Који су најбољи бесплатни НЗБ претраживачи за Усенет (ажурирано 2020.)?

посматрајући обрис
Укратко:


  • Препоручујемо Бинсеарцх или НЗБИндек за нерегистрацију, бесплатан индекс
  • Чимбеници које треба узети у обзир при одабиру НЗБ индекса: задржавање, максималан број преузимања и АПИ учитавања по дану, филтри и опције сортирања, преглед, комплетност и листе праћења
  • Корисницима Цоуцхпотата и Сицкбеарда требаће индексатор с АПИ-ом, за који је већина потребна регистрација
  • Ова листа не обухвата приватне индексере или само индексе
  • Наш препоручени Усенет провајдер је УсенетСервер који је током нашег тестирања постигао високу стопу попуњавања и задржавања и једноставан за употребу. Овде нуде промотивну цену.

НЗБ претраживачи, познати и као НЗБ индекси или индексери, углавном долазе у три врсте: јавна (без регистрације), отворена (регистрација је потребна) и само позивница (приватна). Сваки индекс варира у својој потпуности, лакоћи употребе, распону филтера, брзини и броју претраживања дозвољених дневно за бесплатне кориснике. Корисницима Цоуцхпотата и Сицкбеард-а биће потребан индексатор који нуди АПИ кључ, који углавном захтева регистрацију, а понекад и плаћени рачун.

НЗБ индекси користе се за проналажење датотека или дијелова датотека на Усенету и њихово преузимање након тога путем апликације за читање вијести. Да бисте преузели датотеке наведене на њима, такође ћете се морати претплатити на провајдера Усенета. НЗБ датотека је налик торрент датотеци - она ​​упућује на локације ресурса на Усенету и не чини много ништа без апликација и услуга којима се рукује. Прочитајте како да подесите провајдера, индекс и апликацију за читање вести у нашем водичу и проверите наше критике најбољих Усенет провајдера..

Неки Усенет индектори су приватни. Они су само позиви, или провајдерима нуде претплатнике своје индексе. Ако желите свеобухватног провајдера који у једној претплати нуди Усенет сервере, читач новина и претраживач, онда препоручујемо Невсхостинг. Нећемо покривати те индексере на овој листи, али о пакетним НЗБ индексаторима можете прочитати у нашим појединачним критикама добављача на Цомпаритецх (овде рецензије за УсенетСервер, Невсхостинг, Гиганевс и ЕасиНевс.

Јавни Усенет претраживачи, није потребна регистрација

Бинсеарцх

бинсеарцх сс
Бинсеарцх је вероватно најпопуларнији претраживач Усенет који не захтева позивницу или регистрацију. Има једноставан интерфејс без рукавица са траком за претрагу и опцију да ограничите доб и да бирате између претраживања само најпопуларнијих група или „других група“. Брзо је поуздан, али не и најприкладнији за кориснике..

Подразумевано су претраге ограничене на 400 најпопуларнијих група вести. Индекс се ажурира свака четири сата или мање.

Доступна је и напредна претрага где можете одредити да ли претрага треба да буде ограничена на предмет и име датотеке или такође на тело датотеке. Можете да претражите одређене групе вести и сортирате по датуму, постеру или теми.

Напредна претрага укључује и пар "експерименталних опција", укључујући потврдни оквир који приказује само колекције датотека и скрива појединачне датотеке, приказује само постове који садрже .нфо датотеку и поставља горња и доња ограничења величине датотеке. Прије преузимања могу се прегледати НФО датотеке у прегледачу.

Имајте на уму да ће основна претрага на Бинсеарцх-у вратити резултате који укључују само делове датотека, што значи да све делове морате да проверите одвојено и притиснете „Цреате НЗБ“ да бисте добили једну радну датотеку. То може бити тешко за нове кориснике који можда не знају шта да траже, зато препоручујемо да у напредној претрази пребаците опцију „само прикажи колекције“. Ово враћа унапред припремљене НЗБ-ове који обично садрже све потребне делове датотеке.

НЗБИндек

нзбиндек сс
НЗБИндек-ов дизајн је више привлачан оку од Бинсеарцха, али функционалност је мање-више иста. Не ограничава претраживање према најпопуларнијим групама вести према заданим поставкама, тако да смо често завршили са више резултата него што смо добили од Бинсеарха.

Напредна претрага омогућава вам да ограничите старост, величину, постер и групе и филтрирате непотпуна издања и постове без .нфо датотека. Најпопуларније бинарне групе су означене потврдним оквирима, тако да не морате да памтите правопис свих које желите да претражите.

