiju na NBC Universo i Telemundo

Imajte na umu da su igre na lokalnom tržištu crne na NBC-u u korist regionalnih emitera, ali to ne bi trebalo biti puno tijekom strujanja, posebno ako imate VPN za prebacivanje lokacije.

Za razliku od dodavanja besplatnog streaminga, većina plaćenih opcija nudi strujanje visoke razlučivosti, nema mrtvih veza i nećete biti odsječeni usred igre. Neki od njih podliježu regionalnim prekidima rada, stoga imajte pri ruci VPN.

USTV Now

kodi_ustvnow_install
Ako idete all-in sa Kodi streamingom za vaše NHL igre, USTV Now pomalo je božji dar. Besplatno ćete dobiti 7 kanala koji uključuju NBC. S ovom opcijom možete uhvatiti neke igre kasnih sezona i nekoliko drugih igara.

Međutim, ako to nije dovoljno za vas, možete plaćati 19,99 USD mjesečno i dobiti NBC Sportsku mrežu. S obzirom da NBC ima najveći ugovor o emitiranju sa NHL-om, uhvatit ćete gotovo svaku igru ​​na raspolaganju. Jednostavno se možete prijaviti na USTV Now i kasnije preuzeti dodatak.

USTVNow je dostupan u Službeni spremnik Kodi Addon, iako se najnovija inačica može nalaziti negdje drugdje. Kliknite ovdje kako biste pristupili našem detaljnijem USTVNow vodiču za instalaciju.

NBC Sports Live Extra

nbc sports extra
Ako već plaćate pretplatu za američki kabel, možete upotrijebiti svoje podatke za prijavu za streaming visokokvalitetnih NHL igara putem dodatka NBC Sports Live Extra Kodi. Ako putujete izvan Sjedinjenih Država, obavezno postavite svoju VPN na lokaciju unutar SAD-a kako biste pristupili streamu.

Nakon što ste pronašli dodatak NBC Sports Live Extra u Službeni spremnik Kodi Addon, moći ćete pristupiti svom NBC Sports Live računu preko Kodi-ja.

NHL GameCenter

NHL na Kodiju
NHL GameCenter dodatak je Kodi za NHL.tv, koji vam omogućava pristup svim regularnim sezonskim sezonama i predsezonskim izvansezonskim igrama. Igre lokalnog tima mogu biti zatamnjene i u tom slučaju samo postavite svoj VPN na neko drugo mjesto u Sjedinjenim Državama kako biste pristupili streamu. Pretplata košta 24,99 USD mjesečno ili 139,96 USD godišnje. Tu je i mogućnost paketa za "jedan tim" za 111,96 USD godišnje.

NHL GameCenter može se nalaziti u Službeni spremnik dodataka Kodi. Za ispravan pristup sadržaju korisnici će morati imati GameCenter korisničko ime i prijavu.

NHL.tv

NHL tv na Kodi
NHL.tv je još jedan Kodi dodatak koji će vam omogućiti pristup vašem NHL.tv računu putem Kodi-ja. Podaci se jednako odnose na ovaj i dodatak NHL GameCenter. Bilo da koristite ovaj ili NHL GameCenter, svodi se na preferenciju i koji ćete pronaći najbolje za vas.

NHL.tv se može kupiti putem uplaćenog računa za 24,99 USD. Odatle možete ući u svoje vjerodajnice preko Kodi dodatka i pristupiti svim svojim NHL.tv strujama.

Dodatak NHL.tv Kodi dostupan je na web lokaciji Službeni spremnik Kodi Addon.

PlayStation Vue

NHL na Kodiju

PlayStation Vue usluga je strujanja koja bi trebala zamijeniti pakete kablovske televizije. Za 39,99 USD pružit će vam NBCSN i CNBC. Većina utakmica redovnih sezonskih televizijskih emisija u SAD-u su na NBCSN-u, a neke doigravanje mogu se naći na NBCSN i CNBC-u..

Ako živite u glavnom gradskom području, NBC će vam možda biti dostupan i na PlayStation Vue. Ako je to slučaj, dodatak PlayStation Vue omogućit će vam da gledate svaku sezonu na NBC-u, NBCSN-u i CNBC-u, kao i svaku igru ​​„tjedna tjedna“ na NBC-u..

Ako ne živite na području gdje je NBC dostupan na PlayStation Vueu, ovaj dodatak možete kombinirati s USTV Now jednim gore navedenim kako biste dobili iste kanale.

Dodatak PlayStation Vue Kodi možete pronaći u Službeni spremnik Kodi Addon.

Sportsnet sada

NHL na Kodiju

Sportsnet je zbirka kanadskih sportskih TV kanala, a Sportsnet Now je internetska usluga za streaming povezana s tim kanalima. Kodi dodatak daje vam pristup ovoj usluzi. Većina igara u nedjelju navečer emitira se u Kanadi na Sportsnetu, kao i mnoge utakmice u subotu i doigravanje.

