NordVPN besplatni probni hack (testirano siječnja 2023.)

Snimka zaslona početne stranice NordVPN

Ažurirali smo ovu besplatnu probnu inačicu i možemo potvrditi da je uspješno testirana u siječnju 2023. godine.

NordVPN jedan je od najvećih plaćenih VPN-a na tržištu danas, a nudi široku mrežu od preko 5000 servera u 59 zemalja. Poznat je po početnim prilagođenim aplikacijama i proširenjima preglednika, kao i po jakoj sigurnosti i strogim pravilima o zapisivanju. Unatoč svemu tome, možda se niste spremni obvezati na uslugu koju nikad niste isprobali.

Iako neki VPN-ovi nude besplatna suđenja u kojima ne morate platiti ništa unaprijed, takve su ponude sve neuobičajenije. Umjesto toga, NordVPN uključuje 30-dnevno jamstvo povrata novca. Razlika je u tome što iako morate platiti unaprijed, tada možete dobiti puni povrat sve dok otkažete u roku od 30 dana. To u suštini čini 30-dnevna garancija povrata novca NordVPN-a mjesečni besplatni probni račun.

Ovdje ćemo objasniti kako se možete prijaviti za NordVPN i otkazati račun prije nego što prođe besplatno razdoblje probnog razdoblja.

Kako iskoristiti jamstvo povrata novca NordVPN-a

Hakiranje jamstva povrata novca NordVPN-a brže je i lakše nego što mislite, čineći ga bez rizika. Važno je da se sjetite otkazati pretplatu prije 30 dana. Evo što trebate učiniti, korak po korak:

Da biste dobili NordVPN 30-dnevno besplatno probno razdoblje, morat ćete se pretplatiti na NordVPN.

Evo kako koristiti NordVPN besplatni probni hack:

 1. Idite na web stranicu NordVPN i kliknite Nabavite NordVPN. To se može izraziti drugačije (na primjer, “Uštedite 80% sada”) ako postoji aktivna posebna ponuda).Snimka zaslona početne stranice NordVPN
 2. Odaberite plan. Imate mogućnost jednomjesečnog, jednogodišnjeg, dvogodišnjeg ili trogodišnjeg plana. Zapamtite, naplatit će vam se cjelokupni zbroj termina unaprijed. Iako ćete otkazati i primiti puni povrat, možda biste radije odabrali jednomjesečni plan za najmanju početnu uplatu. Ako se konačno odlučite pretplatiti na NordVPN dugoročno, možda biste trebali razmotriti dugoročniji plan, jer oni rade puno jeftinije mjesečno.NordVPN planovi
 3. Kreiraj svoj račun. Ovo zahtijeva da unesete svoju adresu e-pošte kao i način plaćanja. NordVPN prihvaća širok raspon načina plaćanja uključujući sve glavne kreditne kartice, Amazon Pay, Apple Pay, Google Pay, Sofort, Alipay, UnionPay i kripto valute. Ispod Nastaviti na gumbu piše sljedeće: “100% ste podržani našim 30-dnevnim jamstvom povrata novca.” Ova garancija povrata novca odnosi se na sve vrste plaćanja.NordVPN stvoriti račun
 4. Nakon što dovršite svoje podatke o plaćanju, dobit ćete e-poruku s potvrdom podataka o računu. Klikni na „Postavite lozinku i aktivirajte račundugme.NordVPN activate account
 5. Kreirajte lozinku za svoj NordVPN račun i kliknite Promijenite lozinku.NordVPN lozinka za probni set
 6. Sada možete preuzeti NordVPN na svoj uređaj. Prikazana inačica trebala bi odgovarati verziji uređaja za pregledavanje koji koristite. Nakon otvaranja aplikacije NordVPN od vas će se zatražiti da se prijavite.
  Torrent alternative od buke i kako ih sigurno koristiti

Besplatno preuzimanje probne aplikacije NordVPN

 1. Spreman si! Sada možete uživati ​​30 dana besplatne usluge bez ograničenja. Zapamtite, garancija povrata novca od 30 dana traje točno 30 dana. Na primjer, ako se pretplatite na 12:00 1. veljače, imat ćete 31 veljače do 12 sati da biste zatražili povrat novca.

Kako otkazati NordVPN besplatno probno razdoblje

Ako odlučite da NordVPN nije za vas, možete jednostavno otkazati i zatražiti potpuni povrat novca. Sve što trebate učiniti je slijediti ove jednostavne korake:

 1. Idite na web stranicu NordVPN. Kliknite na Moj račun i unesite svoje podatke za prijavu ako već niste prijavljeni.
 2.  Pod, ispod Moje usluge, kliknite na tri točke pokraj Promijenite plan dugme. Zatim kliknite na Otkaži automatsko plaćanje.NordVPN otkazuje automatsko plaćanje
 3. Tada ćete biti upitani za to Potvrdite otkaz. Također ćete vidjeti opciju zadržavanja automatskih plaćanja u slučaju da ste se predomislili.
 4. Automatska plaćanja su sada otkazana! Sada ćete vidjeti i da vaš VPN plan kaže da će uskoro isteći.NordVPN otkazuje automatsko plaćanje
 5. Zatim ćete se trebati obratiti korisničkoj službi NordVPN-a kako biste poništili račun i zatražili povrat novca. To možete učiniti klikom na ikonu mjehurića govora u donjem desnom kutu zaslona.
 6. Podnesite zahtjev za povrat putem e-pošte ili live chat. Od vas će se tražiti neke osnovne informacije, uključujući način plaćanja, vrstu plana, plaćeni iznos i datum plaćanja. Tada ćete dobiti potvrdu otkaza i povrat novca. Imajte na umu da može potrajati nekoliko dana da se povrat sredstava obradi i da vam se sredstva vrate.

