Koji su najbolji besplatni NZB tražilice za Usenet (ažurirano 2023.)?

promatrajući obris
Ukratko:

 • Preporučujemo Binsearch ili NZBIndex za neregistraciju, besplatan indeks
 • Čimbenici koje treba uzeti u obzir pri odabiru NZB indeksa: zadržavanje, maksimalan broj preuzimanja i učitavanja API-ja dnevno, filtri i opcije sortiranja, pregled, kompletnost i popisi za nadzor
 • Korisnici Couchpotata i Sickbearda trebat će indeksator s API-om, za koji je većina potrebna registracija
 • Ovaj popis ne obuhvaća privatne indeksere ili samo indekse
 • Naš preporučeni Usenet dobavljač je UsenetServer koji je tijekom našeg testiranja postigao visoku ocjenu popunjenosti i zadržavanja te je jednostavan za korištenje. Ovdje nude promotivnu cijenu.

NZB tražilice, poznate i kao NZB indeksi ili indeksi, uglavnom dolaze u tri vrste: javna (nije potrebna registracija), otvorena (potrebna je registracija) i samo pozivnica (privatna). Svaki indeks razlikuje se u svojoj cjelovitosti, jednostavnosti uporabe, rasponu filtara, brzini i broju pretraživanja koja su dozvoljena dnevno za besplatne korisnike. Korisnicima Couchpotata i Sickbearda potreban je indeksator koji nudi API ključ, koji uglavnom zahtijeva registraciju, a ponekad i plaćeni račun.

NZB indeksi koriste se za pronalaženje datoteka ili dijelova datoteka na Usenetu te ih naknadno preuzimanje pomoću aplikacije za čitanje vijesti. Da biste preuzeli datoteke navedene na njima, također ćete se morati pretplatiti na davatelja usluga Usenet. NZB datoteka nalik je bujnoj datoteci – upućuje na lokacije resursa na Usenetu i ne čini mnogo ništa bez aplikacija i usluga s kojima se rukuje. U našem vodiču pročitajte kako postaviti aplikaciju za pružanje usluga, indeks i čitač vijesti i provjerite naše recenzije najboljih dobavljača Useneta.

Neki su Usenet indektori privatni. Oni su samo pozivi ili davatelji nude pretplatnicima vlastite indekse. Ako želite davatelja sve-u-jednom koji u jednoj pretplati nudi servere Usenet, čitač vijesti i tražilicu, onda preporučujemo Newshosting. Nećemo pokriti te indeksere na ovom popisu, ali o paketnim NZB indeksatorima možete čitati u našim pojedinačnim recenzijama davatelja usluga Comparitech (ovdje možete pregledati UsenetServer, Newshosting, Giganews i EasyNews.

Tražilica za javno korištenje Usenet, nije potrebna registracija

Binsearch

binsearch ss
Binsearch je vjerojatno najpopularnija pretraživač Usenet koji ne zahtijeva pozivnicu ili registraciju. Odlikuje ga jednostavno sučelje bez okvira sa trakom za pretraživanje i mogućnost ograničenja dobi i izbora između pretraživanja samo najpopularnijih grupa ili „drugih grupa“. Brzo je pouzdano, ali ne i najprikladnije za korisnike..

Prema zadanim postavkama, pretraživanja su ograničena na 400 najpopularnijih grupa vijesti. Indeks se ažurira svaka četiri sata ili manje.

Također je dostupna napredna pretraga u kojoj možete odrediti treba li pretraživanje biti ograničeno na predmet i naziv datoteke ili također i na datoteku. Možete pretraživati ​​određene grupe vijesti i sortirati po datumu, plakatu ili temi.

Napredna pretraga uključuje i par “eksperimentalnih opcija”, uključujući potvrdni okvir koji prikazuje samo zbirke datoteka i skriva pojedinačne datoteke, prikazuje samo postove koji sadrže .nfo datoteku i postavlja gornja i donja ograničenja veličine datoteke. Prije preuzimanja mogu se pregledavati NFO datoteke u pregledniku.

