Najbolji VPN-ovi za gledanje ICI Tou.tv-a s bilo kojeg mjesta (izvan Kanade)

Najbolji VPN-ovi za gledanje ICI Tou.tv odasvud

Ako pokušate gledati ICI Tou.tv izvan Kanade, prikazat će se sljedeća pogreška: "Konformément auit droits difuzija, flux vidéo n'est pas disponible actuellement”. Grubo prevedeno, to značiU skladu s emisijskim pravima, ovaj video stream trenutno nije dostupan."Ako vidite ovu poruku, to je zato što je ICI Tou.tv provjerio vašu IP adresu i primijetio da ne dolazi iz Kanade. Ne brinite, međutim, tu je jednostavan način gledanja ICI Tou.tv odasvud.

Ako se povežete s VPN poslužiteljem u Kanadi, bit će vam dodijeljena privremena kanadska IP adresa. Nakon toga ICI Tou.tv (i mnogi drugi servisi za streaming) neće moći reći da se zapravo nalazite negdje drugdje i omogućit će vam da gledate kao da ste u Kanadi. Još bolje, VPN-ovi kriptiraju vaš promet, tako da ćete moći sigurno koristiti Internet, bez brige da će vas nadgledati vaš pružatelj internetskih usluga (ISP), poslodavac ili vlada.

Nemate vremena za čitanje cijelog posta? Nema problema: pogledajte dolje kratke sažetke najboljih VPN-ova za gledanje ICI Tou.tv u inozemstvu.

Najbolji VPN-ovi za gledanje ICI Tou.tv:

 1. ExpressVPN: Naš najbolji izbor za strujanje ICI Tou.tv izvan Kanade. Ima preko 3.000 poslužitelja u 94 zemlje, velike brzine, najbolju sigurnost u klasi i zaštitu privatnosti te izvrsnu deblokadu.
 2. NordVPN: Najbolja proračunska opcija za gledanje ICI Tou.tv u inozemstvu. NordVPN deblokira mnoge tvrdokorne usluge, pruža pristup 400+ brzih i pouzdanih kanadskih servera i uključuje brojne napredne sigurnosne značajke, što ga čini jednostavnim za gledanje.
 3. CyberGhost: Ovaj VPN ima snažnu deblokirajuću sposobnost, unaprijed konfigurirane sigurnosne značajke i više od 200 kanadskih poslužitelja velike brzine. Kao takav, moćan je izbor za sve koji žele uživo pratiti ICI Tou.tv u inozemstvu.
 4. IPVanish: Nudi brze i pouzdane veze, pristup preko 1300 poslužitelja u 60+ zemalja, napredne sigurnosne značajke, pravila o nepostojanju zapisnika i mogućnost deblokiranja ICI Tou.tv izvan Kanade.
 5. PrivateVPN: Omogućuje veće brzine od većine, uključuje snažne sigurnosne značajke i privatnost te deblokira neke od najpopularnijih platformi za strujanje (uključujući ICI Tou.tv) u inozemstvu.
 6. Surfshark: Ova usluga ima velike brzine, pravilo zapisivanja, moćne sigurnosne značajke i nema ograničenja veze. Otključava brojne usluge zaključane u regiji, uključujući ICI Tou.tv u inozemstvu.

Možete odabrati desetak različitih VPN-a i nije uvijek lako odrediti koji je najbolji za određeni zadatak. U skladu s tim, otkrivamo da su najbolji VPN-ovi obično najsvestraniji. Zato smo prilikom traženja najboljih VPN-ova za ICI Tou.tv razmatrali samo usluge koje ispunjavaju sve dolje navedene kriterije:

 • Može pouzdano deblokirati ICI Tou.tv i slične usluge izvan Kanade
 • Omogućuje konstantno velike brzine i pouzdane veze
 • Koristi snažne sigurnosne značajke, uključujući učinkovito nedodirljivo šifriranje
 • Ima aplikacije za sve glavne operativne sustave i uređaje
 • Ne bilježi nikakve osobne podatke

