Najboljih 7 VPN-ova za Safari u 2020. godini

Najboljih 5 VPN-ova za Safari

Preglednik Safari dolazi u paketu s Mac OS X i macOS. Ako imate Mac, već imate Safari. Vlasnici iOS uređaja mogu preuzeti preglednik, ali ne postoji verzija za Windows, Android ili Linux. U ovom ćemo članku prikazati najbolje VPN-ove za Safari i zašto biste ga trebali koristiti.

Više detalja o najboljim VPN-ovima za Safari objavit ćemo u ovom postu, ali evo kratkog sažetka.

Otkrili smo da su ovo 7 najboljih VPN-ova za Safari:

 1. ExpressVPN Naš izbor broj 1 za Safari. Čvrsta s iOS-om i Mac-om, super velike brzine uz sigurne i privatne veze. Deblokira ograničeni sadržaj s lakoćom i izvrsno za streaming. Sadrži 30-dnevno jamstvo povrata novca.
 2. CyberGhost Veliki proračunski VPN. Radi s Mac računalima i iOS uređajima.
 3. IPVanish Dobro funkcionira s Mac računalima i iOS uređajima. Dobre brzine, privatnost i sigurne veze.
 4. NordVPN Dobra vrijednost s brzim poslužiteljima koji isporučuju streaming i privatnost uz čvrstu sigurnost.
 5. PrivateVPN Sve popularnija usluga s velikim brzinama. Dobro za strujanje.
 6. Surfshark VPN bez evidencije koji savršeno funkcionira na iOS-u i MacOS-u. Nudi pristojbu brzine, izvrsnu deblokadu i mogućnost povezivanja svih uređaja odjednom.
 7. Štit za žarište Brz VPN s jednostavnim aplikacijama za iOS i MacOS. Također nudi širok spektar sigurnosnih značajki.

Ako preglednik Safari koristite za surfanje webom, trebali biste znati o dodatnoj zaštiti koju možete dodati svojim vezama. VPN će zaštititi vašu privatnost i omogućiti vam da zaobiđete regionalna ograničenja koja mnoge web stranice nameću na pristup. To znači da ćete moći pristupiti uslugama streaminga videozapisa iz drugih zemalja, iako će vas lokacija obično zatvoriti.

Mnogo je koristi od korištenja VPN-a o kojima možete pročitati dolje u ovom izvješću. Međutim, vaša prva odluka je koju VPN pružatelja odabrati. Kad tražite najbolji VPN za Safari, morate uzeti u obzir sljedeće značajke:

 • Može se instalirati na Mac uređaje i iOS uređaje
 • Ima dobru brzinu
 • Nudi jaku enkripciju
 • Može izbjeći regionalna ograničenja

S obzirom na te kriterije, sastavili smo popis sedam najboljih VPN-ova za Safari.

Najbolji VPN-ovi za Safari

1. ExpressVPN

ExpressVPNSiječanj 2020. Rad s SafariTestiranim jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

ExpressVPN naša je glavna preporuka jer stvarno ispunjava sve uvjete za Safari VPN. To je jedina glavna VPN usluga koja je dostupna kao proširenje za Safari. Ako koristite ekstenziju preglednika, samo će vaša aktivnost u pregledniku biti zaštićena VPN-om. No inačica preglednika ExpressVPN vrlo je sveobuhvatna implementacija i uključuje sve sigurnosne značajke aplikacije, uključujući zaštitu od propuštanja DNS-a.

Možete i instalirati VPN aplikaciju i koristiti je za pokrivanje svega na svom uređaju.

Aplikacija ExpressVPN dostupna je za sve operativne sustave na kojima Safari radi: Mac OS X, macOS i iOS. Sustav možete instalirati i na Windows i Android operativne sustave, Amazon Fire TV Stick, Amazon Fire TV, tablet Kindle Fire i Linux uređaje. Dobivate dopuštenje od tri istodobne veze pa možete istovremeno imati i druge gadgete pokrivene VPN-om, kao i preglednik Safari..

