Најбоље БеарСхаре и иМесх алтернативе: Водич за стреаминг и преузимање музике 2018

Музичке П2П услуге Беарсхаре и иМесх су сада потпуно офлајн. Оба сервиса су корисницима пружала опције пеер-то-пеер за проналажење и преузимање музичких и аудио датотека свих врста. Посебно иМесх омогућава корисницима да пронађу и преузму плаћену музику, дајући јој неке легалне функционалности. Ово је истакнуто 2004. године када је компанија платила РИАА четири милиона долара и дозвољено јој је да послује без сметњи.

подноси и користи алтернативе

Међутим, с обзиром да су Беарсхаре и иМесх сада потпуно недоступни, бивши корисници можда траже алтернативу. У ствари, нове анкете показују да већина људи који су посетили БеарСхаре и иМесх вероватно сада користе легалне опције за стриминг музике. То је зато што постоји много бесплатних и легалних алтернатива Беарсхаре и иМесх којима се корисници могу обратити и за слушање и за преузимање музике на мрежи.

Користите ВПН за стримање музике

У стриминг сервисима постоји несрећна истина: ниједна није доступна свуда, па чак и ако имате законско право на приступ музици, можда нећете моћи да дођете до својих плејлиста ако путујете у иностранство. Добра виртуална приватна мрежа или ВПН рјешава тај проблем.

ВПН ће заобићи врсту блокова географског садржаја који постављају сервиси попут Пандоре, Спотифи и ИоуТубе Мусиц. Ако вас повежете са сервером у земљама у којима су ти сервиси доступни, можете слободно и лако струјати без икаквих блокова за сервис.

ВПН-ови такође пружају заштиту на мрежи од различитих безбедносних претњи, попут крадљиваца података који шпијунирају платне системе или бруталним нападима који омогућавају хакерима да провале у ваш рачунар и украду податке.

Од многих доступних опција, препоручујемо ЕкпрессВПН. Не само да има сервере у преко 90 земаља широм света, већ ћете и дизајнирати посебно да вам омогући приступ веб локацијама и услугама попут Пандоре.

Снимка екрана почетне странице ЕкпрессВПН

ПРОЧИТАЊЕ ПРОЧИТА: Осигурајте 3 месеца бесплатно уз годишњи план ЕкпрессВПН-а. Ово укључује 30-дневну гаранцију поврата новца, тако да можете испробати без ризика.

Најбоље БеарСхаре и иМесх алтернативе

Не дозволите да вам недостатак БеарСхаре-а или иМесх-а стане на пут добре музике! Ево најбољих алтернатива за обе услуге које ће вам добити сву музику коју бисте могли пожелети или требати.

Пандора

Величина каталога: 40 милиона песама *

Опције Плаћања: Бесплатна подршка или минимална 4,99 УСД месечно претплата без огласа

Можда водећи пут у бесплатном, легално доступном стреамингу музике, Пандора је покренула 2000. године са идејом да би корисници можда волели да имају индивидуално израђене музичке станице без слушања музике која им се не свиђа. Чак и након што је компанији годину дана касније понестало новца од два милиона семенских долара, оснивач је убедио запослене у компанији да раде бесплатно две године. С обзиром да компанија сада има преко 81 милиона активних корисника и имала је 1,6 милијарди долара прихода у 2016. години, држати се неплаћених две године вероватно је била добра идеја.

Пандора се може бесплатно оглашавати за 4,99 УСД месечно, али ако желите да преузмете песме, требаће вам 9,99 УСД месечне претплате.

Нажалост за становнике који нису у САД-у, Пандора је доступна само у САД-у. Међутим, његове методе блокирања могу се заобићи ВПН-ом, што ће омогућити било коме да бесплатно преноси стреаминг Пандоре.

*Пандорину библиотеку тешко је одредити. Неки извори извештавају негде од 1,5 до два милиона песама, док други кажу да услуга има приступ до 40+ милиона. Одлучили смо да кренемо са већим бројем.

