Možete li gledati Canelo vs GGG uživo online ili s Kodi?

Pokazat ćemo vam mogu li Kodi korisnici gledati Canelo v GGG online ili na Kodi i postoje li sigurni i zakoniti dodaci Kodi za usmjeravanje borbe. Također ćemo vam pokazati koji Kodi dodaci ne koristite. Kliknite ovdje kako biste preskočili odjeljak Kodi. Također ćemo pogledati niz drugih opcija za prenos uživo velikog događaja na mreži i postoje li besplatne mogućnosti.

canelo vs ggg kodi

Saul "Canelo" Álvarez će se odbiti protiv Gennadyja "GGG" Golovkina za Svjetsko prvenstvo u srednjoj kategoriji 16. rujna 2017. u T-Mobile Areni u Las Vegasu. Nadmoć, kako se borba prikuplja, bit će natjecanje za objedinjeno WBA (Super), magazin Ring, WBC, IBF i linearno prvenstvo u srednjoj kategoriji. Ako se pitate kako strujati Alvarez vs Golovkin online putem Kodija ili na neki drugi način, stigli ste na pravo mjesto.

Gdje gledati Alvarez vs Golovkin online: Velika Britanija, SAD i svugdje

Borba će se emitirati na ovim kablovskim mrežama:

 • HBO PPV (SAD)
 • BoxNation Box Office (UK)
 • Svemir (Latinska Amerika)
 • Glavni događaj (Australija)
 • Kanal Indigo (Kanada)
 • beIN Sports (Francuska)
 • DAZN (Njemačka)
 • tvOne (Indonezija)
 • Sport 1 (Izrael)
 • WOWOW Prime (Japan)
 • Kazahstan Qazsport (Kazahstan)
 • TV Azteca (Meksiko)
 • Televisa (Meksiko)
 • Sky Arena (Novi Zeland)
 • Cignal PPV (Filipini)
 • SkyCable PPV (Katar)
 • Starhub (Singapur)
 • SuperSport 2 (Južna Afrika)

Neke od njih nude mrežne streamove. Najvjerojatnije će svi biti geo zaključani gledateljima u svojim zemljama. Da biste zaobišli ta geografska ograničenja, preporučujemo povezivanje s dobrim VPN-om. Skraćeno za virtualnu privatnu mrežu, VPN kriptira internetski promet uređaja i usmjerava ga preko posredničkog poslužitelja na lokaciju po vašem izboru. To maskira vašu IP adresu s onom iz zemlje iz koje pokušavate strujati i na taj način deblokira borbu.

Prenos uživo zahtijeva čvrstu vezu i obilje propusne širine, a da ne spominjemo snažne sigurnosne prakse i privatnost. Preporučujemo IPVanish koji ima mnoštvo poslužitelja širom svijeta optimiziranih za streaming. Takođe je omiljen među Kodi korisnicima zbog svog sučelja za daljinsko upravljanje i mogućnosti rada sa svim dodacima.

Evo popisa mrežnih streamova uživo za Canelo i GGG širom svijeta:

Ring TV (SAD)

Ring TV službena je internetska usluga struje s plaćanjem po prikazu za gledatelje u SAD-u. Borba košta 79,99 dolara. Čini se da je web mjesto povezano s HBO-om, pa pretpostavljamo da će biti identičan prijenos i komentar onome što biste naveli na kablu. Koliko možemo reći da ne postoji Android ili iOS aplikacija koja bi gledala borbu. Morat ćete gledati u web-pregledniku. Američka IP adresa i način plaćanja u SAD-u bit će potrebni za naručivanje borbe..

BoxNation

Britanski ljubitelji boksa mogu naručiti Canelo vs GGG na BoxNation-u i gledati ga putem interneta. Shema cijena ipak je malo zbunjujuća. Ako ste novi kupac, borba će vas koštati 16,95 GBP. To uključuje uobičajenu pretplatu od 12 mjeseci plus dodatnu jednokratnu naknadu za pretplatu u iznosu od 4,95 funti kad se prijavite između 9. i 18. rujna. Nakon toga, ako ne otkažete pretplatu, BoxNation će vam i dalje naplaćivati ​​12 funti mjesečno , Za naručivanje borbe trebat će vam IP adresa i način plaćanja u Velikoj Britaniji.