VPN garancije povrata novca

Jamstvo povrata novca NordVPN-a odličan je način da besplatno isprobate kvalitetan VPN do 30 dana. Zapravo, neki popularni VPN-ovi nude još dulja jamstva povrata novca. Na primjer, garancija povrata novca CyberGhostu je 45 dana. Nažalost, neki VPN-i nisu baš toliko pouzdani kada se radi o poštovanju vlastitih garancija povrata novca i koriste ih za mamanje kupaca i zadržavanje početnog plaćanja.

  Kako spriječiti Google, Apple i Microsoft da prate vašu lokaciju

Jedno od pitanja koja su pronađena kod nekih VPN jamstava povrata novca je da je s dotičnim pružateljem usluga teško kontaktirati. Može biti da je kontaktne podatke teško pronaći ili jednostavno nema odgovora na e-poštu. Ne morate brinuti o ovome uz jamstvo povrata novca NordVPN-a, jer nudi podršku za chat uživo koju je lako pronaći. Postoji i opcija e-pošte i po našem iskustvu NordVPN vrlo brzo odgovara.

Drugi problem koji se javlja kod nekih VPN garancija povrata novca je taj što oni uključuju malo stanje skriveno u sitnom tisku. Na primjer, pružatelj VPN-a može izjaviti da jamstvo nije pokriveno za određeni način plaćanja. Čak može postojati ograničenje resursa koji se mogu koristiti tijekom besplatnog probnog razdoblja kako bi garancija bila valjana. Suprotno tome, jamstvo povrata novca NordVPN-a je transparentno, bez skrivenih iznenađenja.

Besplatna suđenja za VPN

Iako garancija povrata novca zahtijeva da izvršite uplatu unaprijed, besplatna probna verzija ne uključuje. Kao takvo, besplatno suđenje može izgledati puno primamljivije od garancije povrata novca. Međutim, važno je znati da besplatna suđenja imaju niz nedostataka koje također vrijedi razmotriti.

Jedan od glavnih problema besplatnih suđenja je taj da obično traje samo nekoliko dana. To vam daje malo vremena za istinsko testiranje usluge o kojoj se radi. Međutim, garancije povrata novca uglavnom rade čak 30 dana, što znači da imate dovoljno vremena za isprobavanje poslužitelja u različito doba dana, kao i za razne značajke.

Nadalje, besplatna ispitivanja su vrlo ograničena, nudeći samo najosnovnije VPN značajke. Na primjer, možete naići na manje poslužitelja, pa čak i ograničenje propusnosti. Jamstvo povrata novca NordVPN-a uključuje neograničeni pristup svim značajkama, pomažući vam donijeti informiraniju odluku.

  Kako šifrirati datoteke i mape u sustavu Windows 10, 8 ili 7

Vidi također:

 • Besplatni probni VPN-ovi
 • Besplatna probna verzija za ExpressVPN
 • NordVPN vs ExpressVPN
 • NordVPN kupon

About the author

Comments

 1. Hrvatski:

  Ovo je sjajna vijest za sve korisnike NordVPN-a! Ažurirali su besplatnu probnu inačicu i uspješno je testirana u siječnju 2023. godine. NordVPN je jedan od najvećih plaćenih VPN-ova na tržištu danas, s preko 5000 servera u 59 zemalja. Nudi prilagođene aplikacije i proširenja preglednika, te ima jake sigurnosne mjere i stroga pravila o zapisivanju. Ako se još niste spremni obvezati na uslugu koju nikad niste isprobali, NordVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca. To znači da možete dobiti puni povrat novca ako otkažete pretplatu u roku od 30 dana. To je u suštini mjesečni besplatni probni račun. U ovom članku objašnjeno je kako se prijaviti za NordVPN i kako otkazati račun prije nego što prođe besplatno razdoblje probnog razdoblja.

 2. This text is written in Croatian.

  Comment: NordVPN je definitivno jedan od najboljih VPN-a na tržištu danas. Njihova široka mreža servera i jaka sigurnost čine ih vrlo popularnim među korisnicima. Međutim, uvijek postoji rizik da se nećete svidjeti usluga koju nikad niste isprobali. Zato je sjajno što NordVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca, što je u suštini mjesečni besplatni probni račun. Ovaj članak pruža korisne informacije o tome kako se prijaviti za NordVPN i kako otkazati račun prije nego što prođe besplatno razdoblje probnog razdoblja. Sve u svemu, NordVPN je vrijedan izbor za one koji traže sigurnost i privatnost na internetu.

 3. Ažurirali smo ovu besplatnu probnu inačicu i možemo potvrditi da je uspješno testirana u siječnju 2023. godine. NordVPN jedan je od najvećih plaćenih VPN-a na tržištu danas, a nudi široku mrežu od preko 5000 servera u 59 zemalja. Poznat je po početnim prilagođenim aplikacijama i proširenjima preglednika, kao i po jakoj sigurnosti i strogim pravilima o zapisivanju. Unatoč svemu tome, možda se niste spremni obvezati na uslugu koju nikad niste isprobali. Iako neki VPN-ovi nude besplatna suđenja u kojima ne morate platiti ništa unaprijed, takve su ponude sve neuobičajenije. Umjesto toga, NordVPN uključuje 30-dnevno jamstvo povrata novca. Razlika je u tome što iako morate platiti unaprijed, tada možete dobiti puni povrat sve dok otkažete u roku od 30 dana. To u suštini čini 30-dnevna garancija povrata novca NordVPN-a mjesečni besplatni probni račun. Ovdje ćemo objasniti kako se možete prijaviti za NordVPN i otkazati račun prije nego što prođe besplatno razdoblje probnog razdoblja.

Comments are closed.