Спотифи

Величина каталога: 35 милиона

Опције Плаћања: Бесплатна подршка или 9,99 УСД месечно претплата без огласа

Пандора близак такмичар, многи љубитељи музике више воле Спотифи јер можете вршити много већу контролу над плејлистом него са Пандором. Међутим, бесплатна верзија Спотифија далеко је ограничена од еквивалентне бесплатне опције Пандоре, тако да ће корисници можда желети да плаћају Спотифи. Опција уз плаћање укључује опцију да преузмете музику и понесете је са собом у иностранство.

Пронаћи ћете да је Спотифи доступан широм света са 180 милиона корисника. Постоје неке земље у којима Спотифи није доступан, укључујући Кину. Ако путујете или живите у Кини и желите да приступите свом Спотифи налогу, требаће вам ВПН приступ.

Плима и осека

Величина каталога: 52 милиона песама

Опције Плаћања: Минимална 9,99 УСД / месечна претплата

Познато купљен од Јаи-З-а 2015. године, Тидал је апликација за стриминг музике која у себи садржи аудио и музичке видео записе без губитака. Услуга има преко 52 милиона песама, што је више од већине осталих опција за стриминг музике на нашој листи Беарсхаре и иМесх алтернатива.

Највећи недостатак компаније Тидал је цена. Не постоји бесплатна опција за Тидал. Уместо тога, мораћете да платите 9,99 УСД месечно или 19,99 УСД месечно за звук високе верности без губитака. Такође можете да преузмете музику са било ког нивоа претплате.

Срећом, Тидал је доступан у преко 50 земаља, али ако живите у или путујете у већину Африке, већи део Азије или Русије, нећете моћи да приступите услузи без обилазнице.

ИоуТубе музика

Величина каталога: Непознато, али велико *

Опције Плаћања: Бесплатна подршка уз помоћ огласа или претплата од 9,99 УСД месечно

ИоуТубе музика постоји тек од 2015. године, али услуга је прави конкурент на тржишту музичке струје. Услуга већим делом пружа приступ целој ИоуТубе музичкој библиотеци, али има и сопствену библиотеку која нуди музичке библиотеке. То значи да је укупан број наслова доступних на ИоуТубе Мусиц изузетно тешко измерити, посебно имајући у виду да компанија на том крају не пружа никакве конкретне детаље.

Бесплатно можете да помешате песме одређеног извођача или репродукујете „радио“ верзију са песмама сличних звучника. То заправо чини бољим од Пандоре на њеном лицу, јер Пандора неће дозволити да се држите само једне помоћи једног уметника без плаћања премије.

Ако платите премију (ИоуТубе Ред), своје песме можете добити само као звук, као и преузети песме.

Иако је ИоуТубе доступан у скоро свим земљама на планети, ИоуТубе Мусиц није. Без заобилазнице, апликација је доступна само у Аустралији, Аустрији, Канади, Финској, Француској, Немачкој, Ирској, Италији, Мексику, Новом Зеланду, Норвешкој, Русији, Јужној Кореји, Шпанији, Шведској, Великој Британији и Сједињеним Државама.

* ИоуТубе музика не рекламира своју величину библиотеке. Међутим, с обзиром да комбинује сву ИоуТубе музичку библиотеку са лиценцама издавачких кућа, то је потенцијално најмасовнија опција.

Амазон Мусиц

Величина каталога: 2 до 40 милиона (зависи од нивоа претплате)

Опције Плаћања: Потребно је најмање чланство у Амазон Приме (99 УСД годишње) или 7,99 УСД месечно за Амазон Мусиц Унлимитед

Амазон наставља свој дуги марш према прстима у свим стварима везаним за медије. Амазон Мусиц је такође помало чудовиште. Корисници могу да репродукују „радио“ стреамове различитих жанрова или различитих извођача. Наравно, ако желите опуштеније искуство, мораћете да надоградите на Амазон Мусиц Унлимитед.