Imajte na umu da će osnovna pretraga na Binsearchu vratiti rezultate koji uključuju samo dijelove datoteka, što znači da sve dijelove morate provjeriti zasebno i pritisnuti “Create NZB” da biste dobili jednu radnu datoteku. Novim korisnicima koji možda ne znaju što tražiti, ovo može biti teško, pa preporučujemo da u naprednoj pretrazi prebacite opciju “samo prikaži kolekcije”. To vraća unaprijed pripremljene NZB-ove koji obično sadrže sve potrebne dijelove datoteke.

NZBIndex

nzbindex ss
NZBIndexov dizajn je oku ugodniji od Binsearcha, ali funkcionalnost je manje-više ista. Ne ograničava pretraživanje prema najpopularnijim grupama vijesti prema zadanim postavkama, pa smo često završili s više rezultata nego što smo ih dobili od Binsearha.

  Kako pristupiti web stranicama za klađenje i kockanje u inozemstvu i najboljim VPN-ovima koje koristite

Napredna pretraga omogućuje vam ograničavanje dobi, veličine, plakata i grupa te filtriranje nepotpunih izdanja i postova bez .nfo datoteka. Najpopularnije binarne grupe navedene su u potvrdnim okvirima, tako da ne morate zapamtiti pravopis svake od njih koje želite pretraživati.

U rezultatima pretraživanja nalazi se nekoliko oglasa, ali ih je očigledno i lako izbjeći. Rezultati su vraćeni brzo. Prije preuzimanja mogu se pregledavati NFO datoteke u pregledniku.

Newzleech

newzleech
Newzleech početna stranica vodi vas izravno na traku za pretraživanje bez gužve. Indeks se može pohvaliti “inteligentnim grupiranjem” koje pronalazi povezane binarne datoteke i grupira ih. Tvrdi se da je indeks “blizu stvarnog vremena” koji se neprekidno ažurira.

Nema zapisnika koji se spremaju za održavanje privatnosti korisnika. HTTPS se uvijek koristi.

Newzleech indeksira više od 800 vijesti do oko 2.000 dana zadržavanja.

U naprednim postavkama korisnici mogu odrediti grupe vijesti koje će pretraživati, dobni raspon postova i njihovu minimalnu i maksimalnu veličinu.

Pretrage su pokazale relevantnije rezultate od mnogih kolega Newzleech-ova. Oni su se također pojavili gotovo odmah.

S druge strane, rezultati pretraživanja sortirani su prema dobi prema zadanom i ne mogu se sortirati na bilo koji drugi način. Bolje filtriranje i sortiranje bili bi dobrodošli dodatak.

Ako radije pregledavate nego tražite, potražite drugdje. Newzleech se oslanja samo na funkciju pretraživanja.

Za upotrebu API-a trebat će vam premium pretplata. Započinju s 6 USD godišnje, tako da to nije velika obveza. Pomoću njega dobivate 6000 dnevnih API poziva.

NZBStars

nzb zvijezde ss

NZBStars je besplatni indeks pretraživanja, koji sadrži registraciju, s mnoštvom kategorija i filtera koji će vam olakšati sužavanje pretraživanja. Kategorije i podkategorije prikazane su u bočnoj traci, uključujući videozapise, knjige, erotiku, zvuk, igre i aplikacije. Filtri i parametri sortiranja uključuju vrstu datoteke, naslov, žanr, broj komentara, poster, dob, veličinu datoteke i unaprijed izrađeni NZB. Rezultati pretraživanja označeni su bojom prema vrsti datoteke kako bi se olakšalo prosijanje rezultata. Tijekom pomicanja prema dolje automatski se učitava više rezultata; nema potrebe da klikate po stranicama rezultata. Ako zadržite pokazivač miša nad rezultatom na popisu, prikazat će se još prikaz minijature.