Aplikacije BoxNation dostupne su za iOS i Android, uključujući Amazon Fire TV Stick. Ako želite gledati na Fire TV-u, ali ste izvan Velike Britanije, pogledajte naš vodič kako instalirati VPN na Amazon Fire TV Stick.

DAZN (Njemačka)

Pretplatnici na internetsku TV uslugu DAZN u Njemačkoj mogu uživo gledati Alvarez vs Golovkin bez dodatnih troškova. Usluga košta 9,99 eura mjesečno i dostupna je i u Švicarskoj, Japanu, Austriji i Kanadi, ali samo su korisnici u Njemačkoj u toku borbe. Ako ste pretplatnik DAZN-a, možda ćete moći upotrebljavati VPN da biste dobili njemačku IP adresu i uživo prenijeli borbu, ali sami to nismo testirali. Komentar će vjerojatno biti na njemačkom.

SuperSport (Južna Afrika)

DSTV kaže kako kupci s premium pretplatama na SuperSport 2 mogu gledati Canelo vs GGG bez dodatnih troškova njihove pretplate. S njihove web stranice: "Ljubitelji velike borbe u Južnoj Africi mogu gledati putem svojih dekodera ili na DStv Now, putem interneta ili aplikacije."

Svemir (Argentina, Čile, Meksiko, Kolumbija, Venezuela)

Latinoamerička televizija Space učinit će borbu dostupnom na svojoj web stranici. Prema onome što možemo reći da će vam trebati postojeća pretplata za kablove da biste gledali borbu, zajedno s latinoameričkom IP adresom, ali možete je gledati bez dodatnih troškova. Komentar će vjerojatno biti na španjolskom.

beIN Sports Connect (Francuska)

BeIN Sports prenosit će borbu u Francuskoj, a rezači kablova mogu prenositi bitku putem beIN Sports Connect. Mjesečna pretplata košta 15 eura ili 14 eura ako platite za cijelu godinu odjednom. Web stranica pokazuje da ćete dobiti pristup svakom uživo čak i na svakom beIN Sportskom kanalu, koji bi uključivao tuču. Možete gledati u web pregledniku, iOS-u, Androidu i nekom pametnom televizoru ili televizoru. Za prijavu će vam trebati francuska IP adresa i način plaćanja.

WOWOW Prime (Japan)

WOWOW Prime pretplatnici s pretplatom putem kabla mogu se boriti putem WOWOW-ovih aplikacija za mobilne i pametne televizije ili putem web-preglednika. Naš Japanski je prilično ograničen, ali izgleda da košta 2.300 jena mjesečno. Trebat će vam japanski način plaćanja i IP adresa.

TV Azteca i Televisa (Meksiko)

TV Azteca i Televisa emitirat će borbu uživo na osnovnom kablu u Meksiku bez dodatnih troškova. Nismo mogli pronaći detalje o tome da li će se strujati na mreži, ali obje web stranice imaju besplatan prijenos uživo na svojim kanalima. Evo TV Azteca, a ovdje je Televisin sportski kanal. Nije jasno hoće li to biti izbrisano u vrijeme borbe ili ne, ali vrijedi pucati! Trebat će vam meksička IP adresa.

Starhub (Singapur)

Starhub će emitirati Canelo protiv GGG na Hub Sports 2 u Singapuru. Mislimo da Pretplatnici mogu gledati uživo putem interneta uz sportski paket Starhub Go koji košta 9,90 USD mjesečno. Ali samo u slučaju da smo nešto pogrešno protumačili, vjerojatno biste trebali naprijed prije naručivanja. Trebat će vam singapurska IP adresa i način plaćanja.

Mogu li uživo prenositi Canelo protiv GGG-a na Kodi?

Kodi je besplatni i otvoreni izvorni softver za kućno kino koji radi na širokom rasponu uređaja, u rasponu od operativnih sustava poput Windows-a i Mac-a, pa sve do malih streaming kutija poput Amazon Fire TV. Kodi može strujati sadržaj iz ogromnog spektra izvora kroz proširenja trećih strana koja se nazivaju dodaci, što ga čini izuzetno svestranim.

Upozorenje: Za što god Kodi koristite, preporučujemo da se povežete s VPN-om da biste se zaštitili od prijetnji, uključujući napade man-in-sredine, krađe IP adrese hakera i prisluškivanje ISP-a i zaustavljanje propusnosti. VPN-ovi su često povezani s Kodi korisnicima koji žele sakriti svoje piratske tokove od svog ISP-a, svi Kodi korisnici će imati koristi od korištenja VPN-a. Iako neslužbeni dodaci nose više sigurnosnih rizika, ni službeni dodaci nisu imuni na njih.