6 najboljih VPN-ova za gledanje ICI Tou.tv u inozemstvu

Pročitajte bliži pogled na svaki od najboljih VPN-a za strujanje ICI Tou.tv u inozemstvu:

1. ExpressVPN

ExpressVPNSiječanj 2020.blokira ICI TOu.tv testirano siječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

ExpressVPN trenutno ima više od 3000 servera u 94 zemlje, uključujući Kanadu. Ova usluga ima izvrsnu sposobnost deblokiranja, tako da ćete moći koristiti ne samo ICI Tou.tv, već i platforme poput Netflix US i BBC iPlayer u inozemstvu. Nadalje, velike brzine, neograničena propusnost i ograničenje od pet veza znače da možete strujati u najvišoj mogućoj kvaliteti na onom uređaju koji želite..

Sigurnosne značajke ove usluge uključuju 256-bitnu AES enkripciju, zaštitu od curenja DNS-a i IPv6 i prekidač za zaustavljanje koji zaustavlja sve prijenos podataka kada vaša veza iznenada padne. ExpressVPN ne bilježi podatke koji bi vas mogli prepoznati, ali ako želite dodatni sloj anonimnosti, možete platiti s Bitcoin-om. Ako vam je potrebna pomoć, možete se obratiti korisničkoj podršci putem live chat-a, 24/7.

ExpressVPN ima aplikacije za MacOS, Windows, iOS, Android i Linux. Postoji prilagođeni firmver usmjerivača koji će vam olakšati zaštitu svih uređaja odjednom.

Pros:

 • Izvrsne mogućnosti za deblokiranje geo-zaključanog sadržaja
 • Najbolje u klasi sigurnost i privatnost
 • Pouzdani, brzi kanadski poslužitelji
 • Platite anonimno Bitcoin-om

Cons:

 • Napredna konfiguracija za korisnike napajanja malo je ograničena

NAJBOLJI VPN ZA ICI TOU.TV:ExpressVPN je naš najbolji izbor za gledanje ICI Tou.tv u inozemstvu. Omogućuje dosljedno velike brzine, ozbiljno uzima vašu sigurnost i deblokira široki spektar usluga s ograničenom geološkom dostupnošću u inozemstvu. Postoji i 30-dnevno jamstvo povrata novca bez rizika.

Pogledajte našu cijelu ExpressVPN recenziju.

ExpressVPN kuponSpecijalna ponuda - dobijte 3 mjeseca dodatnog BESPLATNOG DALJANA Kupon se automatski primjenjuje

2. NordVPN

NordVPNdeblokira ICI TOu.tvTestirano jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

NordVPN ima veliku mrežu, s preko 5000 u 60 zemalja širom svijeta, od kojih je oko 460 u Kanadi. Njegovi brzi poslužitelji osiguravaju da možete strujati bez ikakvog primjetnog punjenja ili kašnjenja, a budući da NordVPN deblokira sve osim najtvrdokornijih servisa, možete pristupiti platformama poput ICI Tou.tv, Netflix ili čak BBC iPlayer iz inozemstva.

Ovaj VPN čuva vaše aktivnosti privatnim u svakom trenutku koristeći 256-bitnu enkripciju, prekidač za zaustavljanje specifičan za aplikaciju i zaštitu od curenja WebRTC, IPv6 i DNS. Njegove naprednije značajke uključuju automatsko blokiranje oglasa i skeniranje zlonamjernog softvera, kao i specijalizirane poslužitelje za pristup Toru putem VPN-a ili istovremeno korištenje dva VPN-a.. NordVPN ne vodi nikakve zapisnike, tako da je zajamčena vaša privatnost. Podrška koja se temelji na chatu dostupna je 24 sata dnevno, u slučaju bilo kakvih problema.

NordVPN nudi Linux, Windows, MacOS, iOS i Android aplikacije i može se ručno konfigurirati za rad na bežičnim usmjerivačima.