NZB Stars relativno je nov i otprilike je tri godine star kada je pisao. Koristi platformu SpotNet, što znači kompatibilnost s uređajima Sickbeard, CouchPotato, SABnzbd i NAS. Rezultati pretraživanja uvijek su se brzo vraćali i obično su uključivali datoteke koje smo tražili, ali nisu bili savršeni. Iako smo ustanovili da je ovo jedan od boljih indeksa za neregistraciju, web lokacija koristi prilično nametljivo oglašavanje, uključujući banere i česte skočne prozore.

Web stranica ima važeći HTTPS certifikat. Vidjeli smo neka izvješća koja tvrde da se indeks NZBStars ažurira svakih pet minuta, ali čini se da se znatno usporio od 2023. godine. Ažuriranja dolaze svakih 30 minuta. Zadržavanje je 1.000 dana.

Kralj NZB-a

nzb kralj ssNZB King je NZB indeks golih kostiju s preko 3.500 grupa. Programeri su stvorili vlastiti pomoćni prostor kako bi pronašli podudaranje s vašim pretraživanjem. Sphinx baza podataka brine se za indeksiranje. Funkcija pretraživanja dobro funkcionira kada je NZB koji tražite zapravo indeksiran, ali mi smo u tom pogledu dobili mješovite rezultate.

Pretraživanje je glavni put ka pronalaženju NZB-a. Možete pregledavati prvih 500 vijesti, ali za to je potrebno malo znanja o tome gdje potražiti. Rezultati se vraćaju uz naziv datoteke, poster, novu skupinu i dob. NFO datoteke povezane su kad su dostupne. NZB King vrlo brzo vraća rezultate pretraživanja. Nažalost, ne postoje filtri ili opcije sortiranja, tako da znate što tražiti i kako je stvarno ključno. Nema minijaturnih pregleda.

  6 najboljih VPN-ova za gledanje globalne televizije bilo gdje (izvan Kanade)

Web mjesto nema HTTPS certifikat, pa vam preporučujemo korištenje VPN-a prilikom pretraživanja i preuzimanja.

NZBFriends

nzbfriends ss
Preporučili bismo samo NZBFriends kao krajnje sredstvo. Ispituje se samo djelić rezultata pretraživanja u našim testovima i nema mogućnost filtriranja djelomičnih datoteka i postova bez .nfo datoteka. Rezultate možete sortirati po veličini, grupi novosti i dobi.

Klub NZB

Ažuriranje za 2023. godinu: Klub NZB je ugašen.
Snimka zaslona nzb kluba

NZB Club je freemium indeks s jednostavnom uslugom bez registracije, kao i plaćenom uslugom koja omogućuje korisnicima da se odluče za HTTPS šifriranu verziju web mjesta (napomena, Binsearch i NZBIndex koriste HTTPS prema zadanom).

Klub NZB nije pokrenuo toliko rezultata kao što su NZBIndex i Binsearch u našim testovima, a njegova napredna funkcija pretraživanja nije bila tako snažna. Značajno nedostaje opcija ograničavanja pretraživanja na kompletno prikupljanje, što znači da možete potrošiti puno vremena prošavši kroz dijelove datoteka.

Možete barem ograničiti rezultate na one koji uključuju .nfo datoteke. Prije preuzimanja mogu se pregledavati NFO datoteke u pregledniku.

Otvorite Usenet indekse, potrebna je registracija

Nzbplanet

nzbplanet ss
Nzbplanet je indeks freemenija s pregršt “VIP” značajki kojima se može pristupiti nakon godišnjeg plaćanja 8 USD. Registracija putem e-pošte je obavezna.

Korisnici dobivaju pet preuzimanja dnevno i mogu pretraživati ​​datoteke s zadržavanjem do 200 dana. To nije puno s obzirom da većina Usenetovih pružatelja usluga nudi sjeverno od 2.000 dana zadržavanja.

Rezultati pretraživanja na Nzbplanet mogu se organizirati prema broju pregleda i komentara. Novi NZB-ovi navedeni od posljednjeg posjeta web lokaciji označeni su plavim tekstom. Pregled slika, pokriti plakati i tekst možete pregledati iz .nfo datoteke izravno s popisa rezultata pretraživanja ako su dostupni.

