Radi li NordVPN s BBC iPlayerom? Evo što trebate znati

Radi li NordVPN sa BBCiPlayer

Kao i većina glavnih servisa za streaming, BBC iPlayer je zaključan u regiji, što znači da je dostupan samo u određenoj regiji: u ovom slučaju u Velikoj Britaniji. Ako pokušate koristiti BBC iPlayer u inozemstvu, vidjet ćete jednu od dvije pogreške, bilo "Ovaj sadržaj nije dostupan na vašoj lokaciji." ili "BBC iPlayer radi samo u Velikoj Britaniji. Nažalost, to je zbog problema s pravima."To se događa jer je služba provjerila vašu IP adresu i primijetila da niste u Velikoj Britaniji. Srećom, postoji jednostavno rješavanje: povezivanje s VPN-om.

VPN-ovi omogućuju vam povezivanje s poslužiteljima drugdje u svijetu i privremenu privremenu IP adresu specifičnu za regiju. Ovo upućuje geo-ograničene web lokacije i usluge na pretpostavku da se zapravo nalazite u drugoj zemlji, što znači da ih možete koristiti u inozemstvu. Međutim, BBC iPlayer ima prilično jake značajke otkrivanja VPN-a, a samo ih je nekoliko VPN-a još uvijek pouzdano može deblokirati. U nastavku ćemo testirati izuzetno popularnu uslugu, NordVPN, kako bismo vidjeli može li vam gledati BBC iPlayer u inozemstvu.

Otključava li NordVPN BBC iPlayer?

Povezali smo se s nekoliko britanskih poslužitelja NordVPN-a i pokušali strujati uživo i sadržaj na zahtjev na BBC iPlayeru. Rezultati su bili odmah očiti: NordVPN lako otključava BBC iPlayer, bez potrebe za promjenom bilo koje postavke.

Nadalje, omogućuje vam gledanje na mobilnim uređajima i na mobilnoj web stranici i u aplikaciji BBC iPlayer. Treba napomenuti da ipak nije poslužio svaki poslužitelj koji smo isprobali, pa ako imate problema, preporučujemo da se obratite korisničkoj podršci kako biste saznali koji poslužitelj koristiti.

Zašto bih odabrao NordVPN?

NordVPNJan 2020unblocks bbc iplayerTestiran Jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

NordVPN deblokira BBC iPlayer, ali sposoban je za puno više od toga. Ova usluga s niskom cijenom ima preko 5000 servera velike brzine u 60 zemalja kao i izvanrednu sposobnost deblokiranja.

To znači da možete koristiti NordVPN za pristup streaming uslugama iz cijelog svijeta, uključujući Netflix US, ITV Hub i beIN Sports. Uz to, NordVPN omogućuje vam do šest istodobnih veza kako biste mogli gledati na bilo kojem uređaju koji želite.

Ova usluga ima širok spektar sigurnosnih i privatnih značajki, uključujući 256-bitnu enkripciju, prekidač za uklanjanje, zaštitu od WebRTC-a, IPv6 i DNS-a, propuste, automatsko blokiranje oglasa i skeniranje zlonamjernog softvera i pravila o zapisivanju. Možete čak platiti i Bitcoin-om ako želite još jedan sloj anonimnosti.

NordVPN dolazi s 30-dnevnim jamstvom povrata novca bez rizika, pa ako niste impresionirani ili vam je potreban VPN samo kratko vrijeme (na primjer, ako ste na odmoru), možete jednostavno otkazati i vratiti svoj novac.

NAJBOLJI PRORAČUN VPN-a ZA STARANJE: NordVPN je brza, svestrana usluga s najboljim sigurnosnim značajkama klase, pravilima nulte evidencije i mogućnošću deblokiranja BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta.

Pročitajte našu cjelovitu NordVPN recenziju.

NordVPN Kupon uštedite 70% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

Kako gledati BBC iPlayer u inozemstvu s NordVPN-om

Deblokiranje BBC iPlayera u inozemstvu ne bi moglo biti jednostavnije s NordVPN-om. Jednostavno slijedite korake u nastavku kako biste usmjerili sve svoje omiljene emisije izvan Ujedinjenog Kraljevstva.