У резултатима претраге налази се неколико реклама међу њима, али их је очигледно и лако избећи. Резултати су враћени брзо. Прије преузимања могу се прегледати НФО датотеке у прегледачу.

Невзлеецх

невзлеецх
Невзлеецх почетна страница води вас директно до траке за претрагу без гужве. Индекс се може похвалити „интелигентним групирањем“ које проналази повезане бинарне датотеке и групира их. Тврди се да је индекс „близу стварног времена“ који се континуирано ажурира.

Нема записника који се чувају како би се одржала приватност корисника. ХТТПС се увек користи.

Невзлеецх индексира преко 800 невс група до око 2.000 дана задржавања.

У напредним подешавањима, корисници могу одредити које групе група за претрагу, старосни распон постова и њихову минималну и максималну величину.

Претраге су показале релевантније резултате од многих колега Невзлеецх-ова. Они су се такође појавили скоро одмах.

С друге стране, резултати претраге су сортирани према старости према заданим поставкама и не могу се сортирати на било који други начин. Боље филтрирање и сортирање били би добродошли додатак.

Ако радије прегледате, а не тражите, потражите негде друго. Невзлеецх се ослања искључиво на функцију претраге.

Да бисте користили АПИ, потребна вам је премиум претплата. Они почињу од 6 долара годишње, тако да није велика обавеза. Помоћу њега добијате 6000 дневних АПИ позива.

НЗБСтарс

нзб старс сс

НЗБСтарс је бесплатни индекс претраживања са регистрацијом и мноштво категорија и филтера који вам помажу да сузите претрагу. Категорије и подкатегорије приказане су у бочној траци, укључујући видео записе, књиге, еротику, звук, игре и апликације. Филтри и параметри сортирања укључују врсту датотеке, наслов, жанр, број коментара, постер, старост, величину датотеке и унапријед направљени НЗБ. Резултати претраживања су обојени у боји према врсти датотеке како би се олакшало просипање резултата. Док се померате према доле, аутоматски се учитава више резултата; нема потребе да кликате по страницама резултата. Ако задржите показивач изнад резултата на листи, приказиваће се још увек преглед минијатуре.

НЗБ Старс је релативно нов и отприлике три године стар у тренутку писања. Користи платформу СпотНет, што значи компатибилност са уређајима Сицкбеард, ЦоуцхПотато, САБнзбд и НАС. Резултати претраживања увек су се брзо враћали и обично су укључивали датотеке које смо тражили, али нису били савршени. Иако смо открили да је ово један од бољих индекса за регистрацију без приказивања, веб локација користи прилично наметљиво оглашавање, укључујући банере и честе скочне прозоре.

Веб локација има важећи ХТТПС сертификат. Видјели смо неке извјештаје који тврде да се индекс НЗБСтарс ажурира сваких пет минута, али чини се да се знатно успорио од 2018. године. Ажурирања долазе сваких 30 минута или тако нешто. Задржавање је 1.000 дана.

НЗБ Кинг

нзб кинг ссНЗБ Кинг је НЗБ индекс без борова са преко 3.500 група. Програмери су креирали сопствени бацккенд да пронађу подударања са вашом претрагом. База података Спхинк води рачуна о индексирању. Функција претраживања добро функционише када је НЗБ који тражите заправо индексиран, али ми смо у том погледу добили мешовите резултате.

Претраживање је главни пут ка проналажењу НЗБ-а. Можете да прегледате првих 500 невс група, али за то је потребно мало знања о томе где потражити. Резултати се враћају уз име датотеке, постер, нову групу и старост. НФО датотеке су повезане са њима када су доступне. НЗБ Кинг врло брзо враћа резултате претраживања. Нажалост, не постоје филтри или опције сортирања, па знате шта треба тражити и како је заиста кључно. Нема прегледа сличица.

Веб локација нема ХТТПС сертификат, па вам препоручујемо да користите ВПН приликом претраге и преузимања.

НЗБФриендс

нзбфриендс сс
Ми бисмо само препоручили НЗБФриендс као крајње средство. Испитује се само делић резултата претраживања у нашим тестовима и нема могућност да филтрира делимичне датотеке и постове без .нфо датотека. Резултате можете сортирати по величини, групи новости и узрасту.