ExpressVPN je jedan od rijetkih VPN-a koji zapravo ima aplikaciju za Linux, a također ima i automatski instalacijski program za usmjerivače. Instalacija usmjerivača smatra se samo jednim od tri istodobno dopuštena konekcija iako pokriva sve internetske uređaje u vašem domu.

ExpressVPN uključuje vrlo jaku enkripciju, što je bitno ako se želite povezati s internetom u represivnim zemljama. Osim što koristi 256-bitnu AES enkripciju s OpenVPN sustavom, koristi i 4096-bitnu RSA enkripciju za uspostavljanje sesije koja je najjača dostupna na tržištu.

Ova je usluga također dobra u izbjegavanju otkrivanja, što je čini dobrom opcijom za mjesta poput Kine i Irana, a također će vas prebaciti oko svih regionalnih ograničenja u svijetu, uključujući Netflix. ExpressVPN ima poslužitelje u 94 zemlje, što vam pruža puno mogućnosti kada želite da se nalazite u drugoj zemlji. Tvrtka ne vodi zapisnike veza.

Ako koristite aplikaciju umjesto proširenja za preglednik, dobit ćete više sigurnosnih značajki. Oni uključuju prekidač za uklanjanje, koji će spriječiti da se sve aplikacije na vašem uređaju povezuju s internetom ako VPN nije aktivan. Uz aplikaciju ExpressVPN dobivate i automatsku zaštitu wifi-ja, što je bitno ako skloni upotrebi WiFi žarišnih točaka na javnim mjestima.

Pros:

 • Jedini davatelj nudi posvećeno proširenje preglednika Safari
 • Superbrzi poslužitelji sjajni su za streaming HD sadržaja
 • Šifriranje najboljih u klasi osigurava solidnu sigurnost i privatnost
 • Okuplja oko blokova torrent tracker bez narušavanja privatnosti
 • Dostupna su anonimna plaćanja za Bitcoin
 • Nema zapisnika o prometu

Cons:

 • Proširenje preglednika Safari obuhvaća samo aktivnost preglednika - morate instalirati VPN aplikaciju kako biste pokrili ostatak svog internetskog prometa

Naš rezultat:

4.5 od 5

NAJBOLJI VPN ZA SAFARI: ExpressVPN je naš izbor broj 1. Brz i pouzdan izbor koji deblokira sve glavne usluge streaminga. Sigurnost i privatnost u klasi. Jedini VPN na ovom popisu s namjenskim proširenjem preglednika Safari. Isprobajte bez rizika uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu ExpressVPN recenziju.

ExpressVPN kuponSpecijalna ponuda - dobijte 3 mjeseca dodatnog BESPLATNOG DALJANA Kupon se automatski primjenjuje

2. CyberGhost

CyberghostRadi sa SafariTested Jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Cyberghost.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

CyberGhost nema proširenje preglednika Safari, ali možete ga instalirati na Mac OS X, macOS i iOS. Aplikacije su dostupne i za Windows i Android, a sustav možete ručno instalirati na usmjerivač i Linux računala.

Usluga vam daje pristup poslužiteljima u 80+ zemalja, a posebna opcija skrivanja pomoći će vam na mjestima koja imaju stroga vladina ograničenja pristupa internetu. VPN veze povezane su AES 256-bitnom enkripcijom i 4096-bitnom RSA enkripcijom za uspostavljanje sesije. Prekidač za zaustavljanje i automatska zaštita WiFi ugrađeni su u aplikaciju.

Tvrtka nema detalje o svojim kupcima. Sve obrade plaćanja obavlja treća strana, a vi ste u sustavu CyberGhost identificirani samo po broju računa. Tvrtka ne vodi evidencije aktivnosti i osnovana je u Rumunjskoj, gdje nema zahtjeva za zadržavanje podataka.