Indeks je kompatibilan sa Sickbeardom i Couchpotatom kao i s nekoliko drugih NZB aplikacija.

VIP korisnici dobivaju potpuno zadržavanje, neograničena preuzimanja, liste praćenja, oznake i mogu postavljati zahtjeve. Platinasti sloj dostupan je i za 24 USD godišnje, što vam omogućava 20.000 API hitova dnevno (5.000 za VIP, 0 besplatno).

Popis za praćenje posebno je zgodna značajka za premium korisnike. Ako NZB koji želite još nije dostupan, možete ga dodati na svoj popis praćenja i bit će poslan u prilagođeni RSS feed kada bude dostupan. RSS feed može se koristiti za automatsko preuzimanje TV emisije ili filma pomoću NZB aplikacije.

GingaDADDY

gingadaddy ss
Jednom samo za pozive, GingaDADDY je freemium pretraživač Usenet potreban za registraciju s preko 35.000 registriranih korisnika i 760.000 NZB-ova. U našim testovima nije dao toliko rezultata kao što je bio NZB., ali nije pokazao loše.

Besplatni korisnici mogu je preuzeti tri puta dnevno. Pretrage se mogu filtrirati prema različitim žanrovima i formatima, a zatim ih sortirati prema dobi, prikazima, komentarima, IMDb ocjeni, IGN ocjeni, veličini i prikazu..

Značajno je da napredna funkcija pretraživanja ne dopušta korisnicima da ograničavaju pretraživanja prema veličini ili dobi ili samo na postove koji uključuju .nfo datoteke. Također morate kliknuti na rezultat pretraživanja kako biste vidjeli slike i .nfo datoteke, a ne gledali ih u skočnom prozoru unutar rezultata pretraživanja, što može prosijati postove dosadno.

GingaDADDY bilježi IP adrese kako bi smanjio dvostruku zloupotrebu računa. Web mjesto ne bilježi ono što se preuzima, koliko i koliko često.

Na web stranici se nalazi nekoliko reklama koje nestaju ako plaćate VIP članstvo.

VIP pristup košta 15 dolara godišnje, što vam omogućuje neograničeno preuzimanje, preuzimanja RSS-a, višestruka i djelomična preuzimanja NZB-a, API ključ (potreban za Couchpotato i Sickbeard) i neke NZB-ove samo za VIP..

NZB.is

Ažuriranje za 2023. godinu: NZB.is je ugašen.nzb.is ss

Ovo je moj indeks uobičajenih pretraživanja za opća Usenet pretraživanja. NZB. tvrdi da je najbrže rastući indeks Usenet i ažurira se svakih 15 minuta. Registracija zahtijeva korisničko ime, lozinku i e-poštu, ali polja stvarnog imena nisu obavezna. NZB.isustaje bez pravila evidentiranja i nema praćenja radi zaštite privatnosti korisnika.

  Шта је кеилоггер и како их можете избећи, открити и уклонити

Kad se rezultati pretraživanja vrate, korisnici mogu čitati .nfo datoteke ako su uključeni i pregledavati preglede slika. Besplatni korisnici ograničeni su na pet preuzimanja NZB-a dnevno.

API NZB.is kompatibilan je sa Sickbeardom i Couchpotato, zajedno s drugim sličnim softverom.

Korisnici mogu pretraživati ​​po platformi i vrsti datoteke, poput određene igraće konzole, audio formata ili kvalitete videozapisa. Napredno pretraživanje uključuje sve tipične parametre: poster, dobna ograničenja, grupe vijesti, ograničenja veličine i .nfo datoteke.

NZB.is ima još nekoliko značajki koje olakšavaju pronalaženje uglednih datoteka. Prva je opcija u naprednom pretraživanju koja uključuje samo NZB s komentarima. Komentari često signaliziraju ako je datoteka potpuna i ukazuju na kvalitetu. Druga značajka je mogućnost naručivanja rezultata prema broju “hvatanja”. Grab se odnosi na preuzimanje, pa puno hvatanja znači da je NZB popularan i vjerojatno dobre kvalitete.

