Možete li gledati kako se Mayweather i McGregor reprizira na mreži ili sa Kodijem?

mayweather mcgregor mayweather vs mcgregor playy
Želite gledati epsku reprizu Mcgregora i Mayweathera na mreži? Očekivano je da će se borba između prvaka u boksu Floyda Mayweathera i Conora McGregora srušiti rekordi gledatelja 26. borbene noći. Događaj koji se plaća, uključujući reprize, emitiran je na Showtime PPV u SAD-u i Sky Sports Box Office u Velikoj Britaniji, kao i nekolicina drugih zemalja.

AŽURIRAJ: Evo kako gledati McGregor v Khabib na Kodi na UFC-u 229. Korisnici koji nisu Kodi mogu pročitati kako se prenosi uživo McGregor vs Kabib ovdje.

Pokazat ćemo vam mogu li korisnici Kodi-ja gledati reprize Mayweather-a i McGregora i borbu putem interneta i postoje li sigurni i zakoniti dodaci Kodi-ju za usmjeravanje borbe. Također ćemo pregledati niz drugih mogućnosti za strujanje velikog događaja na mreži i postoje li besplatne mogućnosti.

Upozorenje spojlera: Kliknite ovdje kako biste skočili ravno na detalje o streamingu borbe Mayweather vs McGregor na Kodi.

Pokrivanje Mayweathera protiv McGregora počelo je u subotu, 26. kolovoza, u 15 sati. na zapadnoj obali SAD-a, gdje se vodi borba. Gledatelji su mogli uživo prenositi McGregor vs Mayweather u Velikoj Britaniji, SAD-u, Kanadi i inozemstvu. Pokrivanje u Velikoj Britaniji počelo je u 23:00. Dolje bi metode trebale djelovati i za gledanje ponavljanja borbe.

Vidi također: Možete li gledati Canelo vs GGG na Kodi

Gdje gledati Mayweather nasuprot McGregoru koji se online reproducira: UK, US i Everywhere

Rezači kabela imaju nekoliko opcija za prijenos uživo McGregora i Mayweathera u mreži. Prenos uživo s meča imao je službene prijenose, ali oni su bili zaključani. To je značilo da ako putujete izvan svoje matične zemlje trebate koristiti VPN da biste dobili IP adresu za tu zemlju. VPN ili virtualna privatna mreža kriptira vaš internetski promet i usmjerava ga preko poslužitelja na lokaciju po vašem izboru. U tom slučaju možete prometovati kroz odgovarajuću zemlju da biste zaobišli ograničenja geografskog licenciranja za Mayweather i MacGregor..

Naša glavna preporuka je IPVanish koji nudi brze i stabilne poslužitelje zajedno s globalnom mrežom poslužitelja koji su idealni za geoblokiranje i live streaming sportove. Zaštitit će vašu internetsku aktivnost tako da vaš davatelj internetskih usluga ne može njuškati i jedan je od rijetkih VPN-ova koji su dovoljno brzi da neprekidno struju. Za Kodi korisnike IPVanish radi sa svim Kodi dodacima koje smo testirali i čuvat će vašu vezu sigurnom i privatnom. Postoji 7-dnevna garancija povrata novca, tako da možete isprobati bez rizika.

EKSKLUZIVNO za čitatelje Comparitech: Uštedite do 60% na IPVanish-u!

YouTube (svuda)

Najbolje mjesto za hvatanje ponavljanja Mayweather-a i McGregora je YouTube. Pronaći ćete nekoliko aktivnih uloga borbe koje su objavili različiti YouTubei. Na primjer, YouTube kanal tvOneNews objavljuje cijelu reprodukciju borbi i dostupan je za korisnike. Također možete pronaći razne istaknute komentare i komentare iz borbe prenesene na YouTube na velikom broju različitih kanala.

Showtime PPV (SAD)

Showtime emitirao reprizu borbe u subotu ujutro nakon borbe. Showtime će vjerojatno imati reprize borbe neko vrijeme na zahtjev.

Prije toga je borba koštala američke gledatelje 89,99 dolara za gledanje u standardnoj definiciji i 99,99 dolara za gledanje u HD-u. Veiwers su mogli uživo prenositi borbu putem interneta pomoću aplikacije Showtime Anytime (Android, iOS) ako imaju pretplatu putem kabla kod jednog od sljedećih pružatelja usluga: AT&T U-verz, Bright House Networks, Charter komunikacije, Comcast XFINITY, Cox komunikacije, DIRECTV, DISH, Optimum, Time Warner Cable ili Verizon FiOS.

Showtime je bio najveća opcija za streaming za borbu protiv Mayweather protiv McGregora. Međutim, borba Mayweather vs McGregor kasnila je zbog grešaka u streamu sa Showtime PPV-a. Showtime je prethodno poduzeo pravne radnje kako bi pokušao spriječiti gusarske potoke.