Pros:

 • Više od 400 poslužitelja velike brzine u Kanadi
 • Deblokira najpopularnije usluge streaminga sa geološkim zaključavanjem
 • Omogućuje prilagođeno postavljanje sigurnosti
 • Politika bez zapisnika

Cons:

 • Aplikacija za radnu površinu može biti neugodna za upotrebu, a potrebno joj je ažuriranje

NISKA TROŠKOVA, VISOKO PERFORMANSE: Pristupačna, ali svestrana usluga, NordVPN olakšava live stream ICI Tou.tv u inozemstvu. Ponaša se sa snažnim sigurnosnim značajkama, preko 400 poslužitelja u Kanadi, velikim brzinama i izuzetnom sposobnošću deblokiranja, kao i 30-dnevnim jamstvom povrata novca.

Pročitajte cjelokupnu NordVPN recenziju.

NordVPN Kupon uštedite 70% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

3. CyberGhost

Cyberghostdeblokira ICI TOu.tvTestirano jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Cyberghost.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

CyberGhost pruža pristup preko 3.900 poslužitelja u 60 zemalja i oko 220 u Kanadi. Njegove brzine su konzistentne i dovoljno brze da bez ikakvih problema struji HD video uživo, što je savršeno jer CyberGhost deblokira širok spektar popularnih usluga uključujući ICI Tou.tv. Nadalje, dopušteno je do sedam istodobnih veza pa možete zaštititi sve svoje uređaje jednim računom.

Ovaj VPN idealan je za početnike jer su sve njegove sigurnosne značajke unaprijed konfigurirane. Tu je 256-bitna enkripcija, zaštita od curenja DNS-a i IPv6 i prekidač za zaustavljanje, kao i blokiranje oglasa, skeniranje zlonamjernog softvera i automatska zaštita WiFi. CyberGhost ne bilježi nikakve osobne podatke ali možete se gotovo potpuno anonimno prijaviti pomoću Bitcoina i e-adrese koja se baca. Ova je usluga posebno jednostavna, ali podrška je dostupna 24/7 preko live chat-a, za svaki slučaj.

Aplikacije CyberGhost dostupne su za Windows, Android, MacOS i iOS. Ova se usluga mora ručno instalirati na Linux sustave i kućne usmjerivače.

Pros:

 • 220+ brzih kanadskih poslužitelja
 • Čvrsta privatnost i sigurnosne značajke omogućene su prema zadanim postavkama
 • Deblokira ICI Tou.tv i slične usluge u inozemstvu

Cons:

 • Nije prikladno za one koji trebaju kontrolu naprednih značajki

IDEALNO ZA NOVINE: CyberGhost pruža velike brzine, unaprijed konfigurirane sigurnosne značajke, prilagođene aplikacije i mogućnost deblokiranja ICI Tou.tv od bilo kojeg mjesta. Ova usluga dolazi sa 45-dnevnim jamstvom povrata novca.

Pogledajte naš detaljni pregled CyberGhost.

CyberGhost kupon NOVO GODINE POSEBNO: UŠTEDITE 80% na trogodišnje planove + 2 mjeseca besplatnog UDOBA Popust se primjenjuje automatski

4. IPVanish

IPVanishdeblokira ICI TOu.tvTestirano jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.IPVanish.com

Povrat novca zagarantovan: 7 DANA

IPVanish ima oko 1300 poslužitelja u preko 60 zemalja, uključujući Kanadu. Nudi pouzdane veze, lagane aplikacije, pristojnu deblokadu i ograničenje od deset veza, tako da je savršeno za one koji žele strujati preko više uređaja. Dalje, s dosljedno velikim brzinama, ICI Tou.tv možete gledati uživo bez ikakvih prekida.

Ova usluga vas čuva na mreži pomoću 256-bitne enkripcije, DNS i IPv6 zaštite od propuštanja i prekidača kill. Korisnici koji se bave privatnošću mogu u potpunosti blokirati LAN promet i prikriti njihov OpenVPN promet, skrivajući činjenicu da uopšte koriste VPN.. IPVanish je davatelj ništice pa se vaše aktivnosti ne mogu pratiti po vama. Ako naiđete na bilo kakve probleme, možete kontaktirati korisničku podršku 24/7 putem chata uživo.