NZB.is automatski razvrstava datoteke u zbirke tako da ne morate tražiti pojedinačne dijelove datoteka. Samo preuzmi NZB i idi. Popisi za praćenje omogućuju vam dodavanje filmova i TV emisija koji još nisu dostupni pa će biti dodani u RSS feed i automatski preuzeti putem aplikacije za automatizaciju kao što je SABnzbd kasnije.

Naša najveća zamjerka na NZB.is je brzina. Pretraga može potrajati i do nekoliko minuta, dok je dobrih 30 sekundi normalno. Neki se oglasi pojavljuju na web mjestu.

Doživotna VIP članstvo košta samo 10 USD i može se platiti Bitcoin-om. Puca vam do 2.000 hitova API-ja i 200 preuzimanja dnevno.

NZB Tortuga

Ažuriranje za 2023. godinu: NZB Tortuga više nije otvorena za novu registraciju.
nzb tortuga

Besplatni nivo NZB Tortuge ograničava korisnike na jedno preuzimanje datoteke NZB i jedan API poziv svaka 24 sata. Oglasi su prikazani. Besplatni korisnici ne dobivaju pristup snimkama zaslona, ​​unaprijed podacima i drugim premium uslugama. Omogućen vam je 486-DX266 procesor, 12MB prostora na disku, 100MB propusnosti i 8MB RAM-a.

Zadržavanje je određeno na 3000 dana u svim planovima. Pretrage brzo vraćaju rezultate i neće vas natjerati da čekate okolo.

NZB Tortuga API kompatibilan je sa SABnzbd, Couchpotato, Sickbeard, Kodi XBMC, Sonarr i ostalim softverom.

Možete pretraživati ​​po kategorijama, od igara s konzolama do knjiga do sadržaja XXX. Ne postoji napredna pretraga koja bi rezultate uključivala samo s .nfo datotekama, u određenim datumima ili posterom. Međutim, možete sortirati rezultate prema vremenskoj oznaci, veličini, broju datoteka i broju komentara i zahvata. U našem kratkom testiranju pretraživanja su bila uspješnija s novijim sadržajem, ali nisu uspjeli pronaći starije NZB-ove, čak i ako su bili unutar ograničenja zadržavanja.

Korisnici također mogu pregledavati NZB-ove umjesto da ih pretražuju. Kategorije i podkategorije su prilično opsežne.

Uvjeti i odredbe web mjesta ne spominju privatnost ili prijavu, stoga obavezno upotrijebite VPN. HTTPS se uvijek koristi.

Premium planovi počinju od 4,99 USD mjesečno s 1 GB prostora na disku i 100 GB propusnosti.

Comparitech ne odobrava niti potiče kršenje ograničenja autorskih prava. Prije preuzimanja materijala zaštićenog autorskim pravima bez dopuštenja, razmotrite zakon, žrtve i rizike piratstva.

Koristite VPN

Preporučujemo korištenje VPN-a za zaštitu vaše privatnosti tijekom pretraživanja i preuzimanja NZB datoteka. Većina NZB tražilica prema zadanom koristi HTTPS, koji šifrira vezu s web mjesto. No, iako HTTPS skriva sadržaj vašeg web prometa, to ne krije odredište.

Vaš davatelj internetskih usluga ili drugi snimci mogu vidjeti da pregledavate Usenet indeks, što bi mogao biti dovoljan razlog da smanjite propusnost ili vam pošalje pismo o nagodbi. VPN maskira vašu IP adresu i lokaciju uz dodavanje drugog jakog sloja enkripcije tako da možete lako pregledavati Usenet.

Dostupne su mnoge VPN mreže. Neki pružatelji Useneta omogućuju vam povezivanje VPN-a uz pretplatu za još nekoliko dolara. Preporučujemo plaćenu uslugu poput IPVanish-a za vrhunsku brzinu i sigurnost. Ako želite alternativnu uslugu onu opisanu u našem članku o najboljim VPN-ovima za bujicu svih rezultata visoko za brzinu i sigurnost.