НЗБ Цлуб

Ажурирање за 2018. годину: Клуб НЗБ је угашен.
Снимка екрана нзб клуба

НЗБ Цлуб је фреемиум индекс са једноставном услугом без регистрације, као и плаћеном услугом која омогућава корисницима да се одлуче за ХТТПС шифровану верзију веб локације (напомена: Бинсеарцх и НЗБИндек подразумевано користе ХТТПС).

Клуб НЗБ није показао толико резултата као НЗБИндек и Бинсеарцх у нашим тестовима, а његова напредна функција претраживања није била тако снажна. Изразито недостаје опција за ограничавање претраживања на комплетне колекције, што значи да можете провести пуно времена пролазећи кроз делове датотека.

Можете барем ограничити резултате на оне који укључују .нфо датотеке. Прије преузимања могу се прегледати НФО датотеке у прегледачу.

Отворите Усенет индексе, потребна је регистрација

Нзбпланет

нзбпланет сс
Нзбпланет је фреемиум индекс са прегршт „ВИП“ функција којима се може приступити након годишњег плаћања 8 УСД. Обавезна је регистрација путем е-маила.

Корисници добијају пет преузимања дневно и могу претраживати датотеке са задржавањем до 200 дана. То није много с обзиром на то да већина Усенетових добављача нуди северно од 2.000 дана задржавања.

Резултати претраживања на Нзбпланет могу се организовати према броју прегледа и коментара. Нови НЗБ-ови наведени од последњег посета веб локацији су означени плавим текстом. Прегледајте слике, прегледе на насловницама и текст из .нфо датотеке директно са листе резултата претраге ако су доступни.

Индекс је компатибилан са Сицкбеард-ом и Цоуцхпотато-ом, као и са неколицином других НЗБ апликација.

ВИП корисници добијају потпуно задржавање, неограничена преузимања, листе праћења, маркере и могу постављати захтеве. Платинум ниво је такође доступан за 24 долара годишње, што вам омогућава 20.000 АПИ хитова дневно (5.000 за ВИП, 0 бесплатно).

Листа за праћење је посебно цоол функција за премиум кориснике. Ако НЗБ који желите још није доступан, можете га додати на своју листу праћења и биће послан у прилагођени РСС феед када буде доступан. РСС феед се може користити за аутоматско преузимање ТВ емисије или филма помоћу НЗБ апликације.

ГингаДАДДИ

гингададди сс
Једном само за позиве, ГингаДАДДИ је претраживач Усенет који је потребан за регистрацију, са преко 35.000 регистрованих корисника и 760.000 НЗБ. У нашим тестовима није вратило толико резултата као што је НЗБ., али није показало лоше резултате.

Бесплатни корисници могу да их преузму три пута дневно. Претраге се могу филтрирати према различитим жанровима и форматима, а затим их сортирати по старости, хватаљкама, коментарима, ИМДб оцени, ИГН оцени, величини и приказу..

Значајно је да напредна функција претраживања не дозвољава корисницима да ограничавају претрагу према величини или старости или само на постове који садрже .нфо датотеке. Морате такође да кликнете на резултат претраге да бисте видели слике и .нфо датотеке, а не да бисте их гледали у искачућем прозору у оквиру резултата претраживања, што може просијати постове досадно.

ГингаДАДДИ бележи ИП адресе да би смањио дупликацију злоупотребе налога. Сајт не бележи оно што се преузима, колико и колико често.

На сајту се налази неколико реклама које нестају ако плаћате ВИП чланство.

ВИП приступ кошта 15 долара годишње, што вам омогућава неограничена преузимања, преузимања РСС-а, вишеструка и делимична преузимања НЗБ-а, АПИ кључ (потребан за Цоуцхпотато и Сицкбеард) и неке НЗБ-ове само за ВИП.

НЗБ.ис

Ажурирање за 2018. годину: НЗБ.ис је искључен.нзб.ис сс

Ово је мој го-то индекс за општа претраживања на Усенету. НЗБ. тврди да је најбрже растући Усенет индекс и ажурира се сваких 15 минута. Регистрација захтева корисничко име, лозинку и е-пошту, али поља стварног имена нису обавезна. НЗБ.испоштује без евиденције и нема правила за праћење ради заштите приватности корисника.

Када се резултати претраге врате, корисници могу читати .нфо датотеке ако су укључени и прегледати прегледе слика. Бесплатни корисници су ограничени на пет преузимања НЗБ-а дневно.

АПИ НЗБ.ис компатибилан је са Сицкбеард-ом и Цоуцхпотато-ом, заједно са другим сличним софтвером.

