NordVPN vs Netflix: Radi li ovaj VPN s Netflixom?

Otključava li NordVPN NetflixMože vas iznenaditi kada saznate da sadržaj Netflixa varira od jedne do druge lokacije. To znači da u bilo kojem trenutku gledate samo mali dio dostupnih emisija Netflixa. Razlog je jednostavan: servis ima samo prava na emitiranje određenih naslova u određenim zemljama. Ipak postoji zaobilazno rješenje: povezivanjem na VPN možete prevariti svoju lokaciju i prevariti Netflix da vjeruje da ste zapravo u drugoj zemlji..

NordVPN vs Netflix - može li ovaj VPN deblokirati Netflix u inozemstvu

Problem je u tome što je Netflix izuzetno dobar u otkrivanju da li koristite VPN ili ne. Zapravo, postoji samo nekoliko glavnih servisa koji i dalje mogu pouzdano deblokirati Netflix, a često će im pružiti pristup samo jednoj ili dvije knjižnice. Mi smo testirali NordVPN uz Netflix i niže, objasnit ćemo koliko dobro funkcionira, možete li koristiti uslugu s Netflixovim mobilnim aplikacijama i koje biblioteke možete deblokirati.

Zašto odabrati NordVPN?

NordVPN

NordVPN idealan je za strujanje. Za početak, on ima jednu od najvećih mreža bilo kojeg popularnog servisa, s više od 5000 poslužitelja koji pokrivaju 62 zemlje. Može deblokirati brojne popularne streaming platforme, uključujući BBC iPlayer, Amazon Prime Video i Hulu. Nadalje, NordVPN omogućuje vam odabir određenog grada za koji ćete se povezati, što vam omogućuje zaobići regionalne nestanke poput onih koje su nametnule mreže NHL, UFC i MLB..

Ovaj VPN brine o vašoj sigurnosti. Vaše aktivnosti uvijek ostaju privatne koristeći kombinaciju 256-bitne AES enkripcije, stroge politike zabrane zapisa i savršenu tajnu naprijed, kao i IPv6, DNS i WebRTC zaštitu od propuštanja. Postoji čak i prilagodljiv, specifičan prekidač za uklanjanje aplikacija za verzije radne površine.  

RADI S NETFLIX-om: NordVPN je odličan izbor za korisnike Netflixa. Otključava američki Netlfix zajedno s mnogim drugim verzijama mreže Netflix. To je dobra vrijednost, jednostavan za korištenje i radi sa svim popularnim uređajima i operativnim sustavima.

  Шта је кеилоггер и како их можете избећи, открити и уклонити

Pročitajte našu cjelovitu recenziju NordVPN-a.

Kako deblokirati Netflix koristeći NordVPN

Nikada prije niste koristili VPN? Zapravo je prilično jednostavno deblokirati geografski ograničene usluge poput Netflixa i NordVPN-a:

 1. Započnite s registracijom za NordVPN, ako već niste.
 2. Preuzmite odgovarajuću aplikaciju za operativni sustav vašeg uređaja (NordVPN trenutno ima aplikacije za Windows, MacOS, Linux, iOS i Android).
 3. Odaberite biblioteku Netflix kojoj želite pristupiti.
 4. Povežite se s NordVPN serverom u vašoj odabranoj zemlji.
 5. Pokušajte gledati nešto na Netflixu. Trebalo bi početi reproducirati gotovo odmah, iako ćete možda trebati prvo očistiti predmemoriju i ponovno učitati stranicu.

Otključava li NordVPN Netflix iz inozemstva?

Nedavno smo testirali 59 popularnih VPN-ova kako bismo vidjeli koliko su uspješni protiv regionalnog blokiranja Netflixa. Od 30 testiranih zemalja, NordVPN je mogao pristupiti šest: Netflix SAD, Velika Britanija, Japan, Australija, Kanada i Nizozemska. Još bolje, pomoću NordVPN-a uspjeli smo pristupiti biblioteci svake zemlje i u pregledniku i putem iOS i Android aplikacija. Naravno, kako Netflix kontinuirano ažurira svoje mjere otkrivanja VPN-a, ovi će se rezultati u budućnosti možda promijeniti.