Sučelje aplikacije otvara se s zaslonom aktivnosti na kojem možete odabrati VPN poslužitelj prilagođen za aktivnosti poput gledanja streaminga videa ili preuzimanja. Dobivate doplatak od pet istodobnih veza s CyberGhost-om, a tvrtka svim novim kupcima daje 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Pros:

 • Aplikacije koje se lako koriste dobro funkcioniraju sa Safarijem
 • HD video se odvija neprimjetno
 • Kill prekidač za sve aplikacije i nema zapisnika

Cons:

 • Torrenting i P2P neće raditi na svim poslužiteljima

Naš rezultat:

4 od 5

NAJBOLJI IZBOR PRORAČUNA: CyberGhost je jednostavan za upotrebu. Brze i pouzdane veze s dobrim rasponom poslužitelja. Izvrsna privatnost s nultom zapisnicima i DNS zaštitom od curenja. 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju CyberGhost.

CyberGhost kupon NOVO GODINE POSEBNO: UŠTEDITE 80% na trogodišnje planove + 2 mjeseca besplatnog UDOBA Popust se primjenjuje automatski

3. IPVanish

IPVanishRadi sa SafariTested Jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.IPVanish.com

Povrat novca zagarantovan: 7 DANA

IPVanish nudi dobru brzinu za pristup streaming video i tvrtka ima poslužitelje u 60 zemalja. Ne postoji proširenje preglednika IPVanish Safari, ali postoje aplikacije za Mac OS X, macOS i iOS operativne sustave, koji će zaštititi promet vašeg preglednika. Također možete instalirati aplikaciju IPVanish na Windows i Android, uključujući ručno na Amazon Fire uređaje i usmjerivače. Tvrtka vam daje doplatak od pet istodobnih veza.

Tvrtka je sa sjedištem u Sjedinjenim Državama, što može biti zabrinjavajuće jer je poznato da NSA i druge policijske službe vrše tajni pritisak na IT tvrtke kako bi pristupile podacima kupaca. Ipak, IPVanish nudi snažnu sigurnost s AES sustavom šifriranja, koristeći 256-bitni ključ kroz OpenVPN metodologiju. Ovu razinu zaštite koriste i drugi VPN-ovi na našoj listi najboljih VPN-ova za Safari.

Ključna značajka privatnosti VPN usluge je ta što ne vodi zapisnike. Ovo je važno ako želite preuzeti datoteke putem protokola BitTorrent. Odvjetnici za autorska prava u SAD-u posebno su aktivni, tako da ako odabrana VPN tvrtka zadrži evidenciju o aktivnostima ili vezi, izgubili biste svoju privatnost. Aplikacija IPVanish uključuje prekidač kill i automatsku zaštitu WiFi, što će spriječiti da snoopersi na internetu otkriju vašu stvarnu IP adresu.

IPVanish nudi sedmodnevno jamstvo povrata novca.

Pros:

 • Pruža sigurne aplikacije za Mac OS X, macOS i iOS
 • Ne zadržava zapise, ima automatski prekidač i wifi zaštitu
 • Deblokira Netflix US

Cons:

 • Aplikacije ne rade u Kini

Naš rezultat:

4 od 5

DO 10 UREĐAJA: IPVanish ima veliku mrežu poslužitelja. Općenito solidno za korisnike Safarija. Pridržavajte se najvišeg standarda privatnosti, ali možete se boriti s deblokiranjem nekih popularnih web mjesta za streaming. 7-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu IPVanish recenziju.

IPVanish Kupon uštedite 60% na godišnjem planuDOBIJELITE Popust se primjenjuje automatski

4. NordVPN

NordVPNRadi sa SafariTested Jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

Pristup poslužiteljima dobivate u 61 zemlji sa NordVPN i aplikacija je izvrsna za rješavanje regionalnih ograničenja, uključujući i one na Netflixu. NordVPN ne vodi nikakve zapisnike, što vam pomaže sakriti identitet na internetu. Na uslugu se možete istovremeno povezati na šest uređaja, a web stranica ima dugi popis vodiča o ručnom instaliranju VPN-a na usmjerivač - koji broji samo jednu vezu.

Aplikaciju NordVPN možete instalirati na Mac OS X, macOS i iOS da biste pokrili svoj preglednik Safari. Na raspolaganju je i aplikacija za Windows i Android te možete ručno instalirati sustav na Linux računala i uređaje.

