САЛТС Коди Аддон: Да ли треба инсталирати САЛТС, да ли је то сигурно?

Ако размишљате о инсталирању додатка Коди САЛТС прво прочитајте ово. Провешћемо вас кроз шта је САЛТС и детаљно ћемо објаснити како овај додатак заиста делује. Такође дајемо преглед брига о приватности повезаних са САЛТС-ом и осталим додацима за Коди. Најважније је да нагласимо неке корисне алтернативе САЛТС-у за које мислимо да ће вам се свидети.САЛТС Коди аддон
Коди је један од најсвестранијих медијских плејера који су слободно доступни. То је лако подешавање и готово бескрајно прилагодљив. Корисници могу да додају велики број различитих додатака за стриминг плејеру и струју садржаја путем софтвера.

Међутим, тренутно се води битка између законитих, легалних додатака и додатака трећих страна, попут додатка САЛТС Коди. САЛТС или Стреам Алл Тхе Соурцес привлачи велики број корисника Кодија који желе да приступе филмовима и ТВ емисијама. Нажалост, велика већина филмова и ТВ емисија које ћете гледати путем САЛТС-а нису дозвољени.

У неким другим деловима света, као што су САД и Канада, закон је једноставно збуњујући, па стреаминг неовлашћеног садржаја представља велики ризик. Имајући то у виду, важно је схватити ризике повезане са коришћењем Коди додатака попут САЛТС-а разумевањем како функционишу. Прочитајте да бисте сазнали да ли треба да користите овај додатак и постоје ли боље алтернативе.

Цомпаритецх не одобрава или не подстиче било какво кршење ограничења ауторских права, укључујући илегални стриминг кроз Коди. Коди се може користити у многе одличне, легалне сврхе стриминга на мрежи. Обратите пажњу на закон, жртве и ризике од пиратерије пре преузимања или стримовања материјала заштићеног ауторским правима без дозволе.

Како користити Коди сигурно и приватно

Будући да додаци других произвођача попут САЛТС-а често не пролазе ригорознији поступак провјере као званични додаци, шансе да наиђу на лошу и потенцијално опасну верзију САЛТС-а су велике. А ако сте додатак инсталирали преко складишта, тај додатак се може ажурирати без вашег пристанка или вашег знања.

Чак и легитимни додаци других произвођача могу се отети на овај начин, што значи да сви Коди корисници, уопштено, морају да га играју на сигурно. Један од најбољих начина да се то постигне је преузимање и инсталирање ВПН-а или виртуелне приватне мреже који ће вам помоћи да маскирате ваш идентитет, анонимите своје податке и спречите поприличан број ризика повезаних са обе врсте Коди додатака..

Поред тога, да ли додате Коди у законите сврхе или не, даваоци интернетских услуга све више покушавају да умањују брзину за мрежни видео. ВПН ће вам помоћи да спречите вашег даватеља интернетских услуга да зна одакле долазе или одлазе ваши подаци, отклањајући претњу да ће вам се одузети брзине због којих сте платили због чак законитих активности стриминга..

Препоручени ВПН: ИПВанисх је најпопуларнији ВПН код Коди корисника и са добрим разлогом. Не задржава евиденцију о корисничким активностима, лако спречава да ваш ИСП види где стримујете, и може вам помоћи у спречавању провале и шпијунирања путем интернета и других врста интернета. ИПВанисх је један од ретких ВПН-а који одржава своје сервере и инфраструктуру, што значи да може понудити врсту брзине и сигурности потребне за непрекидно гледање. ИПВанисх савршено ради са свим Коди додацима које смо тестирали и открили смо да је то најлакши ВПН за инсталирање на Фире Стицк или Фире ТВ.

ПРОЧИТАЊЕ ПРОЧИТА: Овде можете уштедјети 60% на годишњем плану ИПВанисх.

Не само да ће вам ВПН помоћи да заштитите током коришћења додатака Коди, него ће и све ваше Коди активности остати приватно. Одржавање приватности путем ВПН-а осигураће да се ваше Коди навигације за стриминг не емитују никоме појединцима који би можда желели да вам украду податке.

Ако желите да проширите своју ВПН претрагу, погледајте наше најбоље ВПН-ове за Коди.

Шта је САЛТС Коди додатак?

соли коди аддон
САЛТС је један од многих додатака за стреаминг телевизора и филмова. САЛТС ради тако што скенира велики број различитих веб локација, тражећи различите наслове ТВ и филмова. Ако нађе оне филмове и ТВ емисије који су наведени у њеним менијима, онда тај садржај служи кориснику Коди-а, преноси га директно са локације коју корисник изабере..

Оно што је важно, сам САЛТС додатак не садржи ниједан садржај. Уместо тога, тај садржај тражи из великог броја пиратских сајтова за стриминг. САЛТС ради на исти начин као и остали Коди додаци, користећи код за покушај лоцирања радних токова. Будући да САЛТС првенствено у свом коду наводи пиратске странице, скоро свака ТВ емисија или филм који пронађете преко САЛТС-а долазе из таквих веб локација..