“Gledanje neba” Petera licencirano je pod CC BY 2.0

About the author

Comments

 1. ge datoteka” kako biste dobili cjelovite datoteke.

  NZBIndex

  NZBIndex je još jedna popularna tražilica za Usenet koja ne zahtijeva registraciju. Ima jednostavno sučelje s trakom za pretraživanje i mogućnostima filtriranja po datumu, veličini i broju preuzimanja. Možete pretraživati ​​po određenim grupama vijesti ili pretraživati ​​sve grupe. Indeks se ažurira svaka tri minute, što ga čini vrlo brzim i pouzdanim.

  Newzleech

  Newzleech je još jedna tražilica za Usenet koja ne zahtijeva registraciju. Ima jednostavno sučelje s trakom za pretraživanje i mogućnostima filtriranja po datumu, veličini i broju preuzimanja. Možete pretraživati ​​po određenim grupama vijesti ili pretraživati ​​sve grupe. Indeks se ažurira svaka tri minute, što ga čini vrlo brzim i pouzdanim.

  NZBStars

  NZBStars je tražilica za Usenet koja ne zahtijeva registraciju. Ima jednostavno sučelje s trakom za pretraživanje i mogućnostima filtriranja po datumu, veličini i broju preuzimanja. Možete pretraživati ​​po određenim grupama vijesti ili pretraživati ​​sve grupe. Indeks se ažurira svaka tri minute, što ga čini vrlo brzim i pouzdanim.

  Kralj NZB-a

  Kralj NZB-a je tražilica za Usenet koja ne zahtijeva registraciju. Ima jednostavno sučelje s trakom za pretraživanje i mogućnostima filtriranja po datumu, veličini i broju preuzimanja. Možete pretraživati ​​po određenim grupama vijesti ili pretraživati ​​sve grupe. Indeks se ažurira svaka tri minute, što ga čini vrlo brzim i pouzdanim.

  NZBFriends

  NZBFriends je tražilica za Usenet koja ne zahtijeva registraciju. Ima jednostavno sučelje s trakom za pretraživanje i mogućnostima filtriranja po datumu, veličini i broju preuzimanja. Možete pretraživati ​​po određenim grupama vijesti ili pretraživati ​​sve grupe. Indeks se ažurira svaka tri minute, što ga čini vrlo brzim i pouzdanim.

  Koristite VPN

  Kada koristite tražilice za Usenet, preporučuje se korištenje VPN-a kako biste zaštitili svoju privatnost i osigurali da vaša aktivnost na Usenetu ostane anonimna. VPN će šifrirati vašu internetsku vezu i sakriti vašu IP adresu, što će vam omogućiti da pretražujete Usenet bez da se brinete o tome da će vaša aktivnost biti praćena.

 2. ge datoteka” kako biste dobili cjelovite datoteke.

  NZBIndex

  NZBIndex je još jedna popularna tražilica za Usenet koja ne zahtijeva registraciju. Ima jednostavno sučelje s trakom za pretraživanje i mogućnostima filtriranja po datumu, veličini i broju preuzimanja. Možete pretraživati ​​po određenim grupama vijesti ili pretraživati ​​sve grupe. Indeks se ažurira svaka tri minute, što ga čini vrlo brzim i pouzdanim.

  Newzleech

  Newzleech je još jedna tražilica za Usenet koja ne zahtijeva registraciju. Ima jednostavno sučelje s trakom za pretraživanje i mogućnostima filtriranja po datumu, veličini i broju preuzimanja. Možete pretraživati ​​po određenim grupama vijesti ili pretraživati ​​sve grupe. Indeks se ažurira svaka tri minute, što ga čini vrlo brzim i pouzdanim.

