Radi li CyberGhost s Netflixom? Stavili smo ga na test

Otključava li CyberGhost Netflix?

S obzirom da Netflix zaustavlja korištenje VPN-a, mnogi davatelji usluga ne mogu pouzdano deblokirati Netflix. CyberGhost ipak tvrdi da može, pa ga stavljamo na test kako bismo otkrili jesu li te tvrdnje istinite.

Za rez na potjeru, CyberGhost doista deblokira Netflix. Iako se u prošlosti borio s Netflixovom zabranom VPN-a, u posljednjoj se godini fokusirao na pružanje pristupa barem američkoj biblioteci Netflix kroz radnu površinu i mobilne aplikacije. Čitajte dalje kako biste saznali više.

PROČITANJE ČITALA: Možete uštedjeti preko 70% ako se prijavite na dvogodišnji plan CyberGhost.

Jedan od glavnih razloga zbog kojeg se korisnici odlučuju na korištenje virtualne privatne mreže (VPN) jest deblokiranje geo-ograničenog sadržaja, posebno strujećeg videa s Netflixa, Hulua, HBO-a i BBC iPlayera. Netflix je posebno popularan zbog toga što je ogromna knjižnica emisija i filmova, uključujući tonu originalnog visokokvalitetnog sadržaja. Iako je Netflix dostupan u više od 200 zemalja, knjižnica svake zemlje razlikuje se zbog ograničenja licenciranja. Američka Netflix najpopularnija je knjižnica, ali druge zemlje imaju što ponuditi, uključujući Netflix UK, Netflix Japan i Netflix Brazil.

Spajanjem na VPN možete pristupiti bilo kojoj od ovih knjižnica s bilo kojeg mjesta na svijetu. VPN će maskirati vašu IP adresu i zamijenite ga jednim oblikom zemlje po vašem izboru. Štoviše, VPN kriptira sav vaš promet, držeći ga podalje od znatiželjnih očiju snajpersa, uključujući vaš ISP..

Redovito testiramo niz VPN dobavljača kako bismo provjerili rade li s popularnim web lokacijama za streaming. Pogledajmo kako CyberGhost pristaje uz Netflix.

Objasnit ćemo postupak i rezultate detaljnije, ali za brži referenca tablica u nastavku prikazuje neke od naših glavnih otkrića.

AppServer ChoiceUblokirani američki Netflix
Windows Deblokiraj način strujanja (Netflix) Da
Windows Anonimni način surfanja (američki poslužitelj) Da
Windows Odaberite način rada My Server (poslužitelj u Las Vegasu) Da
Windows Odaberite način rada My Server (poslužitelj u Los Angelesu) Ne
iOS Los Angeles (bez struje) Ne
iOS Baltimore (streaming) Da

Rade li klijenti za stolna računala CyberGhost s američkim Netflixom?

U prošlosti smo puno puta testirali CyberGhost s američkim Netflixom. Iako je ovaj davatelj prošle godine imao problema s deblokiranjem usluge, on ima budući da se fokusirao na pružanje jednostavnog pristupa korisnicima američke knjižnice Netflix. Proteklih mjeseci nismo imali problema. Ali danas ćemo malo istražiti kako bismo vam pokazali što možete očekivati.

Ako ste upoznati sa klijentom stolnog računala CyberGhost, znat ćete da se možete povezati s poslužiteljem preko različitih načina.

Opcije načina CyberGhost.

Jedna od njih je Deblokirajte strujanje, koji ćemo prvo pokušati. Kad odaberete ovaj način, dočekat će vas popis popularnih streaming kanala koji ćete deblokirati, a prvi je Netflix. Svaka usluga prati pada zemlje, a neke imaju više mogućnosti, Netflix ima samo jednu: Sjedinjene Države. Kad pokažete mišem iznad okvira Netflix, prikazuje se simbol reprodukcije, pa kliknemo na to.

Otključava li CyberGhost Netflix?

Klik na simbol za reprodukciju čini dvije stvari. Prvo, automatski vas povezuje s odgovarajućim serverom za gledanje američkog Netflixa. I drugo, ona otvara web stranicu Netflix u vašem pregledniku.

CyberGhost Netflix zaslon.

Ekran koji rezultira klijentom kaže "Trenutno gledate Netflix", ali očito smo pokušali strujati kroz web stranicu Netflix kako bismo bili sigurni.

Je li to uspjelo? Da, to je radilo neprimjetno!

Ali samo u slučaju da se to nekim korisnicima ne dogodi, isprobali smo još nekoliko opcija.

U Surfajte anonimno mod, odabrali smo američki poslužitelj. Ovaj put smo morali sami pristupiti web stranici Netflix, ali to je uspjelo bez ikakvih problema.

Jedna stvar koju treba napomenuti je da u Deblokirajte strujanje i Surfajte anonimno način rada, ne morate odabrati grad u kojem se nalazi poslužitelj, već samo zemlju. Neki će korisnici s posebno sporom internetskom vezom možda željeti koristiti poslužitelj što bliže njima geografski kako bi umanjili rizik od kašnjenja ili međusobnog pretvaranja tijekom streaminga. U tom slučaju možete odabrati server na temelju grada u Odaberite Moj poslužitelj način.

Isprobali smo ovo i odabrali nasumično nekoliko američkih poslužitelja koji se nalaze u Las Vegasu, Los Angelesu i New Yorku. Poslužitelj u Las Vegasu radio je s Netflixom, ali ostala dva nisu. U potonjem smo slučaju dobili proxy pogrešku: "Ups, nešto je pošlo po zlu ... Streaming Error Čini se da koristite unblokator ili proxy. Isključite bilo koju od ovih usluga i pokušajte ponovo. Za više pomoći posjetite netflix.com/proxy. "

Pogreška proxy CyberGhost Netflix proxyja.