Usluga Sportsnet Now košta 24,99 USD mjesečno, što je puno jeftinije od mnogih drugih opcija.

Nažalost, on je zaključan u regiji za one koji mu pokušaju pristupiti izvan Kanade. Iako ponekad možete koristiti VPN da biste zaobišli ovaj problem, za prijavu je potrebna kanadska kreditna kartica. Ako putem Interneta pristupate internetu iz Kanade, ovo je sjajna opcija.

Addon Sportsnet Now Kodi može se naći u Službeni spremnik Kodi Addon.

CBC Sport

cbc sportski Kodi addon

Dodatak CBC Sports Kodi omogućit će vam izravan pristup sportskim tokovima uživo i na zahtjev. Ovo je jedna od rijetkih besplatnih opcija za one koji žele gledati NHL utakmice i ograničen broj doigravanja utakmica Stanley Cupa.

CBC Sports dostupan je samo u Kanadi i regija zaključava njihov sadržaj. No možete je zaobići VPN-om sve dok ste povezani na kanadski poslužitelj. Dodatak struji sadržaj i u visokokvalitetnom videozapisu, tako da ćete ovaj željeni instalirati nakon što se play-off pokrene..

Neslužbeni dodaci Kodi za NHL streamove uživo

Možete naći druge popise koji uključuju niz dodataka trećih strana koji pružaju NHL prijenose uživo. Ovi dodaci, koje XBMC Foundation smatra neslužbenim, dodaci su kojima ne odobravamo ili ne preporučujemo Kodi korisnicima koji pristupaju NHL igrama. Vjerujemo da bi Kodi korisnici trebali izbjegavati sljedeće dodatke kada žele strujati NHL na Kodi.

SportsDevil

Što je? SportsDevil je dodatak treće strane koji struga strujanje s drugih web stranica. SportsDevil-ove struje ne hostuju dodatak. Svi potoci dolaze s web lokacija trećih strana koje se obično nalaze izvan zemalja u kojima se potoci izvorno nalaze. Na primjer, ove web stranice mogu prenositi sadržaj s američkih i kanadskih kanala, ali moraju biti smještene u Rusiji ili negdje drugdje.

Zašto biste ga trebali izbjegavati? Najbolje je izbjegavati SportsDevil jer on pruža samo piratske tokove. Većina potoka također je relativno osrednjeg kvaliteta. Ne preporučujemo SportsDevil zbog korištenja piratskih potoka i primjetno slabije kvalitete.

SportsAccess

Što je? SportsAccess pruža visokokvalitetne streamove velikom broju Kodi korisnika. Ova usluga, međutim, pristupa tim strujama neslužbenim putem i pruža ih korisnicima Kodi-ja po cijeni.

Zašto biste ga trebali izbjegavati? Ne preporučujemo SportsAccess za bilo kakve svrhe strujanja. SportsAccess nudi visoko piratsku opciju streaminga za Kodi korisnike. Poseban problem je što ova usluga naplaćuje novac za potoke koje korisnici mogu legalno pronaći na drugim mjestima iz zakonitih izvora ili čak i besplatno iz neslužbenih izvora.. 

cCloud TV

Što je? cCloud TV je popularni IPTV Kodi dodatak koji privlači tisuće različitih strujnih kanala iz cijelog svijeta. Velika većina TV sadržaja cCloud usredotočena je na kanale iz SAD-a i Velike Britanije, iako se ovdje mogu nalaziti gotovo svi kanali svih zemalja..

Zašto biste ga trebali izbjegavati? S izuzetkom nekoliko zemalja u kojima takvo emitiranje nije suprotno zakonu, većina emitiranja na cCloud TV-u su piratske i ilegalne. Posebno za kanale u SAD-u, Velikoj Britaniji i Kanadi takvo je emitiranje programa bez prava na to zabranjeno. Iako se ovdje lako može pristupiti potocima, i mnogi korisnici to čine, ne preporučujemo cCloud TV za bilo koji streaming. Druge dostupne, pravne opcije na ovom popisu pružaju bolju uslugu od one koju možete pronaći na cCloud-u.

Ustajanje plime

Što je? Rising Tides je dodatak za strujanje uživo na mreži koji je stekao popularnost među Kodi-inim dodacima drugih proizvođača. Dodaci bilježe različite web stranice za prijenos uživo na različitim kanalima s velikim naglaskom na američke kanale.

