Otključava li PureVPN Netflix? Stavili smo ga na test

PureVPN Netflix.

Postoje sukobljena izvješća o tome je li PureVPN sposoban pružiti pristup Netflixu putem svoje usluge. Stavili smo ga na test kako bismo saznali istinu.

Za rez na potjeru, PureVPN doista deblokira Netflix, posebno američku knjižnicu Netflix. Doista, PureVPN davatelj redovito testira Netflix pristup i ažurira svoju namjensku stranicu u skladu s tim. Čitajte dalje kako biste saznali više o našem testiranju i onome što možete očekivati.

PROČITANJE ČITALA: Čitatelji Comparitech-a mogu ovdje uštedjeti 50% na godišnjem planu PureVPN-a. Sedmodnevna garancija povrata novca čini bez rizika.

Pristup raznim Netflix knjižnicama često je jedan od glavnih razloga korištenja virtualne privatne mreže (VPN). Osim što osigurava sigurnost šifriranjem internetskog prometa, VPN može prevariti vašu lokaciju tako da učini da se nalazite negdje niste. To znači da, s pravim davateljem usluga, možete uživati ​​u različitim Netflix knjižnicama, kao i geo-ograničenom sadržaju s drugih web mjesta.

Redovito testiramo niz VPN pružatelja usluga kako bismo vidjeli koji rade s popularnim web stranicama za streaming. Izvješteno je da PureVPN ne ispunjava svoje tvrdnje da može deblokirati Netflix. Stavili smo ga na test da vidimo jesu li ta izvješća istinita ili ne.

Prije nego što opišemo testove, za one koji žele kratku referencu, evo tablice koja prikazuje neke od glavnih rezultata.

AppServer ChoiceUblokiran Netflix US
Windows Popis država (SAD) - Salt Lake City Da
Windows Popis gradova - Chicago Da
Windows Popis gradova - Reston Da
Windows Popis namjena - kanali za zabavu Da
iOS Način slobode Interneta (američki poslužitelj) Ne
iOS Način strujanja - američki poslužitelj Ne
iOS Način strujanja - Netflix US (brži streaming) Da

Rade li klijenti za stolna računala PureVPN s američkim Netflixom?

PureVPN smo testirali više puta s američkim Netflixom i obično smo imali uspjeha. No, s obzirom da je Netflix zaustavio upotrebu VPN-ova za pristup njegovom sadržaju, neki davatelji usluga koji su ranije radili više neće. Dakle, za testiranje tvrdnji pokrenuli smo novi set testova.

Prvo ćemo pogledati kako PureVPN naplaćuje upotrebu Windows klijenta. Kada prvi put pokrenete klijenta, od vas će se tražiti da odaberete način rada. Tamo je streaming mode, ali pokušali smo s ravnicom Internet sloboda način za pokretanje.

Zaslon za odabir načina PureVPN.

Nakon što ste u odabranom načinu rada, stižete na nadzornu ploču gdje možete odabrati poslužitelj. Moguće je odabrati poslužitelj na temelju grada, ali mi smo samo koristili opću mogućnost SAD-a. Prilično brzo, povezali smo se sa serverom Salt Lake City-a.

Zaslon za povezivanje PureVPN poslužitelja.

Dakle, je li Netflix radio? Da; uspjeh!

Iako je bio povjetarac, u slučaju da to ne funkcionira za neke korisnike, testirali smo nekoliko drugih opcija.

Dok je u istoj Internet sloboda načinom, nasumično smo testirali nekoliko lokacija američkog poslužitelja prelaskom na gradovi popis poslužitelja. Čudno, odabir Aljaske povezao nas je s serverom u Chicagu. Ipak, isprobali smo Netflix i uspjelo je. Prilikom odabira Virginije dobili smo Reston, Virginia server koji je također radio s Netflixom.

Sljedeća opcija koju smo pokušali bila je da se prebacimo na streaming i odaberite američki poslužitelj. To nas je opet povezalo sa serverom Salt Lake Cityja, koji je radio na deblokiranju Netflixa.

Ako sve to ne uspije, pokušajte koristiti Svrha popis poslužitelja i odaberite Zabavni kanali (brže strujanje). Ovo je radilo i za nas.

Konačno, ako ništa od toga ne uspije, uvijek se možete obratiti predstavniku službe za korisnike radi adrese poslužitelja. Jednostavno zatražite poslužitelj koji će raditi s američkim Netflixom i zatim uđite Namjenski IP način rada i priključite adresu poslužitelja. Kad smo testirali PureVPN u prošlosti, nekada smo morali ići ovom stazom i to je bilo uspješno.

Budući da Netflix sprečava korištenje VPN-a, često se brzo blokiraju IP adrese za koje se zna da se nalaze s VPN poslužitelja. Stoga je prilično uobičajeno kontaktirati predstavnika službe za korisnike za adresu poslužitelja, čak i s najboljim pružateljima usluga.