Корисници могу да претражују по платформи и врсти датотеке, као што је одређена конзола за игру, аудио формат или квалитет видео записа. Напредна претрага укључује све типичне параметре: постер, старосна ограничења, група вести, ограничења величине и .нфо датотеке.

НЗБ.ис има још неколико функција које олакшавају проналажење угледних датотека. Прва је опција под напредном претрагом да се укључи само НЗБ са коментарима. Коментари често сигнализирају да ли је датотека комплетна и указују на квалитет. Друга карактеристика је могућност наручивања резултата по броју "хватања". Граб се односи на преузимање, па пуно хватања значи да је НЗБ популаран и вероватно добар квалитет.

НЗБ.ус аутоматски сортира датотеке у колекције тако да не морате тражити појединачне делове датотека. Само преузми НЗБ и иди. Листе за праћење омогућавају додавање филмова и ТВ емисија које још нису доступне па ће бити додане у РСС феед и аутоматски преузимане путем апликације за аутоматизацију као што је САБнзбд касније.

Наша највећа замерка на НЗБ.ис је брзина. Претрага може потрајати и до неколико минута, док је добрих 30 секунди нормално. Неки огласи се појављују на веб локацији.

Доживотна ВИП чланство кошта само 10 долара и може се платити Битцоин-ом. Одузима вам до 2.000 АПИ хитова и 200 преузимања дневно.

НЗБ Тортуга

Ажурирање за 2018. годину: НЗБ Тортуга више није отворена за нову регистрацију.
нзб тортуга

Бесплатни ниво НЗБ Тортуге ограничава кориснике на једно преузимање датотеке НЗБ и један АПИ позив на свака 24 сата. Огласи су приказани. Бесплатни корисници не добијају слике екрана, пре-података и других премиум услуга. Омогућава вам се процесор од 486-ДКС266, 12МБ простора на диску, 100МБ пропусности и 8МБ РАМ-а.

Задржавање је одређено на 3.000 дана у свим плановима. Претраге брзо враћају резултате и неће вас чекати около.

АПИ НЗБ Тортуга компатибилан је са САБнзбд, Цоуцхпотато, Сицкбеард, Коди КСБМЦ, Сонарр и другим софтвером.

Можете претраживати по категоријама, од игара на конзоли до књига до КСКСКС садржаја. Не постоји напредна претрага која би укључивала резултате само са .нфо датотекама, у одређеним датумима или постером. Међутим, можете сортирати резултате према временској ознаци, величини, броју датотека и броју коментара и привида. У нашем кратком тесту претраге су биле успешне са новијим садржајем, али нису успеле да пронађу старије НЗБ-ове, чак и ако су биле у граници задржавања.

Корисници могу и прегледати НЗБ-ове, а не тражити их. Категорије и подкатегорије су прилично обимне.

Одредбе и услови веб локације не помињу приватност или логовање, зато обавезно користите ВПН. ХТТПС се увек користи.

Премиум планови почињу од 4,99 УСД месечно са 1 ГБ простора на диску и 100 ГБ пропусног опсега.

Цомпаритецх не одобрава нити подстиче било какво кршење ограничења ауторских права. Прије преузимања материјала заштићеног ауторским правима без дозволе размотрите закон, жртве и ризике од пиратерије.

Користите ВПН

Препоручујемо употребу ВПН-а да бисте заштитили своју приватност током тражења и преузимања НЗБ датотека. Већина претраживача НЗБ подразумевано користи ХТТПС, који шифрира везу са веб локацију. Али док ХТТПС сакрива садржај вашег веб промета, то не крије одредиште.

Ваш даватељ интернетских услуга или други снимци могу видети да прегледавате Усенет индекс, што би могао бити довољан разлог да смањите пропусну ширину или вам пошаље писмо о нагодби. ВПН маскира вашу ИП адресу и локацију уз додавање другог јаког слоја енкрипције тако да можете лако да прегледате Усенет.

Много ВПН-ова је доступно. Неки Усенет провајдери омогућавају вам да вежете ВПН уз претплату за још неколико долара. Препоручујемо плаћену услугу попут ИПВанисх-а за врхунску брзину и сигурност. Ако желите алтернативну услугу покривену у нашем чланку о најбољим ВПН-овима за бујицу, сви оцењују високо за брзину и сигурност.

„Гледање неба“ Петера лиценцирано је под ЦЦ БИ 2.0

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 + = 15