  NZBStars

  NZBStars je tražilica za Usenet koja ne zahtijeva registraciju. Ima jednostavno sučelje s trakom za pretraživanje i mogućnostima filtriranja po datumu, veličini i broju preuzimanja. Možete pretraživati ​​po određenim grupama vijesti ili pretraživati ​​sve grupe. Indeks se ažurira svaka tri minute, što ga čini vrlo brzim i pouzdanim.

  Kralj NZB-a

  Kralj NZB-a je tražilica za Usenet koja ne zahtijeva registraciju. Ima jednostavno sučelje s trakom za pretraživanje i mogućnostima filtriranja po datumu, veličini i broju preuzimanja. Možete pretraživati ​​po određenim grupama vijesti ili pretraživati ​​sve grupe. Indeks se ažurira svaka tri minute, što ga čini vrlo brzim i pouzdanim.

  NZBFriends

  NZBFriends je tražilica za Usenet koja ne zahtijeva registraciju. Ima jednostavno sučelje s trakom za pretraživanje i mogućnostima filtriranja po datumu, veličini i broju preuzimanja. Možete pretraživati ​​po određenim grupama vijesti ili pretraživati ​​sve grupe. Indeks se ažurira svaka tri minute, što ga čini vrlo brzim i pouzdanim.

  Koristite VPN

  Kada koristite tražilice za Usenet, preporučuje se korištenje VPN-a kako biste zaštitili svoju privatnost i spriječili da vaš davatelj internetskih usluga prati vaše aktivnosti. VPN će također pomoći u zaštiti vaših podataka od hakera i drugih zlonamjernih korisnika.

 3. ge datoteka” kako biste dobili cjelovite datoteke.

  NZBIndex

  NZBIndex je još jedna popularna tražilica za Usenet koja ne zahtijeva registraciju. Ima jednostavno sučelje s trakom za pretraživanje i mogućnostima filtriranja po datumu, veličini i broju preuzimanja. Možete pretraživati ​​po određenim grupama vijesti ili pretraživati ​​sve grupe. Indeks se ažurira svaka tri minute, što je vrlo brzo.

  Newzleech

  Newzleech je još jedna tražilica za Usenet koja ne zahtijeva registraciju. Ima jednostavno sučelje s trakom za pretraživanje i mogućnostima filtriranja po datumu, veličini i broju preuzimanja. Možete pretraživati ​​po određenim grupama vijesti ili pretraživati ​​sve grupe. Indeks se ažurira svaka tri minute, što je vrlo brzo.

  NZBStars

  NZBStars je tražilica za Usenet koja ne zahtijeva registraciju. Ima jednostavno sučelje s trakom za pretraživanje i mogućnostima filtriranja po datumu, veličini i broju preuzimanja. Možete pretraživati ​​po određenim grupama vijesti ili pretraživati ​​sve grupe. Indeks se ažurira svaka tri minute, što je vrlo brzo.

  Kralj NZB-a

  Kralj NZB-a je tražilica za Usenet koja ne zahtijeva registraciju. Ima jednostavno sučelje s trakom za pretraživanje i mogućnostima filtriranja po datumu, veličini i broju preuzimanja. Možete pretraživati ​​po određenim grupama vijesti ili pretraživati ​​sve grupe. Indeks se ažurira svaka tri minute, što je vrlo brzo.

  NZBFriends

  NZBFriends je tražilica za Usenet koja ne zahtijeva registraciju. Ima jednostavno sučelje s trakom za pretraživanje i mogućnostima filtriranja po datumu, veličini i broju preuzimanja. Možete pretraživati ​​po određenim grupama vijesti ili pretraživati ​​sve grupe. Indeks se ažurira svaka tri minute, što je vrlo brzo.

  Koristite VPN

  Kada koristite tražilice za Usenet, preporučuje se korištenje VPN-a kako biste zaštitili svoju privatnost i osigurali sigurnost. VPN će šifrirati vašu internetsku vezu i sakriti vašu IP adresu, što će vam omogućiti da pretražujete Usenet anonimno i sigurno.

 4. ge datoteka” kako biste dobili cjelovite datoteke.

