Kako zaobići nestanke prolaza u NBA ligi (VPN rješenje)

Kako zaobići crne nestanke NBA lige - VPN rješenje

NBA sezona 2019–20 počinje 22. listopada 2019. godine. Iako je NBA League Pass odličan način za gledanje utakmica, možda ćete otkriti da su neke igre nedostupne (crne). Taj se problem najčešće odnosi na one koji žive u SAD-u koji žele uživo pratiti redove svojih lokalnih momčadi. Srećom, VPN ili virtualna privatna mreža omogućuju vam zaobići nestanke NBA League Pass-a tako da izgleda kao da se nalazite na drugoj lokaciji (ali o tome više kasnije!).

Kako zaobići nestanke NBA League Pass-a: brzi vodič

Nemate vremena pročitati cijeli članak? Ispod ćete pronaći brzi i jednostavan detaljni vodič o zaobilaženju nestanka NBA lige.

Evo kako zaobići crne prijelaze NBA lige putem VPN-a:

  1. Prvo se prijavite na kvalitetan VPN koji nudi dobru brzinu i puno mjesta na poslužiteljima (posebno u SAD-u). Preporučujemo ExpressVPN. Ipak, NordVPN i CyberGhost dvije su pouzdane alternative velike vrijednosti koje vrijedi razmotriti.
  2. Preuzmite i instalirajte odgovarajuću VPN mobilnu aplikaciju, aplikaciju za radnu površinu ili proširenje preglednika za uređaj s kojeg želite gledati NBA League Pass.
  3. Otvorite aplikaciju VPN ili proširenje preglednika i povežite se s poslužiteljem na mjestu gdje igra nije zamračena. Ako se igra lokalno televizijski program, morat ćete se povezati s poslužiteljem u drugom stanju. Ako emitirate na nacionalnoj razini, povežite se s poslužiteljem u drugoj zemlji, poput Kanade ili Meksika. Tako ćete dobiti lokalnu IP adresu i zaintrigirati NBA League Pass ako mislite da se nalazite na drugoj lokaciji.
  4. Prijavite se za NBA League Pass račun ako već niste. Košta 28,99 USD mjesečno ili 199,99 USD godišnje. Alternativno, prolaz za NBA tim iznosi 17,99 USD mjesečno ili 119,99 USD godišnje. Pristupite igri kao i obično - sada bi je trebali deblokirati!
  5. Ako i dalje imate problema, očistite predmemoriju i kolačiće preglednika. Ili pokušajte drugi poslužitelj u slučaju da onaj koji koristite bude na crnoj listi. Svi gore preporučeni VPN-ovi nude 24/7 podršku ako vam je potrebna dodatna pomoć.

Ako imate nedoumica utječu li prekidi rada na vašem području, koristite NBA Blackout Explorer koji vam omogućuje unos vašeg poštanskog broja za dodatne informacije.

NBA League Pass Blackout Explorer

Što je pojava uživo i zašto se koristi?

Prije svake NBA sezone, razne lokalne i nacionalne radiodifuzne tvrtke stiču prava za televizijsko gledanje NBA igara uživo. Problem je u tome što kada su ta prava ekskluzivna, čak i NBA ne može emitirati te igre uživo na tom određenom zemljopisnom tržištu (umjesto toga, igre su dostupne na zahtjev tri sata nakon emitiranja). To znači da je vjerovatno da će utakmice vaših timova biti izgasne. 

Recimo da ste u Los Angelesu i vaša lokalna televizija Fox ili NBC ima ekskluzivna prava na emitiranje uživo za igre Clippers i Lakers. Budući da postoji lokalni emiter, ove će igre biti zatamnjene u LA-u i kao takve nedostupne na NBA League Pass-u. Isto tako, ako se igra emitira na nacionalnoj razini, na primjer, ESPN ili ABC, postojat će nacionalni prekid igre.

NBA League Pass koristi vašu IP adresa kako biste odredili svoju lokaciju. Ako lokalni ili nacionalni radiotelevizijski servis ima ekskluzivna prava za gledanje neke uživo uživo, igru ​​možete naći zamračenu na NBA League Pass. Ovo je mjesto gdje vam korisna promjena IP adrese s VPN-om!