Zanimljivo je da NordVPN može zapravo deblokirati Netflix bez obzira na to s kojom državom ste povezani. Međutim, ako ne upotrebljavate poslužitelj u nekoj od gore navedenih zemalja, NordVPN koristi proxy DNS za vraćanje američke verzije Netflixa. Na primjer, ako pokušate gledati Netflix dok ste povezani s talijanskim poslužiteljem NordVPN, vjerojatno ćete biti preusmjereni na američku knjižnicu Netflix. Čini se da će se ostatak vašeg prometa kretati s vaše odabrane lokacije.

Pa zašto je NordVPN prioritet dao tim lokacijama? Prema eMarketeru, pet od šest podržanih zemalja NordVPN-a nalazi se u prvih deset zemalja s najvećom penetracijom na Netflix tržištu. Šesti, Japan nudi ekskluzivniji izbor od prosjeka. To znači da iako NordVPN deblokira samo šest različitih Netflix kataloga, pruža pristup što većem broju ekskluzivnih područja.

  Како гледати ВВЕ Нетворк изван САД-а са ВПН-ом

Mogu li s besplatnom VPN pristupiti knjižnicama Netflixa druge zemlje?

Besplatni VPN-ovi imaju nekoliko nedostataka koje njihovi premium suparnici nemaju. Na primjer, zbog ograničenih mrežnih poslužitelja, oni često uspoređuju veze. Ovo je poseban problem za ljude koji pokušavaju strujati jer rezultira mucanjem u videozapisima male rezolucije ako ih uopće možete gledati. Uz to, većina besplatnih VPN-a ne može zaobići Netflix-ove napredne mjere otkrivanja VPN-a. Ako želite dosljedno pristupati stranim Netflix bibliotekama, besplatni VPN-ovi s njihovim mjesečnim ograničenjima podataka, nepouzdanom brzinom i sustavima čekanja su loš izbor.

Unatoč svojim tvrdnjama, ove usluge nisu potpuno besplatne. Neki nude veću brzinu u zamjenu za naknadu, ali obično, umjesto toga (ili isto tako) plaćate osobne podatke. Besplatni VPN-ovi mogu puno reći o vama samo promatranjem vašeg ponašanja: na koji od njihovih oglasa kliknete, koji zatvorite i na primjer koliko često posjećujete određenu web lokaciju. Te su informacije vrijedne i mogu se prodati bez vašeg znanja nakon što se dovoljno sakupe – teško da će doći do razine privatnosti za koju očekujete da VPN pruži.

Odabir VPN-a već je dovoljno težak, prije nego što uopće razmislite o bezbroj aplikacija koje nose zlonamjerni softver koji žele iskoristiti svoju želju da se zaštitite. Čak i pod pretpostavkom da pronađete besplatnu VPN aplikaciju koja ne zarazi vaš sustav zlonamjernim softverom, ona možda neće zaštititi od curenja DNS-a ili kriptirati vaš promet na bilo koji način. Ni veće jamstvo VPN-a ne postoji, kao što smo saznali tijekom Hola botnet incidenta u 2016. Najbolji način da se zaštitite putem interneta je koristite ugledni VPN koji ne bilježi osobne podatke.

Korištenje VPN-a s Netflixom: Često postavljana pitanja

Zašto Netflix prikazuje pogrešku kada koristim VPN?

Pogreška struje Netflixa

Velika većina VPN-a zapravo ne može deblokirati Netflix iz inozemstva. Ako to pokušate, pojavit će se sljedeća pogreška: “Čini se da koristite deblokator ili proxy. Isključite bilo koju od ovih usluga i pokušajte ponovo.