Међутим, ево улога: Амазон Приме приступ Музици је веома функционалан и ограничена је величина библиотеке. Ако заиста желите целу библиотеку и најбоље функције из компаније Амазон Мусиц, требаће вам 7,99 УСД месечне претплате. Амазон Мусиц је такође веома ограничен тамо где је доступан. Само они на територији САД и САД могу му лако приступити.

Гоогле Плаи музика

Величина каталога: 40 милиона

Опције Плаћања: Бесплатна подршка или минимална 9,99 УСД претплата месечно

Да, ИоуТубе музика је у власништву Гооглеа, а Гоогле Плаи музика је одвојена. Или је то? Постоје докази да је Гоогле у току спајања Гоогле Плаи музике са ИоуТубе музиком, тако да ћемо овде навести само чињеницу да постоји Гоогле Плаи музика и да има музику коју можете да купујете или да је преносите месечно накнада за претплату од 9,99 УСД месечно или 14,99 УСД месечно за "породични" рачун за до 6 особа.

Аппле Мусиц

Величина каталога: 45 милиона

Опције Плаћања: Минимална 9,99 УСД / месечна претплата

Позитивно, Аппле Мусиц је можда једна од бољих опција за Мац и иОС кориснике. Добро се интегрише са свим Апплеовим осталим сервисима и уређајима, тако да је помало неозбиљан. Негативни део је што ће вас коштати више, као и у случају готово свега Аппле-а. Компанија нуди помало великодушна 3 мјесеца бесплатно, али након тога, или је платити или наставити.

Напстер

Величина каталога: 30 милиона

Опције Плаћања: Минимална 4,99 УСД / месечна претплата

Не, нисте путовали уназад. Напстер стварно чини и даље постоје, а за разлику од БеарСхаре-а или иМесх-а, он је заправо ставио своју П2П прошлост иза себе и развио потпуно легитиман стреаминг сервис. Нажалост, овде нема бесплатног стриминга, па Напстер није баш услуга бесплатног за преузимање и пренос музике која се емитирала током дана. Ипак, за 4,99 УСД месечно, Напстер лако победи Пандору бесплатно захваљујући неограниченим прескочењима.

Напстер је доступан у већини европских и северноамеричких земаља, као и у неколико земаља Јужне и Средње Америке. Ако живите или путујете било где другде и требаће вам ВПН да бисте приступили налогу.

СоундЦлоуд

Величина каталога: 120 милиона (30 милиона премиум нумера)

Опције Плаћања: Минимална 4,99 УСД / месечна претплата

СоундЦлоуд има највише доступних нумера у својој библиотеци од било које друге легалне опције. Примарни разлог за то је тај што је сервис почео као место за музичаре индие и ундергроунд музике да добију сопствену платформу. Сада можете добити велики број познатих извођача и издавача путем СоундЦлоуда.

Услуга је бесплатна, али постоје опције које се плаћају ако желите да преузмете музику или слушате ван мреже, мораћете да платите претплату, почевши од 4,99 УСД месечно. Тих 30 милиона „премиум“ нумера (врхунски музички извођачи) су трајно доступни само ако плаћате претплату од 9,99 УСД месечно.

Они у САД-у и њеним територијама, неколико европских земаља, Аустралији, Новом Зеланду и Канади могу уживати у СоундЦлоуду. Сви остали ће или морати да користе другу услугу или да користе ВПН да би заобишли блокирање географског садржаја.

Хипе Мацхине

Нисте расположени за претрагу много различитих музичких локација за ствари које желите? Најбоља БеарСхаре и иМесх алтернатива може бити само место за индексирање.

Хипе Мацхине је попут Гоогле претраживача музике. Индексира нумере са стотина музичких сајтова и омогућава вам тачно да знате где можете да пронађете песме које желите. Ако ништа друго, Хипе Мацхине ће можда бити тамо где желите да одете први ако тражите одређене нумере.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

48 − 42 =

Adblock
detector