NordVPN ne nudi ekstenziju preglednika Safari. Međutim, ona ima dodatnu uslugu, koja se naziva HTTP proxy, a koju možete postaviti u svom pregledniku. Vodič na web mjestu objašnjava kako ga postaviti. Web proxy nije dobar kao VPN jer vam ne daje dodatne šifriranje ili druge mjere sigurnosti, samo mijenja vašu prividnu lokaciju.

NordVPN aplikacija sadrži brojne zanimljive sigurnosne značajke. Oni uključuju šifriranje na svim vašim vezama, a tu je i prekidač kill. Možete odabrati rutu dvostrukog skoka koja će prolaziti kroz dva različita VPN poslužitelja i kriptirati vaše veze dvaput. Na mrežu Tor također se možete povezati putem NordVPN. Vaša privatnost dodatno je zaštićena NordVPN-ovim pravilima o zapisi.

Pros:

 • Safari preglednik može biti uparen s HTTP proxyjem ili možete instalirati namjensku aplikaciju
 • Pružatelj niskih troškova s ​​dobrim zastupstvom na globalnom poslužitelju
 • Većina aplikacija sadrži prekidač za zaustavljanje u određenom procesu

Cons:

 • Aplikacija za radnu površinu može se malo naviknuti

Naš rezultat:

4.5 od 5

VRIJEDNOST I PERFORMANSE: NordVPN je velika vrijednost. Pravi kandidat u svim kategorijama, ima snažne sigurnosne značajke i omogućuje istodobnu upotrebu do 6 uređaja s jednog računa. Sadrži 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu NordVPN recenziju.

NordVPN Kupon uštedite 70% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

5. PrivateVPN

PrivateVPNRadi sa SafariTested Jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.PrivateVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

PrivateVPN ima sjedište u Švedskoj, ali svi njezini pomoćni ljudi odlično govore engleski. Tim za podršku može se kontaktirati putem interneta tijekom europskog radnog vremena putem prozora za chat uživo na web mjestu usluge. Tim je vrlo kompetentan i može čak i daljinski preuzeti kontrolu nad vašim računalom kako bi riješio probleme. No, vjerojatno se nećete susresti s bilo kakvim problemima prilikom instaliranja ove aplikacije, jer dolazi s čarobnjakom za instaliranje koji će dobiti VPN koji radi bez puno unosa od vas.

Preglednik Safari možete zaštititi instaliranjem aplikacije PrivateVPN na Mac OS X, macOS i iOS uređaje. Aplikacije su dostupne za Windows i Android, a VPN možete ručno instalirati na usmjerivač, Amazonske vatrene uređaje i Linux operativni sustav.

PrivateVPN ima poslužitelje u 56 zemalja. Ovo je posebno dobra opcija ako želite preuzeti s torrentima jer tvrtka ne vodi nikakve zapisnike. OpenVPN protokol zaštićen je 256-bitnom AES enkripcijom. Uz aplikaciju PrivateVPN dobijate i prekidač za zaustavljanje i automatsku zaštitu putem WiFi.

Usluga pruža svakom kupcu i naknadu za šest istodobnih veza i dobivate 30-dnevno jamstvo povrata novca za isprobavanje sustava.

Pros:

 • Ima čarobnjaka za jednostavnu instalaciju za Mac OS X, MacOS i iOS uređaje
 • Snažne značajke zaštite i privatnosti
 • Nema nikakve zapisnike

Cons:

 • Pomoćno osoblje je dobro, ali djeluje samo tijekom europskog radnog vremena
 • Mali broj poslužitelja za izbor

Naš rezultat:

4.5 od 5

Sjajne brzine: PrivateVPN je dobar obiteljski izbor. Brzine su bile iznenađujuće dobre na ovom kraju tržišta. To bi moglo učiniti s više poslužitelja i nedostaje podrška 24 sata dnevno. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu PrivateVPN recenziju.