Možete preuzeti IPVanish aplikacije za Android, Windows, iOS i MacOS. Ovaj VPN radi s Linux platformama i internetskim usmjerivačima iako je potrebna ručna instalacija.

Pros:

 • Koristite do deset uređaja istovremeno
 • Visoke brzine i pristojna sposobnost deblokiranja
 • Politika bez zapisnika i snažne sigurnosne značajke

Cons:

 • Bori se za deblokiranje većih platformi za strujanje

Brz, pouzdan VPN: IPVanish je lagan VPN s ograničenjem od deset veza, naprednim sigurnosnim značajkama, politikom nepojavljivanja i dosljedno velikim brzinama. Otključava ICI Tou.tv u inozemstvu i uključuje 7-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu sveobuhvatnu recenziju IPVanish-a.

IPVanish Kupon uštedite 60% na godišnjem planuDOBIJELITE Popust se primjenjuje automatski

5. PrivateVPN

PrivateVPNdeblokira ICI TOu.tvTestirano jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.PrivateVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

PrivateVPN možda nema tako veliku mrežu kao neki drugi na našem popisu (otprilike 150 poslužitelja u 60 zemalja), ali on pruža veće brzine. Nadalje, ovaj VPN deblokira širok spektar geo-ograničenih platformi poput ICI Tou.tv, Netflix Canada i BBC iPlayer. PrivateVPN omogućuje do šest istodobnih veza, tako da možete zaštititi sve svoje omiljene uređaje odjednom.

Sigurnosne značajke VPN-a uključuju 256-bitnu enkripciju, prekidač za zaustavljanje (samo za Windows) i zaštitu od curenja DNS-a, WebRTC-a i IPv6. PrivateVPN ne vodi nikakve zapisnike, ali možete platiti s Bitcoin-om za dodatnu anonimnost ako želite. Trebate pomoć? Korisnička podrška dostupna je preko live chat-a od 15:00 do 13:00 PST svaki dan, a osoblje može daljinsko konfigurirati VPN za vas, uz vaše dopuštenje.

PrivateVPN nudi aplikacije za MacOS, iOS, Windows i Android. Ručno se može instalirati na Linux sustave i mrežne usmjerivače.

Pros:

 • Brži od mnogih drugih pružatelja usluga
 • Davatelj nula-dnevnika
 • Možete deblokirati najpopularnije usluge streaminga

Cons:

 • Razgovor uživo nije non-stop
 • Mala, ali rastuća mreža poslužitelja

BEZ FUSS STREAMING: PrivateVPN ima vrlo velike brzine, jaku sigurnost i politiku nulte evidencije. Što je još bolje, s bilo kojeg mjesta deblokira brojne popularne platforme, uključujući ICI Tou.tv. Uključeno je 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pogledajte cjelokupni PrivateVPN pregled.

PrivateVPN KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% na dvogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

6. Surfshark

SurfShark VPNdeblokira ICI TOu.tvTestirano jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Surfshark.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

Surfshark ima mrežu od preko 800 poslužitelja u 50 zemalja, uključujući Kanadu. Ova je usluga jak izbor za streaming jer pruža pristojnu brzinu i deblokira neke od najpopularnijih platformi za streaming, uključujući Netflix US, Amazon Prime Video i, naravno, ICI Tou.tv. Surfshark nema ograničenje veze, tako da možete osigurati svaki uređaj koji imate.

Ova usluga ima brojne sigurnosne značajke, uključujući 256-bitnu enkripciju, zaštitu od curenja IPv6, DNS i WebRTC, prekidač za zaustavljanje, funkcionalnost podijeljenog tunela, blokiranje oglasa i skeniranje zlonamjernog softvera. Što je više, Surfshark ne bilježi nikakve osobne podatke pa se pojedinosti o vašim aktivnostima ne mogu otkriti čak i ako se to zatraži. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno tijekom chata uživo u slučaju bilo kakvih problema.

Surfshark aplikacije dostupne su za Windows, MacOS, Linux, Android i iOS. Ova se usluga mora ručno konfigurirati za upotrebu na bežičnim usmjerivačima.