  NZBIndex

  NZBIndex je još jedna popularna tražilica za Usenet koja ne zahtijeva registraciju. Ima jednostavno sučelje s trakom za pretraživanje i mogućnostima filtriranja po datumu, veličini i broju preuzimanja. Možete pretraživati ​​po određenim grupama vijesti ili pretraživati ​​sve grupe. Indeks se ažurira svaka tri minute, što ga čini vrlo brzim i pouzdanim.

  Newzleech

  Newzleech je još jedna tražilica za Usenet koja ne zahtijeva registraciju. Ima jednostavno sučelje s trakom za pretraživanje i mogućnostima filtriranja po datumu, veličini i broju preuzimanja. Možete pretraživati ​​po određenim grupama vijesti ili pretraživati ​​sve grupe. Indeks se ažurira svaka tri minute, što ga čini vrlo brzim i pouzdanim.

  NZBStars

  NZBStars je tražilica za Usenet koja ne zahtijeva registraciju. Ima jednostavno sučelje s trakom za pretraživanje i mogućnostima filtriranja po datumu, veličini i broju preuzimanja. Možete pretraživati ​​po određenim grupama vijesti ili pretraživati ​​sve grupe. Indeks se ažurira svaka tri minute, što ga čini vrlo brzim i pouzdanim.

  Kralj NZB-a

  Kralj NZB-a je tražilica za Usenet koja ne zahtijeva registraciju. Ima jednostavno sučelje s trakom za pretraživanje i mogućnostima filtriranja po datumu, veličini i broju preuzimanja. Možete pretraživati ​​po određenim grupama vijesti ili pretraživati ​​sve grupe. Indeks se ažurira svaka tri minute, što ga čini vrlo brzim i pouzdanim.

  NZBFriends

  NZBFriends je tražilica za Usenet koja ne zahtijeva registraciju. Ima jednostavno sučelje s trakom za pretraživanje i mogućnostima filtriranja po datumu, veličini i broju preuzimanja. Možete pretraživati ​​po određenim grupama vijesti ili pretraživati ​​sve grupe. Indeks se ažurira svaka tri minute, što ga čini vrlo brzim i pouzdanim.

  Koristite VPN

  Kada koristite tražilice za Usenet, preporučuje se korištenje VPN-a kako biste zaštitili svoju privatnost i osigurali da vaša aktivnost na Usenetu ostane anonimna. VPN će šifrirati vašu internetsku vezu i sakriti vašu IP adresu, što će vam omogućiti da pretražujete Usenet bez da se brinete o tome da će vaša aktivnost biti praćena.

 5. ge datoteka” kako biste dobili cjelovite datoteke.

  NZBIndex

  NZBIndex je još jedna popularna tražilica za Usenet koja ne zahtijeva registraciju. Ima jednostavno sučelje s trakom za pretraživanje i mogućnostima filtriranja po datumu, veličini i broju preuzimanja. Možete pretraživati ​​određene grupe vijesti ili sve grupe, a rezultati pretrage prikazuju se u obliku NZB datoteka koje se mogu preuzeti. NZBIndex također nudi API ključ za korisnike Couchpotata i Sickbearda.

  Kao i Binsearch, NZBIndex se ažurira svaka četiri sata ili manje, a pretraživanja su ograničena na 500 dnevnih preuzimanja. Međutim, NZBIndex nudi i premium račune koji omogućuju neograničeno preuzimanje i API pristup.

  Ukratko, ako tražite jednostavnu i pouzdanu tražilicu za Usenet koja ne zahtijeva registraciju, preporučujemo Binsearch ili NZBIndex. Međutim, ako koristite Couchpotato ili Sickbeard, trebat će vam tražilica s API ključem, za koji će vam trebati registracija. Također, imajte na umu da ove tražilice ne obuhvaćaju privatne indeksere ili samo pozivnice. Ako želite sve-u-jednom davatelja usluga koji nudi servere Usenet, čitač vijesti i tražilicu, preporučujemo Newshosting.

Comments are closed.