PrivateVPN KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% na dvogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

6. Surfshark

SurfShark VPNRadi sa SafariTested Jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Surfshark.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

Surfshark nudi pristup 1.000 poslužitelja u 60+ zemalja, što bi samo po sebi učinilo jakim izborom. Međutim, također se može pohvaliti bogatstvom sigurnosnih značajki koje uključuju 256-bitnu enkripciju, prekidač za zaustavljanje i zaštitu od propuštanja WebRTC, IPv6 i DNS. Najbolje od svega, ova usluga omogućuje vam povezivanje onoliko uređaja koliko želite, osiguravajući da nikad ne morate pregledavati web nezaštićeno.

Ova usluga vašu privatnost shvaća vrlo ozbiljno. Surfshark ne bilježi nikakve osobne podatke ali ako vas brine anonimnost, možete se prijaviti gotovo potpuno anonimno uplatom u kripto valuti (ona prihvaća Bitcoin, Ripple i Ethereum).

Surfshark nema ekstenziju preglednika Safari, ali nudi aplikacije za MacOS, iOS, Android, Windows i Linux. Nadalje, može se ručno instalirati na podržanim internetskim usmjerivačima.

Pros:

 • Snažna zaštita i zaštita privatnosti
 • Dovoljno brz za gotovo sve
 • Nema ograničenje veze

Cons:

 • Neke male brzine
 • Prilično mala mreža

Naš rezultat:

4 od 5

Neograničene veze: Surfshark vam omogućuje da zaštitite svaki uređaj koji posjedujete. Što je još bolje, s pravilima bez evidentiranja, velikim brzinama i snažnom podrškom na više platformi ne morate trgovati sigurnošću radi praktičnosti. Ova usluga ima 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu Surfshark recenziju. 

Surfshark KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% + 3 mjeseca FREEET DEALDispon se primjenjuje automatski

7. Štitnik žarišta

Štit za žarišteRadi sa SafariTested Jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android

Web stranica: www.Hotspotshield.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

Štit za žarište djeluje na više od 3000 servera u 70+ zemalja. Poveznice su brze i pouzdane, tako da se nećete morati brinuti o zaostajanju ili međusobnom povezivanju tijekom strujanja. Ova usluga čuva vaše aktivnosti privatnim koristeći kombiniranu 256-bitnu enkripciju, IPv6 i DNS zaštitu od propuštanja i prekidač za zaustavljanje koji zaustavlja sve prijenos podataka ako vaša VPN veza neočekivano padne.

Ova usluga nudi značajku koja se automatski uključuje VPN svaki put kad se povežete s nezaštićenom bežičnom mrežom. Također vam omogućuje da odlučite koja će web mjesta moći zaobići VPN (ako ih ima). Hotspot Shield ne zadržava nikakve osobne podatke nakon završetka sesije. Ako vam treba pomoć, korisnička je podrška dostupna 24/7 chat uživo.

Hotspot Shield nudi aplikacije za MacOS, iOS, Windows i Android uređaje, iako nema proširenja Safari preglednika.

Pros:

 • Vezna brzina veze
 • Snažno u sigurnosti
 • Vrlo jednostavan za upotrebu

Cons:

 • Ne radi na Linuxu
 • U prošlosti je imao problema s privatnošću

Naš rezultat:

4.5 od 5

IDEAL ZA STREAMING: Hotspot Shield brz je i pouzdan VPN koji deblokira ogroman raspon usluga zaključanih u regiji. Sa snažnim sigurnosnim značajkama, namjenskim aplikacijama za Apple platforme i 45-dnevnom garancijom povrata novca, dostojno je razmotriti.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju Hotspot Shield-a.

Kupon Hotspot ShieldSpecijalna ponuda - uštedite 75% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

Radite besplatni VPN-ovi sa Safarijem?

Bolje je izbjegavati besplatne VPN usluge. Nećete pronaći nijednu koja će vam pružiti potpunu zaštitu privatnosti. Nadogradnja ograničenja i sustava otkrivanja vlada i web stranica košta puno novca. Dakle, trebali biste biti sumnjičavi prema tvrtkama koje tvrde da nude potpunu VPN uslugu besplatno. Kako plaćaju račune?