Sky Sports Box Office (UK)

Gledatelji u Velikoj Britaniji mogli su kupiti događaj „pay per view“ za 19,95 GBP prije 21:00. 25. kolovoza, nakon toga cijena je porasla na 24,95 GBP. Prenosi uživo nisu dostupni putem usluge Sky Go. Gledatelji trebaju koristiti web-lokaciju Sky Sports Box Office Live na pregledniku radne površine ili na mobilnom uređaju pomoću aplikacije Sky Sports Box Office (Android, iOS).

Sky je u nedjelju u 17 sati emitirao reprizu borbe za istu cijenu. Nejasno je hoće li Sky dobiti i reprizu McGregora protiv Mayweather-a kasnije na zahtjev.

Za potvrdu lokacije potreban je Sky račun kao i UK adresa u Velikoj Britaniji. Oni izvan Ujedinjenog Kraljevstva mogli bi upotrebljavati VPN da dobiju UK adresu Velike Britanije. Ako planirate koristiti aplikaciju, potreban vam je Google Play ili iTunes račun registriran u Velikoj Britaniji.

1TV.ru (Rusija)

Kanal jedan Rusija (a.k.a. 1TV.ru) borbu je prenosio uživo na TV-u i online. Koliko znamo, ovo nije bio događaj „pay per per view“ i mogao je pristupiti live streamu izravno na web stranici 1TV.ru. Ako ste bili izvan Rusije, potreban vam je VPN sa poslužiteljima u zemlji da biste dobili rusku IP adresu. Ovo je izgledalo kao dobra opcija za rezače kablova koji su željeli besplatno strujati borbu. Neki su korisnici prijavili uspjeh gledajući borbu protiv Pacquiao-a protiv Mayweather-a u 2015. Nadamo se da su gledatelji uživali u ruskom komentaru!

Hoće li 1TV imati buduće borbe poput Mayweathera i McGregora? Držimo prste prekrižene. Kao i uvijek, poduzmite svoju dubinsku pažnju da li možete pristupiti ovom toku bez kršenja zakona o autorskim pravima u vašoj zemlji.

Bilješka: IPVanish više ne nudi poslužitelje u Rusiji zbog zabrinutosti zbog zakona o zadržavanju podataka u zemlji. Umjesto toga, preporučujemo ExpressVPN za one koji žele pucati na 1TV.ru. ExpressVPN ima 30-dnevnu garanciju povrata novca bez pitanja, a čitatelji Comparitech-a uz godišnji plan mogu dobiti tri mjeseca besplatno. ExpressVPN također čini našu listu najboljih VPN-a za Kodi i dobar je all-round.

DAZN (Njemačka i Austrija)

Pretplatnici na internetsku TV uslugu DAZN u Njemačkoj i Austriji mogli su gledati Mayweather vs. McGregor uživo bez dodatnih troškova. Usluga košta 9,99 eura mjesečno i dostupna je i u Švicarskoj, Japanu i Kanadi, ali samo su korisnici u Austriji i Njemačkoj mogli uživo prenositi borbu. Ako ste već pretplatnik DAZN-a, možda ćete moći koristiti VPN da biste dobili austrijsku ili njemačku IP adresu i buduće borbe u toku, ali to nismo sami testirali.

SuperSport (Južna Afrika)

Korisnici DSTV-a s premium pretplatama na SuperSport mogli su gledati Mayweather naspram McGregora bez dodatnih troškova, ali nije dostupan internetski stream uživo. Umjesto toga, južnoafrička internetska podružnica Showmax prenijela je borbu kasnije tokom dana za pretplatnike. Gledatelji koji su mogli stajati i čekati tako dugo da se nadaju nisu gledali ili čitali vijesti. Showmax nudi 14-dnevno besplatno probno razdoblje. Za pristup usluzi potrebna vam je južnoafrička IP adresa koju možete dobiti pomoću VPN-a.

OSN Play (Bliski Istok)

OSN Sports Box Office HD prodavao je pristup s plaćanjem po prikazu u borbi za 10 dolara do 14. kolovoza, a 20 dolara nakon toga. OSN je dostupan u nekoliko zemalja na Bliskom istoku, uključujući Afganistan, Alžir, Bahrein, Čad, Džibuti, Egipat, Iran, Irak, Jordan, Kuvajt, Libanon, Libiju, Mauritaniju i Maroko. Trebat će vam OSN račun i morate ga naručiti telefonom.

Nejasno je hoće li se buduće borbe poput McGegora i Mayweathera prenositi uživo na OSN Play, OSN-ovu mrežnu ruku.

Mogu li uživo prenositi Mayweather protiv McGregora na Kodiju?

Kodi je besplatni i otvoreni izvorni softver za kućno kino koji radi na različitim platformama, u rasponu od operativnih sustava poput Windows i Mac do malih streaming uređaja poput Android pametnih telefona i Amazon Fire TV. Kodi čini toliko moćnim da može strujati sadržaj iz ogromnog raspona izvora kroz proširenja trećih strana koja se nazivaju dodaci.

