Najbolji Kodi Bollywood Addons za hindu, pundžabi i Desi filmove

kodi_bollywood_best_snagfilms

Na raspolaganju je stotine dodataka Kodi, ali samo mali broj dodataka koji nude kvalitetne bollywoodske filmove i TV emisije. Ovaj će vas vodič uputiti kroz neke od najboljih dodataka Bollywood Kodi za filmove o hindiju, punjabiju i Desi na programu Kodi..

Najnovija stabilna inačica Kodija je Kodi v18.3 „Krypton“.

Upozorenje: Kodi treba upotrebljavati samo za sadržaj na koji imate zakonsko pravo pristupa. Ni Kodi fondacija, ni Comparitech ne zagovaraju upotrebu Kodija za piratstvo.

Prije nego što započnemo: Kako sigurno koristiti Kodi

VPN može se koristiti za skrivanje korisnikove streaming aktivnosti. Uz to, postoje mnogi drugi opravdani razlozi za instaliranje pouzdanog VPN-a. Prvo, VPN-ovi maskiraju nečiji internetski identitet, nakon čega štite korisnike od sigurnosnih rizika poput napada čovjeka u sredini. Ovi napadi uzrokuju da internetsku vezu presreće zlonamjeran pojedinac koji će imati uspjeh kod vaših dragocjenih podataka ako uspije.

Uz napade man-in-sredine, postoji mogućnost da dodaci mogu imati ugrađen i zlonamjerni kod. VPN može biti u mogućnosti pomoći u izbjegavanju ovog rizika zbog načina preusmjeravanja prometa.

VPN mreže mogu korisnicima pružiti i pristup geo-ograničenom sadržaju. Neke usluge djeluju samo u određenim zemljama, ali VPN može preusmjeriti internetsku vezu putem poslužitelja u zemlji koju odaberete. To vam na kraju daje pristup sadržaju do kojeg obično ne biste imali pristup zbog svoje lokacije.

Za strujanje visokokvalitetnog sadržaja putem Kodija trebat će vam brz, pouzdan VPN koji se može nositi sa zahtjevima za propusnim opsegom. IPVanish je naša preporučena VPN, ali slobodno proučite naš popis preporučenih VPN usluga.

Deo čitatelja: uštedite 60% na IPVanish planu 

Najbolji dodaci za Bollywood Kodi za filmove na hindu, punđabi i Desi: službeni dodaci

Dodaci koji se istražuju u ovom odjeljku mogu se dobiti putem zakonitih servisa kao što je službeno skladište dodataka Kodi. Ti dodaci legalno struju sadržaj i ne predstavljaju veliku brigu o privatnosti.

Einthusan

einthusan bollywood kodi addons

Jedva da je bolji od Einthusana kada je u pitanju sadržaj u Bollywoodu. Ovaj dodatak struji izravno s službene web stranice Einthusan.tv. Einthusan legalno licencira njegov sadržaj, što ga čini odličnim izborom za obožavatelje Bollywood Kodija koji žele zadržati svoje streaming sadržaja legalnim.

Da biste instalirali ovaj dodatak, morat ćete preuzeti Reasons Repository.

  • Kliknite ovdje, a zatim preuzmite repository.reasonrepo datoteka
  • Zatim otvorite Kodi, a zatim idite na addons
  • Klikni na Simbol paketa gore lijevo, pa dalje Instalirajte sa zip-a
  • Pronađite mapu za preuzimanje, a zatim kliknite ikonu repository.reasonrepo zip datoteku za instalaciju
  • Vratite se na prethodni zaslon, a zatim kliknite na Instalacija iz repoasitory
  • Pronaći Razlog Repo, zatim kliknite na Video dodaci. Od tamo instalirajte Einthusan

SnagFilms

kodi_bollywood_best_snagfilms

SnagFilms je poprilično sličan Viewsteru, a dolazi i s namjenskom kategorijom Bollywood. Ovaj dodatak trenutno radi na Kodi verziji 18 i novijoj verziji, što ga čini boljom opcijom od Viewter-a s obzirom da ga možete koristiti na više Kodi instalacija.

SnagFilms pruža pristup legalnom streamingu sadržaja i jedan je od dodataka koji preporučujemo.

Ovaj dodatak možete instalirati izravno iz službenog spremnika Kodi addon-a.

Viewster

viewster_bollywood_kodi

Viewster je u osnovi kolaž dobro organiziranog sadržaja. Odabirom odgovarajuće kategorije lako možete pronaći ono što tražite. S druge strane, također možete upotrijebiti funkciju pretraživanja kako biste pronašli svoje omiljene filmove.

Oduševit će vas saznanje da i Viewster ima svoje Ljubav kategorija koja pruža pristup velikom broju filmova.

Viewster korisnicima pruža pristup legalnim streamovima i jedan je od naših preporučenih dodataka Kodi

Možete instalirati Addter Kodi dodatak iz službenog skladišta Kodi addons. Imajte na umu da Viewster trenutno radi samo na Kodi verziji 17 i stariji.