Pros:

 • Nema ograničenja broja priključenih uređaja
 • Dovoljno brz za streaming TV uživo bez ikakvih problema
 • Privatnost i sigurnost uzima vrlo ozbiljno

Cons:

 • Relativno mala mreža poslužitelja
 • Povremeni spor poslužitelj

ZAŠTITITE SVAKU UREĐAJ: Surfshark vam omogućuje gledanje ICI Tou.tv online s bilo kojeg mjesta. Također nudi razumne brzine, snažni potencijal deblokiranja i snažne sigurnosne značajke, a najbolje od svega, nema ograničenja veze. Ovaj VPN dolazi s 30-dnevnim jamstvom povrata novca.

Za više informacija pogledajte naš potpuni pregled Surfsharka.

Surfshark KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% + 3 mjeseca FREEET DEALDispon se primjenjuje automatski

Kako deblokirati ICI Tou.tv izvan Kanade putem VPN-a

Nikada prije niste koristili VPN i niste sigurni kako započeti? Samo slijedite dolje navedene korake za deblokiranje ICI Tou.tv.

Evo kako gledati ICI Tou.tv izvan Kanade:

 1. Prvo se prijavite za jedan od gore navedenih VPN-a (posebno preporučujemo ExpressVPN).
 2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju, a zatim se prijavite.
 3. Povežite se s jednim od vaših VPN američkih poslužitelja.
 4. Možete pogledati većinu ICI Tou.tv sadržaja besplatno, bez prijave. Međutim, za gledanje sadržaja "Extra" morate mjesečno plaćati 6,99 CAD. Za registraciju će vam trebati i kanadska kreditna kartica ili pretplata Telus.
 5. Na kraju, pokušajte reproducirati video na ICI Tou.tv. Trebalo bi početi gotovo odmah, ali ako ne, možete riješiti većinu problema brisanjem predmemorije i kolačića preglednika. Ako se problem i dalje pojavljuje, pokušajte koristiti drugi poslužitelj ili se za daljnju pomoć obratite svom VPN-ovom timu za podršku.

Mogu li gledati ICI Tou.tv u inozemstvu s besplatnim VPN-om?

Besplatni VPN-ovi dolaze s nekoliko značajnih nedostataka, pa prema tome, ne preporučujemo njihovu upotrebu. Za početak, ove su usluge često vrlo spore jer imaju više korisnika nego što njihove mreže mogu podržavati. To posebno otežava strujanje, uz učestalo punjenje punjenja, presnimavanje ili videozapise koji se uopće ne učitavaju. Nadalje, besplatni VPN-ovi često se izravno blokiraju strujanjem usluga, tako da nema garancije da ćete uopće moći gledati ICI Tou.tv..

Sigurnost je još jedno veliko pitanje. Istraživanje je pokazalo da značajan broj besplatnih VPN aplikacija nosi zlonamjerni softver. Dodatno, 18% ispitanih aplikacija nikad nije koristilo bilo kakvu enkripciju, i gotovo 80% je bilo izloženo propadanju IPV6. Ovi problemi nisu ograničeni na manje poznate usluge, kao što je 2015., Hola uhvaćen kako prodaje nepropusnu korisničku propusnost kako bi pomogao pokrenuti botnet.

Najbolji način da ostanete sigurni na mreži je korištenje uglednog VPN-a s jasnom politikom evidentiranja od strane korisnika i evidencijom o zalaganju za privatnost.

Što mogu gledati na ICI Tou.tv?

ICI Tou.tv ima posebno veliku zbirku TV drama i reality emisija, od kojih su mnogi međunarodni hitovi s francuskim zvukom. Ispod ćete pronaći neke od najpopularnijih naslova ove usluge:

 1. Outlander: Thistle i Tartan (Outlander: Le chardon et le tartan)
 2. Opatija Downton
 3. 31. okrug
 4. Les Magnifiques
 5. Sherlock
 6. nadnaravan (Surnaturel)
 7. Bonsoir Bonsoir!
 8. Les kuhari!
 9. Dans L’Oeil Du Dragon
 10. Ricardo
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 − 31 =

Adblock
detector