Ако не знате целу историју сваког пописаног веб локације, ваше шансе за стримовање пиратског садржаја су велике, чак и ако то не покушавате. САЛТС користи неколико, ако их има, легалних страница за стриминг за свој садржај. Због начина на који САЛТС има веома ограничен скуп легалних извора за стриминг, не препоручујемо да Коди корисници инсталирају или користе САЛТС.

Уместо тога, охрабрујемо оне који траже ТВ и филмске токове да провере САЛТС алтернативе испод.

Најбоље алтернативе САЛТС

С обзиром на његову популарност, милиони Коди корисника већ се окрећу САЛТС-у због пиратског стриминг садржаја. Да ли треба да користите додатак САЛТС Коди за струјање садржаја? Наш одговор на то је не. Уместо да се окренемо САЛТС-у, постоје неке сјајне алтернативе које не само да пружају легално струјање садржаја, већ генерално пружају квалитетније протоке.

УСТВНов

коди_уствнов_инсталл
Додатак УСТВНов Коди пружа комбинацију живих стреамова и садржаја на захтев. УСТВНов је легитиман додатак који је доступан преко службеног складишта додатака Коди. Фондација КСБМЦ, кључна развојна група која стоји иза Кодија, одржава листу незваничних Коди додатака. На њему ћете наћи САЛТС, али не и УСТВНов.

УСТВНов је заправо стреаминг сервис намењен припадницима америчких војних снага и америчким исељеницима који живе у иностранству. Међутим, готово свако се заправо може пријавити за ову услугу, јер УСТВНов нема прави метод верификације за вашу локацију.

Бесплатно ћете добити приступ неколико редовних ОТА канала, као што су НБЦ, ЦБС и ФОКС. За 19 долара месечно добићете преко 25 канала, са укљученом ДВР опцијом. Такође можете изнајмити филмове преко УСТВНов, што је добра замјена за стриминг кроз САЛТС.

Је УСТВНов легално? До овог писања није било правних жалби против ове услуге. То значи да можете да га употребите за приступ тамошњем садржају.

Да бисте сазнали више, кликните овде да бисте приступили нашем дужем водичу на УСТВНов.

ББЦ иПлаиер

ББЦ иплаиер
ББЦ иПлаиер нуди велику количину садржаја на захтев, од популарних филмова до ТВ емисија. Све док сте становник Велике Британије са важећом ТВ лиценцом, можете да приступите ББЦ иПлаиер-у директно преко Коди-ја и можете да додате додатак службеним Коди Репозиторијом.

Најбољи део приступа ББЦ иПлаиеру преко Коди-а је тај што сте добили неке од могућих квалитетних стриминга. Поред тога, ако тренутно пребивате у Великој Британији или путујете у иностранство и имате ТВ лиценцу, и даље можете да приступите ББЦ иПлаиеру помоћу ВПН-а. Као и код уобичајене веб странице, иПлаиер Коди аддон једноставно ће вас питати да ли имате лиценцу. Ако га имате и имате податке о свом налогу, можете се пријавити, у супротном, можете једноставно ући без да морате да уносите своје званичне акредитиве (можда добра идеја с обзиром на повезане ризике код Коди додатака).

САЛТС Коди аддон: преглед и бриге о приватности

С обзиром на његову популарност, важно је разумети шта је повезано са САЛТС Коди додатком. САЛТС је додатак за стримовање филмова и телевизора који се превасходно фокусира на пружање пиратских токова.

Када користите САЛТС, преузимате ризик да ћете нехотице пренијети пиратски садржај. Иако се неким законитим филмовима и ТВ емисијама из јавног домена може приступити путем САЛТС-а (попут верзије Последњег човека на Земљи из 1964. године), ове врсте филмова није само тешко пронаћи, већ су лако доступни и путем легитимнијих извора. Од хиљаде филмова и ТВ емисија доступних путем САЛТС-а, већина је пиратских, а у неким земљама илегална за стриминг.

Свакако можете искључити различите добављаче у САЛТС-у ако не желите да стримујете са одређених пиратских сајтова, али пронашли смо неколико веб локација које нуде САЛТС садржај који није пиратски.

САЛТС коди аддонСви ови извори за пренос САЛТС-а су пиратска места.

Међутим, постоје забринутости у вези са САЛТС-ом које превазилазе само покушај заштите нечијег идентитета приликом стримовања пиратских филмова и ТВ емисија. САЛТС, као и сви Коди додаци, испоручује се путем додатака који могу добити приступ вашим навигацијама за стриминг и вашем чврстом диску. Коди додаци се обично преузимају са несигурних ХТТП сервера. Велики део садржаја који се преноси путем САЛТС-а такође није обезбеђен.

У прошлости су неки додаци, као што је Екодус, отмичени од стране сопствених стваралаца и коришћени као малваре. Коди додаци попут САЛТС-а такође су подложни отмици других страна изван стваралаца, који лако могу да додају модификовану верзију додатка на нову локацију, пласирају тај додатак Коди корисницима, а затим користе модификоване верзија додатка за шпијунирање корисничких активности. Ова врста отмице људи у средини се у прошлости дешавала са додацима Коди-ја и посебно је лака за хакере.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =

Adblock
detector