YouTube

youtube_bollywood

YouTube stvarno ne treba uvoditi. Ova uvijek popularna web mjesta za dijeljenje videozapisa dostupna je i kao dodatak Kodi. YouTube je prepun bollywoodskih filmova starih i novih. Jednostavno pretražite da biste utvrdili možete li pronaći sadržaj koji tražite.

Preporučujemo YouTube jer on pruža pristup legalnom sadržaju. Iako postoji mogućnost da na YouTubeu naiđete na nelegalno strimirani sadržaj, ovo je prilično mala. Takav se sadržaj obično brzo uklanja.

Ovaj dodatak dostupan je u službenom spremištu Kodi adona.

Neslužbeni dodaci Kodi Bollywood za filmove o hindiju, punjabiju i Desi

Prema našem istraživanju, čini se da ti dodaci omogućavaju pristup sjajnom bollywoodskom sadržaju. Međutim, trebali biste biti svjesni da će sadržaj naveden u dolje navedenim dodacima vjerojatno biti dostavljen piratskim protocima i možda ćete dobiti pravne prijetnje za pristup ovom sadržaju ako vaš davatelj internetskih usluga vidi da to radite..

TV na DESI ZONE

tv_on_desi_zone_kodi_comparitech

Što je? TV na DESI ZONE omogućuje pristup sadržaju u Bollywoodu iz dva izvora. Ili iz DesiRulez ili DesiTVBox. Oba izvora pružaju pristup televiziji uživo kao i videu na zahtjev.

Zašto biste trebali izbjegavati njegovu upotrebu? TV na DESI ZONE pruža pristup sadržaju većinom putem piratskih streamova. Međutim, postoji vjerojatnost da je dostupan nešto starijeg sadržaja koji se pomoću ovog dodatka može legalno strimirati u javnu domenu. Ipak, s obzirom na to da ovdje postoji nekoliko zakonskih opcija, za Kodi korisnike ne preporučujemo TV na Desi Zone.

odlazak

Exodus_bollywood

Što je? Exodus korisnicima prezentira sadržaj u jednostavnom formatu. Na raspolaganju je velik izbor video sadržaja, uključujući bollywoodske filmove. Egzodus omogućuje organiziranje sadržaja prema jeziku što olakšava pronalaženje kategorija kao što su hindu i pundžabi, omogućavajući brz pristup omiljenim bollywoodskim filmovima.

Zašto biste trebali izbjegavati njegovu upotrebu? Mnogi filmovi i TV emisije koji se mogu pronaći kroz Exodus piratski su. Korisnici bi trebali s posebnom pažnjom utvrditi mogu li se sadržajima kojima pristupaju legalno i sigurno pristupiti u njihovim državama. Zbog njegove ovisnosti o piratskim sadržajima, ne preporučujemo Exodus za Kodi korisnike.

SWA-Desi

dodatci za bollywood kodi

Što je? Swa-Desi organizira sadržaj Filmovi i televizor. Pod, ispod Filmovi Naći ćete širok izbor bollywoodskih naslova raspoređenih prema jeziku, a potom i dalje po žanru i popularnosti. Istaknuti su i filmovi u kazališnim i igranim filmovima.

Zašto biste trebali izbjegavati njegovu upotrebu? Budući da je sadržaj koji prikazuje Swa-Desi u velikoj mjeri piratski, ne preporučujemo ovaj dodatak.

Zaštitite svoju privatnost na mreži: uštedite 60% na IPVanish planu 

Kako instalirati Kodi dodatke

Da biste instalirali Kodi dodatke, prvo je potrebno instalirati odgovarajuće skladište dodataka. Nakon dovršetka ovog koraka možete potražiti i instalirati dodatak. Dodaci se mogu instalirati i putem .ZIP datoteka.

Ako želite saznati više o instaliranju Kodi dodataka, pogledajte ovaj vodič koji pokriva instalaciju spremišta.

Streaming zakoni u Indiji

Ni u kom slučaju ne opraštamo strujanje piratskog materijala. Međutim, možda ćete biti šokirani kada otkrijete da u Indiji nije ilegalno gledanje strujećeg sadržaja. Međutim, mogli biste imati problema ako voljno distribuirate, javno prikazujete ili prodajete zaštićene autorskim pravima sadržaj bez potrebnih dozvola.

Pravda Gautam Patel oglasio se prošle godine nakon što su brojni potrošači bili zabrinuti nakon što su ih internetski pružatelji upozorili da bi mogli biti kažnjeni zbog strujanja sadržaja.

Iako to nije protuzakonito, trebali biste biti pažljivi prilikom strujanja i uzeti u obzir zakon, žrtve i rizike piratstva prije preuzimanja ili strujanja materijala zaštićenih autorskim pravima bez dopuštenja. Sjetite se da se zakoni mijenjaju i kao i uvijek trebali biste napraviti vlastito istraživanje.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − = 10

Adblock
detector