Zaobiđite NBA zamračenja s VPN-om

Kad smo pristupili NBA League Passu iz New Yorka, bila je prikazana sljedeća obavijest o raskidu:

"Na osnovu vaše trenutne lokacije, ne možete gledati Brooklyn Nets i New York Knicks igre uživo. Možete slušati prijenos uživo ili gledati arhivu tih igara 3 dana nakon emitiranja. "

NBA liga Proširi lokalnu obavijest o isključenju

Međutim, lokalni nestanci nisu jedina ograničenja s kojima ćete se suočiti s NBA League Passom. U stvari, nisu uključene ni mnoge nacionalne emisije igara:

"Igre emitirane na ESPN, ABC, TNT i NBA TV neće biti dostupne za gledanje uživo na NBA League Passu. 3 sata nakon emitiranja možete slušati prijenos radija uživo ili gledati arhivu tih igara. "

NBA liga Proći nacionalnu obavijest o nestanku

Pa kako vam VPN može pomoći zaobići nestanke NBA lige? Kad se povežete s VPN serverom, vaš internetski promet se šifrira. To web lokacijama i uslugama otežava saznanje vaše prave lokacije. Spajanjem na poslužitelj u drugoj američkoj državi ili drugoj zemlji bit će vam dodijeljena nova, privremena IP adresa. Ovo će navesti web lokaciju NBA League Pass-a u pomisli da ste na drugoj lokaciji, omogućujući vam da zaobiđete crnilo.

Zaobiđite NBA ligu Prolazite nesvjestice putem radne površine

Možete koristiti svoj PC ili Mac da biste zaobišli nestanke NBA League Pass-a. Sve što trebate učiniti je povezati se na VPN poslužitelj izvan zone zatamnjenja. Na primjer, ako je riječ o lokalnom nestanku, morat ćete se samo povezati s poslužiteljem u drugoj državi SAD-u.

Nacionalni zastoji su malo drugačiji. U tom slučaju se morate povezati s poslužiteljem u drugoj zemlji. U idealnom slučaju to bi trebala biti zemlja koja je geografski najbliža, a još uvijek je izvan regije zatamnjenja. Na primjer, ako ste u SAD-u, pokušajte s poslužiteljima u Kanadi i Meksiku. Tada bi crna igra bila deblokirana i dostupna za gledanje uživo. Ne zaboravite očistiti predmemoriju i kolačiće preglednika ako se sadržaj ne učita.

Zaobići NBA ligu Prolazite nesvjestice na mobilnom uređaju

Kao i kod desktop uređaja, na mobilnom uređaju možete zaobići nestanke NBA League Pass-a. Međutim, vrijedi to znati NBA koristi vaše telefone GPS i podaci o lokaciji da odredite gdje ste. Kao takav, neki VPN-ovi ne funkcioniraju, posebno s aplikacijama NBA League Pass. Ako planirate gledati putem mobitela, pokušajte umjesto toga upotrijebiti web preglednik svog telefona.

U vrijeme pisanja podataka, mobilne aplikacije ExpressVPN, NordVPN i CyberGhost mogu zaobići nestanke NBA League Pass-a. Ako i dalje imate problema, možete potencijalno prevariti GPS lokaciju vašeg telefona. Postoje aplikacije koje vam omogućuju to. Međutim, to zahtijeva vaš bjekstvo iz zatvora ili ukorenjevanje vašeg Android uređaja. Imajte na umu da nema garancija da će to uspjeti. Proces varira od jednog do drugog uređaja, a neke aplikacije predstavljaju sigurnosni rizik, stoga budite oprezni.

Mogu li koristiti besplatni VPN da zaobiđem zamjene NBA lige?

Nažalost, mnogi besplatni VPN-i nisu u stanju zaobići nestanke NBA lige. Jedan je problem što često imaju samo mali broj poslužitelja. Kao takav, možda ćete svoje mogućnosti ograničiti dok tražite a poslužitelj u drugoj američkoj državi ili zemlju. Međutim, drugi je problem što besplatni VPN poslužitelji trpe veliko opterećenje. To uzrokuje male brzine, što je poseban problem kod live streaminga. Neke besplatne VPN usluge čak i umanjuju vašu propusnost u pokušaju upravljanja tim, što rezultira zaostajanjem i gužvanjem dok gledate NBA igre online.

Također, zbog sigurnosnih razloga preporučujemo da ne koristite besplatne VPN-ove. Iako besplatni VPN omogućuje pristup svim vrstama ograničenog sadržaja, trebao bi zaštititi i vašu privatnost. To uključuje šifriranje vaših podataka i zaštitu vaših osobnih podataka od propuštanja. Nažalost, puno besplatnih VPN-a nema takve mjere. Nakon svega, besplatni VPN je posao što znači da može prijaviti vašu povijest pretraživanja, prodaje trećim osobama. Možda ćete biti bombardovani irelevantnim, neprikladnim pop-up oglasima. Općenito, besplatni VPN jednostavno ne vrijedi imati gnjavažu.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

84 − = 83

Adblock
detector