Zašto biste ga trebali izbjegavati? Rising Tides, poput cCloud TV-a, ima veliki broj televizijskih streama uživo koji se povlače i repriziraju bez odobrenja. Rising Tides je nešto noviji, dobiva veću popularnost, ali uporno koristi piratske protoke za svoj sadržaj. Ne preporučujemo Rising Tides s obzirom na veliku upotrebu piratskih sadržaja

Falcon Sports

Što je? Falcon Sports je sportska ruka dodatka Falcon Kodi. I Falcon i Falcon sportovi fokusiraju se na povlačenje strujnih tokova različitih kanala u Kodi. Falcon Sports se posebno fokusira na sportske tokove.

Zašto biste ga trebali izbjegavati? Svi sportovi uživo koje ćete pronaći kroz Falcon Sports koriste piratske streamove. Posebno zabrinjava činjenica da Falcon Sports navodi puno kablovskih kanala koji su inače dostupni samo putem usluge pretplate ili kabelskih paketa. Budući da se nude slobodno, oni su ilegalni za one web stranice koje Falcon povlači za pribavljanje i ponovno emitiranje. Ne preporučujemo Falcon Sports zbog njegove uporabe piratskih potoka. Umjesto toga, odlučite se za gore navedene pravne opcije.

Smoothstreams

Što je? Smoothstreams je internetska usluga koja pokušava pronaći najkvalitetnije piratske sportske tokove dostupne iz cijelog svijeta. Za upotrebu Smoothstream-ova morate pretplatiti 17 USD mjesečno za pretplatu putem bitcoina ili PayPala.

Zašto biste ga trebali izbjegavati? Ne preporučujemo Smoothstreams Kodi addon. Smoothstreams naplaćuje 17 USD mjesečno za sadržaj za koji čak ne plaćaju vlasnike autorskih prava. Pored toga, iako Smoothstream može imati struje više kvalitete od ostalih dodataka koji teku iz neslužbenih izvora, on se još uvijek ne može natjecati sa službenim izvorima o kvaliteti.

Kako instalirati NHL streaming Kodi addon i gledati uživo

Detaljnije detaljne upute sa slikama o instaliranju Kodi dodataka i spremišta možete pronaći u našem vodiču. Najlakši način je korištenje instalirati više super spremišta u kojima će se nalaziti mnoštvo različitih popularnih dodataka.

Instalacija dodatka obično uključuje šest koraka.

 1. Saznajte u kojem se spremištu addon nalazi
 2. Pronađite URL gdje se nalazi spremište
 3. Promijenite svoje Kodi postavke tako da Kodi prihvati podatke iz izvora u kojem se nalazi repo
 4. Preuzmite zip datoteku za spremište
 5. Instalirajte skladište na vašem Kodi pomoću zip datoteke
 6. Instalirajte dodatak u svoj Kodi koristeći spremište

Na primjer, evo kako instalirati Crackle dodatak iz repoa eracknaphobia. Slični koraci se mogu slijediti za instaliranje većine Kodi dodataka.

Ako je dodatak koji tražite dio službenog spremišta Kodi, možete preskočiti korake 1-5 jer Kodi dolazi s unaprijed instaliranim službenim spremištem. U tom slučaju idite na glavni izbornik Kodi i kliknite addons → downloads → video addons → (ime addon-a). Zatim kliknite "instaliraj" da biste instalirali dodatak. Na primjer, ovo se može koristiti za instaliranje NHL.tv-a i USTV Now-a.

Pronalaženje svih NHL igara koje želite dok dobivate kvalitetan video i zvuk može se činiti kompliciranim. Ali to ne mora biti Pregledajte ovaj popis najboljih dodataka za gledanje NHL-a na Kodiu i trebali biste biti na dobrom putu za pronalaženje igara koje želite.

Gledajte NHL na Kodi i prerežite kabel

Sportovi uživo posljednji su bastion kablovskih i satelitskih pružatelja usluga koji se bore da spriječe da pretplatnici presijeku kabel i pređu na potpuno online video usluge. Ali s besplatnim softverom s otvorenim kodom, kao što je Kodi, koji radi na više platformi i može strujati video iz ogromnog broja izvora - čak i prijenos uživo - dani su im brojeni.

Kodi je dostupan na Windowsima, Mac OSX-u, Androidu, iOS-u (jailbroken) i Linuxu. To uključuje Linux i Android temeljene medijske okvire kao što su Roku, Amazon Fire TV i Chromecast. Kodi je popularno sredstvo za live streaming gotovo svih sportova od NHL-a i NFL-a do UFC-a i mnogih drugih.

Broj dodataka Kodi koji se odnose na sport i dalje raste, jer mnogi dodaci korisnicima omogućavaju pristup popularnim streaming uslugama. Međutim, postoji veliki broj dodataka koji prelaze granicu između službenog i neslužbenog.

Vidi također: Naš vodič za NFL Kodi addons.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

About the author

Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

96 − 90 =