Evo kako gledati BBC iPlayer u inozemstvu s Nord VPN-om:

 1. Prvo se prijavite za NordVPN ako već niste. Možete se pretplatiti na mjesec dana ili jednu, dvije ili tri godine.
 2. Zatim stvorite BBC iPlayer račun. Od vas će se tražiti da unesete britanski poštanski broj, ali BBC zapravo ne provjerava živite li tamo, tako da će raditi bilo koji važeći poštanski broj.
 3. Povežite se s jednim od NordVPN-ovih poslužitelja u Velikoj Britaniji.
 4. Prijavite se na BBC iPlayer. Dok britanski zakon zahtijeva da imate TV licencu za upotrebu ove usluge, BBC iPlayer se oslanja na sustav časti.
 5. Pokušajte nešto gledati. Video bi trebao započeti odmah, ali ako se ne očisti, očistite predmemoriju i kolačiće preglednika, a zatim ponovno učitajte stranicu. Ako i dalje imate problema, potražite dodatnu pomoć ili se obratite korisničkoj službi NordVPN.

Mogu li deblokirati BBC iPlayer besplatnim VPN-om?

Besplatni VPN-i mogu biti primamljivi, ali toplo ne savjetujemo uporabu istih. Za početak, zbog strogih značajki geo-ograničenja za BBC iPlayer, većina jednostavno neće raditi. Čak i ako pronađete onaj koji to čini, vjerojatno ćete vidjeti da je strujanje bilo čega teško. To je zato što većina besplatnih VPN-ova ima više korisnika nego što njihove mreže mogu podržati, što dovodi do vrlo male brzine, mucanja videozapisa i dugog razdoblja punjenja.

Teško je utvrditi je li besplatna VPN koju koristite je sigurna. Jedno istraživanje testiralo je više od 280 besplatnih VPN aplikacija i otkrilo da gotovo 40% sadrži zlonamjerni softver. Problemi nisu prestali i oko 80% je bilo osjetljivo na IPv6 propuštanja, a 18% nije koristilo nikakvo šifriranje, što ih nije učinilo sigurnijima nego uobičajeno pregledavanje. Poznati davatelji usluga nisu nužno bolji, kao što smo vidjeli 2015. kada je Hola uhvaćen kako prodaje propusnu širinu korisnika kako bi pomogao pokretanje botneta.

Korištenje pouzdanog VPN-a s jakim sigurnosnim značajkama, pravilima o nepojavljivanju i evidencijama o zalaganju za privatnost je najbolji način da se zaštitite na mreži.

Trebam li VPN ako sam već u Velikoj Britaniji?

Sadržaj na BBC iPlayeru možete gledati bez VPN-a ako ste u Velikoj Britaniji, no mi ipak preporučujemo da ga upotrebljavate. VPN-ovi čine nešto više od toga da vam zaobilaze regionalna ograničenja; oni također kriptiraju vaš promet, sprječavajući ga da ga čitaju snooperi poput vašeg davatelja internetskih usluga (ISP), vlade i poslodavca. Za neke davatelje internetskih usluga poznato je da ograničavaju brzinu korisnika koji često struju, ali bez konkretnog dokaza da je to što radite, smanjivanje brzina mreže postaje teže za njih da opravdaju..

Što mogu gledati na BBC iPlayeru?

BBC iPlayer omogućuje vam da besplatno prenose 11 TV kanala i jednu radio stanicu. Nudi mnoštvo sadržaja na zahtjev uključujući sve dokumentarce do hitnih drama. U nastavku smo naveli koji su dostupni BBC-jevi prijenosi uživo i nekoliko najpopularnijih naslova usluge:

Prenosi uživo

 • BBC1
 • BBC2
 • CBeebies
 • BBC3
 • BBC4
 • CBBC
 • BBC Škotska
 • BBC vijesti
 • Radio 1
 • Parlament BBC
 • BBC Alba
 • S4C

Popularne emisije

 1. Poldark
 2. Ubijanje Eve
 3. EastEnders
 4. Zašiljeni naočnjaci
 5. Liječnik koji je
 6. Krevet
 7. Što ti misliš tko si?
 8. Holby City
 9. Naša djevojka
 10. Miranda

Vidi također: Najbolji VPN-ovi za BBC iPlayer

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1

Adblock
detector