Netflix je najveća svjetska streaming platforma i kao takav uložio je ogromne količine vremena i novca u sprečavanje VPN korisnika da gledaju što god žele na usluzi. Međutim, u vrijeme pisanja teksta NordVPN i dalje radi. Ako vas bilo koja daljnja ažuriranja sprječavaju u pristupu Netflixu, možete se obratiti timu za korisničku podršku putem chatova 24 sata dnevno i saznati koji poslužitelji i dalje rade.

  5 najboljih VPN-ova za IPTV u 2023. godini za brzi, privatni streaming s bilo kojeg mjesta

Netflix nije dostupan u mojoj zemlji. Mogu li se još prijaviti?

Netflix je trenutno dostupan u preko 190 različitih zemalja. Međutim, ako živite na mjestu gdje usluga nije dostupna, i dalje se možete registrirati putem VPN-a.

Prije svega, morat ćete nabaviti Netflix poklon karticu. Možete ih kupiti na bilo kojem broju mrežnih tržišta, ali prvo provjerite integritet prodavatelja. Sve je jednostavno kupiti “karticu” s kodom koji je nevažeći, istekao ili već korišten.

Zatim se povežite s jednim od vaših VPN poslužitelja u zemlji u kojoj je Netflix dostupan. Registrirajte se kao uobičajeno i odlučite se platiti darovnom karticom. Zatim jednostavno unesite kôd s darovne kartice i trebali biste moći slobodno strujati. Imajte na umu da ćete se morati povezivati ​​s VPN-om svaki put kad želite gledati bilo što.

Utječu li VPN-ovi negativno na brzinu moje veze?

Nažalost, bez obzira na to koji VPN koristite, vjerojatno će doći do određenog usporavanja. Neke su usluge brže od drugih, ali je teško to precizno kvantificirati, jer na brzinu veze utječu čimbenici poput trenutnog učitavanja poslužitelja, koliko ste udaljeni od VPN poslužitelja, postavki šifriranja i protokola veze koji koristite..

U svakom slučaju, većina glavnih VPN-a imaju samo manji utjecaj na vaše brzine. U pravilu možete očekivati ​​da će vaša veza biti za jednu trećinu sporija. To znači da ćete s brzinom prenosa od 8Mbps moći besprijekorno strujati na većini platformi.

Vlastite smjernice Netflixa preporučuju brzinu preuzimanja od najmanje 3Mbps za gledanje sadržaja standardne definicije. Kako se razlučivost videa povećava, tako se povećava i najmanja potrebna brzina: 5Mbps za HD video i 25Mbps za 4K. Trebali biste imati na umu da će vam za korištenje usluge trebati najmanje 0,5Mbps, ali velika većina ljudi bi to već trebala imati.

Što pokazuje, dopušta mi NordVPN da gledam na Netflixu?

NordVPN omogućuje veliki izbor Netflixovog sadržaja dostupnim bilo gdje u svijetu. Evo nekoliko naslova koje ćete moći prenositi u inozemstvo putem NordVPN-a:

 • Hladne avanture Sabrine
 • Ured
 • Prijatelji
 • Kuća proganjanja brda
 • Kod Geass
 • Mob psiholog 100
 • Hodajući mrtvaci
 • Stranije stvari
 • Crno ogledalo
 • Napraviti ubojicu

About the author

Comments

 1. verzije Netflixa, što može dovesti do smanjenja kvalitete slike i problema s reprodukcijom. Stoga je važno odabrati pravi poslužitelj za deblokiranje Netflixa. NordVPN je jedan od najboljih VPN-ova za deblokiranje Netflixa, s velikom mrežom poslužitelja i pouzdanim pristupom različitim bibliotekama. Međutim, uvijek postoji rizik da Netflix otkrije korištenje VPN-a i blokira pristup. Stoga je važno biti oprezan i koristiti pouzdan VPN poput NordVPN-a.

Comments are closed.