Upozorenje: Za što god Kodi koristite, preporučujemo da se povežete s VPN-om kako biste se zaštitili od prijetnji, uključujući napade čovjekova sredina, hakeri koji otimaju vašu IP adresu i ISP-ove koji prigušavaju i vrše svoje aktivnosti na mreži. Iako su VPN-ovi često povezani s Kodi korisnicima koji žele gledati piratske materijale i skrivati ​​ih od svog ISP-a, svi Kodi korisnici će imati koristi od korištenja VPN-a. Iako neslužbeni dodaci nose više sigurnosnih rizika, poput Čovjeka u srednjim napadima, službeni dodaci na njih nisu imuni. Preporučujemo IPVanish koji osigurava vašu vezu u šifriranom tunelu i maskira vašu stvarnu IP adresu. To će zaštititi vašu privatnost i može vam pomoći da se zaštitite od Čovjeka u srednjim napadima. Radi sa svim Kodi dodacima koje smo testirali i jedan je od rijetkih VPN-ova koji su dovoljno brzi za nesmetano strujanje, čak i u HD ili 4K / UHD. Radi s Amazon Firestick i Fire TV, Roku, Android kutijama i svim drugim popularnim uređajima koji se koriste kod Kodi.

Deo čitatelja: Kupci Comparitecha dobivaju 7-dnevno jamstvo povrata novca bez rizika i štede do 60% na IPVanish ovdje.

Od ovog pisanja, najbolje mjesto za gledanje repriza Mayweather-a i McGregora na Kodi je putem YouTube dodatka. YouTube dodatak lako je dostupan za preuzimanje pomoću službenog skladišta dodataka Kodi. Odatle ćete svoj račun YouTubea morati povezati s Kodijem putem metode aktivacije uređaja dostupne na YouTube.com/activate.

Toplo vam preporučujemo da se povežete s VPN-om prije nego što aktivirate svoj račun na YouTubeu putem Kodi-a, jer se svi dodaci Kodi-a mogu oteti, a vaša lozinka i korisničko ime mogu se ukrasti tijekom ovog postupka.

Borba uživo nije bila dostupna u službenim dodacima Kodi. Oni koji koriste Kodi za borbu uživo između Mayweather-a i McGregora, možda su mogli pronaći dodatak koji je koristio službeni stream s 1TV.ru (vidi gore). Isto vrijedi i za ponovnu borbu. Ne znamo službeni dodaci Kodi koji nude ponovnu borbu.

Naravno, ako vas Google obilazi kako strujati Mayweather naspram McGregora koji se reproducira na Kodiju, otkrit ćete nedostatak preporuka za dodatke dodataka trećih strana izvan službenog skladišta Kodi. Korisnici bi trebali biti oprezni tih dodataka i znati rizike prije upotrebe.

Neki od tih dodataka uključuju:

  • SportsDevil
  • SmoothStreams
  • MMAStreams
  • PROSPORT
  • SportsAccess
  • cCloud TV
  • brodolomnik
  • Popis za reprodukciju UK Turk

Koji su ti dodaci: Ovi dodaci za Kodi treće strane objedinjuju veze do video zapisa uživo i na zahtjev. Uključe se u te veze i prikazuju taj sadržaj u Kodiju, slično kao i web preglednik.

Zašto biste ih trebali izbjegavati? Izvori koji se dodaju u skupinama su uglavnom i piratski tokovi. Oni su u vašoj zemlji možda ilegalni. Kodi dodaci treće strane nose rizik od zlonamjernog softvera, napada čovjeka u sredini i botneta koji mogu oštetiti vaš uređaj i izložiti vašu IP adresu hakeri. Naš je savjet da se klonite njih.

Dodaci trećih strana za sportske događaje uživo, poput MacGregora i Mayweather borbe, obično koriste piratske protoke IPTV (Internet Protocol Television) kao izvor. Sve se češće događa da se ovi dodaci oslanjaju na Acestreams koji koristi BitTorrent mrežu za dijeljenje mrežnog opterećenja između istodobnih gledatelja. Time ćete svoju IP adresu izložiti svima ostalima povezanim na isti tok, moguće uključujući trolove s autorskim pravima koji žele iznuditi novac kod Kodi korisnika.

SportsAccess i SmoothStreams koriste piratske izvore i prodaju ih Kodi korisnicima. Mnogi se potoci mogu legalno naći na drugim mjestima iz zakonitih izvora ili čak i iz neslužbenih. Samo zato što ih platite ne čini ih legitimnim.

Ovi dodaci možda nisu ilegalni za upotrebu u svakoj zemlji, ali snažno preporučujemo korisnicima da se odluče za službeni stream.

Comparitech ne odobrava niti potiče bilo kakvo kršenje ograničenja autorskih prava, uključujući ilegalnu struju putem Kodi-ja. Kodi se može koristiti u brojne izvrsne, legalne svrhe strujanja putem Interneta. Prije preuzimanja ili strujanja materijala zaštićenog autorskim pravima bez dopuštenja, razmotrite zakon, žrtve i rizike piratstva.

„UFC 189 World Tour Aldo vs. McGregor London 2015“ Andriusa Petrucenia licenciran pod CC BY-SA 2.0

"Mayweather / Ortiz" straha Komora licencirana pod CC BY-SA 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 1

Adblock
detector