Neki besplatni VPN-ovi prevare su, a umjesto da štite vaše osobne podatke, njihove VPN aplikacije zapravo ga skupljaju za prodaju oglašavačima. VPN nije VPN bez šifriranja i iznenađujuće je da postoji puno besplatnih VPN-a koji uopće ne uključuju enkripciju. Ove vam usluge daju lažni osjećaj sigurnosti i mogu se zapravo pokazati kao opasne. Sav promet koji prolazi vašom vezom dostupan je svakom presretaču ako ga VPN ne koristi šifriranjem.

Mnoge ugledne VPN usluge nude besplatnu verziju kako bi namamili nove kupce. Očito je da ove besplatne verzije nisu toliko dobre kao plaćeni VPN-ovi koje nudi ista tvrtka, jer u protivnom ti pružatelji nikada ne bi mogli nikoga nagovoriti da plati uslugu. Obično im te nepoštene usluge imaju ograničenja. Oni uključuju ograničenje na poslužiteljima kojima možete pristupiti, ograničenje brzine propusnosti ili ograničenje količine podataka koje možete koristiti svaki mjesec.

Iako su besplatni VPN-ovi primamljivi, obično su gubljenje vremena. Zbog toga ne preporučujemo dragocjene internetske sate da trošite na lov na jeftinoće. VPN-ovi na našoj listi nude vrlo dobru vrijednost za novac.

Proširenje ili aplikacija preglednika?

Primijetit ćete da je ExpressVPN jedina usluga na našoj listi koja u stvari ima proširenje preglednika za Safari. Dobivate i aplikaciju s ExpressVPN-om i devet puta od deset, bolje bi vam bilo da koristite aplikaciju, a ne proširenje preglednika. To je zato što proširenje preglednika pokriva samo internetske prijenose koji idu od vašeg i do vašeg preglednika. U međuvremenu, puno pozadinskih procesa i aplikacija na vašem računalu također će pristupiti internetu.

Kada koristite samo VPN preglednika, sve ostale internetske aktivnosti na vašem računalu nisu zaštićene. To znači da svi komuniciraju pomoću vaše stvarne IP adrese, a sva računala na koja se povezuju mogu zabilježiti i davatelji internetskih usluga. Dakle, ako na računalu imate pokrenut klijent za preuzimanje i koristite samo VPN proširenja za preglednik, sve će transakcije koje izvrši preuzimač biti vidljive svima u vašoj mreži.

HTTP proxy koji nudi NordVPN promijenit će mjesto svih transakcija vašeg preglednika, ali neće vam dati šifriranje. Kao i kod VPN proširenja za preglednik, web proxy postavljen u vašem pregledniku neće pokriti nijednu drugu aplikaciju na vašem računalu koja se također povezuje na internet. Općenito, kada imate izbor između VPN aplikacije i proširenja VPN preglednika, bolje je koristiti je.

VPN-ovi za Safari

Sada kada imate preporuke o najboljim VPN-ovima koje koristite za Safari, vaše pretraživanje privatnosti na internetu jednostavno je postalo puno lakše. Na tržištu je danas dostupno toliko VPN usluga i teško je utvrditi koji su dobri, a koji loši.

VPN-ovi na našem popisu šifrirat će sve vaše veze i pomoći im da budu zaštićeni od hakera i lopova podataka. Oni će spriječiti davatelje internetskih usluga i vladine agencije da onemoguće pristup određenim web lokacijama i izbjeći će regionalna ograničenja koja neka web mjesta nameću.

Iskoristite razdoblja povrata novca koje nude usluge na našem popisu kako biste ih nekoliko promijenili bez ikakvog rizika. VPN će poboljšati vaše uživanje u webu i ojačati vašu privatnost, tako da isprobajte još danas.

Vidi također:

 • Najbolji VPN za Mac
 • Najbolji VPN za iPhone
 • Treba li Mac antivirusni program?
 • Najbolji antivirus za Mac
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 79 = 88

Adblock
detector