Preporučujemo IPVanish koji osigurava vašu vezu u šifriranom tunelu i maskira vašu stvarnu IP adresu i ne zadržava zapise aktivnosti, tako da vaš davatelj internetskih usluga i drugi ne mogu špijunirati vaše mrežne aktivnosti. To će zaštititi vašu privatnost i može vam pomoći da se zaštitite od Čovjeka u srednjim napadima. Radi sa svim Kodijevim dodacima koje smo testirali i jedan je od rijetkih VPN-ova koji su dovoljno brzi za streaming neprekidnog video zapisa uživo, čak i u HD rezoluciji. Radi s Amazon Fire Stick i Fire TV, kao i sa svim drugim popularnim uređajima koji se koriste kod Kodi.

Ekskluzivni posao s čitateljem: Ovdje uštedite do 60% na IPVanish planovima.

Nažalost, borba uživo nije dostupna ni na jednom službenom dodavanju Kodija koji znamo. Naravno, preporuke za dodatke dodataka trećih strana izvan službenog spremišta Kodi nećete pronaći bez malo googlea. Korisnici bi trebali biti oprezni tih dodataka i znati rizike prije upotrebe. Savjetujemo vam da izbjegavate ove dodatke jer pružaju pristup sadržaju zaštićenom autorskim pravima, koji bi mogao stvoriti probleme ako vaš ISP ili nositelj autorskih prava.

Neki od tih dodataka uključuju:

 • SportsDevil
 • SmoothStreams
 • MMAStreams
 • PROSPORT
 • SportsAccess
 • cCloud TV
 • brodolomnik
 • Popis za reprodukciju UK Turk
 • Projekt Cypher
 • Film jednostavno
 • Sportie

Koji su ti dodaci: Ovi dodaci za Kodi treće strane objedinjuju veze do video zapisa uživo i na zahtjev. Popis veza daje se korisniku koji može kliknuti na njih da otvori stream u Kodi-ju.

Zašto biste ih trebali izbjegavati? Izvori koji se dodaju u skupinama su uglavnom i piratski tokovi. U vašoj zemlji može ih biti nezakonit. Dodaci za Kodi treće strane mogu prenijeti zlonamjerni softver, izvoditi napadaje "čovjek-u-sredini" i dodati vaš uređaj na botnet. Te prijetnje mogu oštetiti vaš uređaj i izložiti vašu IP adresu hakeri. Naš je savjet da se klonite njih.

Dodaci trećih strana za sportske događaje uživo poput borbe Canelo protiv GGG-a često koriste piratske protoke IPTV (Internet Protocol Television) kao izvor. Ovi dodaci često se oslanjaju na Acestreams koji koriste BitTorrent mrežu za dijeljenje mrežnog opterećenja između istodobnih gledatelja. Ovo će izložiti vašu IP adresu svima ostalima koji gledaju isti tok, od kojih bi neki mogli prenijeti autorska prava trolovima koji žele iznuditi novac kod Kodi korisnika.

SportsAccess i SmoothStreams su usluge koje se plaćaju, ali nisu nužno i legalne. Oba izvorna piratska strujanja i prodaju ih Kodi korisnicima. Mnogi se potoci mogu legalno naći na drugim mjestima iz zakonitih izvora ili čak i iz neslužbenih.

Ti dodaci možda nisu ilegalni za upotrebu u svakoj zemlji, ali snažno preporučujemo korisnicima da se odluče za službene streamove i dodatke..

Comparitech ne odobrava niti potiče bilo kakvo kršenje ograničenja autorskih prava, uključujući ilegalnu struju putem Kodi-ja. Kodi se može koristiti u brojne izvrsne, legalne svrhe strujanja putem Interneta. Prije preuzimanja ili strujanja materijala zaštićenog autorskim pravima bez dopuštenja, razmotrite zakon, žrtve i rizike piratstva.

"Ernesto Magos con el Canelo Alvares" Ernesto Magos licenciran pod CC BY SA 3.0

"Gennady Golovkin" Pošte Kazahstana licenciran pod javnom vrijednošću

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 1

Adblock
detector