Tako očito neki poslužitelji rade na deblokiranju Netflixa, dok drugi ne. Ovo zasigurno nije crna oznaka za CyberGhost i mnogi drugi vrhunski davatelji nude samo nekoliko servera koji mogu u određeno vrijeme deblokirati Netflix. Štoviše, za mnoge konkurente morate se obratiti korisničkoj podršci i pitati koji poslužitelj može deblokirati Netflix, jer za razliku od CyberGhosta nisu jasno označeni. Da bi CyberGhost pouzdano deblokirao Netflix, možete se pridržavati Deblokirajte strujanje način rada ili se obratite korisničkoj podršci za pomoć u pronalaženju geografski bliskog poslužitelja.

Rade li mobilne aplikacije CyberGhost s američkim Netflixom?

Testirali smo CyberGhost iOS i Android aplikacije da vidimo jesu li rezultati slični. Tvrtka je nedavno ažurirala svoju aplikaciju za iOS i više ne nudi određene načine rada koje pruža klijent klijent za stolna računala.

Umjesto toga, jednostavno odaberite svoj poslužitelj s padajućeg popisa, slično kao Odaberite Moj poslužitelj način rada u klijentu. Možete odabrati na temelju zemlje ili kliknite strelicu desno od naziva države da biste proširili popis na pojedinačne poslužitelje.

Ovdje ćete primijetiti da su neki poslužitelji označeni kao "Streaming" poslužitelji. Pokušali smo pristupiti Netflixu najprije s jednim od tih poslužitelja, koji se nalazi u Baltimoreu.

Uspjeh! Nismo imali problema s streamingom Netflixa.

Zatim smo pokušali s poslužiteljem koji nije imao oznaku za streaming, ovaj put smješten u Los Angelesu. To je dovelo do mrežne pogreške.

Pokušali smo s još nekoliko poslužitelja, od kojih su neki imali oznaku za streaming, a neki koji nisu, i dobili smo slične rezultate. Poslužitelji označeni kao streaming radili su za deblokiranje Netflixa, dok poslužitelji bez oznake ne rade.

Označavanje poslužitelja olakšava pronalazak odgovarajućeg poslužitelja u određenom gradu. Ali ako vam i dalje treba pomoć, opet možete jednostavno kontaktirati korisničku podršku.

Testirali smo i Androidovu aplikaciju s Netflixom i ona radi. Ova aplikacija nije ažurirana i još uvijek ima sve "načine rada", uključujući "Osigurano strujanje", s popisom Netflixa. Upotreba ove opcije otvara Netflix u pregledniku Android umjesto aplikacije Netflix, što bi moglo biti sitnica za neke korisnike.

Može li CyberGhost pristupiti drugim Netflix knjižnicama?

Netflix je sada dostupan u većini zemalja, ali zbog izdavanja licenci katalog svake regije bit će drugačiji. Netflix američka knjižnica jedna je od najvećih i najpopularnijih, ali možda želite pristupiti drugim katalozima.

CyberGhost smo testirali na poslužiteljima iz različitih zemalja, uključujući Veliku Britaniju, Kanadu, Njemačku, Italiju, Francusku, Japan i Brazil, ali nisam mogao dobiti pristup Netflixu.

Imajte na umu, budući da Netflix obustavlja korištenje VPN-a za pristup svojim uslugama, puno resursa ulaže se u omogućavanje pristupa. Mnogi takvi pružatelji usluga, uključujući CyberGhost, moraju dati prioritet. Budući da je američka knjižnica toliko popularna, njoj treba biti glavni fokus.

Za dobivanje pristupa Netflixu u drugim regijama, pogledajte naše posvećene članke za Netflix Japan, Netflix UK, Netflix Spain, Netflix France, Netflix Italy i Netflix Brazil.

Radi li CyberGhost s drugim web lokacijama za streaming?

Naši najnoviji testovi pokazuju da se CyberGhost može koristiti za deblokiranje mnogih drugih stranica za streaming. Ovo je samo ogledni popis web lokacija koje smo nedavno testirali:

  • Amazon Prime Video (radio na radnoj površini, ali ne i na mobilnom uređaju)
  • Čvorište ITV
  • Sve 4
  • BBC iPlayer

Imajte na umu da možemo testirati samo nekoliko slučajnih poslužitelja, tako da ne postoji jamstvo da će svi poslužitelji u relevantnoj regiji raditi na deblokiranju web mjesta za streaming. Ako naiđete na probleme, najbolje je kontaktirati korisničku podršku. CyberGhost ima podršku za chat uživo tijekom europskog radnog vremena i sustav podnošenja karata za izvan radnog vremena.

Presuda o tome radi li CyberGhost s Netflixom ili ne

Ukratko, nismo imali problema s pristupom US Netflixu u sustavu Deblokirajte strujanje i Surfajte anonimno načina. Kada je u pitanju odabir određenog poslužitelja, on može biti pogoden i promašen. Ali ako želite zemljopisno bliski poslužitelj, možete se obratiti korisničkoj podršci da vas usmjeri u pravom smjeru. Stvari bi trebale biti malo jednostavnije s mobilnom aplikacijom, jer određeni pojedinačni poslužitelji imaju oznaku "Streaming" i čini se da su najbolje opcije za Netflix.

Iako CyberGhost radi s američkim Netflixom, ako želite pristup drugim knjižnicama, možda ćete morati potražiti negdje drugdje.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 7 =

Adblock
detector