NordVPN kupon: uštedite 70% na trogodišnjem planu

NordVPN je jedan od naših najbolje ocijenjenih ukupnih VPN-a i najbolji proračunski VPN koji smo pregledali. Ovo je trenutno najbolji i jedini radni NordVPN kôd kupona koji se trenutno automatski primjenjuje.


NordVPN Kupon uštedite 70% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

NordVPN kupon (2020.)

Ovaj kod kupona NordVPN daje 70% popusta. Najbolje od svega je jamstvo povrata novca, tako da možete dobiti puni povrat ako se predomislite u roku od 30 dana.

Kupon se primjenjuje automatski, nije potreban kôd.

Kad je u pitanju deblokiranje web lokacija i usluga s ograničenom geološkom dozvolom, NordVPN je jedan od najboljih. S obzirom da ima i veliku brzinu, 5000 poslužitelja i veliki broj sigurnosnih značajki, nije čudo što ovaj VPN ocjenjujemo tako visoko. Još uvijek niste uvjereni? Što ako vam kažemo da postoji NordVPN kupon koji snižava cijenu za 70% ako se prijavite za 3 godine?

nordvpn posao

Ovim kuponom ostvarujete golemi popust od 70% na trogodišnji plan NordVPN-a. Time se mjesečno plaćanje svodi na samo 3,49 USD, što je najniža dostupna cijena.

Potvrdili smo da ovaj kupon još uvijek radi od siječnja 2020. godine. 

NordVPN planovi dolaze s 30-dnevnim jamstvom povrata novca. To vam omogućuje testiranje usluge i otkazivanje punog povrata novca ako niste zadovoljni. Niste sigurni je li NordVPN prikladan za vas? Zašto ne iskoristiti svoje besplatno, trodnevno suđenje? Nisu potrebni podaci o kreditnoj kartici, što znači da nema naknadne pretplate.

Kako koristim ovaj kupon NordVPN?

Slijedite ove korake za korištenje kupona NordVPN:

  1. Kliknite ovu vezu koja vas vodi do stranice na NordVPN web stranici s ekskluzivnom ponudom.
  2. Odavde, kliknite gumb koji prikazuje cijenu posla.
  3. Odaberite plan uz popust od 70%.
  4. Nastavite do odjave kao i obično promotivni posao se automatski primjenjuje i nije potreban kôd.

Koji su još NordVPN popusti?

Nord-cijene

NordVPN i mnoge druge VPN usluge periodično dodaju nove ponude. Obično se dodaju prije blagdana ili velikog sportskog događaja. Međutim, oni su često dostupni samo kratko vrijeme i nude se samo novim pretplatnicima.

Od trenutka pisanja ovog kupona nudi najveću uštedu za NordVPN, tako da nigdje drugdje nećete naći bolji dogovor.

Kako mogu saznati za buduće NordVPN ponude?

NordVPN prikazuje najnovije ponude na vrhu svoje početne stranice. Ovo je najlakši način za provjeru novih ponuda, ali ako želite biti sigurni da ne propustite, možete se obratiti korisničkoj službi i pitati o popustu. Treba imati na umu da može potrajati i do 48 sati da odgovor dobijete e-poštom, pa preporučujemo da umjesto toga koristite chat uživo. Na kraju, možete provjeriti Comparitech; obavještavat ćemo vas o najnovijim NordVPN ponudama, popustima i kuponima kako su najavili..

NordVPN: Vodič kroz pregled

Sigurnosne značajke: 256-bitna AES enkripcija, SHA-512 provjera autentičnosti, DNS zaštita od curenja, specifična aplikacija prekidač, savršena tajna naprijed, automatska wifi zaštita.
Mreža poslužitelja: 5.000+ poslužitelja u 62 zemlje
Dnevnici: Nema zapisnika o aktivnostima ili sesija
Korisnička podrška: E-pošta, chat uživo
Podržani operativni sustavi: Windows, MacOS, Linux, Android, iOS
Dopuštene su istodobne veze: 6
Za i protiv
Može deblokirati najpopularnije usluge streaminga, uključujući Netflix i BBC iPlayer Ne mogu odabrati s kojim gradom se treba povezati
Visoko prilagodljiv i omogućava napredne sigurnosne postavke Neki nepouzdani poslužitelji
Zapisnik nema osobne podatke
Dopušteno je do šest istodobnih veza

Pročitajte našu cjelovitu NordVPN recenziju.

Vidi također: ExpressVPN kupon

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

About the author

Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 4 =