Imajući to na umu, to su zapravo puno bolji rezultati nego što to vidimo kod mnogih drugih VPN-ova.

Rade li PureVPN mobilne aplikacije s američkim Netflixom?

Testirali smo PureVPN iOS aplikaciju da vidimo hoćemo li dobiti slične rezultate. Prvo u Internet sloboda način rada, pomoću američkog poslužitelja, završili smo s pogreškom.

Pogreška mreže PureVPN Netflix.

Sljedeće smo pokušali streaming mod s američkim poslužiteljem i opet dobio istu pogrešku.

Napokon smo pokušali koristiti Netflix US (brže strujanje) opcija, dostupna u Svrha popis poslužitelja. Ovo je uspjelo!

Ako opet nemate sreće, možete se obratiti agentu za korisničku podršku putem live chat-a i zatražiti odgovarajuću adresu poslužitelja.

Može li PureVPN pristupiti drugim Netflix knjižnicama?

Netflix je dostupan u većini zemalja, ali zbog ograničenja licenci katalog emisija i filmova razlikuje se od regije do regije. Iako je američka knjižnica Netflix jedna od najvećih i najpopularnijih globalnih ponuda, možda biste željeli pristupiti sadržaju koji je dostupan samo u drugim regijama.

Testirali smo PureVPN sa poslužiteljima iz nekoliko zemalja (Ujedinjeno Kraljevstvo, Kanada, Francuska, Italija, Španjolska, Japan i Brazil), ali nismo uspjeli pristupiti nijednoj od tih knjižnica pa smo umjesto toga dobili pogrešku proxyja: „Ups, nešto je pošlo po zlu … Pogreška strujanja Čini se da koristite deblokator ili proxy. Isključite bilo koju od ovih usluga i pokušajte ponovo. Za više pomoći posjetite netflix.com/proxy. "

PureVPN Netflix proxy pogreška.

Pošteno prema ovom davatelju usluga, on samo oglašava svoju sposobnost deblokiranja američkog Netflixa i ne želi pružiti pristup drugim regionalnim knjižnicama.

Zapravo, predstavnik razgovora uživo potvrdio je da PureVPN trenutno može deblokirati američku Netflix knjižnicu. Podrazumijevalo se da rade na pružanju pristupa drugim knjižnicama, ali čini se da je upravo sada US Netflix glavni prioritet..

Da biste pristupili Netflixu u drugim regijama, možda ćete htjeti provjeriti naše namjenske postove za pristup Netflixu UK, Netflixu Japanu, Netflixu Španjolska, Netflix Brazil, Netflix France i Netflix Italy.

Mogu li samo koristiti proširenje preglednika PureVPN za gledanje američkih Netflixa?

Osim stolnih i mobilnih aplikacija, PureVPN pretplata uključuje i proširenja preglednika za Chrome i Firefox. U svojoj literaturi dobavljač često preporučuje jednostavno korištenje jednog od tih proširenja za deblokiranje Netflixa.

Upute za pristup PureVPN Netflix.

Iako proširenje preglednika može maskirati vašu IP adresu i prevariti vašu lokaciju, vrijedno je napomenuti da se razlikuje od stvarne VPN aplikacije. Proširenja su obično proxy poslužitelji, koji obično ne zaustavljaju curenje DNS-a i samo promet preglednika rute. Stoga, ako samo upotrebljavate proširenje preglednika, nećete dobiti istu zaštitu kao s VPN-om.

Ako niste zabrinuti za sigurnost, proširenje preglednika može posao.

PROČITANJE ČITALA: Uštedite preko 70% kada se prijavite na dvogodišnji plan s PureVPN.

Radi li PureVPN s drugim web lokacijama za streaming?

Naše posljednje testiranje pokazuje da se PureVPN može koristiti za deblokiranje drugih web lokacija za streaming. Imajte na umu da ovo nije iscrpan popis, upravo ono što smo nedavno testirali.

  • Amazon Prime Video
  • Čvorište ITV
  • Sve 4
  • BBC iPlayer (treba zatražiti poslužitelj)

S druge strane, jedna web lokacija kojoj nedavno nismo imali pristup putem PureVPN-a je Hulu.

Presuda o tome radi li PureVPN s Netflixom ili ne

u sažetku, bili smo u mogućnosti da pristupimo američkom Netflixu putem desktop aplikacije. Mobilna aplikacija potrajala je nekoliko pokušaja, ali još uvijek nismo morali pribjegavati korisničkoj podršci. Čak i ako morate isprobati chat uživo, agent bi trebao biti u mogućnosti da vas brzo usmjeri na odgovarajući poslužitelj.

Dok je PureVPN radio s američkim Netflixom, ako želite pristupiti knjižnicama iz drugih regija, možda ćete trebati nastaviti pretraživati.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 68 = 78

Adblock
detector